Pelatih SabanjureMapping ™

Kepemimpinan Kepemimpinan Perlu Nggawe Pemimpin Sadurunge Cepet

Apa sampeyan rumangsa yakin karo mbesuk? Sampeyan bungah babagan kemungkinan kanggo sampeyan lan bisnis ing mangsa ngarep? Apa perusahaan sampeyan duwe strategi lan alat kanggo mimpin pangowahan?

Pelatih lan konsultan NextMapping ™ bakal nyedhiyakake rangka kerja, dhukungan lan pitunjuk kanggo nggawe masa depan sing paling apik. Saben wong sing sukses nggunakake pelatih bisnis utawa kepemimpinan minangka wujud guru / pelatih / pandhuan.

Pelatih bisnis sing disertifikasi NextMapping ™ bakal partner karo sampeyan kanggo mbangun strategi, menehi inspirasi kanggo masa depan pola pikir kerja lan mbantu sampeyan bisa ngupayakake katrampilan sing dibutuhake lan bisa cepet lan cepet ganti kaping.

Ketemu Pelatih NextMapping ™ Kita

Speaker Keynote Cheryl Cran

Cheryl Cran minangka pendiri NextMapping ™ / NextMapping.com lan CEO saka induk perusahaan sintesis ing Work Inc.

Dikenal minangka #1 Future Workencer dening Onalytica, lan penulis buku 7 kalebu "NextMapping ™ - Aniticape, Navigate lan Nggawe Masa Depan". Judhul buku liyane kalebu "Art of Change kepemimpinan - Transformasi nyetir ing Pacobongan Cepet Cepet" (Wiley 2015), "Cara 101 Nggawe Generasi X, Y lan Zoomers Seneng Di Kerja" (2010) lan 4 liyane ing buku pokok katrampilan kepemimpinan sing perlu dadi masa depan siap. Kepemimpinan pamikiran kerja masa depan Cheryl wis ditampilake ing publikasi kayata Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Entrepreneur, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online lan liya-liyane. Wis suwene rong puluh taun, Cheryl wis mbangun reputasi kanggo menehi nilai sing luar biasa kanggo klien sing kalebu AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, uga perusahaan lan usahawan pertengahan ukuran ing industri sing kalebu teknologi, kesehatan, tetanèn, keuangan, asuransi lan liya-liyane. NextMapping ™ dikembangake minangka merek solusi properti saka properti sing kalebu kabeh karya Cheryl lan riset babagan masa depan kerja lan kepemimpinan sing dibutuhake kanggo navigasi pangowahan ing papan kerja. Iki wektu kanggo ora mung ngrungokake babagan mbesuk, nanging nggunakake NextMapping ™ supaya tekan kana! Teknologi ing papan kerja kudu digunakake kanggo nyiyapake masa depan kanthi fokus ing babagan teknologi bisa ningkatake asil kanggo wong. Tema sing umum ing kabeh karya Cheryl yaiku 'wong pisanan' lan pendekatan kapindho digital kanggo nggawe masa depan manungsa luwih akeh, ngewangi perusahaan supaya bisa nggawe kapemimpinan sing dibutuhake 'ngganti donya liwat bisnis.'

Sambungake karo kita dina iki!

Ashley Farren minangka pelatih lan konsultan NextMapping sing disertifikasi. Kita seneng duwe Ashley ing tim NextMapping.

Ashley rumangsa jero, strategis lan kolaborasi. Dheweke duwe sejarah sukses ing inisiatif strategis kanggo perusahaan global.

Sejarah karir dheweke kalebu taun 12 ing Singapura ing peran HR Business Partner HR strategis sing makarya kanggo perusahaan Multinasional ing macem-macem industri kalebu Hi Tech, FMCG, Mining.

Kanggo taun 6, Ashley kerja kanggo Autodesk, kanthi strategis nduwe fungsi HR kanggo fungsi Teknik Global kalebu loro situs luar pesisir gedhe ing Singapura lan Shanghai (karyawan 1200) lan tim ing AS & Eropa.

