NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Praktik Paling Apik Kanggo Pekerja Jauh

Februari 17, 2021

Kita wis nganakake survey babagan tenaga kerja jarak jauh lan nyusun praktik paling adoh saka buruh jarak jauh.

Kanthi akeh cara, ana konsensus umum yen nalika taun 2020 bakal ana rasa bali menyang 'normal'. Punapa mawon normal dening standar saiki wis kabukten yen ana normal anyar sing muncul.

Kita survey liwat 1000 tenaga kerja jarak jauh lan takon: "Apa sampeyan pengin bali menyang papan makarya nalika pandemi bisa dikontrol?"

Luwih saka 90% responden ujar manawa dheweke ora pengin bali menyang papan kerja sadurunge Covid.

Tanggepan survey ora kaget kanggo kita NextMapping - kita wis fokus ing tren sosial lan pola pikir pekerja kanggo masa depan kerja sajrone dasawarsa kepungkur.

Nalika nuduhake statistik ing ndhuwur karo pimpinan, dheweke negesake manawa survey internal karo karyawan nuduhake respon sing padha. Yen para pekerja pengin terus kerja utamane saka jarak adoh, tegese akeh perusahaan kudu maneh mriksa sistem lan sumber daya kanggo ndhukung papan kerja sing adoh saka mbesuk.

Sawetara pimpinan perusahaan nglawan kepinginan supaya para pekerja kerja ing jarak adoh lan mandhiri pendekatan 'bali menyang kantor'. Cara iki ora bakal sukses ing jangka panjang. Genie wis diuculi saka botol lan para pekerja wis bisa mbuktekake sajrone Covid manawa makarya saka omah BISA bisa kerja lan bisa kerja kanthi apik.

Riset kita nuduhake manawa proses bali kerja kanggo akeh perusahaan bakal kalebu kabijakan kerja remot resmi. Kajaba iku, bakal ana model hibrida saka remot lan ing kantor.

Kerja jarak jauh efektif banget kanggo akeh tenaga kerja lan kita wis nyathet manawa ana pola umum ing antarane para pekerja jarak jauh sing sukses.

Praktek paling apik kanggo buruh jarak jauh kalebu:

  • Nyetel pangarepan antarane pamimpin lan buruh babagan pengiriman - apa sing kudu ditindakake, pandhuan babagan pigura wektu supaya bisa rampung lan kepiye kerja rampung dilacak.
  • Komunikasi sing terus-terusan lan konsisten liwat ALL avenue komunikasi - para pekerja jarak jauh sing sukses nggunakake obrolan liwat tim MS utawa portal online, tekan IM menyang anggota tim kanggo nuduhake babagan sing disenengi grup, nggunakake email kanthi efisien lan ngerti kapan bakal njupuk telpon utawa kanggo njaluk rapat virtual.
  • Fokus karo watesan kerja kanggo ngindhari burnout - buruh jarak jauh sing sukses ngerti yen mundur saka kerja kanggo ngreset lan mbayar ulang
  • Kemampuan kanggo mandhiri kanthi olahraga, mlaku-mlaku, ngrungokake musik, tapa lan njaluk dhukungan utawa pitulung.
  • Nalika nggarap proyek tim nggunakake pendekatan manajemen proyek kanggo mesthekake kabeh wong tetep terhubung lan informasi kasebut dituduhake kanthi kabuka kalebu timeline lan pengiriman.
  • Pemimpin jarak jauh sing sukses kanthi sengaja mriksa saben minggu karo saben anggota tim khusus takon 'kepiye kabarmu?' lan kanggo nyediakake dhukungan lan pembinaan.
  • Perencanaan kanggo prioritas sadurunge saben minggu - fokus ing 3 prioritas utama saben dina - nyetel target sing bisa dipikolehi kanggo bisa dikirim.
  • Ngrencanakake papan putih ing antarane pertemuan virtual - nyetel buffer 15 nganti 30 menit ing antarane rapat supaya bisa digawe dowo, mlaku-mlaku lan nyegerake adoh saka layar.
  • Diskusi saben dina kanthi mriksa kanthi cepet apa sing wis ditindakake, apa sing bisa ditindakake kanthi apik lan apa sing bisa ditindakake kanthi luwih apik dina sabanjure (fokus ing perbaikan terus-terusan).

Kita ora bisa ngremehake 'pola pikir pekerja' lan apa pengaruhe ing masa depan papan makarya. Kita ana ing 'pasar tenaga kerja' sing tegese para pekerja gelem golek gaweyan ing papan liya yen majikane ora bisa menehi kerja jarak jauh.

Yen kita fokus karo praktik paling apik kanggo buruh remot, kita bisa nggunakake efektivitas babagan cara kerja saka jarak adoh.