Masa depan narik & njaga Talenta Top

95% perusahaan sing nliti fokus kanggo masa depan yaiku nemokake lan tetep bakat paling dhuwur ing jaman robotika, pekerja terpencil lan tambah kompetisi.

Tren, studi kasus, lan ide kreatif kanggo nganakake bakat lan mertahanake bakat

CEO Survei 500 nyathet yen sanajan umur robotik lagi ngrancang terus ngupaya lan ngupayakake wong-wong sing duwe bakat kanthi apik ing 2020 lan luwih. Persaingan kanggo narik kawigaten bakat paling dhuwur saya mundhak, lan kanthi cepet nalika wong-wong padha nyewa lan dilatih industri liyane wis nyedhak lan bakat ngupayakake. Kajaba iku, kasempatan freelance lan pengusaha kanggo millennial nggawe pencari bakat luwih tantangan.

Apa sing bisa ditindakake perusahaan? Apa sing kudu ditindakake pimpinan kanggo menang perang kanggo bakat?

Ing intine iki, sampeyan bakal sinau babagan peta lan strategi babagan cara narik kawigaten bakat paling dhuwur lan kepiye bisa njaga luwih dawa tinimbang bingkai wektu rata-rata.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Panaliten paling anyar kanggo industri sampeyan babagan tren sing bakal ana gegayutan lan narik kawigaten bakat paling dhuwur
  • Semalat menyang kasunyatan saiki kanggo nemokake lan njaga wong sing apik kanggo statistik lan praktik sing paling apik
  • Gagasan inovatif kanggo nemokake wong sing cocog kanggo industri sampeyan
  • Idea lan conto kreatif saka perusahaan global sing menang perang kanggo bakat
  • Sepuluh 'penarik' paling ndhuwur apa bakat paling kepengin yen kepengin kerja kanggo perusahaan
  • Kepiye dadi perusahaan sing 'narik' bakat, kalebu duwe pimpinan transformasi lan nggawe budaya sing fokus ing pimpinan bareng
  • Sebab nomer siji wong ninggalake juragan lan carane ndandani
  • Pangerten sing luwih akeh ngapa nandur modal kanggo ngan ukur wong liya yaiku pendekatan sing ora bisa menang
  • Solusi kreatif sing bisa sampeyan pasang langsung supaya bisa menang sampeyan narik kawigaten lan njaga bakat paling ndhuwur

Cheryl minangka pamicara utama ing Forum Ekonomi Wicaksana UVA lan dheweke nampilake "Masa Depan Saiki Saiki - Apa Sampeyan Sudah?" Tanggepan saka pamirsa kalebu komentar kayata:

"Tampilan sing apik banget lan inspirasi ing mangsa ngarep"
"Tresna campuran kepraktisan bebarengan karo push supaya bisa luwih inovatif"
"Idea fenomenal babagan carane kita bisa nindakake lan nambah kreatifitas wektu nyata kanggo sukses mbesuk"
"Penelitian lan statistik sing apik babagan masa depan kerja lan relevan karo pendidikan lan bisnis"
"Diilhami dening Cheryl Cran"

Kita mesthi bakal ngasilake Cheryl supaya bisa menehi pangerten babagan masa depan kerja, inovasi lan pamimpin ganti. "

B. Bungah
Universitas Virginia ing Wise
Waca testimoni liyane