NextMapping Testimoni

"Cheryl intine ing," Ganti Kepemimpinan & Masa depan Pakaryan, "cocog kanggo pimpinan pimpinan lan kabeh mitra global kita.
Tim kita seneng duwe sampeyan ing kantor kepala Las Vegas lan kita duwe akeh umpan balik positif saka kabeh wong ing situs lan saka peserta live stream.

Kita ndeleng akeh diskusi Twitter babagan sawetara strategi sampeyan babagan kepemimpinan ngganti lan masa depan kayata 'sinau' lan ngrusak silos.

Kita kabeh kepengin duwe wektu liyane karo sampeyan!
Ayo dadi sesambungan kanggo kerja sama - thanks maneh. "

Manajer Senior Global, Kualitas - Aristocrat Technologies

Ulasan 'Rave' saka Persidangan Konferensi ASQ:

"Iki minangka presentasi paling apik lan paling apik banget saka konferensi kasebut."

"Iki minangka cara sing apik kanggo nyengkuyung partisipasi lan mbantu wong pengin ngrungokake sampeyan. Thanks kanggo nuduhake teknik inovatif lan konten sing apik banget. "

"Aku psyched karo energi lan positip sing dhuwur. Aku seneng nyambungake lan menehi saran. "

"Apik, Ngelingi, Nourishing, Panginten provoking - THANK YOU"

"Matur nuwun! Aku bakal. Presentasi apik dina iki. Sampeyan rocked !! Aku bakal maca buku sampeyan kanthi bungah. "

"Matur suwun sanget kanggo nuduhake presentasi lan sumber daya liyane. Iki nuduhake kapercayan lan ora prihatin nggawe bisnis mung konsultasi. "

"Suci! @ $ & Presentasi sing luar biasa! Matur suwun. "

"LOVE interaksi lan sumilir konten"

"Sampeyan apik tenan!"

"Oh wanita Super - Matur nuwun maneh kanggo negesake" pangowahan minangka hukum urip "

"Sampeyan menehi inspirasi, Cheryl!

"Sampeyan pancene inspirasi kula!"

"Apik! Sampeyan uga ngobrol babagan iki sajrone presentasi sampeyan. Matur nuwun kanthi sanget amarga ora nggatekake saiki. Aku wis diowahi. "

"Matur nuwun, sampeyan pancen dinamis lan menehi inspirasi."

"Sesi interaktif sing gedhe. Thanks kanggo dadi inspirasi lan praktis! Apik. "

"Tresna iku. Temtunipun sorotan konferensi. Matur suwun! "

"Ucapan gedhe !!! Aku psyched! Imbangan humor, kawicaksanan, keterlibatan lan inspirasi kaya biasane. Paling apik nganti saiki! "

"Presentasi luar biasa sikap maju ing ngarep positif sampeyan nular. Matur nuwun kanggo menehi inspirasi kanggo kita. "

"Sesi paling apik saiki! Energi lan inspirasi ”

"Cheryl minangka pembuka pencerita pambuka kanggo Sidang Kemuncak Skema Inovasi Kita Plancong ing Toronto.

Saka pacelathon pisanan kita jelas Cheryl banget sing ngerti babagan Masa Depan Pakaryan lan butuh wektu kanggo ngerti tujuan organisasi lan acara kita. Presentasi dheweke melu lan menehi informasi lan nyiyapake dina sing sampurna. Kita duwe macem-macem pamirsa sing kalebu siswa sekolah menengah, pendidik, ahli industri lan pejabat pemerintah. Saben uwong njupuk adoh saka wicara Cheryl lan komentar babagan kekuwatan presentasi kasebut ing komentar umpan balik. Aku bakal sambung nggarap Cheryl maneh ing mangsa ngarep. "

Namir Anani - Presiden lan CEO ICTC

"Aku pancene seneng wicara utomo. Aku kepepet langsung lan seneng sesambungane. Sing paling penting, semangat sampeyan kanggo mbesuk ing karya lan bisnis nggawe presentasi sampeyan dadi luwih lali. Tulung dakkandhani babagan acara lan proyek sing bakal sampeyan lakoni. Aku seneng ngrungokake sampeyan babagan liyane babagan inovasi lan teknologi.

Pancen seneng banget yen sampeyan ngucapake. Muga-muga kita bakal ketemu, mbesuk. "

Tamu 9 Kelas - Sidang Kemuncak Inovasi ICTC

"Cheryl minangka speker pembuka kunci kanggo latihan Kepemimpinan Nasional AGA taunan lan dheweke pancen fenomenal!

