Tim Siap Mbesuk - Cara Nggawe Tim Ageng, Aksesoris & Inovatif

Apa tim sampeyan gabung karo visi, fokus lan tujuane?

Apa tim sampeyan bisa kolaborasi, gawe anyar lan ngganti kanthi owah-owahan kanthi cepet ing papan kerja?

Apa tim sampeyan nggunakake teknologi kanggo nambah pengalaman klien lan karyawan?

Tim sing gampang, fleksibel lan inovatif minangka Masa Depan

Masa depan keynote tim iki menehi wawasan dinamis babagan masa depan tim lan kepiye struktur tim morphing kanggo ngganggu gangguan nyata lan panjaluk donya sing cepet banget. Panliten nuduhake manawa tim cilik kanthi individu sing duwe motivasi lan melu nindakake bisa nindakake lan nindakake kanthi cepet. Efek bisnis karo tim performa sing dhuwur yaiku ide sing luwih cepet kanggo pasar, solusi sing gampang kanggo pengalaman klien lan entuk bathi kompetitif.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Penelitian paling anyar babagan dinamika tim sing dibutuhake kanggo masa depan kerja
  • Statistik lan data babagan struktur kerja tim paling apik, campuran kapribaden, aptitude lan liya-liyane
  • Strategi kanggo anggota tim kanggo mbangun masa depan 'aku kanggo kita' gaya kerja
  • Model pola pikir babagan cara pindhah menyang budaya tim 'kapemimpinan'
  • Gagasan babagan cara nglintasi kolaborasi, ngrusak silos lan gawe anyar babagan bisnis
  • Cara nggawe tim tangkas, luwes lan inovatif
  • Inspirasi lan rencana 'map out' apa sing bakal dadi tim sampeyan dadi masa ngarep siap

Aku wis kerjo karo Cheryl kaping pirang-pirang lan saben acara dheweke kalah saka taman kasebut. Dheweke ngrungokake apa sing sampeyan butuhake lan apa sing sampeyan coba kanggo nggayuh acara kasebut, dheweke nggawa pesen praktis kanthi visual sing bisa dielingake sing menehi inspirasi kanggo pamirsa. Evaluasi presentasi Cheryl mesthi tandha banget. Dheweke asli, dinamis lan profesional. Dheweke ngirim saben wektu! "

Eksekutif
Yayasan Jaringan CREW
Waca testimoni liyane