Tim Siap Mbesuk - Cara Nggawe Tim Ageng, Aksesoris & Inovatif

Apa tim sampeyan gabung karo visi, fokus lan tujuane?

Apa tim sampeyan bisa kolaborasi, gawe anyar lan ngganti kanthi owah-owahan kanthi cepet ing papan kerja?

Apa tim sampeyan nggunakake teknologi kanggo nambah pengalaman klien lan karyawan?

Tim sing gampang, fleksibel lan inovatif minangka Masa Depan

Masa depan keynote tim iki menehi wawasan dinamis babagan masa depan tim lan kepiye struktur tim morphing kanggo ngganggu gangguan nyata lan panjaluk donya sing cepet banget. Panliten nuduhake manawa tim cilik kanthi individu sing duwe motivasi lan melu nindakake bisa nindakake lan nindakake kanthi cepet. Efek bisnis karo tim performa sing dhuwur yaiku ide sing luwih cepet kanggo pasar, solusi sing gampang kanggo pengalaman klien lan entuk bathi kompetitif.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Penelitian paling anyar babagan dinamika tim sing dibutuhake kanggo masa depan kerja
  • Statistik lan data babagan struktur kerja tim paling apik, campuran kapribaden, aptitude lan liya-liyane
  • Strategi kanggo anggota tim kanggo mbangun masa depan 'aku kanggo kita' gaya kerja
  • Model pola pikir babagan cara pindhah menyang budaya tim 'kapemimpinan'
  • Gagasan babagan cara nglintasi kolaborasi, ngrusak silos lan gawe anyar babagan bisnis
  • Cara nggawe tim tangkas, luwes lan inovatif
  • Inspirasi lan rencana 'map out' apa sing bakal dadi tim sampeyan dadi masa ngarep siap

Cheryl Cran dudu Sheryl Crow nanging dheweke dadi bintang rock ora kurang! Kita duwe Cheryl minangka speaker keynote sing nutup kanggo sawetara program kanggo tim pimpinan kita. Cheryl makarya bareng karo kita babagan sawetara atusan acara sing dikirim menyang pimpinan 6000 ing tim siap. Dheweke bisa nyipta pesen saka presenter liyane, kemampuane kanggo melu klompok-klompok kasebut kanthi humor, nyenengake, keaslian lan pemikiran provokatif cukup mung nggumunake lan banget apa sing dibutuhake minangka cedhak karo acara kita. "

Universitas VP AT&T
Waca testimoni liyane