Keynote dheweke judhul, "Art of Change kepemimpinan - Cara Flex ing Flux" lan pesen dheweke saestu pas karo wektu lan regane kanggo para peserta. Kita nampa umpan balik positif saka klompok babagan gaya kiriman dinamis Cheryl, pamilihan polling lan interaksi Q&A, lan survey sing dikirim menyang para peserta supaya bisa ngerteni para pamirsa lan ngatur presentasi dheweke. Tombol pambukaan Cheryl miwiti konferensi kita kanthi energi gedhe - kita seneng karo video lan musik sing kabeh wis seneng banget sajrone isih urip. "

J. Bruce Direktur Rapat

"Cheryl Cran minangka speaker utama kanggo acara kepemimpinan taunan kita lan ing tembung dheweke luar biasa. Persepsi unik Cheryl babagan masa depan kerja lan apa sing dibutuhake kanggo perusahaan sing ana ing sisih ndhuwur uga nggawa nilai sing penting kanggo grup kita. Dheweke nggunakake konsultasi wektu karo aku lan tim pimpinan babagan budaya sing beda lan carane nggunakake apa sing wis ditindakake kanthi lancar. Pemimpin kita menehi rong jempol kanggo gaya kiriman Cheryl sing cepet, langsung, lan dinamis. Kajaba iku, para pamimpin seneng banget yen Cheryl gabung karo kita kanggo sosial sore. Sing dakjaluk banget dadi CEO perusahaan yaiku survey sadurunge acara dheweke gabung menyang intine uga nyata polling lan tulisan teks sing tenan melu klompok pamimpin sing penting. Cheryl ora mung mratelakake babagan masa depan lan tren dheweke sejatine menehi alat kepemimpinan sing owah kanggo nggawe sukses sukses sabanjure. "

B. Batz CEO, Fike

"Aku ora bisa ngucapake matur nuwun marang Cheryl amarga intine inspirasi lan informatif babagan Makat Ngganti Menarik ing JLT Canada Public Sector Summit 2018. Sesi dheweke mesthi resonasi karo pamirsa kotamadya, nanging minangka millenalen sing tujuane dadi pembuat pangowahan, sedina wae, sesi Cheryl langsung darat karo aku. Lan para utusan kita ora mandheg ngomong babagan unsur interaktif kanggo presentasi kasebut - dadi cara liya kanggo nyambungake kabeh wong, secara harfiah! "

P. Yung Pemasaran lan Komunikasi, Jardine Lloyd Thompson Canada Inc.

"Cheryl minangka speaker utama penutup kanggo konferensi TLMI taunan. Dheweke dadi salah sawijining klompok kita - kunci dheweke nyedhiyakake wawasan lan riset babagan masa depan kerja cocog karo klompok performa sing dhuwur iki. Kita seneng carane Cheryl nambah sentuhan khusus kayata gambar acara perhotelan ing wayah sore sadurunge lan dheweke ngrujuk salah sawijining anggota kita sukses nalika menehi wawasan strategis. Interaksi tulisan lan polling unik lan nambah level inklusi positif saka pamirsa. Kita seneng nggarap Cheryl lan klompok kita uga tresna marang dheweke. "

D.Muenzer Presiden, TLMI

"Cheryl Cran minangka pembuka kunci pamicara pambuka ing Konferensi Manajemen Fasilitas 2018 CSU lan dheweke luar biasa! Pesen dheweke babagan owah-owahan, wani lan kolaborasi persis kaya klompok sing dibutuhake kanggo dirungokake. Bakal mbesuk ora wedi yen ana sing nyumurupi sampeyan minangka arsitek. Dheweke nuduhake alat sing bisa digunakake yen kabeh kita bisa bali lan ditrapake langsung kanggo sukses tim. Panggunaan tulisan Cheryl karo pamirsa lan polling banget, lan klompok kita aktif karo dheweke nggunakake alat kasebut. Aku seneng carane Cheryl kanthi rela njawab SEMUA pitakon teks kalebu sing tantangan. Pitakon tulisan nyengkuyung babagan khayalan ing masarakat kanthi umum. Akeh pamiarsa sing nglaporake liwat teks lan Twitter yen keynote pambuka dinamis Cheryl nyetel nada kanggo konferensi rong dina sing sukses banget. "

N.Freelander-Paice Direktur Program Modal, California State University, Kantor Chancellor

"Cheryl Cran minangka 'Kasetyan Nyata' Leres

Ora ana pamicara motivasi sing luwih apik, ahli psikologi generasional, lan ngganti mentor kepemimpinan tinimbang Cheryl Cran. Cheryl bener-bener dipercaya, tulus, transparan, lan tetep nyenengake nalika dheweke nyritakake pengalaman urip ing kahanan bisnis lan kerja saiki.

Aku ora duwe leladen kanggo menehi saran menyang perusahaan Fortune 100 sing wis urusan karo owah-owahan radikal ing tenaga kerja.

Donya bakal dadi papan sing luwih apik yen padha nututi saran lan saran saka Cheryl, supaya bisa gegayutan karo wong liya lan cara ngrampungake. "

C. Lee Presiden, Asosiasi Karyawan Raytheon

"Cheryl Cran minangka speaker utama kanggo rapat kepemimpinan kita lan intine kanthi judhul: Nggawe Frasa Kita Kita - Menehi Ganti Ngganti Ana pesen dheweke lan kiriman dheweke cocog kanggo grup kita.

Penelitian Cheryl babagan masa depan kerja lan pangowahan sing kudu ditindakake para pamimpin kanggo entuk ana pas wektune lan relevan kanggo klompok kita. Penelitian dheweke bebarengan karo pangiriman dinamis nggawe nilai pimpinan pamimpin sing apik. Klompok kita uga semangat banget melu nulis pitakonan lan polling sing dilebokake Cheryl ing intine. Inspirasi bebarengan karo ide sing bisa ditrapake, mung sawetara butuh saka petugas Cheryl.

