NextMapping Testimoni

Logo CME

Kita wis nampa umpan balik sing positif banget saka para peserta simposium babagan pengalamane, iki ujare babagan sesi sampeyan:

  • "Ngukur maneh cara nggunakake wektu."
  • "Pengaruh kepemimpinan. Kabeh wong dadi pemimpin ing mbesuk nyambut gawe tanpa preduli gelar. ”
  • "Pemikiran kritis lan faktor kenapa wong bisa tumindak kaya ngono."
  • "Ketrampilan wanita dibutuhake ing wektu kerja."

Sampeyan wis menehi pengaruh!

Lan iki minangka umpan balik saka timku:

  • Keynote Cheryl tulus banget, dheweke kanthi terang-terangan nuduhake crita pribadi sing pancen resonan karo para peserta. Kita ngormati hubungane antarane kerja lan urip nyata; kepiye kedadeyan ing urip sampeyan minangka bagean saka cara kerja. Dheweke ahli narik olahpesen bareng karo riset ekstensif sing nggawe serep. Alat buku kerja Cheryl minangka sumber sing apik banget kanggo kepemimpinan mandiri kanggo persiyapan versi pribadi kita ing mangsa makarya.
  • Nggabungake layar hijau lan produksi profesional nggawe intine virtual iki meh padha karo dheweke ngomong kanthi langsung!

Matur nuwun maneh kanggo nambah nilai luar biasa kanggo simposium kita! Aku bakal terus ngetutake kemajuan sampeyan nalika terus menehi pinemu babagan masa depan kerja.

C. Schroeder - Direktur, CME

Tinjauan pamiarsa rave kanggo Cheryl's Virtual Keynote saka Acara Pengembangan Kepemimpinan Enbridge Gas:

 

“Matur nuwun kanggo tim sing ngatur acara iki. Pembicara seneng banget lan menehi tips sing bisa ditrapake. "

 

"Aku pinemu speaker dadi energetik lan dheweke menehi saran sing cocog banget kanggo perusahaan kita."

 

"Cheryl kudune dipesen luwih suwe!"

Logo ServiceNow

"Cheryl pidato utama virtual sampeyan minangka bagean integral saka konferensi - matur nuwun amarga sampeyan ngurus, ngatur lan intine inspirasi."

Perencana Acara - LayananNow

Rapat Tahunan EBAA 2020

Rave review kanggo Keyboard Virtual Cheryl saka EBAA 2020 Konferensi Online:

 

"Iki minangka presentasi sing apik banget lan waktune ora bisa luwih apik karo tantangan saiki sing kita alami."

 

"Aku seneng banget karo piranti lunak sing digunakake speaker utama - bisa uga pengalaman virtual paling apik sing durung dakdeleng (lan paling cedhak karo pengalaman pribadi). Reposisi gambare sing cocog karo apa sing ana ing slide dheweke. ”

 

"Aku seneng nggunakake platform Cheryl sing dadi gampang ngetutake presentasi lan ngilangi monoton."

 

"Titik Cheryl babagan kepengin ngerti lan nemokake kesamaan karo faktor sing nantang kita, tinimbang kanthi refleksif mundur lan nyoba nglawan faktor kasebut, utamane migunani lan tepat wektu kanggo industri kita."

 

"Sesi karo Cheryl dinamis lan motivasi. Pola pikir lan kepemimpinan kepemimpinan anyar bakal mbantu organisasi, yen durung nggunakake model, dadi luwih sukses ing pambangun tim. ”

 

"Aku rumangsa semangat lan luwih fokus ing mangsa ngarep tinimbang sawetara wektu!"

 

"Ide kepemimpinan positif sing apik."

 

"Presentasi Cheryl pancen menarik, lan aku ngerti sawetara tips sing bisa digunakake nalika kerja."

 

"Intine apik tenan!"

 

"Panutur sing tepat wektu - aku rumangsa luwih nyambung karo masarakat sawise sesi iki."

 

"Matur suwun, Cheryl, kanggo nuduhake / nduduhake sudut pandang sampeyan - presentasi apik!"

 

"Cheryl tresna!"

 

"Aku mikir yen NextMapping apik banget lan tepat wektu. ”

 

"Panutur sing tepat wektu - aku rumangsa luwih nyambung karo masarakat sawise sesi iki."

 

"Wektu sing cocog kanggo masalah iki!"

 

"Aku seneng dheweke dadi kepala ngomong ing sisih ngisor slide. Hasilé, latar mburi dheweke ora mandheg. "

 

"Cheryl apik banget!"

 

"Aku tresna iki. Tekanan empati dibutuhake. ”

 

"Poling interaktif minangka tambahan sing apik kanggo presentasi."

 

"Panyebat utami pancen pinter lan bakal menehi rekomendasi supaya mbesuk."

 

Asosiasi Mata Mata Amérika Sareng

"Sing apik! Program maya sampeyan interaktif lan narik kawigaten lan tetep narik kawigaten para pamirsa. Titik ing kono. "

Kursi Konferensi - EBAA

Northwest-leadership-Seminar-Banner

"Ya, kita bisa kanthi jujur ​​ujar Cheryl sing duwe keterlibatan pamirsa sing paling akeh sajrone sejarah 50 taun nindakake acara iki.
Kanthi tulisan pitakonan lan pamirsa kanggo polling, pamirsa dirasakake minangka bagean saka obrolan kasebut - dudu prestasi gampang!
Gaya tombol Cheryl minangka kreatif lan modhél apa sing diomongake babagan 'kepemimpinan bareng'. "

Direktur - NWLS

Logo NRECA

“Apik banget. Matur nuwun! Lan matur nuwun maneh kanggo presentasi, podcast lan sesi spark sing apik. Aku entuk akeh umpan balik positif kanggo kabeh. Thanks maneh! ”

H. Wetzel, Sr. Direktur Pemasaran lan Komunikasi Anggota - NRECA

Rave review saka BMO Future of Attendees Acara Pakaryan:

 

"Sesi sinau lan mikir sing apik ing esuk iki babagan Future Work - Thanks."

 

"Cheryl seneng banget amarga bisa nggawa sampeyan menyang klien ing Kanada, riset lan pandangan sing bakal ditemokake saiki wis nyedhaki jagad! Ora mung iku, nanging sampeyan seneng banget bisa nggarap. Seneng banget. ”

 

"BMO dadi tuan rumah seminar" Future of Work - How to be a Future Ready Leader "minggu iki dening Cheryl Cran. Ing jagad otomatisasi lan digitalisasi, penting kanggo ngerti manawa kemajuan kanthi teknologi nambah kemungkinan sukses, lan duwe tim paling apik sing bisa adaptasi lan bisa nampa pangowahan bakal nggawa hadiah, ora nyuda gawean. Babagan supaya tim bisa luwih efisien lan fokus karo kebutuhan bisnis inti. Klien nate ngandhani yen dheweke pengin luwih sithik banking lan bisnis - iku langkah kanggo siyap kerja ing mbesuk. ”

 

"Matur nuwun, Cheryl, kanggo lokakarya sing apik banget. Sampeyan nggawe macem-macem refleksi kualitas saka klien lan staf sing teka saiki. Kajaba iku, matur nuwun kanggo sidebar sing menarik: hubungane otomatis lan UBI - obrolan sing apik! ”

 

"Lokakarya sing apik babagan organisasi sing wis siyap lan pimpinan siap mbesuk! Bareng, ayo ganti pola pikir "aku" dadi pola pikir "kita"! Aku matur nuwun sanget kanggo ilmu sing sampeyan waca sajrone lokakarya. Aku ora sabar ngenteni maca buku-bukumu! ”

 

"Esuk sing menehi inspirasi lan nyenengake karo klien Keuangan BMO Klompok Komersial Kanada lan Cheryl Cran. Teknologi ing papan makarya kudu digunakake kanggo nyiyapake masa depan kanthi fokus kepiye teknologi bisa ningkatake asil kanggo masarakat. Iki minangka pengalaman mbukak mata kanggo sinau babagan carane sampeyan bisa njupuk tindakan langsung kanggo nambah tuku tim, adaptasi lan eksekusi. "

"Cheryl intine," Ganti Kepemimpinan & Masa Depan, "sampurna kanggo klompok pimpinan lan kanggo mitra global.
Tim kita seneng duwe sampeyan ing kantor kepala Las Vegas lan kita duwe akeh umpan balik positif saka kabeh wong ing situs lan saka peserta live stream.

