Speaker Speaker Keynote

Cheryl Cran minangka speker keynote kelas dunia sing dijenengi minangka pangaribawa saka influencer karya #1. Klien dheweke nggambarake dheweke minangka 'sing paling apik' nyedhiyakake konteks lan solusi kanggo masa depan kanthi cepet kanthi gaya kiriman pidato intine lan interaktif.

Minangka salah sawijining pamicara kunci keyakinan wanita sing paling dinamis, Cran menehi nilai bener kanggo para pamimpin lan tim kanthi mbantu dheweke ngowahi pikirane saka linear dadi kreatif lan nyopir inovasi kanggo awake dhewe lan kanggo perusahaan.

Pendhapat Cran minangka pamicara, inovasi, pimpinan lan kreatip keynote kalebu nglumpukake data pamirsa, lan nggabungake data menyang intine khusus uga interaksi wektu nyata sajrone intine.

Ing ngisor iki minangka pilihan pidato intine sing diwenehake Cheryl kanggo para klien ing saindenging jagad - saben intine digawe khusus lan dheweke bisa nggabungake unsur-unsur saben keynote kanggo nggawe presentasi unik kanggo acara sampeyan.

Kepemimpinan, Keynote, Speaker Keynote Wanita

Masa Kepemimpinan - Keynote NEW !!!!

Apa sifat, apa pikiran lan apa rahasia dadi pimpinan pangowahan nyopir menyang masa depan kerja.

Selengkapnya

"Cheryl Cran minangka speaker utama kanggo acara kepemimpinan taunan kita lan ing tembung dheweke pinunjul. Perspektif unik Cheryl babagan masa depan kerja lan apa sing dibutuhake kanggo perusahaan ing pinggir utama nggawa nilai sing apik kanggo grup kita. Dheweke nggunakake wektu konsultasi karo aku lan tim pimpinan babagan budaya sing beda lan kepiye ngetrapake apa sing wis ditindakake kanthi apik.Pemimpin kita menehi rong jempol kanggo gaya kiriman Cheryl sing cepet, langsung lan dinamis. gabung karo sosial sore kita .. Sing ditemokake banget terkenal minangka CEO perusahaan yaiku survey sadurunge acara dheweke gabung menyang intine lan uga polling wektu lan teks nyata sing melu pimpinan pimpinan kita. mung ngomong babagan masa depan lan tren sing sejatine menehi alat kepemimpinan sing owah kanggo nggawe sukses sukses sabanjure. "

B.Batz
Pike

Masa Depan Saiki saiki - sampeyan siap?

Apa sing kudu ditindakake pimpinan lan tim supaya berkembang dina iki lan uga nganti taun 2030?

Selengkapnya

"Cheryl minangka pas sampurna kanggo Futures Summit - kita duwe klompok pinunjul saka pimpinan kesatuan kredit sing bangga dadi pamimpin lan Cheryl nantang dheweke mikir luwih kreatif, supaya bisa nyedhaki inovasi. mbangun strategi masa depan adhedhasar kasunyatan sing cepet banget ing industri layanan finansial. Kita bakal menehi saran banget kanggo Cheryl Cran minangka ahli kerja lan pamicara keynote. "

J. Kile
Eksekutif Summit Sidang Kredit Eksekutif MN

Cara paling apik kanggo nggawe masa depan yaiku map

Apa sampeyan lan para pimpinan sampeyan wis siyap ngiringan kanthi proaktif?

Selengkapnya

"Cheryl makarya karo kita ing mundur kutha kanthi kapisan. Mundur fokus ing topik sing amba babagan inovasi lan perubahan kepemimpinan. Aku ngajak para pamiarsa mundur mundur, yaiku pelanggan internal lan eksternal menyang organisasi kita. Keahlian Cheryl bisa uga katon ing kabeh kalebu pre-rencana acara lan sajrone mundur suwene awan. Sajrone pensiun, Cheryl duwe katrampilan ngikat lan mbantu saben pimpinan supaya bisa ngetrapake masa depan kanggo awake dhewe lan bisnis. "

W.Foeman
Kutha Kancing Gula

Tim siap-siap - cara nggawe tim tangkas, adaptable & inovatif

Apa tim sampeyan gabung karo visi, fokus lan tujuane?

Selengkapnya

Cheryl Cran dudu Sheryl Crow nanging dheweke dadi bintang rock ora kurang! Kita duwe Cheryl minangka speaker keynote sing nutup kanggo sawetara program kanggo tim kepemimpinan. Cheryl makarya bareng karo kita babagan sawetara atusan acara sing dikirim menyang pimpinan 6000 ing tim siap. Kekuwatane nuli nganggo pesen saka presenter liyane, kemampuane kanggo melu klompok-klompok kasebut kanthi humor, nyenengake, keaslian lan pemikiran provokatif cukup mung nggumunake lan nggumunake apa sing dibutuhake minangka cedhak karo acara kita.

Universitas VP AT&T

Masa depan narik & njaga bakat paling ndhuwur

95% perusahaan sing nliti fokus kanggo masa depan yaiku nemokake lan tetep bakat paling dhuwur ing jaman robotika, pekerja terpencil lan tambah kompetisi.

Selengkapnya

"Kelompok kita menehi nilai Cheryl 10 saka 10 minangka speker intine kami. Dheweke dadi penceramah keynote paling dhuwur ing konferensi kita. Dheweke ngluwihi pangarepan kita! "

Marketing Nasional Agra Marketing

Seni Kepemimpinan pangowahan - nyopir transformasi ing jagad kanthi cepet

Kita manggon ing wektu transformasi lan YOU sing ngowahi!

Selengkapnya

"Cheryl minangka ahli tamu ing konferensi kepemimpinan taunan - dheweke nampilake kepemimpinan ganti lan nganakake bakat. Ing tingkat sing dhuwur, kita nemokake pendekatan Cheryl, hubungane karo tim pimpinan lan model sing dituduhake yaiku pas karo tujuan kanggo konferensi. Asile pungkasan yaiku supaya kita kepengin ngerti luwih lengkap babagan siklus pangowahan lan katon luwih kepiye babagan cara nyengkuyung pamimpin kita supaya bisa fleksibel lan gampang banget karo owah-owahan sing terus-terusan. "

WB Riset & Pembangunan BASF