Acara kepemimpinan kita sukses banget lan kita kalebu tombol Cheryl minangka sorotan sukses sakabehe. "

B. Murao Wakil Assessor, SM Assessment

"Cheryl Cran minangka speaker utama ing konferensi kepemimpinan kita lan intine kanthi judhul:" Art of Change Kepemimpinan - Ndadekake Dadi Penting "sukses banget karo tim pimpinan toko kita.

Ing Rubicon kita tuwuh akeh lan ngalami owah-owahan internal sing didorong internal lan pangowahan sing dileksanakake sacara internal. Penelitian lan kustomisasi Cheryl kanggo grup kita nduwe pengaruh karo kita.

Kita ngormati tulisan, polling lan interaksi karo konten sing bisa dienggo, ide sing bisa ditindakake lan tindakake tanggepan babagan pitakonan teks klompok.

Cheryl nglayani tujuane lan mbantu tim pimpinan nyimpen mikir kanthi cara anyar lan nambah babagan perubahan, integrasi bisnis lan sukses sukses. "

R. Care COO, Farmasi Rubik

"Cheryl Cran minangka speaker utama ing konferensi MISA SM sing anyar kanggo profesional IT kotamadya - intine Cheryl minangka hit klompok kita!

Aku ngormati pirang-pirang barang kanthi tombol utama Cheryl - ana keseimbangan isi, riset lan ide sing cocog karo inspirasi.

Umpan balik saka pamiarsa kita luar biasa lan padha matur nuwun amarga kemampuan kanggo nulis pitakonan marang Cheryl lan tanggapane calon dheweke bebarengan karo polling kanggo melu grup kasebut.

Para pamiarsa ora krasa keynote Cheryl bertenaga, inspirasi lan siyap njupuk ide lan tumindak bali menyang papan kerja lan diselehake supaya bisa sukses.

Cheryl ngluwihi pangarepan kita! "

C. Krupuk Komite Konferensi, Asosiasi Sistem Informasi Perbandaran SM (MISA-SM)

"Aku Highly menehi saran Cheryl Cran minangka masa depan kerja lan ngganti ahli kepemimpinan sing bisa mbantu sampeyan navigasi masa depan ing dunia pangowahan iki. Aku wis sawetara pelatih sing apik tenan sajrone pirang-pirang taun sekolah. Pelatih sing jelas katon nalika ndeleng asil ing klompok individu sing makarya dadi awak kohesi. Olahraga, musik, tari - kabeh entuk hadiah lan pangenalan kanggo pelatih sing apik. Pelatih sing aku lakoni kanggo stafku wis ora ana sethithik. Aku ngerti yen aku kepengin kinerja tim profesional aku butuh pelatih profesional. Cheryl Cran iku kanggo Tim Kepemimpinan MyMutual. Kaping pisanan ketemu Cheryl Cran ing 2014 nalika dijaluk dadi juru kunci ing Seminar Broker taunan kita. Cheryl teka awal, ketemu para rawuh lan menehi keynote sing hebat babagan Ngatur Change. Cheryl minangka juru kunci utama. Cara liya aku ngerti Cheryl yaiku minangka Pelatih Eksekutif. Dheweke wis dadi pelatih lan mentor kanggo wutah pribadi minangka CEO. Lan saiki dheweke dadi pelatih kanggo Tim Kepemimpinan kita, nantang kita lan tanggung jawab karo kita. Tim Kepemimpinan kita njupuk Latihan Kepemimpinan Online Next kursus sing ditawakake Cheryl Cran. Kursus kasedhiya online lan kalebu siji ing siji telpon pelatih. Kita bisa ngetrapake apa sing kita sinau ing kahanan nyata kanthi dhukungan pelatih kanggo tim kita. Cara khusus pelatih lan konsultasi Cheryl wis mbantu:

  • Kajelasan babagan misi lan visi sing mbantu kita nambah nilai karyawan lan pelanggan
  • Pandhuan kanggo nduwe 'wong sing tepat' kanggo tim kanggo nyetir bisnis supaya mbesuk
  • Inspirasi lan sumber daya tartamtu kanggo mbantu nyewa, pelatih lan tuwuh anggota tim
  • Prasarana tim pimpinan kanggo nambah set keterampilan, kerja tim lan terus tanggung jawab kanggo target
  • Ngewangi kita nambah pamikiran strategis, nggawe budaya pimpinan bareng lan nambah keterlibatan karyawan
  • Tambah energi lan kasenengan babagan masa depan lan kepiye cara bisa nggawe tim kasebut ”