Kita ndeleng akeh diskusi Twitter babagan sawetara strategi sampeyan babagan kepemimpinan ngganti lan masa depan kayata 'sinau' lan ngrusak silos.

Kita kabeh kepengin duwe wektu liyane karo sampeyan!
Ayo ngubungi kolaborasi mbesuk - matur nuwun maneh. ”

Manajer Senior Global, Kualitas - Aristocrat Technologies

Tinjauan 'teks' rave saka Peserta Konferensi ASQ:

 

"Iki minangka presentasi konferensi paling apik sing paling apik."

 

"Iki minangka cara sing apik kanggo nyengkuyung partisipasi lan mbantu wong pengin ngrungokake tenan. Matur nuwun kanggo nuduhake teknik inovatif lan konten sing apik iki. ”

 

"Aku seneng banget karo energi lan positivitas sampeyan. Aku seneng bisa nyambung lan njaluk saran sampeyan. ”

 

"Apik tenan, Kenangan, Nutrisi, Panyangka - Matur Nuwun"

 

“Matur nuwun! Aku bakal. Presentasi sing apik dina iki. Sampeyan goyang !! Aku bakal seneng maca buku sampeyan. ”

 

“Matur nuwun sanget sampeyan gelem nuduhake presentasi lan sumber daya liyane. Iki nuduhake kapercayan sampeyan & ora prelu nggawe bisnis konsultasi. "

 

"Suci! @ $ & Presentasi luar biasa! Matur nuwun. ”

 

"LOVE interaksi lan konten sing nyegerake"

 

"Sampeyan apik tenan!"

 

"Oh wanita super - Matur nuwun wis negesake maneh babagan" pangowahan minangka hukum urip "

 

"Sampeyan inspirasi kula, Cheryl!

 

"Sampeyan pancen inspirasi!"

 

“Apik! Sampeyan uga ngobrol babagan iki nalika presentasi. Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngobong kita saiki. Aku wis diubah. ”

 

"Matur nuwun, sampeyan pancen dinamis lan menehi inspirasi."

 

"Sesi interaktif sing apik. Matur suwun amarga inspirasi lan praktis! Apik banget. ”

 

"Aku tresna. Mesthi dadi puncak konferensi. Matur nuwun! ”

 

"Tuturan utama !!! Aku psyched! Imbang humor, kawicaksanan, keterlibatan lan inspirasi kaya biasane. Sing paling apik nganti saiki! ”

 

"Presentasi sing luar biasa, sikap positif sampeyan mbesuk bisa nular. Matur nuwun kanggo inspirasi. "

 

"Sesi paling apik nganti saiki! Energik lan menehi inspirasi ”

"Cheryl minangka pembicara utama pambuka kanggo KTT Keahlian Unplug Inovasi ing Toronto.

Saka pacelathon kaping pisanan, jelas yen Cheryl pancen ngerti babagan Future Work, lan butuh wektu kanggo ngerti tujuan organisasi lan acara kasebut. Presentasi dheweke narik kawigaten lan informatif lan nyiyapake dina liyane kanthi sampurna. Kita duwe macem-macem pamirsa kalebu siswa sekolah menengah, pendidik, ahli industri lan pejabat pamrentah. Kabeh wong njupuk sanjabane pidato Cheryl lan menehi komentar babagan kekuwatan presentasi kasebut ing komentar komentar. Aku bakal seneng kerja bareng Cheryl maneh mbesuk. ”

Namir Anani - Presiden lan CEO ICTC

"Aku seneng banget karo pidato utama sampeyan. Aku langsung kepincut lan seneng karo interaksi kasebut. Paling penting, semangat sampeyan ing mbesuk ing karya lan bisnis nggawe presentasi sampeyan dadi ora bisa dilalekake. Tulung dakwartakake babagan acara lan proyek mbesuk sing sampeyan melu. Muga-muga bisa ngrungokake sampeyan babagan liyane babagan inovasi lan teknologi.

Pancen kepenak ngrungokake sampeyan ngomong. Muga-muga bisa ketemu, ing wektu sing cedhak. ”

Tamu Kelas 9 - KTT Inovasi ICTC

"Cheryl minangka pembicara utama kanggo Pelatihan Kepemimpinan Nasional AGA taunan lan dheweke pancen fenomenal!

Keynote dheweke judhul, "Seni Kepemimpinan Perubahan - Cara Ngatasi Flux" lan pesen kasebut pancen tepat waktu lan regane banget kanggo para peserta. Kita nampa umpan balik positif saka klompok babagan gaya pangiriman dinamis Cheryl, polling lan interaksi Q&A, lan survey sing dikirim menyang para peserta supaya ngerti pamirsa lan ngatur presentasi. Keynote pambuka Cheryl miwiti konferensi kanthi tenaga sing kuat - kita seneng video lan musik sing nggawe kabeh wong bungah sedina muput. ”

J. Bruce  Direktur Rapat

"Cheryl Cran minangka pamicara utama kita kanggo acara kepemimpinan tahunan lan kanthi tembung dheweke luar biasa. Perspektif unik Cheryl babagan masa depan kerja lan apa sing dibutuhake kanggo perusahaan supaya maju ing ndhuwur nggawa nilai gedhe kanggo klompok kita. Dheweke ngentekake wektu kanggo konsultasi karo aku lan tim kepemimpinan babagan budaya sing beda lan kepiye cara nggunakake apa sing wis ditindakake kanthi apik. Pemimpin kita menehi rong jempol kanggo gaya pangiriman Cheryl sing cepet, langsung lan dinamis. Kajaba iku, para pamimpin seneng banget yen Cheryl gabung karo kita kanggo acara sosial ing wayah sore. Apa sing aku ngerteni banget minangka CEO perusahaan yaiku survey sadurunge kedadeyan sing dikatutake ing keynote uga polling lan tulisan wektu nyata sing nggawe grup pimpinan sing cerdas. Cheryl ora mung ngomong babagan masa depan lan tren, nanging dheweke bener-bener menehi alat kepemimpinan pangowahan kanggo nggawe sukses ing tingkat sabanjure. ”

B. Batz  CEO, Fike

"Aku ora cukup matur nuwun karo Cheryl amarga intine sing inspiratif lan informatif babagan Narik Munculake Pangowahan ing KTT Sektor Publik JLT Kanada 2018. Sesi kasebut pancen apik banget karo pamirsa kotamadya, nanging minangka milenium sing kepengin dadi pembuat perubahan ing sawijining dina, Sesi Cheryl pancen saya apik. Lan para delegasi ora bisa mandheg ngomong babagan elemen interaktif menyang presentasi dheweke - pancen apik banget lan uga cara kanggo nyambungake kabeh wong, kanthi harfiah! "

