Pelatih SabanjureMapping ™

Kepemimpinan Kepemimpinan Perlu Nggawe Pemimpin Sadurunge Cepet

Apa sampeyan rumangsa yakin karo mbesuk? Sampeyan bungah babagan kemungkinan kanggo sampeyan lan bisnis ing mangsa ngarep? Apa perusahaan sampeyan duwe strategi lan alat kanggo mimpin pangowahan?

Pelatih lan konsultan NextMapping ™ bakal nyedhiyakake rangka kerja, dhukungan lan pitunjuk kanggo nggawe masa depan sing paling apik. Saben wong sing sukses nggunakake pelatih bisnis utawa kepemimpinan minangka wujud guru / pelatih / pandhuan.

Pelatih bisnis sing disertifikasi NextMapping ™ bakal partner karo sampeyan kanggo mbangun strategi, menehi inspirasi kanggo masa depan pola pikir kerja lan mbantu sampeyan bisa ngupayakake katrampilan sing dibutuhake lan bisa cepet lan cepet ganti kaping.

Ketemu Pelatih NextMapping ™ Kita

cheryl-cran-headshot

Cheryl Cran minangka pendiri NextMapping ™ / NextMapping.com lan CEO saka induk perusahaan sintesis ing Work Inc.

Dikenal minangka # 1 Future of Work Workencer dening Onalytica, lan penulis 9 buku kalebu edisi kaping loro saka "NextMapping ™ - Aniticape, Navigasi lan Gawe Masa Depan”Karo kanca buku kerja. Judhul buku liyane kalebu "Seni Kepemimpinan Pangowahan - Transformasi nyetir Ing Jagad Cepet"(Wiley 2015),"Cara 101 Nggawe Generasi X, Y lan Zoomer Sing Bisa Digunakake”(2010) lan 4 buku liyane babagan katrampilan pimpinan utama sing dibutuhake supaya bisa siap.

Kepemimpinan pamikiran kerja masa depan Cheryl wis ditampilake ing publikasi kayata Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Entrepreneur, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online lan liya-liyane. Wis suwene rong puluh taun, Cheryl wis mbangun reputasi kanggo menehi nilai sing luar biasa kanggo klien sing kalebu AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, uga perusahaan lan usahawan pertengahan ukuran ing industri sing kalebu teknologi, kesehatan, pertanian, keuangan, asuransi lan liya-liyane.

NextMapping ™ dikembangake minangka merek solusi properti saka properti sing nyakup kabeh karya Cheryl lan riset babagan masa depan kerja lan kepemimpinan sing dibutuhake kanggo navigasi pangowahan ing papan kerja. Iki wektu kanggo ora mung ngrungokake babagan mbesuk, nanging nggunakake NextMapping ™ supaya tekan kana! Teknologi ing papan kerja kudu digunakake kanggo nyiyapake masa depan kanthi fokus ing babagan teknologi bisa ningkatake asil kanggo wong.

Tema sing umum ing kabeh karya Cheryl yaiku 'wong pisanan' lan pendekatan kapindho digital kanggo nggawe masa depan manungsa luwih akeh, ngewangi perusahaan supaya bisa nggawe kapemimpinan sing dibutuhake 'ngganti donya liwat bisnis.'

Sambungake karo kita dina iki!

Crystal Metz minangka wirausaha lan pimpinan tim sing sukses. Kita seneng duwe Crystal minangka pengusaha fokus pelatih NextMapping ™.

Minangka pelatih NextMapping ™, Crystal nggawa drive, semangat lan rekaman trek sing bisa dibuktekake kanggo para klien nggawe sukses luwih sukses, terobosan alangan kanggo sukses lan nggawe strategi anyar kanggo nggawe apa sabanjure.

Dheweke dadi pemilik Crystal Metz Insurance, perusahaan asuransi # 1. Wiwit asuransi Crystal Metz wis nglangkungi pesaing lan ing pimpinan Crystal terus berkembang sanajan ana ing industri ganti taun kanthi cepet. Crystal nganggep sukses dheweke minangka wirausaha kanggo lair lan tuwuh ing kulawarga tani. Ing umur enom, dheweke sinau katrampilan manajemen, kerja keras lan sabar lan semangat kanggo bisnis.

Pengusaha wiwit umur enom, nalika umur 20 taun dheweke mbukak perusahaan real estate dhewe, CENTURY 21 Medellis Realty. Lompat iki meksa Crystal supaya sinau kanthi cepet, adaptasi dadi tim tim nalika ngerti aspek bisnis penting. Ing 5 taun dheweke mlayu lan ngoperasikake waralaba real estate, wutah lan kawruh babagan apa sing kudu ditindakake lan ora bakal dingerteni. Crystal pindhah fokus wirausaha dheweke kanggo asuransi lan mbukak asuransi Crystal Metz. Dheweke menehi kridit sukses kanggo tim dheweke - dheweke wis mbangun bisnis kanthi nemokake wong sing bener lan nuduhake pimpinan. Kesetiaan lan keterlibatan tim dheweke minangka salah sawijining prestasi sing paling sombong minangka pengusaha. Gaya kepemimpinan Crystal yaiku nyekeli pangarepan lan standar sing dhuwur nalika pelatih lan mimpin tim ing budaya kepemimpinan sing dituduhake.

Minangka drive coach NextMapping ™ kanggo sukses lan fokus marang wong minangka hadiah sing paling apik. Dheweke nantang wong kanggo njelajah apa sing ndadekake dheweke seneng dadi pengusaha lan minangka wong banjur menehi inspirasi lan strategi kanggo mbantu sampeyan ngetrapake.