V. Fehr - CEO MyMutual insurance

Coral Gables

"Kita bali kaping pindho kanggo Cheryl kanggo nggampangake lan ngupayakake mundur dina kaping 1.5 dina kanggo karyawan kutha, warga sing ditetepake, komunitas bisnis lan para pamrentah kutha liyane, lan sukses banget. Para pamiarsa, para pamiarsa ujar manawa luwih apik ing taun iki tinimbang taun kepungkur lan ana gandhengane karo kepinteran lan praktik ahli Cheryl, interaksi karo peserta lan persiapan. Cheryl ngobrol karo saben pamicara tamu babagan agenda luwih awal acara kasebut lan njamin agenda kasebut mili supaya bisa ngasilake maksimal babagan mundur sakabehe. Tema kita yaiku 'NextMapping' masa depan kerja kalebu inovasi, teknologi, kepemimpinan lan budaya. Alamat tutug dheweke sajrone undur-undurane kalebu ing bukaan, sing cedhak dina siji lan cedhak rong dina. Cheryl nduweni kemampuan unik kanggo nggawa pendekatan sing relevan lan inspirasi sing nggawe solusi inovatif uga cara praktis kanggo ngetrapake ide sing dituduhake. Ing intine mbukak dheweke, dheweke nemtokake nada inspirasi kanggo masa depan kerja kalebu dampak teknologi lan kepiye wong kudu adaptasi kanthi cepet pangowahan. Keynote nutup dheweke ing dina sing fokus ing NextMapping masa depan kepemimpinan lan apa tegese ing mangsa kerja kanggo tim lan wirausaha. Penutur ing agenda kasebut nyakup kutha-kutha cerdas, bisnis kelas donya, inovasi, pemikiran kreatif, pengawetan digital bersejarah, drone lan liya-liyane. Ing dina 2 Cheryl nangkep kabeh dina lan setengah dina lan nglebokake barang-barang kunci saka saben speaker dadi intine tutup. Saben wektu makarya karo Cheryl, kita entuk manfaat saka inovasi, lan kerja sama ing tim kutha. Kita ndeleng Cheryl minangka bagean integral saka fokus inovasi taunan lan ngarep-arep bisa makarya nganti pirang-pirang dina. "

W. Foeman - juru tulis kutha Kutha Kancing Gula

"Cheryl minangka pamicara utama ing Forum Ekonomi Wicaksana UVA lan dheweke nampilake" Masa Depan Saiki Saiki - Apa Sampeyan Apa? "Tanggepan saka pamirsa kalebu komentar kayata:" Tampilan sing apik banget lan inspirasi ing mangsa ngarep "" Tresna banget gabungan kepraktisan bebarengan karo push kanggo mbantu kita luwih inovatif "" Idea Fenomenal babagan carane bisa gawe anyar lan nambah kreatifitas wektu nyata kanggo sukses mbesuk "" Riset lan statistik sing apik babagan masa depan kerja lan relevan kanggo pendidikan lan bisnis " "Diilhami dening Cheryl Cran" Kita mesthi bakal ngasilake Cheryl kanggo menehi katrangan luwih akeh babagan masa depan kerja, inovasi lan kepemimpinan ganti. "

B. Joyce University Virginia ing Wise

"Cheryl Cran minangka hit ing konferensi ISBN. Konten Cheryl sampurna kanggo klompok eksekutif C-Level amarga mbantu dheweke ngatur konferensi kebak ide menyang strategi konkrit supaya bisa maju organisasi. Klompok kita ngerti banget lan bisa dadi kritik saka pamicara ing njaba industri salon lan spa, nanging intine Cheryl dinamis lan tepat dhuwit. Cheryl ngaturake intine kanggo klompok kita, Masa Depan Saiki Saiki - Apa Rambut Sampeyan Siap? lan pesen dheweke minangka imbangan sing cocog, ide sing relevan, pencerahan katon ing mangsa ngarep uga nyiapake gangguan sing bakal teka. Ora kaya sing paling penting, Cheryl nawakake bahan teaser kanthi proaktif, kalebu video blog lan uga ditawani nliti para pamiarsa uga nindakake keterlibatan polling langsung lan kalebu tanggapane ing kunci. Kita uga duwe Cheryl nggampangake diskusi mastermind kanggo narik kawigaten bakat ing ndhuwur lan grup dheweke mung mandheg. Kita ora bakal ragu-ragu kanggo menehi saran marang wong liya. "

V. Direktur Eksekutif Tate Jaringan Bisnis Spa Salon Internasional

"Cheryl Cran minangka juru kunci lan fasilitator bengkel kanggo Calmit Kepemimpinan Calgary Stampede kita. Intine: Tim siyap Masa Depan - Cara Nggawe Tim Sing Cepet, Adaptive lan Masa Depan iki fenomenal lan nyenengake para pimpinan masyarakat kita.
Sajrone bengkel kasebut, akeh wong sing nulis teks Cheryl sajrone intine lan lengkap banget babagan panjelasan sing jero lan tanggapan sing asli. Pimpinan rakyat kita bungah babagan konten lan semangat kanggo ngetrapake apa sing disinaoni ing peran. Wektu lan perawatan Cheryl ing nyiyapake lan mesthekake yen ana hubungane karo klompok kita banget dihargai kalebu survey pra kanggo para rawuh, polling interaktif sajrone keynote uga pesen teks pesen. Cheryl menehi model kaya apa nggunakake teknologi nalika ngupayakake lan menehi inspirasi kanggo wong supaya lunga saka 'aku menyang kita'.
Cheryl nyedhiyakake pemahaman sing apik babagan tren sing bakal teka ing bisnis lan dheweke menehi sawetara ide kreatif babagan carane bisa sukses. Pendhaftaran Cheryl iku intuisi, basis riset lan interaktif sing cocog kanggo pimpinan pamimpin sing penting. "
D. Bodnaryk - Direktur, Layanan Orang
Pameran Calgary lan Stampede Ltd.