P. Yung  Pemasaran lan Komunikasi, Jardine Lloyd Thompson Canada Inc.

"Cheryl minangka juru kunci utama kanggo konferensi TLMI taunan. Dheweke misuwur banget karo klompok kita - intine menehi wawasan lan riset babagan masa depan kerja relevan karo klompok sing tampil dhuwur iki. Kita seneng banget carane Cheryl nambah sentuhan khusus kayata foto acara keramahan ing wayah sore, lan dheweke nuduhake salah sawijining anggota sing sukses nalika uga menehi wawasan strategis. Interaksi sms lan polling unik lan nambah taraf tambahan para pamirsa. Kita seneng nggarap Cheryl lan klompok uga tresna marang dheweke. ”

D.Muenzer Presiden, TLMI

"Cheryl Cran minangka pembuka kunci pamicara pambuka ing Konferensi Manajemen Fasilitas 2018 CSU lan dheweke luar biasa! Pesen dheweke babagan owah-owahan, wani lan kolaborasi persis kaya klompok sing dibutuhake kanggo dirungokake. Bakal mbesuk ora wedi yen ana sing nyumurupi sampeyan minangka arsitek. Dheweke nuduhake alat sing bisa digunakake yen kabeh kita bisa bali lan ditrapake langsung kanggo sukses tim. Panggunaan tulisan Cheryl karo pamirsa lan polling banget, lan klompok kita aktif karo dheweke nggunakake alat kasebut. Aku seneng carane Cheryl kanthi rela njawab SEMUA pitakon teks kalebu sing tantangan. Pitakon tulisan nyengkuyung babagan khayalan ing masarakat kanthi umum. Akeh pamiarsa sing nglaporake liwat teks lan Twitter yen keynote pambuka dinamis Cheryl nyetel nada kanggo konferensi rong dina sing sukses banget. "

N.Freelander-Paice Direktur Program Modal, California State University, Kantor Chancellor

"Cheryl Cran minangka 'Real Deal' Asli

Ora ana pamicara motivasi sing luwih apik, ahli psikologi generasional, lan ngganti mentor kepemimpinan tinimbang Cheryl Cran. Cheryl bener-bener dipercaya, tulus, transparan, lan tetep nyenengake nalika dheweke nyritakake pengalaman urip ing kahanan bisnis lan kerja saiki.

Aku ora duwe leladen kanggo menehi saran menyang perusahaan Fortune 100 sing wis urusan karo owah-owahan radikal ing tenaga kerja.

Jagad iki bakal dadi papan sing luwih apik yen ngetutake saran lan rekomendasi Cheryl supaya bisa sesambungan karo wong liya lan kepiye cara ngrampungake. ”

C. Lee Presiden, Asosiasi Karyawan Raytheon

"Cheryl Cran minangka pamicara utama kanggo rapat kepemimpinan lan keynote sing judhule: Framing Future Kita - Ndhuwur Pangowahan Kanggo Entuk pesen sing misuwur lan pangiriman dheweke cocog banget kanggo klompok kita.

Penelitian Cheryl babagan masa depan kerja lan pangowahan sing kudu ditindakake para pamimpin kanggo entuk ana pas wektune lan relevan kanggo klompok kita. Penelitian dheweke bebarengan karo pangiriman dinamis nggawe nilai pimpinan pamimpin sing apik. Klompok kita uga semangat banget melu nulis pitakonan lan polling sing dilebokake Cheryl ing intine. Inspirasi bebarengan karo ide sing bisa ditrapake, mung sawetara butuh saka petugas Cheryl.

Acara kepemimpinan kita sukses banget lan kalebu keynote Cheryl minangka sorotan sukses umum. ”

B. Murao Wakil Assessor, SM Assessment

"Cheryl Cran minangka pembicara utama kita ing konferensi kepemimpinan lan intine sing judhule:" Seni Kepemimpinan Perubahan - Nggawe Kelakon "dadi sukses banget karo tim kepemimpinan toko kita.

Ing Rubicon kita tuwuh akeh lan ngalami owah-owahan internal sing didorong internal lan pangowahan sing dileksanakake sacara internal. Penelitian lan kustomisasi Cheryl kanggo grup kita nduwe pengaruh karo kita.

Kita ngormati tulisan, polling lan interaksi karo konten sing bisa dienggo, ide sing bisa ditindakake lan tindakake tanggepan babagan pitakonan teks klompok.

Cheryl nylametake tujuan lan mbantu tim kepemimpinan toko supaya mikir babagan cara anyar lan penting babagan pangowahan, integrasi bisnis lan sukses ing mbesuk. "

R. Care COO, Farmasi Rubik

"Cheryl Cran minangka pamicara utama ing konferensi MISA BC anyar kanggo profesional TI kotamadya - intine Cheryl dadi populer karo klompok kita!

Aku ngormati sawetara item kanthi intine Cheryl - ana keseimbangan konten, riset, lan ide sing sampurna, uga inspirasi.

Umpan balik saka pamiarsa kita luar biasa lan padha matur nuwun amarga kemampuan kanggo nulis pitakonan marang Cheryl lan tanggapane calon dheweke bebarengan karo polling kanggo melu grup kasebut.

Para pamiarsa ora krasa keynote Cheryl bertenaga, inspirasi lan siyap njupuk ide lan tumindak bali menyang papan kerja lan diselehake supaya bisa sukses.

Cheryl ngluwihi pangarepan kita! ”

C. Krupuk Komite Konferensi, Asosiasi Sistem Informasi Perbandaran SM (MISA-SM)

"Aku nyaranake Cheryl Cran minangka ahli kepemimpinan kerja lan pangowahan mbesuk sing bisa nulungi sampeyan mlebu ing jagad pangowahan iki. Aku duwe pelatih sing apik banget sajrone sekolah. Pelatih sing hebat jelas yen sampeyan ndeleng asil ing klompok individu sing kerja bareng minangka awak sing kohesif. Olahraga, musik, joget - kabeh duwe penghargaan lan pangenalan kanggo pelatih hebat. Pelatih sing daklakoni kanggo stafku yaiku perkara liga. Aku ngerti yen pengin kinerja tim profesional, aku butuh pelatih profesional. Cheryl Cran yaiku kanggo Tim Kepemimpinan MyMutual. Kaping pisanan ketemu karo Cheryl Cran ing 2014 nalika dijaluk dadi juru kunci ing Seminar Broker taunan. Cheryl teka luwih awal, ketemu karo para pamiarsa lan menehi intine penting babagan Leading Change. Cheryl minangka pamicara utama. Cara liya kanggo ngerti Cheryl yaiku dadi Pelatih Eksekutif. Dheweke wis dadi pelatih lan mentor babagan pertumbuhan pribadi minangka CEO. Lan saiki dheweke dadi pelatih kanggo Tim Kepemimpinan, nantang lan nanggung tanggung jawab. Tim Kepemimpinan kita njupuk Latihan Kepemimpinan Online Next kursus sing ditawakake Cheryl Cran. Kursus kasedhiya online lan kalebu siji ing siji telpon pelatih. Kita bisa ngetrapake apa sing kita sinau ing kahanan nyata kanthi dhukungan pelatih kanggo tim kita. Cara khusus pelatih lan konsultasi Cheryl wis mbantu:

