NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Survei Says! Sing dikarepake para pekerja nalika bali menyang kantor

Agustus 4, 2021

At NextMapping kita ngirim survey Juni 2021 menyang pelanggan newsletter sing takon apa sing dirasakake babagan papan kerja hibrida lan apa sing dikarepake nalika bali menyang kantor.

Survei kasebut dikirim sadurunge nambah varian Delta COVID paling anyar lan nalika akeh bisnis berencana bali normal ing musim gugur.

Saliyane survey sing dikirim, aku wis ngobrol karo klien lan wis krungu saka akeh pimpinan lan anggota tim manawa mayoritas ora pengin diwajibake bali menyang kantor.

Pitakon lan jawaban kanggo survey kaya ing ngisor iki:

Q1. Kepiye perasaan sampeyan babagan sawetara perusahaan sing ngrencanakake mandate kabeh buruh bali menyang kantor ing musim gugur?

Tanggepan survey: 12% responden setuju karo mandate para pekerja bali menyang kantor

40% responden ora setuju karo mandate para pekerja bali menyang kantor

40% responden negesake manawa para pekerja diwajibake bali menyang kantor mula masarakat bakal budhal

P2. Yen sampeyan diwenehi pilihan, kepiye sampeyan pengin makarya ing lingkungan hibrida apa sing bakal sampeyan pilih?

9.09% responden ujar manawa pengin kerja ing kantor kanthi lengkap

36.36% responden ujar manawa milih milih kerja ing jarak jauh

54.55% responden ujar manawa milih milih kerja ing paling ora 2 dina seminggu

P3. Apa sumber daya sing pengin diwenehake perusahaan supaya sampeyan bisa ngupayakake paling apik ing papan kerja hibrida?

36.36% responden ujar manawa privasi data supaya bisa ngakses kabeh materi kerja kanthi aman

9.09% responden ujar manawa laptop anyar supaya bisa kerja ing endi wae (kantor / omah)

9.09% responden ujar manawa ana ergonomis sing disiapake kanggo kantor omah kanggo kesejahteraan

45.45% ujar manawa dheweke pengin 'kabeh ing ndhuwur'

Isih ana wektu kanggo sampeyan nuduhake input sampeyan - Aku ngarepake wawasan sampeyan.