Masa Kepemimpinan - Keynote NEW !!!!

Kepemimpinan, Keynote, Speaker Keynote Wanita
Apa sifat, apa pikiran lan apa rahasia dadi pimpinan pangowahan nyopir menyang masa depan kerja.

Inspirasi, wawasan lan model babagan carane dadi pimpinan siap ing mangsa ngarep

Ora sadurunge papan kerja wis akeh kekirangan, kahanan sing durung mesthi lan owah-owahan tetep. Pakaryan ditantang nglakoni luwih akeh, sinau kanthi cepet gangguan lan nggarap macem-macem kahanan. Ana kesempatan gedhe kanggo para pemimpin nggawe masa depan kanggo awake dhewe lan timnya.

Kanthi tingkatan transparan digital, ana panggilan supaya pemimpin bisa terhubung, ana rasa simpatik lan inspirasi kanggo timnya.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Penelitian paling anyar lan paling anyar babagan papan kerja ing jaman ngarep lan apa tegese para pamimpin saiki
  • Analisis statistik lan sentimen babagan sikap pekerja lan apa sing dikarepake para pekerja saiki lan ing ngarep saka pimpinan
  • Model kepemimpinan ing pola pikir 'me to we' lan pemetaan ing masa depan kepemimpinan
  • Tips lan strategi babagan cara ngetrapake penguasaan kepemimpinan kanggo nambah daya tarik lan njaga bakat paling ndhuwur
  • Gagasan inspirasi sing bisa ditindakake kanthi cepet kanggo nambah motivasi lan keterlibatan karyawan
  • Tumindak saben dinane sing praktis kanggo mbantu para pamrih rumangsa duwe tenaga lan mbantu timnya dadi inspirasi lan bungah nggawe masa depan kerja

Cheryl Cran masa depan ahli kerja lan pangadeg NextMapping enggo bareng ide sing inspirasi, nambah lan praktis kanggo para pamimpin bakal siap saiki!

Grup kami menehi nilaian Cheryl 10 saka 10 minangka speaker utama. Dheweke dadi penceramah keynote paling dhuwur ing konferensi kita. Dheweke ngluwihi pangarepan kita! "

CEO
Pemasaran Agra Nasional
Waca testimoni liyane