NextMapping kanggo Teams

Tempat kerja mbesuk mbutuhake tim sing melu pendekatan 'kepemimpinan'.

NextMapping ™ kanggo tim mbantu kanggo mbangun target pangembangan profesional kanthi tahan, ketangkasan, lan ngarepake.

Ing ngarep, sukses tim bakal kemampuan kanggo ngatur dhewe. "

Jurnal HBR

Keynotes

NextMapping ™ Tim Cepet Masa Depan - Cara Gawe Tim Agile, Cocog & Inovatif

Masa depan keynote tim iki nyedhiyakake riset lan strategi babagan masa depan tim lan pemahaman babagan babagan carane tim tim morphing kanggo ngganggu gangguan nyata lan panjaluk jagad ganti cepet. Panliten nuduhake manawa tim cilik kanthi individu sing duwe motivasi lan melu nindakake bisa nindakake lan nindakake kanthi cepet. Efek bisnis karo tim performa sing dhuwur yaiku ide sing luwih cepet kanggo pasar, solusi sing gampang kanggo pengalaman klien lan entuk bathi kompetitif.

Ngerteni luwih

Ikon target nggayuh target

Pangembangan katrampilan siap kanggo tim

Tim duwe tujuan pangembangan profesional lan tantangan sing unik nalika padha ngupayakake ngasilake asil sing luar biasa kanggo para klien lan perusahaan. Tantangan kasebut kalebu adaptasi karo owah-owahan kasunyatan sing terus-terusan, makarya bareng-bareng kanthi kapribadhen, beda generasi, tim remot lan pendapat sing beda. Pendhidhikan pelatih unik kanggo tim ngulungake navigasi 'apa mbesuk' nyedhiyakake rencana pangembangan profesional NextMapping ™ kanggo tim supaya bisa ngetrapake pangowahan sing dibutuhake supaya bisa siyap saiki.

Ngerteni luwih

Ikon mencet tombol Puter

Masa depan kursus online kerja

Ing masa depan kerja kabeh bakal dadi pimpinan sing kerja ing budaya kepemimpinan sing dituduhake. Iki ora ateges ana pirang-pirang wong sing duwe gelar kepemimpinan - tegese budaya kasebut dhewe fokus ing kabeh wong sing njupuk tanggung jawab lengkap kanggo asil, mbangun keterampilan 'intrapreneurial' lan nambah kemampuan individu kanggo kolaborasi lan nindakake kanthi cepet kanthi kecepatan sing luwih cepet. Masa depan online kursus pangembangan profesional kerja kita adhedhasar video lan bisa dijupuk utawa tanpa dhukungan pelatih.

Ngerteni luwih

Ikon gambar kompas

Mbangun NextMapping rencana kanggo tim

Tim digawe saka wong lan wong unik. Tujuan pangembangan profesional kanggo tim ing masa depan nyambut gawe bisa ngetrapake sikap 'aku kanggo kita'. Gawe kerja tim sing asli dumadi saka saben wong sing nggawe kesadaran, evaluasi dhewe, lan katrampilan. Kanthi proses konsultasi NextMapping ™, kita mbiyantu ngetrapake kekuwatan masarakat ing tim kasebut, kita netepake kekuwatan tim minangka kolektif lan kita nyedhiyakake solusi lan strategi kanggo tim supaya bisa nggarap fokus, motivasi lan sinergis ekstrem.

Ngerteni luwih

Ikon klompok wong

Mbangun sinergi tim

Tim digunakake karo intensitas sing luwih dhisik tinimbang, deadline sing luwih kenceng, target sing luwih gedhe lan tekanan sing terus-terusan supaya bisa ditindakake luwih sithik. Asring tim dadi kesel ing tugas lan apa sing kudu ditindakake saiki lan arang entuk kesempatan kanggo fokus lan nyiapake potensial gangguan. Kanthi pelatihan NextMapping ™ kanggo tim kita nyedhiyakake alat lan rencana pangembangan NextMapping ™ kanggo mbiyantu para anggota tim ngremehake masa depan, solusi brainstorm kreatif lan mbangun cara supaya tim bisa kerja bareng.

Ngerteni luwih