Kebijakan Privasi

Sintesis ing Work Inc., dba Cheryl Cran lan NextMapping ora ngumpulake informasi sing bisa dingerteni babagan sampeyan nalika sampeyan ngunjungi situs web kajaba sampeyan menehi informasi kanthi sukarela, umpamane ngubungi kita liwat formulir email, kalebu ngirim pitakon. Kita ora bakal nuduhake informasi sampeyan karo pihak katelu ing njaba organisasi, saliyane sing dibutuhake.

Kajaba sing takon ora kanggo, kita bisa ngubungi panjenengan liwat email ing mangsa kanggo pitutur marang kowe bab istimewa, produk utawa layanan anyar, utawa owah-owahan kanggo kabijakan privasi iki.

Akses Sampeyan lan Ngontrol Informasi

Sampeyan bisa uga milih kontak sing ana ing endi wae. Sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki sawayah-wayah kanthi ngubungi kita liwat alamat email utawa nomer telpon sing diwenehake ing situs web. Informasi pribadi sing diklumpukake ing kasus kasebut kalebu jeneng, rincian kontak, alamat email, lan nomer telpon. Kita ora bakal nuduhake utawa adol informasi pribadhi kanggo sapa wae.

Sembarang pitakon kudu diarahake menyang: info@nextmapping.com