NextMapping podcast

Cheryl Cran profil 3 cilik

Cheryl Cran lan para tamu padha nyritakake kabeh babagan 'masa depan kerja' lan cara nggunakake NextMapping ™ kanggo nggawe masa depan sampeyan sing sukses.

Rungokake saka CEO, CIO, Ilmuwan Data, Ilmuwan Sosial, Ilmuwan Prilaku, lan Future of Visionary Work ing podcast NextMapping ™ kita.

Episod Saiki

Ngrungokake pamimpin nuduhake wawasan babagan kerja masa depan saka perusahaan kayata Upwork, Freelancer, BDO lan liya-liyane.

Iki Sebabe - Podcast Berita Global

Mirsani Cheryl Cran - Kanthi teknologi lan teknologi intelijen sing terus maju, tenaga kerja, keamanan tumrap para generasi saiki lan saiki ora bakal kuwatir maneh. Minggu iki, kita ndeleng kepiye pasar kerja bakal berkembang lan cara mbantu para pekerja entuk kesempatan kerja sing paling apik ing mangsa ngarep.

Podcast #23

Brad Breininger, Pendhiri Co Zync Agensi wawancara Cheryl Cran babagan masa depan kerja lan merek.

Cheryl lan Brad mbahas babagan kerja apa sing bakal diterusake - lan kepiye merek lan pemasaran kudu diganti kanggo ndhukung kasunyatan anyar.

Unduh ing iTunes

Podcast #22

Wawancara Cheryl Cran Brad Breininger, Co-Founder of Zync Agensi kanggo NextMapping podcast.

Cheryl lan Brad ngrembug babagan pentinge merek nalika krisis lan uga bisa uga ngrampungake merek sampeyan.

Watch kanggo ngrungokake liyane babagan 'masa depan merek lan normal sing anyar'.

Unduh ing iTunes

Podcast #21

Nampilake Ross Thornley, CEO & Co-Founder AQai - Penaksiran & Pelatihan Adaptabilitas.

Ross lan Cheryl ngrembug kepiye carane mikir lan adaptasi kanggo ngganti kanthi cepet lan nyiyapake kanggo masa depan kerja.

Unduh ing iTunes

Podcast #20

Ing wiwitan Maret 2020, Cheryl lungguh karo Scot lan Holly saka NRECA ngrembug masa depan koop.

Khusus, dheweke ngomong babagan pengaruh teknologi, peralihan kerja generasional lan kesempatan kanggo pimpinan coop ing mangsa ngarep.

Unduh ing iTunes

Podcast #19

Nampilake Marc Porat, Partner Millennial Advisors, Inc.

Marc lan Cheryl ngrembug film sing berbiji banget, 'Piandel Umum, 'teknologi, dadi manungsa lan masa depan dadi manungsa.

Unduh ing iTunes

Podcast #18

Jason Campbell saka MindValley wawancara Cheryl Cran babagan masa depan kerja lan apa tegese kanggo individu.
Cheryl nuduhake pemahaman babagan kepemimpinan diri, cara anyar kanggo ngasilake pangowahan kanggo entuk karya lan masa depan sing dibutuhake kanggo nggawe masa depan sing positif.

Unduh ing iTunes

Podcast #17

Nampilake Jim Somers, VP Marketing ing LogMeIn

Rungokake wawancara kolaborasi karo Jim Somers, VP Marketing kanggo unit bisnis Komunikasi lan Kolaborasi ing LogMeIn

Unduh ing iTunes

Podcast #16

Nampilake Ryan Lester, Direktur Senior Teknologi Pengalaman Pelanggan ing LogMeIn. Ryan lan Cheryl ngrembug babagan carane AI, bot lan automasi dampak ing masa depan kerja lan urip.

Priksa AI's AI: In Real Life Podcast kene.

Unduh ing iTunes

Podcast #15

Rovy Branon, Wakil Provost kanggo Universitas Washington Terusum. Rovy lan Cheryl ngrembug masa depan pendhidhikan.

Unduh ing iTunes

Podcast #14

Nganggo Ben Wright, CEO saka Kacepetan Global. Ben lan Cheryl ngrembug babagan carane perusahaan bisa menehi skala lan nggedhekake global liwat teknologi lan cara nyiyapake masa depan kerja.

