Masa Depan Saiki Saiki - Apa Sampeyan Siap?

Apa sing kudu ditindakake pimpinan lan tim supaya berkembang dina iki lan uga nganti taun 2030? Tantangan saiki kalebu pangowahan global, inovasi teknologi lan dinamika papan kerja kanthi cepet.

Tren, pemahaman lan riset babagan Future Work

Penglibatan karyawan, nggawe pimpinan sing siap, bakal narik kawigaten lan nahan bakat paling dhuwur yaiku kabeh unsur sing cepet banget lan pengaruh ing cara kerja lan kepiye cara kudu diganti kanggo ngrampungake tantangan ing papan kerja ing jaman saiki.

Intine iki bakal menehi wawasan bisnis global sing diteliti, nggambarake ide, strategi lan strategi sing penting babagan pimpinan babagan pimpinan bisa njupuk tindakan langsung kanggo nambah tim, adaptasi lan eksekusi SAIKI nalika kita maju menyang 2030.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Priksa tren lan teknologi sing mbentuk papan kerja ing jaman saiki
  • Gagasan para pamimpin lan timnya supaya bisa ngganti gaya kapribaden lan gaya kepemimpinan ing papan kerja sing cepet
  • "Kepiye" supaya bisa sukses lan melu pirang-pirang generasi ing papan kerja
  • Wawasan kepiye para pemimpin kudu adaptasi karo realitas sing terus-terusan saka sikap pekerja lan sikap obah ing kesetiaan, kepuasan kerja lan kepiye rampung
  • Model pola kepiye cara navigasi cepet pangowahan nalika kita maju ing masa depan
  • Penelitian babagan macem-macem intelektual sing dibutuhake kanggo navigasi masa depan kerja
  • Pasinaon kasus lan conto perusahaan lan pimpinan maju ing pimpinan utama nggawe papan kerja siap ing inovatif
  • Strategi babagan cara entuk kabeh wong kanthi visi ing jaman saiki, nggawe semangat kanggo arah perusahaan lan nggawe komitmen lan tuku kanggo njupuk tindakan dina iki lan mbesuk.

Gaya Cheryl energi energi lan interaktif sing dhuwur, dheweke nampilake riset sing relevan lan presentasi dheweke tansah duwe klip film lan musik sing nyenengake. Kanthi Cheryl Cran minangka speaker keynote sampeyan dijamin duwe salah sawijining acara sing paling apik sing nate melu keterlibatan pamirsa, lan pamirsa sing gampang nggawe ide uga inspirasi kanggo mimpin karo visi 2030 kanggo mbangun papan kerja ing jaman saiki.

Kita njaluk Cheryl bali kaping pindho kanggo nggampangake lan ngupayakake mundur kaping 1.5 dina taunan kanggo karyawan kutha, penduduk sing ditetepake, komunitas bisnis lan pihak sing duwe kepentingan kutha liyane, lan sukses banget. Para pamiarsa, para pamiarsa ujar manawa luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur lan ana gandhengane karo kepinteran lan praktik ahli Cheryl, interaksi karo peserta lan persiapan. Cheryl ngobrol karo saben pamicara tamu babagan agenda luwih awal acara kasebut lan njamin agenda kasebut mili supaya bisa ngasilake maksimal babagan mundur sakabehe.

Tema kita yaiku 'NextMapping' masa depan kerja kalebu inovasi, teknologi, kepemimpinan lan budaya. Alamat tutug dheweke sajrone undur-undurane kalebu ing bukaan, sing cedhak dina siji lan cedhak rong dina.

Cheryl nduweni kemampuan unik kanggo nggawa pendekatan sing relevan lan inspirasi sing nggawe solusi inovatif uga cara praktis kanggo ngetrapake ide sing dituduhake. Ing intine mbukak dheweke, dheweke nemtokake nada inspirasi kanggo masa depan kerja kalebu dampak teknologi lan kepiye wong kudu adaptasi kanthi cepet pangowahan. Keynote nutup dheweke ing dina sing fokus ing NextMapping masa depan kepemimpinan lan apa tegese ing mangsa kerja kanggo tim lan wirausaha. Penutur ing agenda kasebut nyakup kutha-kutha cerdas, bisnis kelas donya, inovasi, pemikiran kreatif, pengawetan digital bersejarah, drone lan liya-liyane. Ing dina 2 Cheryl nangkep kabeh dina sedina lan nglebokake barang-barang kunci saka saben speaker dadi intine sing nutup.

Saben wektu makarya karo Cheryl, kita entuk manfaat saka inovasi, lan kerja sama ing tim kutha. Kita ndeleng Cheryl minangka bagean integral saka fokus inovasi taunan lan ngarep-arep bisa makarya bebarengan karo dheweke, kakehan ing ngarep. "

W.Foeman, juru tulis kutha
Kutha Kancing Gula
Waca testimoni liyane