Cheryl Cran - Pakar Pakaryan

Book Cheryl Saiki

Speaker Speaker Keynote

Cheryl Cran minangka pamicara utama kelas donya sing wis dijenengi minangka influencer kerja nomer 1 ing mangsa ngarep. Klien dheweke nggambarake dheweke 'paling apik' kanggo nyedhiyakake konteks lan solusi kanggo masa depan sing ganti kanthi cepet kanthi gaya intine pidato intine lan interaktif.

Minangka salah sawijining pamicara kunci keyakinan wanita sing paling dinamis, Cran menehi nilai bener kanggo para pamimpin lan tim kanthi mbantu dheweke ngowahi pikirane saka linear dadi kreatif lan nyopir inovasi kanggo awake dhewe lan kanggo perusahaan.

Pendekatan Cran minangka pembicara utama inovasi, kepemimpinan, lan kreativitas kalebu nglumpukake data pamirsa, lan nggabungake data menyang intine sing disesuaikan uga interaksi wektu nyata sajrone intine.

Ing ngisor iki minangka opsi tutur utama sing dikirim Cheryl kanggo klien ing saindenging jagad - saben intine disesuaikan lan dheweke bisa nggabungake elemen saben intine kanggo nggawe presentasi unik kanggo acara sampeyan.

Intine - Pangowahan utama ing Masa Depan Covid-19

Pangowahan Nggawe Ing Masa Depan Covid - Cara Ngatasi Tantangan Wong ing Kasunyatan WFH

Pandhemen wis nyepetake realita kerja kaya dene karya kerja saka karyawan omah lan tantangan sing ana gandhengane karo karya terpencil.

Selengkapnya

"Titik Cheryl babagan ngupaya mangertos lan nemokake kahanan umum kanthi faktor sing nantang kita, tinimbang refleks kanthi menolak lan nyoba nglawan faktor kasebut, pancen penting banget lan pas wektune kanggo industri kita."

Hadirin Rapat Tahunan
Asosiasi Mata Mata Amérika Sareng

Intine - Navigasi Apa Mbukak ing Post Covid 19 Realitas

Navigasi Apa Mbukak ing Kasunyatan Covid-19

Ora ana sing ramalan manawa pandemi global ing 2020 bakal nambah kabeh cara kerja lan urip.

Selengkapnya

"Aku seneng banget karo piranti lunak sing digunakake karo speaker keynote - bisa uga pengalaman virtual paling apik sing dakdeleng (lan paling cedhak karo pengalaman pribadi)."

Hadirin Rapat Tahunan
Asosiasi Mata Mata Amérika Sareng

Tim Virtual Utama Keynote

Tim Virtual Ngatur Ing Tempat Nggawe Cepet

Ing taun 2020 perusahaan kudu cepet dadi luwih cepet lan nyetel gangguan pandhemen utama

Selengkapnya

"Sesi karo Cheryl iku dinamis lan motivasi. Polaan lan intelektual kepemimpinan anyar bakal nate mbantu organisasi, yen durung nggunakake model, dadi sukses ing pambangunan tim."

Hadirin Rapat Tahunan
Asosiasi Mata Mata Amérika Sareng

Intine - Bakal Saiki Saiki

Masa depan Saiki

Kepiye Pakaryan Remot Iki Kanggo Tetep lan Apa Kudu Dadi Sukses Ing Masa Depan

Selengkapnya

"Ya, kita bisa kanthi jujur ​​ujar Cheryl sing duwe keterlibatan pamirsa sing paling akeh sajrone sejarah 50 taun nindakake acara iki.
Kanthi tulisan pitakonan lan pamirsa kanggo polling, pamirsa dirasakake minangka bagean saka obrolan kasebut - dudu prestasi gampang!
Gaya tombol Cheryl minangka kreatif lan modhél apa sing diomongake babagan 'kepemimpinan bareng'. "

Director
NWLS

Kepemimpinan, Keynote, Speaker Keynote Wanita

Masa Kepemimpinan

Apa sifat, apa pikiran lan apa rahasia dadi pimpinan pangowahan nyopir menyang masa depan kerja.