Sadurunge, dheweke ngenteni taun 12 ing Unilever sing makarya ing saindenging Asia, Afrika, Timur Tengah ndhukung macem-macem fungsi bisnis (kalebu IT (Infrastruktur lan Sistem Bisnis) / Pelanggan / Penjualan, Pemasaran lan minangka Managers Pembelajaran lan Pengembangan.

Sajrone wektu kasebut dheweke nyengkuyung Organisasi Infrastruktur ing tingkat regional netepake fungsi layanan bareng global, lan ngatur implementasine ing saindenging Afrika lan Timur Tengah, uga ngatur inisiatif outsourcing gedhe.

Sajrone perusahaan perusahaan 22 taun, Ashley wis nggampangake lan ngatur program organisasi sing akeh owah-owahan kalebu macem-macem reorganisasi / penyusunan ulang. Dheweke duwe inisiatif manajemen lan program manajemen, proses bakat lan manajemen kinerja, ngetrapake inisiatif kepelbagaian lan inklusi para pimpinan lan manajer senior, program program keterlibatan karyawan, nggampangake proses HR.

Sambungake karo kita dina iki!

Crystal Metz minangka wirausaha lan pimpinan tim sing sukses. Kita seneng duwe Crystal minangka pengusaha fokus pelatih NextMapping.

Minangka pelatih NextMapping ™, dheweke nggawa rekaman trek, semangat lan bukti kanggo mbantu para klien nggawe sukses luwih sukses, terobosan alangan kanggo sukses lan nggawe strategi anyar kanggo nggawe apa sabanjure. Crystal minangka pemilik Crystal Metz Insurance minangka perusahaan asuransi #1. Wiwit asuransi Crystal Metz wis nglangkungi pesaing lan ing pimpinan Crystal terus berkembang sanajan ana ing industri sing ganti taun kanthi cepet. Crystal menehi kridit sukses kanggo lair lan tuwuh ing kulawarga tani. Ing umur enom, dheweke sinau katrampilan manajemen lan semangat kanggo bisnis. Kegiatan favorit dheweke nalika isih bocah yaiku ndalang dadi manajer kantor. Kagiyatan favorit liyane minangka bocah yaiku luwih unggul ing olahraga kolega ing ngendi dheweke sinau babagan nilai kepemimpinan lan pendekatan tim. Ing umur 22, dheweke lulusan U saka S lan CDI College kanthi gelar diploma ing Manajemen Bisnis, ora suwe sawise miwiti karir ing real estate. Ora suwe sawise miwiti karir real estate dheweke mbukak Brokerage Century 21 ing Kedok Kedokteran. Sawise karir sukses ing real estate Crystal ngganti fokus wirausaha marang asuransi lan mbukak asuransi Crystal Metz. Dheweke menehi kridit sukses kanggo tim dheweke - dheweke wis mbangun bisnis kanthi nemokake wong sing bener lan nuduhake pimpinan. Kesetiaan tim dheweke minangka salah sawijining prestasi sing paling mulia minangka pengusaha.

Crystal percaya yen menehi bali lan dadi pamikir masarakat yaiku dheweke dadi sukarelawan kanggo SPCA (BOD) lokal, lan Bank Bank. Pangenalan kanggo Crystal kalebu 2014 Chamber Business of the Year Award, 2016 Kamar Perdagangan Komunitas Penglibatan lan Kamar Dagang Kecemerlangan. Minangka fokus pelatih NextMapping Crystal ing wong minangka salah sawijining hadiah gedhe. Dheweke nantang wong-wong kanggo njelajah apa sing nggawe wong seneng lan banjur golek. Gegayuhan dheweke yaiku kanggo mbantu wong mbangun lan nguatake kemampuan, entuk kapercayan, mbantu tuwuh lan entuk mokal.

Sambungake karo kita dina iki!