Tim Siap Mbesuk - Cara Nggawe Tim Ageng, Aksesoris & Inovatif

Apa tim sampeyan gabung karo visi, fokus lan tujuane?

Apa tim sampeyan bisa kolaborasi, gawe anyar lan ngganti kanthi owah-owahan kanthi cepet ing papan kerja?

Apa tim sampeyan nggunakake teknologi kanggo nambah pengalaman klien lan karyawan?

Tim sing gampang, fleksibel lan inovatif minangka Masa Depan

Masa depan keynote tim iki menehi wawasan dinamis babagan masa depan tim lan kepiye struktur tim morphing kanggo ngganggu gangguan nyata lan panjaluk donya sing cepet banget. Panliten nuduhake manawa tim cilik kanthi individu sing duwe motivasi lan melu nindakake bisa nindakake lan nindakake kanthi cepet. Efek bisnis karo tim performa sing dhuwur yaiku ide sing luwih cepet kanggo pasar, solusi sing gampang kanggo pengalaman klien lan entuk bathi kompetitif.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Penelitian paling anyar babagan dinamika tim sing dibutuhake kanggo masa depan kerja
  • Statistik lan data babagan struktur kerja tim paling apik, campuran kapribaden, aptitude lan liya-liyane
  • Strategi kanggo anggota tim kanggo mbangun masa depan 'aku kanggo kita' gaya kerja
  • Model pola pikir babagan cara pindhah menyang budaya tim 'kapemimpinan'
  • Gagasan babagan cara nglintasi kolaborasi, ngrusak silos lan gawe anyar babagan bisnis
  • Cara nggawe tim tangkas, luwes lan inovatif
  • Inspirasi lan rencana 'map out' apa sing bakal dadi tim sampeyan dadi masa ngarep siap

Cheryl Cran minangka juru kunci lan fasilitator workshop kanggo Sidang Kepemimpinan Calgary Stampede kita. Intine: Tim Siap Masa Depan - Cara Nggawe Tim Sing Cepet, Adaptive lan Future Siji fenomenal lan nyenengake para pimpinan masyarakat kita.

Sajrone bengkel kasebut, akeh wong sing nulis teks Cheryl sajrone intine lan lengkap banget babagan panjelasan sing jero lan tanggapan sing asli. Pimpinan rakyat kita bungah babagan konten lan semangat kanggo ngetrapake apa sing disinaoni ing peran. Wektu lan perawatan Cheryl ing nyiyapake lan mesthekake yen ana hubungane karo klompok kita banget dihargai kalebu survey pra kanggo para rawuh, polling interaktif sajrone keynote uga pesen teks pesen. Cheryl menehi model kaya apa nggunakake teknologi nalika ngupayakake lan menehi inspirasi kanggo wong supaya lunga saka 'aku menyang kita'.

Cheryl nyedhiyakake pemahaman sing apik babagan tren sing bakal teka ing bisnis lan dheweke menehi sawetara ide kreatif babagan carane bisa sukses. Pendhaftaran Cheryl iku intuisi, basis riset lan interaktif sing cocog kanggo pimpinan pamimpin sing ngerti. "

D. Bodnaryk / Direktur, Layanan Orang
Pameran Calgary lan Stampede Ltd.
Waca testimoni liyane