Gegayuhan dheweke yaiku kanggo mbantu wong mbangun lan nguatake kemampuan, entuk kapercayan, mbantu tuwuh lan entuk mokal.

Crystal mbantu para wirausaha kanthi riset pasar, bisnis, solusi tim lan rencana strategis. Minangka Crystal pelatih NextMapping ™ bakal mbantu bisnis sampeyan tuwuh nganti tingkat sing sampeyan ora ngira. Dheweke nggawa nilai gedhe minangka pelatih wirausaha sing mlaku lan duwe rekaman sukses sing wis kabukten.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan Pelatih Pelatih karo Crystal lunga ing kene: https://nextmapping.com/nextmapping-coaches/entrepreneur-coaching/

Sambungake karo kita dina iki!

NextMapping Coach Reg Cran

Minangka pelatih Kepemimpinan NextMapping ™ nduweni latar mburi minangka pimpinan senior ing bisnis luwih saka 25 taun.

Latar mburi kalebu karir sing dihormati ing industri perbankan, ngembangake strategi e-commerce kanggo loro merek ritel utama Kanada (Best Buy and Future Shop) lan minangka wirausaha lan pemilik perusahaan telung perusahaan sing sukses.

Reg duwe pengalaman bisnis lan konsultasi sing kalebu kalebu desain lan pangembangan organisasi, analisis konfigurasi lan manajemen, kepemimpinan lan pangembangan tim lan strategi lan implementasine e-commerce sing sukses.

Pendhidhikan Reg kalebu Master Degung Kesenian ing Analisis & Manajemen Konflik saka Royal Roads University.

Dheweke setya mbiyantu ngowahi revolusi lan tuwuhing bisnis lan karyawan ing kabeh tingkat kanthi menehi solusi inovatif, kreatif sing ora mung menehi inspirasi lan ngaktifake kinerja lan wutah sing dhuwur, nanging ngidini perusahaan nemokake, mbukak kunci lan ngeculake potensi saben karyawan.

Kepinginan Reg yaiku mbantu para pamimpin ningkatake keterlibatan tim uga mbantu para pemimpin tingkat pertengahan munggah menyang posisi eksekutif.

Pimpinan lan anggota tim sing Reg wis pelatih kanthi konsisten nyatakake yen menehi konteks, wawasan lan alat sing ora larang regane kanggo mbantu dheweke sukses ing papan kerja.

Gaya Reg minangka pelatih NextMapping ™ langsung, analitis lan strategis kanthi fokus kanggo mbantu wong sukses.

Sambungake karo kita dina iki!

Ashley Farren minangka pelatih lan konsultan NextMapping ™ sing disertifikasi. Kita seneng duwe Ashley ing tim NextMapping ™.

Ashley rumangsa jero, strategis lan kolaborasi. Dheweke duwe sejarah sukses ing inisiatif strategis kanggo perusahaan global.

Sejarah karir dheweke kalebu taun 12 ing Singapura ing peran HR Business Partner HR strategis sing makarya kanggo perusahaan Multinasional ing macem-macem industri kalebu Hi Tech, FMCG, Mining.

Kanggo taun 6, Ashley kerja kanggo Autodesk, kanthi strategis nduwe fungsi HR kanggo fungsi Teknik Global kalebu loro situs luar pesisir gedhe ing Singapura lan Shanghai (karyawan 1200) lan tim ing AS & Eropa.

Sadurunge, dheweke ngenteni taun 12 ing Unilever sing makarya ing saindenging Asia, Afrika, Timur Tengah ndhukung macem-macem fungsi bisnis (kalebu IT (Infrastruktur lan Sistem Bisnis) / Pelanggan / Penjualan, Pemasaran lan minangka Managers Pembelajaran lan Pengembangan.

Sajrone wektu kasebut dheweke nyengkuyung Organisasi Infrastruktur ing tingkat regional netepake fungsi layanan bareng global, lan ngatur implementasine ing saindenging Afrika lan Timur Tengah, uga ngatur inisiatif outsourcing gedhe.

Sajrone perusahaan perusahaan 22 taun, Ashley wis nggampangake lan ngatur program organisasi sing akeh owah-owahan kalebu macem-macem reorganisasi / penyusunan ulang. Dheweke duwe inisiatif manajemen lan program manajemen, proses bakat lan manajemen kinerja, ngetrapake inisiatif kepelbagaian lan inklusi para pimpinan lan manajer senior, program program keterlibatan karyawan, nggampangake proses HR.

Sambungake karo kita dina iki!

Helene-Hamilton-Headshot

Hélène Hamilton minangka pelatih sing disertifikasi ICF lan nggawa pengalaman macem-macem lan akeh strategi sukses klien menyang tim NextMapping ™.

Latar mburi dheweke kalebu pengalaman pamimpin 30 kalebu taun 15 minangka eksekutif senior. Hélène nggawa ahli babagan pembangunan organisasi lan Sumber Daya Manusia. Klien dheweke ngapresiasi kemampuane kanggo mbantu dheweke kanthi solusi kreatif ing jagad sing saya kompleks.

Dheweke dadi penulis "Rahasia Kept Paling Apik kanggo Staff Staff" (2017) lan disertifikasi ing Nova ™ Profile lan alat kepemimpinan liyane.

Industri sing makarya kalebu kesehatan, sektor umum, pendhidhikan lan bisnis cilik.

Bengkel lan pelatih Hélène ngajeni kemampuane kanggo entuk konteks kanthi cepet, pikirane strategis lan pendekatan sing bisa adaptasi kanggo mbantu para pemimpin lan anggota tim supaya bisa entuk siap supaya bisa siyap siap saiki.

Sambungake karo kita dina iki!