pelanggan

Klien kabeh kita duwe prekara sing sepele: A semangat nyopir kanggo nggawe masa depan sing ngowahi bisnis, industri lan pungkasane jagad iki.

Sajrone rong puluh taun Cheryl Cran wis makarya karo puluhan industri, atusan klien lan ewu pamirsa ing saindenging jagad kanggo nyiyapake supaya bisa kerja.

Waca testimoni

Cheryl Cran minangka intine kanggo konferensi Union 1 Kredit Tengah lan dheweke dadi pilihan sing mutlak! Intine adhedhasar buku anyar dheweke, Art of Change kepemimpinan persis sing dibutuhake dening pimpinan Uni Union. Akeh pamimpin sing menehi komentar yen sinau babagan sing anyar, dheweke ngormati pendekatan Cheryl njupuk masa depan kerja lan ngganti kepemimpinan. Gaya keynote dheweke nyenengake, interaktif, nggambarake pamikiran lan umume menehi ide praktis sing bisa digunakake para pimpinan. Cheryl minangka puncak konferensi kita. "

Uni 1 Kredit Union
Waca testimoni liyane