Cara paling apik kanggo Nggawe Masa Depan yaiku Map Iki.

Apa sampeyan lan para pimpinan sampeyan wis siyap ngetrapake kanthi sukses ing masa depan kerja?

Apa perusahaan sampeyan siap mbukak kesempatan lan ngupayakake kanthi cepet ing owah-owahan ing papan kerja?

Apa industri sampeyan ngganggu status quo utawa diganggu?

Apa sampeyan duwe wong sing duwe teknologi sing cocog ing papan kerja sing bisa ngasilake nilai sing luar biasa kanggo klien lan tim sampeyan?

Map masa depan kanthi kreatifitas lan ketangkasan

Akeh gangguan kalebu gerakan pemerintah, bencana global, penggabungan lan akuisisi, intelijen buatan, robotik, lan ngganti sikap pekerja nyebabake kabutuhan pamimpin bisa menehi peta masa depan kerja kanggo perusahaan lan timnya.

Jinis pimpinan sing dibutuhake sajrone wektu sing cepet iki yaiku kemampuan kanggo fleksibel nalika ngalami flux. Agilitas, adaptasi lan inovasi minangka sifat penting sing bakal mbantu para pamimpin kanggo ngindhari owah-owahan lan transformasi sing dibutuhake kanggo entuk masa kerja.

Intine kerja intine iki menehi wawasan babagan masa depan kerja lan strategi kanggo menehi proaktif kanthi cepet ing masa depan minangka pimpinan. Gagasan dinamis lan pendekatan kreatif kanggo mbantu ngrampungake kepemimpinan siap ing mangsa sing nggawa transformasi menyang masa depan kerja.

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Wawasan babagan pangaruh AI lan robotik ing industri sampeyan sacara lokal lan global
  • Modhèl modhél babagan carane nggunakake paling apik saka apa sing saiki digarap data saka riset tren ing mangsa ngarep
  • Pasinaon kasus organisasi sing wis sukses map ing masa depan kanthi tren lan masa depan kerja
  • Kepiye cara nggunakake prinsip 'wong pisanan' ing papan kerja mbesuk lan ndelok pemimpin sing duwe teknologi sing nggunakake teknologi supaya bisa migunani kanggo para klien lan karyawan
  • A 'apa sing kudu diganti' lan 'apa sing ora bakal ngganti' dhaptar prelu mbantu prioritise tumindak strategis menyang masa depan kerja
  • Inspirasi, ide lan 'peta' masa depan kanggo awake dhewe / tim / bisnis sing bisa langsung dilebokake ing aplikasi praktis
  • NextMapping ™ model lan langkah-langkah kanggo nggawe masa depan sampeyan kanggo bisnis / bisnis

Cheryl Cran minangka juru kunci lan fasilitator workshop kanggo Sidang Kepemimpinan Calgary Stampede kita. Intine: Tim Siap Masa Depan - Cara Nggawe Tim Sing Cepet, Adaptive lan Future Siji fenomenal lan nyenengake para pimpinan masyarakat kita.

Sajrone bengkel kasebut, akeh wong sing nulis teks Cheryl sajrone intine lan lengkap banget babagan panjelasan sing jero lan tanggapan sing asli. Pimpinan rakyat kita bungah babagan konten lan semangat kanggo ngetrapake apa sing disinaoni ing peran. Wektu lan perawatan Cheryl ing nyiyapake lan mesthekake yen ana hubungane karo klompok kita banget dihargai kalebu survey pra kanggo para rawuh, polling interaktif sajrone keynote uga pesen teks pesen. Cheryl menehi model kaya apa nggunakake teknologi nalika ngupayakake lan menehi inspirasi kanggo wong supaya lunga saka 'aku menyang kita'.

Cheryl nyedhiyakake pemahaman sing apik babagan tren sing bakal teka ing bisnis lan dheweke menehi sawetara ide kreatif babagan carane bisa sukses. Pendhaftaran Cheryl iku intuisi, basis riset lan interaktif sing cocog kanggo pimpinan pamimpin sing ngerti. "

D. Bodnaryk / Direktur, Layanan Orang
Pameran Calgary lan Stampede Ltd.
Waca testimoni liyane