Masa Depan Saiki Saiki - Apa Sampeyan Siap?

Apa sing kudu ditindakake pimpinan lan tim supaya berkembang dina iki lan uga nganti taun 2030? Tantangan saiki kalebu pangowahan global, inovasi teknologi lan dinamika papan kerja kanthi cepet.

Tren, pemahaman lan riset babagan Future Work

Penglibatan karyawan, nggawe pimpinan sing siap, bakal narik kawigaten lan nahan bakat paling dhuwur yaiku kabeh unsur sing cepet banget lan pengaruh ing cara kerja lan kepiye cara kudu diganti kanggo ngrampungake tantangan ing papan kerja ing jaman saiki.

Intine iki bakal menehi wawasan bisnis global sing diteliti, nggambarake ide, strategi lan strategi sing penting babagan pimpinan babagan pimpinan bisa njupuk tindakan langsung kanggo nambah tim, adaptasi lan eksekusi SAIKI nalika kita maju menyang 2030.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Priksa tren lan teknologi sing mbentuk papan kerja ing jaman saiki
  • Gagasan para pamimpin lan timnya supaya bisa ngganti gaya kapribaden lan gaya kepemimpinan ing papan kerja sing cepet
  • "Kepiye" supaya bisa sukses lan melu pirang-pirang generasi ing papan kerja
  • Wawasan kepiye para pemimpin kudu adaptasi karo realitas sing terus-terusan saka sikap pekerja lan sikap obah ing kesetiaan, kepuasan kerja lan kepiye rampung
  • Model pola kepiye cara navigasi cepet pangowahan nalika kita maju ing masa depan
  • Penelitian babagan macem-macem intelektual sing dibutuhake kanggo navigasi masa depan kerja
  • Pasinaon kasus lan conto perusahaan lan pimpinan maju ing pimpinan utama nggawe papan kerja siap ing inovatif
  • Strategi babagan cara entuk kabeh wong kanthi visi ing jaman saiki, nggawe semangat kanggo arah perusahaan lan nggawe komitmen lan tuku kanggo njupuk tindakan dina iki lan mbesuk.

Gaya Cheryl energi energi lan interaktif sing dhuwur, dheweke nampilake riset sing relevan lan presentasi dheweke tansah duwe klip film lan musik sing nyenengake. Kanthi Cheryl Cran minangka speaker keynote sampeyan dijamin duwe salah sawijining acara sing paling apik sing nate melu keterlibatan pamirsa, lan pamirsa sing gampang nggawe ide uga inspirasi kanggo mimpin karo visi 2030 kanggo mbangun papan kerja ing jaman saiki.

Aku ora bisa ngucapake matur nuwun marang Cheryl amarga tombol inspirasi lan informatif babagan Makat Ngganti Menarik ing JLT Canada Public Sector Summit 2018. Sesi dheweke mesthi reson karo para pamirsa kotamadya, nanging minangka millenalen target kanggo dadi pangowahan pangowahan ing sawijining dina, sesi Cheryl langsung darat karo aku. Lan para utusan kita ora bisa ngomong babagan unsur interaktif kanggo presentasi kasebut - dadi cara kanggo nyambungake kabeh wong, secara harfiah!


"

P.Yung / Pemasaran lan Komunikasi
Jardine Lloyd Thompson Kanada Inc.
Waca testimoni liyane