Rencana Plancongan

Matur nuwun kanggo milih nggarap spiker keynote Cheryl Cran kanggo acara mbesuk sampeyan. Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh sing dibutuhake kanggo nyiyapake Cheryl minangka juru kunci kanggo grup sampeyan. Kita ngarep-arep mbantu mbantu nggawe pengalaman rapat sing luar biasa!

Video Demo

bio

Cheryl Cran minangka pendiri NextMapping ™ / NextMapping.com lan CEO saka induk perusahaan sintesis ing Work Inc.

Dikenal minangka #1 Future Workencer dening Onalytica, lan penulis buku 7 kalebu "NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan".

Judhul buku liyane kalebu "Art of Change kepemimpinan - Transformasi nyetir ing Pacobongan Cepet" katrampilan kepemimpinan sing perlu dadi masa depan siap.

Kepemimpinan pamikiran kerja masa depan Cheryl wis ditampilake ing publikasi kayata Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Entrepreneur, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online lan liya-liyane.

Wis suwene rong puluh taun, Cheryl mbangun reputasi kanggo menehi nilai sing luar biasa kanggo klien sing kalebu AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, uga perusahaan lan usahawan pertengahan ukuran, uga industri, kesehatan, pertanian, keuangan, asuransi lan liya-liyane.

NextMapping ™ dikembangake minangka merek solusi properti saka properti sing nyakup kabeh karya Cheryl lan riset babagan masa depan kerja lan kepemimpinan sing dibutuhake kanggo navigasi pangowahan ing papan kerja. Iki wektu kanggo ora mung ngrungokake babagan mbesuk, nanging nggunakake NextMapping ™ supaya tekan kana! Teknologi ing papan kerja kudu digunakake kanggo nyiyapake masa depan kanthi fokus ing babagan teknologi bisa ningkatake asil kanggo wong.

Tema sing umum ing kabeh karya Cheryl yaiku 'wong pisanan' lan pendekatan kapindho digital kanggo nggawe masa depan manungsa luwih akeh, ngewangi perusahaan supaya bisa nggawe kapemimpinan sing dibutuhake 'ngganti donya liwat bisnis.'

Foto kanggo print lan web

  • CherylCran-Headshot-1-Web
  • CherylCran-Headshot-2-Web
  • CherylCran-Headshot-3-Web
  • CherylCran-Headshot-4-Web
  • CherylCran-Headshot-6-Web
  • CherylCran-Headshot-5-Web

NextMapping Logos

SVG
  • Cheryl Cran Logo Werna Lengkap Lengkap SVG
  • Cheryl Cran Logo Putih SVG Putih
  • Cheryl Cran Logo Ireng Lengkap
PNG
  • Cheryl Cran Logo Warna PNG Lengkap
  • Cheryl Cran Logo PNG Putih Putih
  • Cheryl Cran Logo PNG Lengkap Ireng