"Aku seneng karo Cheryl Cran kanggo klompok gedhe kabeh staf, kalebu atus karyawan. Cheryl nampilake Future of Work saiki - Apa Sampeyan Kasedhiya kanggo acara dina iki. Dheweke ora mung alamat inti, nanging uga sinopsis nutup kanggo nambah rasa / tegese nggawe pengalaman para rawuh. Kita ngormati kemampuane kanggo nggabungake aspek-aspek babagan kabeh kegiatan ing musim ringkesane, dheweke milih unik lan intuisi ing keunikan budaya klompok kasebut. Wong-wong sing padha teka ing dina iki nggambarake pangiriman intine Cheryl minangka semangat lan semangat. Siji individu nuduhake yen dheweke nggawe energi akeh, mula gampang bungah apa sing kedadeyan ing ruangan. Tombol lan penutup Cheryl minangka elemen penting ing bengkel sedina, lan nambah sukses kanggo 'sukses. Mesthi kita bakal nggarap dheweke maneh lan aku nyaranake Cheryl Cran minangka speaker kanggo organisasi sing ngadhepi owah-owahan utawa bisa uga pengin njelajah topik transformasi, proses bisnis, utawa motivasi. Matur nuwun, Cheryl amarga sampeyan duwe cara sing apik karo tembung. "

L. Lemah Luwih Dhuwur

"Cheryl minangka pas sampurna kanggo Futures Summit - kita duwe klompok pinunjul saka pimpinan kesatuan kredit sing bangga dadi pamimpin lan Cheryl nantang dheweke mikir luwih kreatif, supaya bisa nyedhaki inovasi. mbangun strategi masa depan adhedhasar kasunyatan sing cepet banget ing industri layanan finansial. Kita bakal menehi saran banget kanggo Cheryl Cran minangka ahli kerja lan pamicara keynote. "

Niaga Hadir J. Kile Summit Uni Kesatuan MN

"Presentasi Cheryl babagan Future of Work ditawani jam interaktif lan aktif kanggo nyepetake acara kita. Para tamu utamane seneng karo partisipasi pamirsa lan tumindak adhedhasar bukti yen bisa langsung bali menyang tim kasebut supaya bisa dipraktikake. Dheweke kalah saka taman kanggo para pamirsa kita 350 HR, profesional lan profesional pangembangan bakat. "

J. Palm, Direktur Ngatur TeamKC: Urip + Bakat

"Ing acara staf taunan kita, Cheryl ngirim alamat inti inspirasi lan informatif babagan masa depan kerja lan pengaruh kanggo kita. Dheweke kerja sama karo kita supaya ngatur alamat dheweke supaya bisa migunani lan relevan karo staf kita. Dhiskusi Cheryl minangka provokatif lan dikirim kanthi energi positif. "

LN, Kepala Pegawai Eksekutif BC Pension Corporation

BASF

"Cheryl minangka ahli tamu ing konferensi kepemimpinan taunan - dheweke nampilake kepemimpinan ganti lan nganakake bakat. Ing tingkat sing dhuwur, kita nemokake pendekatan Cheryl, hubungane karo tim pimpinan lan model sing dituduhake yaiku pas karo tujuan kanggo konferensi. Asile pungkasan yaiku supaya kita kepengin ngerti luwih lengkap babagan siklus pangowahan lan katon luwih kepiye babagan cara nyengkuyung pamimpin kita supaya bisa fleksibel lan gampang banget karo owah-owahan sing terus-terusan. "

WB, Riset & Pembangunan BASF

Asosiasi Pemasaran Agri Nasional

"Kelompok kita menehi nilai Cheryl 10 saka 10 minangka speker intine kami. Dheweke dadi penceramah keynote paling dhuwur ing konferensi kita. Dheweke ngluwihi pangarepan kita! "

CEO Asosiasi Pemasaran Agra Nasional

Coral Gables

"Cheryl makarya kita ing mundur kutha kanthi kapisan. Mundur fokus ing topik sing amba babagan inovasi lan perubahan kepemimpinan. Kita ngajak speaker kanggo mundur, yaiku pelanggan internal lan eksternal menyang organisasi kita. Keahlian Cheryl bisa uga katon ing kabeh kalebu pre-rencana acara lan sajrone mundur suwene awan. Sajrone pensiun, Cheryl duwe katrampilan ngikat lan mbantu saben pimpinan supaya bisa ngetrapake masa depan kanggo awake dhewe lan bisnis. "

W. Foeman Kutha Kancing Gula

"Aku pirang-pirang kerjane karo Cheryl lan saben acara dheweke kalah saka taman kasebut. Dheweke ngrungokake apa sing sampeyan butuhake lan apa sing sampeyan coba kanggo nggayuh acara kasebut, dheweke nggawa pesen praktis kanthi visual sing bisa dielingake sing menehi inspirasi kanggo pamirsa. Evaluasi presentasi Cheryl mesthi tandha banget. Dheweke asli, dinamis lan profesional. Dheweke ngirim saben wektu! "

