pelanggan

Klien kabeh kita duwe prekara sing sepele: A semangat nyopir kanggo nggawe masa depan sing ngowahi bisnis, industri lan pungkasane jagad iki.

Sajrone rong puluh taun Cheryl Cran wis makarya karo puluhan industri, atusan klien lan ewu pamirsa ing saindenging jagad kanggo nyiyapake supaya bisa kerja.

Waca testimoni

Cheryl Cran minangka juru kunci ing konferensi MISA SM sing anyar kanggo profesional IT kotamadya - intine Cheryl minangka hitung karo klompok kita! Aku ngormati pirang-pirang barang kanthi intine Cheryl - ana keseimbangan isi, riset lan ide sing cocog karo inspirasi.

Umpan balik saka pamiarsa kasebut pancen luar biasa lan dheweke ngucapke matur nuwun amarga kemampuan kanggo nulis pitakonan marang Cheryl lan tanggapane calon dheweke bebarengan karo polling kanggo melu grup kasebut. Para pamiarsa ora krasa keynote Cheryl bertenaga, inspirasi lan siyap njupuk ide lan tumindak bali menyang papan kerja lan diselehake supaya bisa sukses.

Cheryl ngluwihi pangarepan kita! "

C. Komite Crabtree / Konferensi
Asosiasi Sistem Informasi Perbandaran SM (MISA-SM)
Waca testimoni liyane