pelanggan

Klien kabeh kita duwe prekara sing sepele: A semangat nyopir kanggo nggawe masa depan sing ngowahi bisnis, industri lan pungkasane jagad iki.

Sajrone rong puluh taun Cheryl Cran wis makarya karo puluhan industri, atusan klien lan ewu pamirsa ing saindenging jagad kanggo nyiyapake supaya bisa kerja.

Waca testimoni

Kita duwe Konferensi Gartner tahunan kanggo Pusat Data, Infrastruktur, & para profesional lan nggawa maneh Cheryl Cran, ahli kepemimpinan kerja lan pangowahan, kanggo dadi bagean saka trek kepemimpinan. Kepemimpinan sesi Cheryl @ Inti Perubahan wis dipesen lan bubar maneh taun iki. Pamirsa para pamimpin IT sing cerdas nggoleki solusi, ide lan inspirasi sing nyata nalika ditugasake ngaktifake, pengaruh lan ngowahi papan kerja kanggo masa depan kerja. Cheryl ngirim persis apa sing dibutuhake lan liyane - riset lan statistik dheweke, sing ditampilake ing video, lan gaya langsung interaktif kasebut pancen cocog karo klompok kita. Kita ngarep-arep bisa nggarap Cheryl maneh. ”

Ringkesan Gartner
Waca testimoni liyane