Ketua Pegawai Eksekutif CREW Network Foundation

SFU

"Kita ngajak Cheryl melu kita minangka juru kunci ing konferensi Association 2017 Kanada kanggo konferensi Universitas Terus. Intine Cheryl "Mimpin Ing Kurun Ganti" sampurna kanggo grup pendidik kita. Cheryl disiapake kanthi nliti pamiarsa sing luwih dhisik lan dheweke nggawe dhiskusi kanggo ngrampungake kabutuhan lan konteks unik. Perwakilan konferensi apresiasi kanggo ngrancang iki. Intine Cheryl nantang pikirane babagan carane kudu ngembangake pola inovasi minangka pimpinan pangowahan lan kepiye kudu nyiapake siswa pendidikan supaya bisa siyap kanggo kerja ing mangsa ngarep. Model Cheryl babagan siklus pangowahan lan ing papat tahap kanggo ningkatake pimpinan dadi alat sing migunani supaya bisa langsung ditrapake lan langsung ditrapake. Kita rego pendekatan kolaborasi dheweke supaya sukses konferensi kita. "

Dean pro temonan Pembelajaran Lifelong Universitas Simon Fraser

Appirio

"Cheryl Cran minangka speaker keynote sing nutup kanggo Wisata Pengalaman Pengalaman Pakaryan 2017 ing Atlanta lan Chicago, lan dheweke pancen fenomenal! Energi gedhe kanggo nutup dina lan ninggalake pamiarsa sing inspirasi kanggo njupuk tindakan. Panaliten kerja ing Cheryl nggambarake kebutuhan kanggo fokus ing pengalaman pekerja minangka cara kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing apik. Dheweke nyedhiyakake ide lan solusi kanggo para pemimpin supaya masa depan siap. Umpan balik saka pamiarsa pancen apik banget lan padha seneng karo carane Cheryl saengga nggawe dheweke mikir! Cheryl minangka pemain tim sing sejati. Acara kita minangka sukses gedhe, lan matur nuwun dheweke kanggo bagean kasebut. "

Direktur Marketing Appirio

Proyek World / Analyst World

"Kita bubar duwe ahli Pakaryan Future Cheryl Cran minangka Speaker Keynote ing Konferensi Analis Proyek World / Business Analyst taunan kita, lan kanthi tembung dheweke paling apik! Para pamiarsa sing dirating Cheryl minangka salah sawijining pamicara topnum lan keynote dheweke "Masa Depan Saiki Saiki - Owah-owahan Radikal 5 kanggo masa depan". Pendhapat konsultasi Cheryl kanggo keynote dheweke nate dihargai - dheweke kalebu data sing diteliti saka pamiarsa lan ing tembung kunci dheweke nyedhiyakake solusi lan ide khusus sing bisa ditindakake supaya bisa ditindakake. Kombé energi dinamis, pimpinan pamikiran, konten nyata lan relevan lan gaya sing nyenengake lan nyenengake minangka pendekatan sing cocog kanggo pimpinan tokoh proyek lan analisa bisnis. Kita ngarepake kesempatan kanggo kerja bareng karo Cheryl maneh. "

Direktur Acara Group ProyekWorld*BusinessAnalystWorld

"Ing atas jenenge Zona Inovasi Legal lan LexisNexis Kanada, aku matur nuwun kanggo pandhuan dhasar sampeyan ing Kemuncak Inovasi ing Senin. Umpan sing wis ditampa babagan acara kasebut lan kunci sampeyan, ora ana sing positif. Presentasi sampeyan minangka cara sing sampurna kanggo kita mbaleni maneh, mikirake inovasi kanthi cara sing luwih wiyar. "

project Manager Tim Summit Inovasi Legal

"Kita duwe Cheryl saiki," Kepemimpinan Transformasional - Breaking Down Silos "ing konferensi nasional PRSM lan dheweke dadi klompok pamirsa sing bisa dingerteni. Ing profesi fasilitas eceran, akeh anggota asosiasi kita ditantang kepiye nggarap kolaborasi, gawe anyar lan mimpin ing tingkat sing luwih dhuwur. Sesi Cheryl nyedhiyakake riset babagan masa depan kerja, wawasan provokatif babagan kepemimpinan sing dibutuhake, lan ide sing rinci babagan babagan jembatan silos lan mbangun budaya sing luwih kolaboratif lan kreatif. Gaya energi dhuwur dheweke lan nggunakake interaksi sing nyenengake, klip film lan pemahaman video ana pengaruh. Cheryl nyedhiyakake panggilan kanggo tumindak lan conto 'kepiye' dadi pimpinan transformasi sing bisa mimpin pangowahan saiki lan dadi karya ngarep. Minangka asil konten Cheryl lan rating dhuwur, kita mutusake nggawa dheweke bali menyang Konferensi Mid-Year. "