Unduh ing iTunes

Podcast #13

Nampilaken Amber Mac, Presiden, AmberMac Media, Inc. Amber lan Cheryl mbahas tren teknologi, transformasi digital, inovasi lan masa depan kerja.

Unduh ing iTunes

Podcast #12

Nampilake Matt Barrie, CEO saka Situs web & Escrow.com Matt lan Cheryl ngrembug masa depan kerja, masa depan kerja lan Panjarwa - pasar freelance paling gedhe ing donya, nyambungake profesional 30 yuta ing ndonya.

Unduh ing iTunes

Podcast #11

Ing episode iki Radikal Agile, Catalant's SVP Partnerhips Strategic and Marketing Rich Gardner lenggah karo Future of Work Expert & Founder of NextMapping Cheryl Cran. Kaya lan Cheryl ngrembug definisi tangkas, ngganti kepemimpinan, lan budaya inovasi. Cheryl nawakake pemahaman babagan apa sing dibutuhake para pimpinan ing jagad radikal, kalebu, sing paling penting, pola pikir sing fleksibel. Tutul kanggo ngrungokake conto carane para pemimpin bisa mbantu organisasi bisa ngganti uga tips praktis lan langkah-langkah sabanjure kanggo mbangun tim siap-siap.

Unduh ing iTunes

Podcast #10

Thomas Dr. Ramsøy ing Neurons, Inc. Cheryl wawancara karo Dr. Thomas Ramsøy babagan gelombang otak, wong-data babagan masa depan kerja.

Unduh ing iTunes

Podcast #9

Nampilake Liz O'Connor, Associate Principal kanggo Grup Daggerwing

Cheryl ngawawancara Liz O'Connor kanggo mimpin Pasar dening implementasine Facebook, ngganti kepemimpinan, manajemen pangowahan, keterlibatan karyawan lan kolaborasi

Unduh ing iTunes

Podcast #8

Cheryl Cran diwawancarai dening Michael Alf kanggo dheweke Podcast Gangguan Disiplin ing Future Work lan kepiye tenaga kerja bisa nggawe masa depan dhewe.

Unduh ing iTunes

Podcast #7

Nampilake Hamoon Ekhtiari, CEO saka Niaga Hadir Wawancara Cheryl Cran Niaga Hadir CEO Hamoon Ekhtiari babagan masa depan kerja lan ngapa kolaborasi dadi masa depan.

Kauntungan sing sregep mbantu para mitra lan klien supaya bisa nggambarake kepiye carane mikirake radikal lan ngrancang babagan carane mbangun masa depan ing urip, organisasi lan masyarakat.

Unduh ing iTunes

Podcast #6

Nampilake Jim Somers, VP Marketing ing LogMeIn

Rungokake wawancara kolaborasi karo Jim Somers, VP Marketing kanggo unit bisnis Komunikasi lan Kolaborasi ing LogMeIn

Unduh ing iTunes

Podcast #5

Cheryl Cran diwawancarai dening Dr. Nancy McKay babagan owah-owahan eksponensial sing kedadeyan ing mangsa ngarep.

Unduh ing iTunes

Podcast #4

Nampilake Chris Barbin, CEO Appirio

Cheryl Cran nganakake wawancara karo Chris babagan masa depan kerja lan pengaruh komputasi awan. Dheweke nuduhake wawasan sing terkenal babagan masa depan awan lan pengaruhe ing masa depan kerja.

Unduh ing iTunes

Podcast #3

Nduwe Sebastian Siseles, Direktur Freelancer

Cheryl Cran nganakake wawancara marang Sebastian babagan pengaruh freelancer ing bisnis. Dheweke nuduhake carane bisnis saiki kudu bisa nggunakake papan kerja sing kalebu full time, part time lan karyawan lepas.

Unduh ing iTunes

Podcast #2

Nampilake Shoshana Deutschkron, VP Komunikasi & Merek kanggo UpWork

Cheryl Cran nganakake wawancara karo Shoshana babagan tim remot - kepiye sukses lan mimpin masa depan realita kerja nambah tim remot.

Unduh ing iTunes

Podcast #1

CEO CEO UpWork, Stephane Kasriel

Cheryl Cran nganakake wawancara Stephane babagan apa sing bakal ditemokake ing masa depan kerja lan kenapa perusahaan kudu bisa ngganggu gangguan 'ekonomi wirausaha'.

Unduh ing iTunes