Latihan Kepemimpinan Kanthi NextMapping ™

Masa depan kerja mbutuhake saringan katrampilan anyar dening pimpinan lan tim.

Perusahaan kayata Amazon nggawe investasi milyar menyang upskilling lan reskilling tenaga kerja. Kesempatan kanggo tetep mbesuk ana ing majikan lan karyawan lan iki kalebu fokus sinau babagan seumur hidup.

Kanggo nggawe pimpinan owah-owahan sing substansial lan kuat lan anggota tim kudu ngowahi prilaku pribadi. Cara paling apik kanggo tumindak prilaku yaiku maca ulangan kanthi nggunakake aplikasi nyata wektu sing wis disinaoni.

Latihan kepemimpinan NextMapping ™ kasedhiya kasedhiya liwat Zoom, kursus online sing fokus ing mangsa ngarep uga pelatihan khusus sing bisa dikirim liwat Webinar utawa label putih kanggo intranet sampeyan.

Apa 2030 katon kaya ...

… Yen sampeyan nambah investasi kanggo nambah katrampilan kanggo tim sampeyan?

Apa sampeyan lan pimpinan sampeyan bakal mikir kanthi mbesuk?

Ing kasunyatan cepet ing papan kerja saiki, kauntungan kompetitif utama yaiku perusahaan karo pimpinan lan tim sing paling maju.

Apa rencana sampeyan kanggo mesthekake yen wong liya duwe latihan lan katrampilan paling anyar kanggo ngrampungake perubahan lan panjaluk industri sampeyan?

Riset nuduhake manawa Millenial lan Gen Z bakal tetep luwih suwe kanggo perusahaan sing nyedhiyakake kesempatan sinau lan pengembangan sing terus-terusan liwat latihan.

Panliten uga nuduhake manawa pakaryan lan peran tradisional bakal dadi prekara kepungkur lan papan kerja ing jaman mbesuk bakal duwe kombinasi full time, part time lan freelance pekerja korea.

Katrampilan sing dibutuhake ...

Katrampilan sing dibutuhake kanggo navigasi mangsa kanthi cepet iki kalebu:

  • Kemampuan kanggo ngatasi jumlah informasi sing akeh lan bisa ngerteni cara sing paling apik
  • Kemampuan kanggo mimpin pangowahan kanthi wani, arah, keyakinan lan visi
  • Kemampuan kanggo ngerti pirang-pirang konteks lan komunikasi karo macem-macem pihak sing duwe kepentingan
  • Kemampuan kanggo kolaborasi lan inovasi karo macem-macem wong kanthi kapribaden sing beda-beda
  • Kemampuan kanggo nggunakake teknologi kanthi fokus utama ing 'wong dhisik'
  • Kemampuan kanggo nggunaake katrampilan kerja penting ing 'keterampilan interaksi manungsa'

76% CEO bakal nuduhake pangembangan katrampilan siap kanggo para pamimpin lan tim minangka fokus utama nalika kita tekan taun 2030.

70% organisasi nyathet kesenjangan minangka salah sawijining limang tantangan utama.

Mung karyawan 49% ujar perusahaan sing menehi latihan katrampilan lan kesempatan tuwuh.

A pendekatan anyar kanggo pangembangan keterampilan

Pendhidhikan latihan tradisional jaman kepungkur ora bakal nyiapake pimpinan lan tim kanggo masa depan.

Pendekatan anyar kanggo pangembangan katrampilan dibutuhake - pendekatan anyar kalebu kurikulum sing ana gandhengane karo kahanan wektu nyata ing proyek kasebut. Ing NextMapping TM, para konsultan duwe sertifikasi kanggo strategi latihan sing selaras karo proses NextMapping ™.

Kanggo nggawe latihan 'tetep' proses kepemilikan kita njamin tingkat retensi 90% ++, tingkat aplikasi 70% ing pelatihan postingan lowongan kerja lan perbaikan jangka panjang tumrap kinerja kerja.

Asil ngrampungake program latihan kalebu:

  • Tambah wutah bisnis minangka pamimpin lan level skill tim nambah
  • Tambah inovasi lan sinergis ing antarane pamimpin lan tim
  • Nambah solusi klien kreatif amarga anggota tim sing luwih trampil lan dikuatake
  • Nambah motivasi lan keterlibatan kabeh karyawan
  • Nambah kemampuan kanggo nganakake lan nahan bakat performa dhuwur
  • Tambah kepemimpinan lan alignment tim kanggo nggawe visi lan misi fokus ing mangsa ngarep

Kita nawakake program kepemimpinan lan latihan tim liwat macem-macem cara pangiriman kalebu kanthi pribadi, virtual liwat Zoom utawa WebEX, latihan video lan gamifikasi online.

Kabeh lulusan program kita nampa sertifikat ngrampungake NextMapping ™.