Wakil Presiden Pengembangan Profesional Asosiasi PRSM

"Kita duwe Konferensi Gartner taunan kanggo Data Center, Infrastruktur, & Operasi profesional lan kita nggawa bali Cheryl Cran, masa depan kerja lan ngganti kepemimpinan, saiki minangka bagian saka trek kepemimpinan kita. Kepemimpinan sesi Cheryl @ Inti Pangowahan wis dipesen lan lengkap maneh ing taun iki. Para pamirsa sing ngerti babagan pimpinan IT nggolek solusi, ide lan inspirasi sing nyata, mula ditugasake kanggo ngaktifake, mempengaruhi lan ngowahi papan kerja kanggo masa depan kerja. Cheryl ngirim apa sing dibutuhake lan liya-liyane - riset lan statistik dheweke, sing ditampilake ing video, lan gaya langsung interaktif kasebut minangka hitungan sing bener karo grup kita. Kita ngarep-arep nggarap Cheryl maneh. "

Ringkesan Gartner

"Cheryl Cran, Pakaryan Pakaryan lan Ganti Kepemimpinan pancen pancen hebat karo tembung kunci dheweke" Masa Depan Pakaryan - Saben wong minangka pimpinan Ganti "- kita duwe komentar kayata" Cheryl minangka speaker keynote paling apik sing wis kita nate "uga "Gaya Cheryl nggunakake interaksi bebarengan karo konten sing nyenengake lan nyenengake". Saben VIP kita entuk salinan buku Cheryl "Art of Change kepemimpinan - Transformasi nyetir ing Donya sing Paced Cepet" lan seneng banget ngobrol karo Cheryl sawise keynote nalika dheweke mlebu saben salinan. Cheryl lan manajer kantor dheweke yaiku Michelle minangka tim dinamit - gampang digarap sadurunge, sajrone lan sawise acara kasebut. Matur nuwun Cheryl amarga wis mbantu supaya bisa menehi nilai sing paling luhur kanggo para rawuh ing AIIM 2017 ″

G. Clelland, Acara VP AIIM

GEA

"Kita ngajak Cheryl gabung dadi Speaker inti kanggo Konferensi GEA kita ing Puerto Vallarta ing Januari 2017. Intine saka Cheryl Tombol Pertanian saiki SAIKI! sukses banget karo para penonton sing ngerti lan para pelanggan ing industri pertanian. Dheweke langsung nggunakake gaya lan riset panginten nggawe provokasi karo grup kita. Cheryl mènèhi katrangan babagan masa depan kepemimpinan lan kepemimpinan berkembang kanggo nanggepi pangowahan teknologi lan demografi. Dheweke nantang grup kasebut kanggo nambah kapemimpinan kepemimpinan kanthi nganyarke 'sistem operasi' sing kalebu kemampuan sing luwih kreatif, inovatif lan tambah akeh kanggo mimpin tim generasional. Strategi dheweke kanggo rekrut lan makarya yaiku mripat lan kita seneng yen dheweke menehi 'panggilan kanggo tumindak' supaya para pamirsa bali menyang papan kerja. Cheryl minangka hit utama karo grup kita! "

CEO GEA Farm Technologies USA

"Cheryl Cran minangka intine kanggo konferensi Union 1 Credit Union lan dheweke dadi pilihan sing mutlak! Intine adhedhasar buku anyar dheweke, Art of Change kepemimpinan persis sing dibutuhake dening pimpinan Uni Union. Akeh pamimpin sing menehi komentar yen sinau babagan sing anyar, dheweke ngormati pendekatan Cheryl njupuk masa depan kerja lan ngganti kepemimpinan. Gaya keynote dheweke nyenengake, interaktif, nggambarake pamikiran lan umume menehi ide praktis sing bisa dipimpin para pamimpin. Cheryl minangka puncak konferensi kita. "

Uni 1 Kredit Union

"Cheryl Cran disaranake banget dening klompok Kaiser liyane sing wis kerjo- lan kita bubar nyewa dheweke minangka Speaker Keynote sing nutup kanggo rapat taunan kita - apa sing cocog! Pesen Cheryl digawe kanthi lengkap adhedhasar bisnis kita, pamirsa sing maneka warna lan dheweke nutup konferensi kita kanthi apik. Dheweke bisa nenun konten saka unsur liyane ing program kasebut uga cocog karo tantangan unik sing dikepengini karo wong ing tim kita lan menehi ide sing inspirasi. Latar mburi pengalaman lan pengalaman dheweke kanthi wawasan intuisi lan pangiriman dinamis nyedhiyakake grup kita kanthi inspirasi lan cara sing apik kanggo ngrampungake konferensi kita! "

Manfaat Karyawan Federal VP Kaiser Permanente

ing & t

"Cheryl Cran dudu Sheryl Crow nanging dheweke dadi bintang rock ora kurang! Kita duwe Cheryl minangka speaker keynote sing nutup kanggo sawetara program kanggo tim pimpinan kita. Cheryl makarya bareng karo kita babagan sawetara atusan acara sing dikirim menyang pimpinan 6000 ing tim siap. Dheweke bisa nyipta pesen saka presenter liyane, kemampuane kanggo melu klompok-klompok kasebut kanthi humor, nyenengake, keaslian lan pemikiran provokatif cukup mung nggumunake lan banget apa sing dibutuhake minangka cedhak karo acara kita. "

