Seni Kepemimpinan Pangowahan - Transformasi nyetir Ing Jagad Cepet

Intine pimpinan perubahan iki kanggo kabeh wong amarga "Kabeh wong pimpinan!"

Tambah cepet saka pangowahan mbutuhake budaya ing ngendi kabeh wong minangka pimpinan pangowahan

Kabeh wong ing papan kerja makarya ing jaman inovasi teknologi sing kuat lan ngrampungake pangowahan lan gangguan sing cepet. Intine yaiku carane menehi inspirasi lan ngetrenake kabeh wong dadi 'pimpinan perubahan' lan nambah inovasi, kolaborasi lan sukses kanggo kabeh wong ing perusahaan lan kanggo sakabehe bisnis. Intine iki fokus babagan kepiye saben individu bisa nggunakke kapabilitas batin dhewe kanggo mimpin pangowahan lan kepemimpinan pribadi kanthi cara sing positif lan proaktif. Intine iki adhedhasar Buku Cheryl "Art of Change kepemimpinan" (Wiley 2015)

Para hadirin bakal ninggalake sesi iki kanthi:

  • Wawasan luwih lengkap babagan pangowahan cepet yaiku menehi pengaruh kanggo kecepatan pakaryan lan kepiye kita minangka pimpinan kudu mbangun adaptasi menyang kasunyatan anyar
  • Perspektif sing digeser babagan kepiye individu minangka panggunaan stres positif lan nggunakake wektu ing lingkungan kerja sing saya cepet
  • Pemahaman sing jelas babagan cara ndeleng saben generasi ngganti, menehi hasil karo owah-owahan lan strategi kanggo nambah tanggapan lan tumindak pangowahan
  • Siklus pangowahan lan cara nggunakake model iki kanggo ndadékaké pangowahan kanggo awake dhewe lan kanggo wong liya
  • Kawicaksanan menyang prilaku lan alat pangowahane dhewe kanggo nggunakke kapabilitas individu supaya bisa luwih cepet supaya bisa owah-owahan kanthi pendekatan positif
  • Piranti kanggo mimpin pangowahan kanthi macem-macem perspektif kalebu kapinteran emosi, intelijen generasi lan intelijen sing cerah
  • Pangowahan 'peta sabanjure "sing bakal mbesuk langkah sabanjure kanggo nggawe masa depan sing pengin digawe

Cheryl Cran minangka juru kunci lan fasilitator workshop kanggo Sidang Kepemimpinan Calgary Stampede kita. Intine: Tim Siap Masa Depan - Cara Nggawe Tim Sing Cepet, Adaptive lan Future Siji fenomenal lan nyenengake para pimpinan masyarakat kita.

Sajrone bengkel kasebut, akeh wong sing nulis teks Cheryl sajrone intine lan lengkap banget babagan panjelasan sing jero lan tanggapan sing asli. Pimpinan rakyat kita bungah babagan konten lan semangat kanggo ngetrapake apa sing disinaoni ing peran. Wektu lan perawatan Cheryl ing nyiyapake lan mesthekake yen ana hubungane karo klompok kita banget dihargai kalebu survey pra kanggo para rawuh, polling interaktif sajrone keynote uga pesen teks pesen. Cheryl menehi model kaya apa nggunakake teknologi nalika ngupayakake lan menehi inspirasi kanggo wong supaya lunga saka 'aku menyang kita'.

Cheryl nyedhiyakake pemahaman sing apik babagan tren sing bakal teka ing bisnis lan dheweke menehi sawetara ide kreatif babagan carane bisa sukses. Pendhaftaran Cheryl iku intuisi, basis riset lan interaktif sing cocog kanggo pimpinan pamimpin sing ngerti. "

D. Bodnaryk / Direktur, Layanan Orang
Pameran Calgary lan Stampede Ltd.
Waca testimoni liyane