NextMapping kanggo Pengusaha

Kita kuwat ing ekonomi manggung.

Solopreneurs lan wirausaha minangka masa depan kerja. Panliten nuduhake yen taun 2025 freelancer lan buruh kontrak bakal dadi bagean saka tenaga kerja sing apik. Upwork nemokake yen 47% saka umur 18-21 sing bebas nalika taun kepungkur. Data kasebut nuduhake yen saben generasi anyar luwih akeh sing milih dadi pimpinan dhewe lan bakal nyepetake kemajuan lan sukses karo pelatih profesional sing bener.

Apa sampeyan wis dadi pengusaha sukses utawa kepengin metu Cheryl Cran dhewe lan timnya nawakake strategi pelatih bisnis kanggo mbantu sampeyan sukses.

Yen ana sing penting, sanajan kemungkinan kanggo sampeyan, sampeyan isih kudu nindakake. "

Elon Musk

Acara Langsung

Kita ngayahi acara live taunan kanggo para wirausaha sing bakal ditemokake babagan sing penting kanggo mbuktekake bisnis sampeyan. Iki kalebu hacks teknologi lan bisnis kanggo luwih gampang lan nggampangake bisnis saya tuwuh. Ahli tamu kalebu CIO, ilmuwan prilaku, ilmuwan data, psikologi para ahli sukses lan liya-liyane.

Ngerteni luwih

Ikon saka anter jemput ruang ing roket mbledhos

Sabanjure Nggawe bisnis kanggo eksponensial wutah

Saben wong sing wis nggayuh kabegjan wis nulungi kanthi pitulung. Pengusaha gedhe kaya Richard Branson, Sara Blakely, Elon Musk, lan Lori Greiner kabeh duwe kepemimpinan kepemimpinan lan / utawa pelatih bisnis kanggo menehi wawasan, perspektif lan konteks. NextMapping ™ kanggo pelatih para pengusaha khusus kanggo kabutuhan unik. Liwat kuesioner lan penilaian uga nggawe 'Nextmap' khusus kanggo sampeyan lan bisnis sampeyan. We nawakake 6 wulan utawa paket pelatih bisnis 12 wulan.

Ngerteni luwih

NextMapping ™ kanggo acara wirausaha

Sawise setahun, kita kumpul karo pengusaha sing kaya-kaya ing latar mundur kanggo fokus ing pemetaan apa sing bakal dadi bisnis lan apa sing dadi bisnis sampeyan. Ing acara pangembangan wirausaha 2 iki, sampeyan bakal krungu saka futuris, strategi, ahli sihir teknologi, pamimpin bidang pamikiran evolusi lan pelatih bisnis ahli. Sampeyan bakal ninggalake mundur iki kanthi 'peta' tumindak, rencana, lan tujuan sing gedhe kanggo mbantu sampeyan luwih apik tinimbang mbahas masa depan sing wani…. Sampeyan bakal map.

Ngerteni luwih

12 program mentor pertumbuhan luar biasa

Gabung karo pendiri, Cheryl Cran liwat stream langsung sapisan sasi kanggo 12 sasi lan ngakses konten liwat program video, pelatihan bisnis profesional, template, alat lan sumber daya gratis. Sampeyan bakal nemokake cara anyar kanggo ngembangake bisnis kanthi nyambung menyang visi sing anyar sing dijlentrehake kanthi tujuan hasrat. Sampeyan bakal nyambung karo pengusaha liyane kaya sampeyan sing bakal nuduhake rahasia lan pelajaran sing wis dipelajari.

Kasedhiya kasedhiyan winates.

Hubungi kita kanggo ndhaptar