Seni Kepemimpinan Pangowahan - Transformasi nyetir Ing Jagad Cepet

Intine pimpinan perubahan iki kanggo kabeh wong amarga "Kabeh wong pimpinan!"

Tambah cepet saka pangowahan mbutuhake budaya ing ngendi kabeh wong minangka pimpinan pangowahan

Kabeh wong ing papan kerja makarya ing jaman inovasi teknologi sing kuat lan ngrampungake pangowahan lan gangguan sing cepet. Intine yaiku carane menehi inspirasi lan ngetrenake kabeh wong dadi 'pimpinan perubahan' lan nambah inovasi, kolaborasi lan sukses kanggo kabeh wong ing perusahaan lan kanggo sakabehe bisnis. Intine iki fokus babagan kepiye saben individu bisa nggunakke kapabilitas batin dhewe kanggo mimpin pangowahan lan kepemimpinan pribadi kanthi cara sing positif lan proaktif. Intine iki adhedhasar Buku Cheryl "Art of Change kepemimpinan" (Wiley 2015)

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Wawasan luwih lengkap babagan pangowahan cepet yaiku menehi pengaruh kanggo kecepatan pakaryan lan kepiye kita minangka pimpinan kudu mbangun adaptasi menyang kasunyatan anyar
  • Perspektif sing digeser babagan kepiye individu minangka panggunaan stres positif lan nggunakake wektu ing lingkungan kerja sing saya cepet
  • Pemahaman sing jelas babagan cara ndeleng saben generasi ngganti, menehi hasil karo owah-owahan lan strategi kanggo nambah tanggapan lan tumindak pangowahan
  • Siklus pangowahan lan cara nggunakake model iki kanggo ndadékaké pangowahan kanggo awake dhewe lan kanggo wong liya
  • Kawicaksanan menyang prilaku lan alat pangowahane dhewe kanggo nggunakke kapabilitas individu supaya bisa luwih cepet supaya bisa owah-owahan kanthi pendekatan positif
  • Piranti kanggo mimpin pangowahan kanthi macem-macem perspektif kalebu kapinteran emosi, intelijen generasi lan intelijen sing cerah
  • Pangowahan 'peta sabanjure "sing bakal mbesuk langkah sabanjure kanggo nggawe masa depan sing pengin digawe

Presentasi Cheryl babagan Future of Work nawakake jam interaktif lan nyenengake kanggo nangkep acara kita. Para tamu utamane seneng karo partisipasi pamirsa lan tumindak adhedhasar bukti yen bisa langsung bali menyang tim kasebut supaya bisa dipraktikake. Dheweke kalah saka taman kanggo para pamirsa kita 350 HR, profesional lan profesional pangembangan bakat. "

J. Sawit / Direktur Ngatur
TeamKC: Urip + Bakat
Waca testimoni liyane