  • Kajelasan babagan misi lan visi sing mbantu kita nambah nilai karyawan lan pelanggan
  • Pandhuan kanggo nduwe 'wong sing tepat' kanggo tim kanggo nyetir bisnis supaya mbesuk
  • Inspirasi lan sumber daya tartamtu kanggo mbantu nyewa, pelatih lan tuwuh anggota tim
  • Prasarana tim pimpinan kanggo nambah set keterampilan, kerja tim lan terus tanggung jawab kanggo target
  • Ngewangi kita nambah pamikiran strategis, nggawe budaya pimpinan bareng lan nambah keterlibatan karyawan
  • Tambah energi lan kasenengan babagan masa depan lan kepiye carane bisa nggawe minangka tim ”

V. Fehr - CEO MyMutual insurance

Coral Gables

"Kita ngasilake Cheryl kanggo kaping pindho kanggo nggampangake lan intine retreat 1.5 dina taunan kanggo karyawan kutha, warga sing ditunjuk, komunitas bisnis lan pemangku kepentingan kutha liyane, lan sukses banget. Kita para pamiarsa ujar manawa taun iki luwih apik tinimbang taun kepungkur lan ana gandhengane karo fasilitasi Cheryl sing trampil lan ahli, interaksi karo para peserta lan persiapane. Cheryl ngobrol karo saben pamicara tamu babagan agenda sadurunge acara kasebut lan njamin agenda kasebut mbukak supaya ana efek maksimal kanggo mundur total. Tema kita yaiku 'NextMapping' masa depan karya kalebu inovasi, teknologi, kepemimpinan lan budaya. Alamat utama ing saindhenging mundur kalebu mbukak, nutup dina kaping siji lan dina kaping pindho. Cheryl nduweni kemampuan unik kanggo nggawa pendekatan sing relevan lan menehi inspirasi sing nggawe solusi inovatif uga cara praktis kanggo ngetrapake ide sing dituduhake. Ing intine mbukak, dheweke menehi semangat kanggo masa depan kerja kalebu pengaruh teknologi lan carane wong kudu adaptasi karo perubahan sing cepet. Keynote sing ditutup ing dina kaping pisanan fokus ing NextMapping masa depan kepemimpinan lan apa tegese ing masa depan kerja para tim lan pengusaha. Para pembicara ing agenda kasebut nyakup kutha-kutha cerdas, bisnis kelas dunia, inovasi, pamikiran kreatif, pelestarian digital sing bersejarah, drone lan liya-liyane. Dina 2 Cheryl ngrampungake kabeh dina setengah lan nggabungake item kunci saka saben speaker menyang intine sing nutup. Saben kerjo karo Cheryl, kita bakal entuk bathi amarga saya akeh inovasi, lan kerja tim ing tim kutha kita. Kita ngerteni Cheryl minangka bagean integral saka inovasi inovasi taunan lan ngarep-arep bisa kerja bareng karo dheweke kaping pirang-pirang ing mbesuk. "

W. Foeman - Petugas Kutha Kutha Kancing Gula

"Cheryl minangka pamicara utama kita ing Forum Ekonomi Wise UVA lan dheweke menehi presentasi" Masa Depan Saiki - Apa Sampeyan Siap? " Tanggepan pamirsa kalebu komentar kayata: "Pandhangan sing apik lan inspirasi ing mbesuk" "Nikmati campuran kepraktisan bebarengan karo dorongan supaya kita luwih inovatif" "Gagasan fenomenal babagan cara nggawe inovasi lan nambah kreativitas wektu nyata kanggo sukses ing mbesuk "" Riset lan statistik sing apik babagan masa depan kerja lan gandhengane karo pendhidhikan lan bisnis "" Diilhami dening Cheryl Cran "Kita bakal duwe Cheryl bali kanggo menehi luwih akeh babagan masa depan kerja, inovasi lan kepemimpinan pangowahan."

B. Joyce University Virginia ing Wise

"Cheryl Cran misuwur nalika konferensi ISBN kita. Konten Cheryl wis tepat wektu kanggo klompok eksekutif C-Level amarga mbantu dheweke ngatur konferensi sing kebak ide dadi strategi konkrit kanggo maju organisasi. Klompok kita pancen cerdas lan bisa menehi kritik tumrap pamicara ing njaba industri salon lan spa, nanging keynote Cheryl pancen dinamis lan bisa ngasilake dhuwit kasebut. Cheryl ngatur intine kanggo grup, Masa Depan Kerja Saiki - Apa Salon Wis siyap? lan pesen dheweke minangka keseimbangan riset sing sampurna, ide sing relevan, tampilan sing nyenengake lan uga nyiapake gangguan ing mbesuk. Ora kaya umume keynotes, Cheryl kanthi proaktif nawakake materi teaser, kalebu video ing blog lan uga nawakake survey para pamiarsa uga nganakake keterlibatan polling langsung lan kalebu tanggapane ing intine. Kita uga duwe Cheryl nggampangake diskusi dalang babagan narik bakat utama lan klompok dheweke mung ngadeg. Kita ora bakal ragu-ragu menehi saran marang wong liya. "

V. Direktur Eksekutif Tate Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional

"Cheryl Cran minangka pamicara utama lan fasilitator lokakarya kanggo KTT Kepemimpinan Calgary Stampede. Intine: Tim Siap Mangsa - Cara Nggawe Tim Siap Cepet, Adaptif lan Masa Depan fenomenal lan nyenengake para pimpinan masarakat.
 
Sajrone lokakarya kasebut, akeh pimpinan masarakat sing ngirim teks Cheryl sajrone intine lan menehi komentar lengkap babagan panjelasan lengkap lan tanggapan asli. Pimpinan masarakat seneng banget babagan konten kasebut lan kepengin ngetrapake apa sing dipelajari ing peran kasebut. Wektu lan perawatan Cheryl kanggo nyiapake lan mesthekake yen dheweke selaras karo klompok kita disenengi kalebu survey sadurunge kanggo para pamiarsa, polling interaktif sajrone intine uga pesen teks pitakon. Cheryl maringi tulodho kaya apa teknologi sing bisa digunakake nalika narik kawigaten lan inspirasi wong liya kanggo 'aku menyang kita'. 
 
Cheryl menehi wawasan sing apik babagan tren mbesuk sing mengaruhi bisnis lan dheweke menehi sawetara ide kreatif babagan carane bisa nggayuh sukses. Pendekatan Cheryl intuisi, adhedhasar riset lan interaktif sing cocog banget kanggo klompok pimpinan sing cerdas. "
 
D. Bodnaryk - Direktur, Layanan Wong 
Pameran Calgary lan Stampede Ltd.

"Aku seneng melu Cheryl Cran ing klompok gedhe kabeh lokakarya staf, kalebu atusan karyawan. Cheryl nampilake Masa Depan Kerja Saiki - Apa Sampeyan siyap kanggo acara dina iki. Dheweke ora mung menehi alamat intine, nanging uga sinopsis pungkasan kanggo ngundhakake rasa / tegese nggawe pengalaman para pamiarsa. Kita ngormati dheweke bisa nggabungake aspek kabeh kegiyatan dina iki nalika nutup pungkasane - pilihan unik lan intuisi dheweke kanggo keunikan budaya klompok kasebut pancen misuwur. Wong-wong sing melu dina kasebut nggambarake pangiriman intine Cheryl minangka semangat lan semangat. Siji wong nuduhake yen dheweke nggawe akeh energi, gampang bungah amarga kedadeyan ing kamar kasebut. Cathetan utama lan penutupan Cheryl minangka elemen penting ing lokakarya sedina mupangat, nambah 'sukses. Kita bakal nganggep bisa nggarap dheweke maneh lan aku nyaranake Cheryl Cran minangka pembicara kanggo organisasi sing ngadhepi pangowahan utawa sing pengin nggoleki topik transformasi, proses bisnis, utawa motivasi. Matur nuwun, Cheryl amarga sampeyan duwe cara sing apik banget kanthi tembung. "