Selengkapnya

"Cheryl Cran minangka speaker utama kanggo acara kepemimpinan taunan kita lan ing tembung dheweke pinunjul. Perspektif unik Cheryl babagan masa depan kerja lan apa sing dibutuhake kanggo perusahaan ing pinggir utama nggawa nilai sing apik kanggo grup kita. Dheweke nggunakake wektu konsultasi karo aku lan tim pimpinan babagan budaya sing beda lan kepiye ngetrapake apa sing wis ditindakake kanthi apik.Pemimpin kita menehi rong jempol kanggo gaya kiriman Cheryl sing cepet, langsung lan dinamis. gabung karo sosial sore kita .. Sing ditemokake banget terkenal minangka CEO perusahaan yaiku survey sadurunge acara dheweke gabung menyang intine lan uga polling wektu lan teks nyata sing melu pimpinan pimpinan kita. mung ngomong babagan masa depan lan tren sing sejatine menehi alat kepemimpinan sing owah kanggo nggawe sukses sukses sabanjure. "

B.Batz
Pike

Intine - Masa Depan Saiki

Masa Depan Saiki saiki - sampeyan siap?

Apa sing kudu ditindakake pimpinan lan tim supaya berkembang dina iki lan uga nganti taun 2030?

Selengkapnya

"Cheryl minangka pas sampurna kanggo Futures Summit - kita duwe klompok pinunjul saka pimpinan kesatuan kredit sing bangga dadi pamimpin lan Cheryl nantang dheweke mikir luwih kreatif, supaya bisa nyedhaki inovasi. mbangun strategi masa depan adhedhasar kasunyatan sing cepet banget ing industri layanan finansial. Kita bakal menehi saran banget kanggo Cheryl Cran minangka ahli kerja lan pamicara keynote. "

J. Kile
Eksekutif Summit Sidang Kredit Eksekutif MN

Intine Cara paling apik kanggo Nggawe Masa Depan yaiku Map Iki

Cara paling apik kanggo nggawe masa depan yaiku map

Apa sampeyan lan para pimpinan sampeyan wis siyap ngiringan kanthi proaktif?

Selengkapnya

"Cheryl makarya karo kita ing mundur kutha kanthi kapisan. Mundur fokus ing topik sing amba babagan inovasi lan perubahan kepemimpinan. Aku ngajak para pamiarsa mundur mundur, yaiku pelanggan internal lan eksternal menyang organisasi kita. Keahlian Cheryl bisa uga katon ing kabeh kalebu pre-rencana acara lan sajrone mundur suwene awan. Sajrone pensiun, Cheryl duwe katrampilan ngikat lan mbantu saben pimpinan supaya bisa ngetrapake masa depan kanggo awake dhewe lan bisnis. "

W.Foeman
Kutha Kancing Gula

Tim Tangan Siji Tombol Intine

Tim siap-siap - cara nggawe tim tangkas, adaptable & inovatif

Apa tim sampeyan gabung karo visi, fokus lan tujuane?

Selengkapnya

Cheryl Cran dudu Sheryl Crow nanging dheweke dadi bintang rock ora kurang! Kita duwe Cheryl minangka speaker keynote sing nutup kanggo sawetara program kanggo tim kepemimpinan. Cheryl makarya bareng karo kita babagan sawetara atusan acara sing dikirim menyang pimpinan 6000 ing tim siap. Kekuwatane nuli nganggo pesen saka presenter liyane, kemampuane kanggo melu klompok-klompok kasebut kanthi humor, nyenengake, keaslian lan pemikiran provokatif cukup mung nggumunake lan nggumunake apa sing dibutuhake minangka cedhak karo acara kita.

Universitas VP AT&T

Keynote Masa depan narik minat & njaga bakat utama

Masa depan narik & njaga bakat paling ndhuwur

95% perusahaan sing nliti fokus kanggo masa depan yaiku nemokake lan tetep bakat paling dhuwur ing jaman robotika, pekerja terpencil lan tambah kompetisi.

Selengkapnya

"Kelompok kita menehi nilai Cheryl 10 saka 10 minangka speker intine kami. Dheweke dadi penceramah keynote paling dhuwur ing konferensi kita. Dheweke ngluwihi pangarepan kita! "

Marketing Nasional Agra Marketing

Intine Seni Kepemimpinan pangowahan - ndorong transformasi ing jagad kanthi cepet

Seni Kepemimpinan pangowahan - nyopir transformasi ing jagad kanthi cepet

Kita manggon ing wektu transformasi lan YOU sing ngowahi!

Selengkapnya

"Cheryl minangka ahli tamu ing konferensi kepemimpinan taunan - dheweke nampilake kepemimpinan ganti lan nganakake bakat. Ing tingkat sing dhuwur, kita nemokake pendekatan Cheryl, hubungane karo tim pimpinan lan model sing dituduhake yaiku pas karo tujuan kanggo konferensi. Asile pungkasan yaiku supaya kita kepengin ngerti luwih lengkap babagan siklus pangowahan lan katon luwih kepiye babagan cara nyengkuyung pamimpin kita supaya bisa fleksibel lan gampang banget karo owah-owahan sing terus-terusan. "

WB Riset & Pembangunan BASF