pelanggan

Klien kabeh kita duwe prekara sing sepele: A semangat nyopir kanggo nggawe masa depan sing ngowahi bisnis, industri lan pungkasane jagad iki.

Sajrone rong puluh taun Cheryl Cran wis makarya karo puluhan industri, atusan klien lan ewu pamirsa ing saindenging jagad kanggo nyiyapake supaya bisa kerja.

Waca testimoni

Cheryl Cran minangka pamicara utama kanggo rapat kepemimpinan lan keynote kanthi irah-irahan: Framing Future Kita - Nggawe owah-owahan kanggo njaluk Ana pesen lan kiriman dheweke cocog kanggo grup kita.

Penelitian Cheryl babagan masa depan kerja lan pangowahan sing kudu ditindakake para pamimpin kanggo entuk ana pas wektune lan relevan kanggo klompok kita. Penelitian dheweke bebarengan karo pangiriman dinamis nggawe nilai pimpinan pamimpin sing apik.

Klompok kita uga semangat banget melu nulis pitakonan lan polling sing dilebokake Cheryl ing intine. Inspirasi bebarengan karo ide sing bisa ditrapake, mung sawetara butuh saka petugas Cheryl.

Acara kepemimpinan kita sukses banget lan kita kalebu tombol Cheryl minangka sorotan sukses sakabehe. "

B. Murao / Wakil Asisten
Penilaian SM
Waca testimoni liyane