L. Lemah Luwih Dhuwur

"Cheryl cocog banget kanggo KTT Berjangka - kita duwe klompok pimpinan serikat kredit sing bangga bisa bangga lan dheweke kudu mikir kanthi luwih kreatif, kanggo nambah pendekatan inovasi uga mbangun strategi mbesuk adhedhasar kasunyatan sing ganti kanthi cepet ing industri jasa finansial. Kita bakal menehi saran supaya Cheryl Cran minangka ahli kerja lan pamicara utama ing mbesuk. ”

Niaga Hadir J. Kile Summit Uni Kesatuan MN

"Presentasi Cheryl babagan Future of Work nawakake jam interaktif lan nyenengake kanggo miwiti acara kita. Tamu kita seneng banget karo partisipasi pamirsa lan tumindak adhedhasar bukti sing bisa langsung bali menyang time kanggo latihan. Dheweke ngalahake metu saka taman kanggo pamirsa 350 HR, ahli rekrutmen lan pengembangan bakat. ”

J. Palm, Direktur Ngatur TeamKC: Urip + Bakat

"Ing acara staf taunan kita, Cheryl ngirim alamat inti inspirasi lan informatif babagan masa depan kerja lan pengaruh kanggo kita. Dheweke kerja sama karo kita supaya ngatur alamat dheweke supaya bisa migunani lan relevan karo staf kita. Dhiskusi Cheryl minangka provokatif lan dikirim kanthi energi positif. "

LN, Kepala Pegawai Eksekutif BC Pension Corporation

BASF

"Cheryl minangka ahli tamu ing konferensi kepemimpinan taunan - dheweke nampilake kepemimpinan ganti lan nganakake bakat. Ing tingkat sing dhuwur, kita nemokake pendekatan Cheryl, hubungane karo tim pimpinan lan model sing dituduhake yaiku pas karo tujuan kanggo konferensi. Asile pungkasan yaiku supaya kita kepengin ngerti luwih lengkap babagan siklus pangowahan lan katon luwih kepiye babagan cara nyengkuyung pamimpin kita supaya bisa fleksibel lan gampang banget karo owah-owahan sing terus-terusan. "

WB, Riset & Pengembangan BASF

Asosiasi Pemasaran Agri Nasional

"Kelompok kita menehi nilai Cheryl 10 saka 10 minangka speker intine kami. Dheweke dadi penceramah keynote paling dhuwur ing konferensi kita. Dheweke ngluwihi pangarepan kita! "

CEO Asosiasi Pemasaran Agra Nasional

Coral Gables

"Cheryl nggarap kita ing papan kutha sing pertama. Retret kasebut fokus ing topik inovasi lan pamimpin sing amba. Kita ngajak pamicara supaya mundur sing dadi pelanggan internal lan eksternal menyang organisasi. Keahliane Cheryl bisa dideleng ing kabeh prekara sing wis direncanakake ing acara kasebut lan sajrone mundur sedina muput. Sajrone mundur kasebut, Cheryl mahir naleni nggabungake lan mbantu saben pimpinan nggambar masa depan kanggo awake dhewe lan bisnis. "

W. Foeman Kutha Kancing Gula

"Aku wis kerja bareng Cheryl kaping pirang-pirang lan saben acara dheweke ngalahake taman. Dheweke ngrungokake apa sing sampeyan butuhake lan apa sing pengin sampeyan capai kanthi acara sampeyan, dheweke nggawa pesen praktis kanthi visual sing ora bisa dilalekake sing menehi inspirasi menyang pamirsa. Evaluasi presentasi Cheryl mesthi apik banget. Dheweke asli, dinamis lan profesional. Dheweke ngirim saben-saben! ”

Ketua Pegawai Eksekutif CREW Network Foundation

SFU

"Kita ngajak Cheryl melu kita minangka juru kunci ing konferensi Association 2017 Kanada kanggo konferensi Universitas Terus. Intine Cheryl "Mimpin Ing Kurun Ganti" sampurna kanggo grup pendidik kita. Cheryl disiapake kanthi nliti pamiarsa sing luwih dhisik lan dheweke nggawe dhiskusi kanggo ngrampungake kabutuhan lan konteks unik. Perwakilan konferensi apresiasi kanggo ngrancang iki. Intine Cheryl nantang pikirane babagan carane kudu ngembangake pola inovasi minangka pimpinan pangowahan lan kepiye kudu nyiapake siswa pendidikan supaya bisa siyap kanggo kerja ing mangsa ngarep. Model Cheryl babagan siklus pangowahan lan ing papat tahap kanggo ningkatake pimpinan dadi alat sing migunani supaya bisa langsung ditrapake lan langsung ditrapake. Kita rego pendekatan kolaborasi dheweke supaya sukses konferensi kita. "

Dean pro temonan Pembelajaran Lifelong Universitas Simon Fraser

Appirio

"Cheryl Cran minangka speaker keynote sing nutup kanggo Wisata Pengalaman Pengalaman Pakaryan 2017 ing Atlanta lan Chicago, lan dheweke pancen fenomenal! Energi gedhe kanggo nutup dina lan ninggalake pamiarsa sing inspirasi kanggo njupuk tindakan. Panaliten kerja ing Cheryl nggambarake kebutuhan kanggo fokus ing pengalaman pekerja minangka cara kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing apik. Dheweke nyedhiyakake ide lan solusi kanggo para pemimpin supaya masa depan siap. Umpan balik saka pamiarsa pancen apik banget lan padha seneng karo carane Cheryl saengga nggawe dheweke mikir! Cheryl minangka pemain tim sing sejati. Acara kita minangka sukses gedhe, lan matur nuwun dheweke kanggo bagean kasebut. "

Direktur Marketing Appirio

Proyek World / Analyst World

"Kita bubar duwe ahli Future of Work Cheryl Cran minangka Speaker Utama ing Konferensi Analis World / Business Project tahunan, lan kanthi tembung dheweke pancen hebat! Para pamiarsa menehi rating Cheryl minangka salah sawijining pamicara utama lan intine "Masa Depan Kerja Saiki - 5 Pangowahan Radikal kanggo Masa Depan" sing misuwur. Pendekatan konsultasi Cheryl kanggo intine pancen dihargai - dheweke kalebu data sing disurvei saka para pamiarso lan ing intine dheweke menehi solusi lan ide khusus sing bisa ditindakake langsung kanggo para penonton. Kombinasi energi dinamis, kepemimpinan pamikiran, konten nyata lan relevan, uga gaya sing nyenengake lan nyenengake minangka pendekatan sing sampurna kanggo klompok pimpinan proyek sing cerdas lan analis bisnis. Kita ngarepake kesempatan bisa kerja maneh karo Cheryl. ”

