Latihan Kepemimpinan karo ahli Pakaryan Cheryl Cran

Masa depan kerja mbutuhake saringan katrampilan anyar dening pimpinan lan tim.

Kanggo nggawe pimpinan owah-owahan sing substansial lan kuat lan anggota tim kudu ngowahi prilaku pribadi. Cara paling apik kanggo tumindak prilaku yaiku maca ulangan kanthi nggunakake aplikasi nyata wektu sing wis disinaoni.

Cara latihan kepemimpinan NextMapping ™ kita interaktif karo aplikasi skenario nyata. We nawakake masa depan kepemimpinan kerja lan pelatih pelatih bisnis ing macem-macem format: kanthi pribadi, virtual lan online.

Apa 2030 katon kaya ...

… Yen sampeyan munggah investasi ing pangembangan skill sing dhuwur kanggo tim sampeyan?

Apa sampeyan lan pimpinan sampeyan bakal mikir kanthi mbesuk?

Ing kasunyatan cepet ing papan kerja saiki, kauntungan kompetitif utama yaiku perusahaan karo pimpinan lan tim sing paling maju.

Apa rencana sampeyan kanggo mesthekake yen wong liya duwe latihan lan katrampilan paling anyar kanggo ngrampungake perubahan lan panjaluk industri sampeyan?

Panliten nuduhake manawa Milenium lan Gen Z bakal luwih suwe kanggo perusahaan sing nyedhiyakake kesempatan belajar lan pembangunan sing terus dilanjutake liwat latihan.

Panliten uga nuduhake manawa pakaryan lan peran tradisional bakal dadi prekara kepungkur lan papan kerja ing jaman mbesuk bakal duwe kombinasi full time, part time lan freelance pekerja korea.

Katrampilan sing dibutuhake ...

Katrampilan sing dibutuhake kanggo navigasi mangsa kanthi cepet iki kalebu:

  • Kemampuan kanggo ngatasi jumlah informasi sing akeh lan bisa ngerteni cara sing paling apik
  • Kemampuan kanggo mimpin pangowahan kanthi wani, arah, keyakinan lan visi
  • Kemampuan kanggo ngerti pirang-pirang konteks lan komunikasi karo macem-macem pihak sing duwe kepentingan
  • Kemampuan kanggo kolaborasi lan inovasi karo macem-macem wong kanthi kapribaden sing beda-beda
  • Kemampuan kanggo nggunakake teknologi kanthi fokus utama ing 'wong pisanan'
  • Kemampuan kanggo nggarap masa depan sing penting kanggo katrampilan karya 'katrampilan interaksi manungsa'

76% saka CEO menehi pembangunan katrampilan siap kanggo pamimpin lan tim minangka wilayah fokus utama nalika mara menyang 2030.

70% organisasi nyathet kesenjangan minangka salah sawijining limang tantangan utama.

Mung karyawan 49% ujar perusahaan sing menehi latihan katrampilan lan kesempatan tuwuh.

A pendekatan anyar kanggo pangembangan keterampilan

Pendhidhikan latihan tradisional jaman kepungkur ora bakal nyiapake pimpinan lan tim kanggo masa depan.

Pendhapat anyar kanggo ngembangake katrampilan dibutuhake - pendekatan anyar kalebu kurikulum sing ana gandhengane karo kahanan wektu nyata ing padamelan. Ing NextMapping TM konsultasi kita disertifikasi ing strategi latihan sing salaras karo proses NextMapping ™.

Kanggo nggawe 'tongkat' latihan bisa dadi proses proprietasi njamin tingkat penylametan 90% ++, tingkat aplikasi 70% ing pelatihan pos kerja lan asil pangukuran jangka panjang ing kinerja proyek.

Asil ngrampungake program latihan kalebu:

  • Tambah wutah bisnis minangka pamimpin lan level skill tim nambah
  • Tambah inovasi lan sinergis ing antarane pamimpin lan tim
  • Nambah solusi klien kreatif amarga anggota tim sing luwih trampil lan dikuatake
  • Nambah motivasi lan keterlibatan kabeh karyawan
  • Nambah kemampuan kanggo nganakake lan nahan bakat performa dhuwur
  • Tambah kepemimpinan lan alignment tim kanggo nggawe visi lan misi fokus ing mangsa ngarep

Kita nawakake program kepemimpinan lan latihan tim liwat macem-macem cara pangiriman kalebu kanthi pribadi, virtual liwat Zoom utawa WebEX, latihan video lan gamifikasi online.

Kabeh lulusan program kita nampa sertifikat ngrampungake NextMapping ™.