Masa Depan Saiki Saiki - Apa Sampeyan Siap?

Apa sing kudu ditindakake pimpinan lan tim supaya berkembang dina iki lan uga nganti taun 2030? Tantangan saiki kalebu pangowahan global, inovasi teknologi lan dinamika papan kerja kanthi cepet.

Tren, pemahaman lan riset babagan Future Work

Penglibatan karyawan, nggawe pimpinan sing siap, bakal narik kawigaten lan nahan bakat paling dhuwur yaiku kabeh unsur sing cepet banget lan pengaruh ing cara kerja lan kepiye cara kudu diganti kanggo ngrampungake tantangan ing papan kerja ing jaman saiki.

Intine iki bakal menehi wawasan bisnis global sing diteliti, nggambarake ide, strategi lan strategi sing penting babagan pimpinan babagan pimpinan bisa njupuk tindakan langsung kanggo nambah tim, adaptasi lan eksekusi SAIKI nalika kita maju menyang 2030.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Priksa tren lan teknologi sing mbentuk papan kerja ing jaman saiki
  • Gagasan para pamimpin lan timnya supaya bisa ngganti gaya kapribaden lan gaya kepemimpinan ing papan kerja sing cepet
  • "Kepiye" supaya bisa sukses lan melu pirang-pirang generasi ing papan kerja
  • Wawasan kepiye para pemimpin kudu adaptasi karo realitas sing terus-terusan saka sikap pekerja lan sikap obah ing kesetiaan, kepuasan kerja lan kepiye rampung
  • Model pola kepiye cara navigasi cepet pangowahan nalika kita maju ing masa depan
  • Penelitian babagan macem-macem intelektual sing dibutuhake kanggo navigasi masa depan kerja
  • Pasinaon kasus lan conto perusahaan lan pimpinan maju ing pimpinan utama nggawe papan kerja siap ing inovatif
  • Strategi babagan cara entuk kabeh wong kanthi visi ing jaman saiki, nggawe semangat kanggo arah perusahaan lan nggawe komitmen lan tuku kanggo njupuk tindakan dina iki lan mbesuk.

Gaya Cheryl energi energi lan interaktif sing dhuwur, dheweke nampilake riset sing relevan lan presentasi dheweke tansah duwe klip film lan musik sing nyenengake. Kanthi Cheryl Cran minangka speaker keynote sampeyan dijamin duwe salah sawijining acara sing paling apik sing nate melu keterlibatan pamirsa, lan pamirsa sing gampang nggawe ide uga inspirasi kanggo mimpin karo visi 2030 kanggo mbangun papan kerja ing jaman saiki.

Cheryl Cran minangka hit ing konferensi ISBN. Konten Cheryl sampurna kanggo klompok eksekutif C-Level amarga mbantu dheweke ngatur konferensi kebak ide menyang strategi konkrit supaya bisa maju organisasi. Klompok kita ngerti banget lan bisa dadi kritik saka pamicara ing njaba industri salon lan spa, nanging intine Cheryl dinamis lan tepat dhuwit.

Cheryl ndandani keynote dheweke kanggo klompok kita, Masa Depan Saiki Saiki - Apa Rambut Sampeyan Siap? lan pesen dheweke minangka imbangan sing cocog, ide sing relevan, pencerahan katon ing mangsa ngarep uga nyiapake gangguan sing bakal teka.

Ora kaya sing paling penting, Cheryl nawakake bahan teaser kanthi proaktif, kalebu video blog lan uga ditawani nliti para pamiarsa uga nindakake keterlibatan polling langsung lan kalebu tanggapane ing kunci. Kita uga duwe Cheryl nggampangake diskusi mastermind kanggo narik kawigaten bakat ing ndhuwur lan grup dheweke mung mandheg. Kita ora bakal ragu-ragu kanggo menehi saran marang wong liya. "

V. Tate / Direktur Eksekutif
Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional
Waca testimoni liyane