Direktur Acara Group ProyekWorld*BusinessAnalystWorld

"Ing atas jenenge Zona Inovasi Legal lan LexisNexis Kanada, aku matur nuwun kanggo pandhuan dhasar sampeyan ing Kemuncak Inovasi ing Senin. Umpan sing wis ditampa babagan acara kasebut lan kunci sampeyan, ora ana sing positif. Presentasi sampeyan minangka cara sing sampurna kanggo kita mbaleni maneh, mikirake inovasi kanthi cara sing luwih wiyar. "

project Manager Tim Summit Inovasi Legal

"Kita duwe Cheryl saiki," Kepemimpinan Transformasional - Breaking Down Silos "ing konferensi nasional PRSM lan dheweke dadi klompok pamirsa sing bisa dingerteni. Ing profesi fasilitas eceran, akeh anggota asosiasi kita ditantang kepiye nggarap kolaborasi, gawe anyar lan mimpin ing tingkat sing luwih dhuwur. Sesi Cheryl nyedhiyakake riset babagan masa depan kerja, wawasan provokatif babagan kepemimpinan sing dibutuhake, lan ide sing rinci babagan babagan jembatan silos lan mbangun budaya sing luwih kolaboratif lan kreatif. Gaya energi dhuwur dheweke lan nggunakake interaksi sing nyenengake, klip film lan pemahaman video ana pengaruh. Cheryl nyedhiyakake panggilan kanggo tumindak lan conto 'kepiye' dadi pimpinan transformasi sing bisa mimpin pangowahan saiki lan dadi karya ngarep. Minangka asil konten Cheryl lan rating dhuwur, kita mutusake nggawa dheweke bali menyang Konferensi Mid-Year. "

Wakil Presiden Pengembangan Profesional Asosiasi PRSM

"Kita duwe Konferensi Gartner tahunan kanggo Pusat Data, Infrastruktur, & para profesional lan mbalekake Cheryl Cran, ahli kepemimpinan kerja lan pangowahan, kanggo dadi bagean saka trek kepemimpinan. Kepemimpinan sesi Cheryl @ Inti Perubahan wis dipesen lan bubar maneh taun iki. Pamirsa para pamimpin IT sing cerdas nggoleki solusi, ide lan inspirasi sing nyata nalika ditugasake ngaktifake, pengaruh lan ngowahi papan kerja kanggo masa depan kerja. Cheryl ngirim persis apa sing dibutuhake lan liyane - riset lan statistik dheweke, sing ditampilake ing video, lan gaya langsung interaktif kasebut pancen cocog karo klompok kita. Kita ngarep-arep bisa nggarap Cheryl maneh. ”

Ringkesan Gartner

"Cheryl Cran, Pakaryan Pakaryan lan Ganti Kepemimpinan pancen pancen hebat karo tembung kunci dheweke" Masa Depan Pakaryan - Saben wong minangka pimpinan Ganti "- kita duwe komentar kayata" Cheryl minangka speaker keynote paling apik sing wis kita nate "uga "Gaya Cheryl nggunakake interaksi bebarengan karo konten sing nyenengake lan nyenengake". Saben VIP kita entuk salinan buku Cheryl "Art of Change kepemimpinan - Transformasi nyetir ing Donya sing Paced Cepet" lan seneng banget ngobrol karo Cheryl sawise keynote nalika dheweke mlebu saben salinan. Cheryl lan manajer kantor dheweke yaiku Michelle minangka tim dinamit - gampang digarap sadurunge, sajrone lan sawise acara kasebut. Matur nuwun Cheryl amarga wis mbantu supaya bisa menehi nilai sing paling luhur kanggo para rawuh ing AIIM 2017 ″

G. Clelland, Acara VP AIIM

GEA

"Kita ngajak Cheryl gabung dadi Speaker inti kanggo Konferensi GEA kita ing Puerto Vallarta ing Januari 2017. Intine saka Cheryl Tombol Pertanian saiki SAIKI! sukses banget karo para penonton sing ngerti lan para pelanggan ing industri pertanian. Dheweke langsung nggunakake gaya lan riset panginten nggawe provokasi karo grup kita. Cheryl mènèhi katrangan babagan masa depan kepemimpinan lan kepemimpinan berkembang kanggo nanggepi pangowahan teknologi lan demografi. Dheweke nantang grup kasebut kanggo nambah kapemimpinan kepemimpinan kanthi nganyarke 'sistem operasi' sing kalebu kemampuan sing luwih kreatif, inovatif lan tambah akeh kanggo mimpin tim generasional. Strategi dheweke kanggo rekrut lan makarya yaiku mripat lan kita seneng yen dheweke menehi 'panggilan kanggo tumindak' supaya para pamirsa bali menyang papan kerja. Cheryl minangka hit utama karo grup kita! "

CEO GEA Farm Technologies USA

"Cheryl Cran minangka inti kanggo konferensi Union Credit 1 ing Pusat lan dheweke dadi pilihan sing sampurna! Keynote adhedhasar bukune sing anyar, The Art of Change Kepemimpinan pancen dibutuhake klompok pimpinan Union Credit. Akeh pimpinan ujar manawa dheweke ngerti sing anyar, lan dheweke ngurmati pendekatan sing ditindakake Cheryl kanggo kerja lan ngganti kepemimpinan. Gaya utamane nyenengake, interaktif, nggawe provokasi lan kabeh sing paling penting nyedhiyakake ide praktis sing bisa digunakake para pimpinan. Cheryl minangka panyorot konferensi kita. ”

Uni 1 Kredit Union

"Cheryl Cran disaranake banget karo klompok Kaiser liyane sing wis kerja bareng, lan bubar dheweke dadi Speaker Keynote nutup kanggo rapat tahunan - pancen cocog banget! Pesen Cheryl wis disesuaikan khusus adhedhasar bisnis, pamirsa sing beda-beda lan dheweke nutup konferensi kanthi apik. Dheweke bisa nganyam isi saka unsur liyane ing program kasebut uga ngupayakake tantangan unik sing ditangani wong-wong ing tim lan menehi ide sing inspiratif. Latar mburi lan pengalaman bisnis dheweke, uga wawasan sing intuisi lan pangiriman dinamis nyedhiyakake inspirasi kanggo klompok lan minangka cara sing apik kanggo ngrampungake konferensi kita! "

Manfaat Karyawan Federal VP Kaiser Permanente

ing & t

"Cheryl Cran dudu Sheryl Crow, nanging dheweke dadi bintang rock! Kita duwe Cheryl minangka pamicara utama kanggo sawetara program kanggo tim kepemimpinan. Cheryl kerja bareng karo kita ing lusin acara ing ngendi dheweke ngirim menyang 6000 pimpinan tim siap ing mbesuk. Kemampuane kanggo nggawe pesen ing presenter liyane, dheweke bisa nggawe grup kanthi humor, nyenengake, keaslian lan pamikiran provokatif cukup apik tenan lan TEPAT sing dibutuhake kaya cedhak acara kita. "

Universitas VP AT&T

"Cheryl Cran minangka Keynote 2nd dina esuk kita kanggo konferensi taunan September 2016 lan ing tembung" WOW! ' Cheryl nggawa energi, pemahaman, gagasan sing migunani lan liya-liyane ora ana ing keynotes. Klompok kita seneng karo gaya sing nyenengake lan kalebu kalebu pesen teks pamirsa lan nggunakake media sosial kanggo takon pitakon ing saindenging utomo - hip banget! Dheweke nggawe kita ngguyu lan dheweke kudu milih awake dhewe kanggo ndeleng apa kita bakal dadi pimpinan. Tresna keseimbangan interaksi pamirsa bebarengan karo model sing kuwat banget sing nyedhiyakake 'cara' supaya luwih kreatif lan kepiye bisa adaptasi kanggo masa depan kerja. Kabeh wong ninggalake sesi dheweke rumangsa dikuatake, duwe semangat lan siap ngrampungake masa depan saiki! "

J. Moore Masarakat Profesional Perawatan Kesehatan Keuangan SM

"Cheryl Cran minangka pamicara utama ing Konferensi Anggota - lan tembung kasebut" apik banget ". Kunci utamane "Pangowahan Utama ing Papan Cepet & Teknologi," cocog kanggo klompok profesional kesehatan. Wong seneng banget karo pangiriman cepet lan langsung karo model sing nuduhake 'kepiye' dadi pimpinan pangowahan lan katrampilan sing dibutuhake. Fokus ing solusi kreatif wektu nyata iku penting kanggo klompok iki lan item tumindak menehi kabeh item sing migunani banget kanggo ditrapake maneh ing proyek kasebut. Model Cheryl sing diajak - sadurunge, sajrone lan sawise intine dheweke fleksibel lan gampang bisa digunakake. Kita bakal menehi saran Cheryl kanggo konferensi sampeyan! "

Koordinator Tricia Chiama, Sr., Pendidikan lan Layanan Pembelajaran InSight

"Cheryl Cran minangka aset penting kanggo Rapat Umum Tahunan, nggawa energi lan kasenengan minangka pamicara kunci ing konferensi terbuka lan cedhak. Cheryl nuduhake wawasan lan pengetahuan babagan masa depan kerja lan ngganti kepemimpinan, nggawe presentasi dheweke menyang bisnis lan pamirsa. Kita makarya rapet karo dheweke kanggo njamin olahpesen ing saindenging rapat bisa diselarasake, relevan, lan regane kanggo klompok mitra. Dheweke mbantu menehi inspirasi kanggo tim kita, ninggalake wong kanthi ide sing bisa ditindakake kanthi cepet ing jagad iki lan papan kerja sing cepet. Kita saestu ngormati nduweni Cheryl minangka intine lan matur nuwun kanggo sumbangane kanggo motivasi tenan kita mikir lan tumindak kanthi beda supaya bisa sukses ing mangsa ngarep. "

Pat Kramer, CEO BDO Kanada

SilkRoad

"Cheryl Cran minangka pamicara utama kita ing Konferensi SilkRoad taunan lan kanthi tembung dheweke hebat banget! Para pamirsa HR sing cerdas teknologi pancen wis kepenak karo gaya Cheryl lan menehi konten sing penting banget, relevan lan penting babagan kepemimpinan pangowahan lan masa depan kerja. Cheryl nantang kita kabeh supaya 'nganyari OS kepemimpinan' lan nggunakake kreativitas kanthi nyata. Dheweke nyedhiyakake konteks sing dibutuhake para pamirsa kanggo ngerti kepiye cara ngarah lan ngatur pangowahan sing pengaruh. ”

J. Shackleton, CEO SilkRoad

"Cheryl minangka salah sawijining pamicara utama ing konferensi pimpinan taunan kita - Intine of Work of Work Work Cheryl Saiki pancen pas kanggo grup. Industri finansial ana owah-owahan lan gangguan sing akeh - Cheryl nyedhiyakake riset lan alat kanggo para pimpinan kanggo nambah kreatifitas lan inovasi nalika seneng-seneng. Pesen dheweke mbantu ngelingake prekara sing kudu ditindakake saben dinane minangka pimpinan sing bakal menehi inspirasi kanggo tuwuh lan inovasi. Video kanthi statistik lan conto studi kasus sing diwenehake marang perusahaan sing wis ana ing ngarep strategi strategi kerja mbantu nyedhiyakake konteks babagan apa sing wis ditindakake kanthi temenan lan apa sing bisa terus ningkat. Klompok pimpinan sing bisa diilhami lan inspirasi Cheryl ing pesen utama saka pamicara sadurunge sing nggawe kunci penting kanggo konferensi kita! "

L. Skinner CEO First West

"Kita duwe Cheryl minangka pamicara utama lan presentasi" Negara Energetik - Rahasia Produktivitas lan Kinerja ing Tempat Kerja "ditampa kanthi apik dening para delegasi. Survei pra-acara Cheryl, sing dikirim kanggo dheweke, ngidini dheweke nggawe program lan adhedhasar tanggepan sing ditampa, dheweke nggawe presentasi sing diisi energi gedhe wiwit wiwitan nganti pungkasan. Riset Cheryl babagan masa depan kerja lan strategi babagan cara nggawe perubahan kanthi nggunakake energi pancen penting. Matur nuwun Cheryl! ” T. Tse Manager, Acara Akuntan Profesional Chartered British Columbia

"Cathetan utama Cheryl Cran" Masa Depan Kerja - Apa Sampeyan Siap "selaras karo tema Konferensi HRIA 'Navigating Booms and Busts'. Cheryl nglampahi wektu kanggo ngerteni para pamiarsa sadurunge ngirim intine tutup sing wis disesuaikan banget. Survei pra-konferensi Cheryl lan tekane esuk sesi kanggo ndeleng presentasi dina kanggo nyusun isi dadi komentar penutupan dheweke luar biasa. Panggunaan riset Cheryl, alat sing kuwat kanggo mbantu kita nggunakake gaya 'kepiye' lan interaktif sing nyenengake bisa ditonton karo pamirsa sing bisa ngerti. Dheweke melu grup liwat pitakonan teks lan hashtag Twitter kita tren sajrone lan sawise sesi kasebut. Cheryl seneng banget bisa digarap. ”

J Chapman, CMP Institut Sumber Manusia ing Alberta

"Cheryl Cran nuli metu saka taman! Cheryl minangka kunci pambuka ing konperénsi taunan kita ing April 1st, 2016 lan dadi wiwitan sing sampurna. Dheweke pancen memikat, menehi motivasi, akeh ngguyu. Pesen dheweke ana ing topik lan relevan ing papan kerja saiki. Aku bakal menehi saran banget kanggo konferensi sampeyan! "

Kursi Konferensi CUMA

"Matur suwun maneh kanggo sesi AMAZING wingi. Pendhapatku pancen angel banget, lan aku langsung nampa akeh umpan balik positif sawise pidato sampeyan. Sampeyan duwe tim semangat, perhatian lan melu apa sing dadi konferensi pungkasan saka kickoff 2 dina. Dudu tugas sing gampang. Aku nyaranake sampeyan kapan wae! Matur suwun maneh lan muga-muga dalan kita bisa nyebrang ing wektu cedhak. ”

Solusi Media CBC & Radio-Kanada

"Cheryl Cran minangka spidol keynote kita ing Konferensi NOHRC 2016 - keynote dheweke kanthi Wawasan 2020 - Ganti Kepemimpinan kanggo Profesional HR pancen bener kanggo klompok profesional HR kita! Pesen dheweke babagan kepemimpinan ganti lan wis siyap kanggo masa depan kerja saiki persis sing kudu dirungokake. Cheryl nggawe pamirsa kita melu, sesambungan, tweeting ngamuk lan nulis pitakon sing dijawab kanthi langsung lan kanthi dipikirake. Kita nampa umpan balik positif saka para rawuh, - mesthi bakal menehi saran Cheryl Cran kanggo konferensi utawa acara sampeyan! "

Ketua Konferensi NOHRC 2016

"Kita duwe Cheryl Cran minangka pamicara utama kanggo rapat klien anyar lan pesen" Pangowahan Utama ing Papan Kerja Cepet & Teknologi "wis tepat. Kita pengin ahli teknologi sing cerdas lan ahli sing bisa ngirim pesen menyang klien sing bakal nambah nilai ing industri kesehatan lan uga menehi pesen babagan papan kerja sing ganti. Gaya Cheryl seneng-seneng nalika ngirim pesen penting lan penting kanggo pendekatan 'kepemimpinan bareng', kolaborasi karo generasi lan nggunakake teknologi ditampa para pamiarsa kanthi semangat banget. Kita njaluk pesen 'njupuk' sing bisa ditrapake lan Cheryl menehi lan luwih akeh - mula kita bakal bisa kerja maneh karo Cheryl ”.

Kursi / Panjadwal Gunggung Jaminan Health Crowe taunan sing kaping lima 2015

"Cheryl Cran minangka pamicara utama Forum Kepemimpinan Perhotelan, bagean saka Hotel Internasional, Motel & Restaurant Show. Pamirsa pamimpin industri perhotelan lan siswa nampa pesen Cheryl babagan 'kepemimpinan bareng' lan kebutuhan kanggo nganyari sistem operasi kepemimpinan. Presentasi Cheryl multidimensional lan nyenengake amarga pamirsa interaksi, humor, lan teknologi. Cheryl nyengkuyung para pamiarsa supaya ngirim sms lan tweet ing saindenging - menehi dorongan kanggo tingkat keterlibatan. Umpan balik sing ditampa saka para pamiarsa pancen positif, lan dheweke minangka tambahan hebat kanggo program konferensi. "

K.Moore, Konvensi Direktur & Acara Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika

Omnitel

"Cheryl Cran nggampangake rapat Strategi Eksekutif tahunan ing Februari 2014 lan kita seneng karo asil kasebut. Kanthi pitulung Cheryl, kita bisa fokus maneh lan entuk kajelasan pesen merek kanggo para pelanggan, apa sing kudu kedadeyan internal kanggo memenuhi janji merek lan apa sing kudu diowahi para pimpinan eksekutif supaya bisa ngasilake perusahaan ing tingkat sukses sabanjure . Cheryl nglampahi wektu karo kula lan tim sadurunge rapat strategi ing pirang-pirang panggilan konferensi kanggo nglumpukake input lan data kanggo mbiyantu arah rapat strategi kasebut. Dheweke nggawe survey online kanggo nglumpukake informasi lan tampilan pribadi babagan tantangan lan kesempatan kanggo perusahaan lan kepiye tim eksekutif ndeleng masa depan. Cheryl duwe kemampuan unik kanggo nglumpukake data lan konten sing luar biasa, nyaring banjur menehi dalan sing jelas lan gampang kanggo mbantu para pimpinan lan bisnis berkembang. Gayane langsung lan nyenengake lan ngerti babagan tuwuh pribadi sing dibutuhake saben wong supaya bisa menehi kontribusi ing level sing luwih dhuwur kanggo target perusahaan. Cheryl minangka ahli kepemimpinan yaiku konsultatif, kreatif lan fokus ing asil, kita ngarepake bisa kerja bareng maneh. ”

Ron Laudner, CEO Komunikasi Omnitel

"Presentasi Cheryl Cran kanggo klompok Eksekutif, Pamimpin Senior lan liya-liyane padha karo tembung, KANGGO! Kita konferensi pimpinan rong taun lan Cheryl minangka juru pidato nutup kanggo acara rong dina iki. Kemampuane kanggo nenun konten sing saiki ana ing kahanan perusahaan uga saiki kanthi cara sing nyenengake, cerdas lan nggumunake apik banget. Kita wis menehi umpan balik sing positif saka sesi Cheryl kanthi komentar manawa pesen dheweke minangka cedhak banget ing acara rong dina kasebut lan dheweke rumangsa inspirasi lan gelem ngganti pendekatan ing pakaryan minangka asil saka dheweke krungu. "Cheryl nggawa riset, kemampuan kanggo nyambung, intelijen global lan liya-liyane kanggo nggawe konferensi kita sukses apik."

D. Dumont, HR Laboratory Jamieson

"Tombol Cheryl Cran babagan Change Change karo 2020 Visi tepat ing dhuwit! Anggota EO Arizona Chapter kita yaiku para wirausaha sing nduweni bisnis sing sukses banget lan diwenehake karo konten lan relevansi bisnis ing presentasi Cheryl. Dheweke duwe kemampuan unik kanggo macem-macem keragaman klompok - kita duwe luwih saka telung rolas industri ing pamirsa - lan dheweke bisa menehi riset pangolahan sing mbuktekake kebutuhan pamimpin bisnis supaya bisa ngasilake pangowahan kanggo tuwuh bisnis nggunakake efektifitas katrampilan komunikasi karo lingkungan kerja multigenerasional. "Solusi pangowahane kalebu teknologi nggunakake, strategis nggunakake media sosial, mundur cepet sistem operasi pimpinan lan liya-liyane. Saran saka rombongan wirausaha sing melu, yaiku ngira yen Keyylote Cheryl nyedhiyakake nilai-nilai omah sing paling akeh tinimbang sing ditrapake ing acara sinau sadurunge. "Kita mesthi bakal kerja bareng karo Cheryl maneh!"

Organisasi Eksekutif, Rencana Pensiun Pensiunan Arizona

"Cheryl Cran minangka juru kunci utama ing konferensi GAM kanggo auditor internal - apa sing cocog banget! Presentasi babagan Leading Change wis ditemtokake kanggo tantangan lan kesempatan para pamimpin ing industri. Survei acara sadurunge Cheryl nglumpukake intelijen pamirsa sing nulungi dheweke supaya bisa ngatur presentasi kanthi lengkap. Kajaba iku, dheweke terus maju lan luwih akeh kanthi riset presentasi sadurunge kanggo nggabungake komponen sing relevan karo presentasi. Dheweke seneng, langsung lan menehi strategi kepemimpinan sing provokatif lan apik kanggo grup kita. Dheweke seneng amarga dheweke nyedhiyakake "item aksi" ing pungkasan supaya masarakat njupuk ide lan ngetrapake ing setelan prakteke. Aku nyaranake Cheryl kanggo acara utawa konferensi sampeyan. ”

Direktur, Konferensi Juruaudit internal

"Cheryl Cran minangka pembicara utama kita ing dina kaping 2 Konferensi UniverCITZy kanggo Menteri Teknologi, Inovasi lan Layanan Warga Negara BC lan dheweke uga nindakake lokakarya tindak lanjut uga menehi pitunjuk marang Tim Eksekutif nalika sarapan. Pimpinan utama Cheryl kanthi Visi 2020 lan lokakarya Pimpinan Evolusi pancen luar biasa! Dheweke pancen duwe pamirsa langsung lan uga pamirsa langsung langsung pengin luwih. Gaya pangiriman unik Cheryl kalebu nyambung kanthi cepet lan intim karo klompok kasebut, nyedhiyakake konsep sing nyenengake lan mikir, ide-ide praktis lan solusi sing bakal ditindakake. Musik dheweke nggawe kita nari ing kursi, interaktivitas nggawe kita melu lan konten bisa nambah pamikiran. Kita bakal bisa nggarap Cheryl maneh! ”

S. Biblow, Penasihat Senior, Kinerja Wong & Organisasi Layanan Teknologi SM, Inovasi, lan Layanan Warga