Universitas VP AT&T

"Cheryl Cran minangka Keynote 2nd dina esuk kita kanggo konferensi taunan September 2016 lan ing tembung" WOW! ' Cheryl nggawa energi, pemahaman, gagasan sing migunani lan liya-liyane ora ana ing keynotes. Klompok kita seneng karo gaya sing nyenengake lan kalebu kalebu pesen teks pamirsa lan nggunakake media sosial kanggo takon pitakon ing saindenging utomo - hip banget! Dheweke nggawe kita ngguyu lan dheweke kudu milih awake dhewe kanggo ndeleng apa kita bakal dadi pimpinan. Tresna keseimbangan interaksi pamirsa bebarengan karo model sing kuwat banget sing nyedhiyakake 'cara' supaya luwih kreatif lan kepiye bisa adaptasi kanggo masa depan kerja. Kabeh wong ninggalake sesi dheweke rumangsa dikuatake, duwe semangat lan siap ngrampungake masa depan saiki! "

J. Moore Masarakat Profesional Perawatan Kesehatan Keuangan SM

"Cheryl Cran minangka juru kunci ing Konferensi pangguna kita - lan kanthi tembung dheweke apik banget". Keynote dheweke "Pangowahan utama ing papan kerja sing cepet lan Teknologis," pancen cocog kanggo klompok profesional kesehatan. Wong seneng karo pangiriman kanthi cepet lan on-line bareng karo model dheweke sing nuduhake 'kepiye' dadi pimpinan pangowahan lan katrampilan sing dibutuhake. Fokus ing solusi kreatif wektu nyata penting kanggo klompok iki lan barang-barang tumindak menehi kabeh wong sing migunani banget kanggo ngetrapake tugas kasebut. Cheryl model apa sing diomongake - sadurunge, sajrone lan sawise intine dheweke fleksibel lan gampang digarap. Kita bakal menehi saran banget kanggo konferensi Cheryl! "

Koordinator Tricia Chiama, Sr., Pendidikan lan Layanan Pembelajaran InSight

"Cheryl Cran minangka aset penting kanggo Rapat Umum Tahunan, nggawa energi lan kasenengan minangka pamicara kunci ing konferensi terbuka lan cedhak. Cheryl nuduhake wawasan lan pengetahuan babagan masa depan kerja lan ngganti kepemimpinan, nggawe presentasi dheweke menyang bisnis lan pamirsa. Kita makarya rapet karo dheweke kanggo njamin olahpesen ing saindenging rapat bisa diselarasake, relevan, lan regane kanggo klompok mitra. Dheweke mbantu menehi inspirasi kanggo tim kita, ninggalake wong kanthi ide sing bisa ditindakake kanthi cepet ing jagad iki lan papan kerja sing cepet. Kita saestu ngormati nduweni Cheryl minangka intine lan matur nuwun kanggo sumbangane kanggo motivasi tenan kita mikir lan tumindak kanthi beda supaya bisa sukses ing mangsa ngarep. "

Pat Kramer, CEO BDO Kanada

SilkRoad

"Cheryl Cran minangka juru kunci ing Konferensi SilkRoad taunan kita lan kanthi tembung dheweke paling apik! Para pamirsa HR savvy teknologi rampung diwarisake kanthi gaya Cheryl lan isi konten sing larang, relevan lan penting babagan kepemimpinan perubahan lan masa depan kerja. Cheryl nantang kabeh supaya 'nganyarke OS Kepemimpinan kita' lan kanggo nggunakake kreatifitas wektu nyata. Dheweke nyedhiyakake konteks sing kudu ditemokake para pamirsa babagan kepemimpinan lan ngatur pangowahan sing penting.

J. Shackleton, CEO SilkRoad

"Cheryl minangka salah sawijining pamicara utama ing konferensi pimpinan taunan kita - Intine of Work of Work Work Cheryl Saiki pancen pas kanggo grup. Industri finansial ana owah-owahan lan gangguan sing akeh - Cheryl nyedhiyakake riset lan alat kanggo para pimpinan kanggo nambah kreatifitas lan inovasi nalika seneng-seneng. Pesen dheweke mbantu ngelingake prekara sing kudu ditindakake saben dinane minangka pimpinan sing bakal menehi inspirasi kanggo tuwuh lan inovasi. Video kanthi statistik lan conto studi kasus sing diwenehake marang perusahaan sing wis ana ing ngarep strategi strategi kerja mbantu nyedhiyakake konteks babagan apa sing wis ditindakake kanthi temenan lan apa sing bisa terus ningkat. Klompok pimpinan sing bisa diilhami lan inspirasi Cheryl ing pesen utama saka pamicara sadurunge sing nggawe kunci penting kanggo konferensi kita! "

L. Skinner CEO First West

"Kita duwe pamicara utomo lan presentasi" Negara Tenaga - Rahasia Produktivitas lan Kinerja ing Tempat Kerja "ditampa kanthi apik dening para delegasi. Survey pra-acara Cheryl, sing dikirim kanggo dheweke, ngidini dheweke ngatur program lan adhedhasar tanggapan sing ditampa, dheweke nggawe presentasi sing diisi energi gedhe wiwit wiwitan nganti pungkasan. Penelitian Cheryl babagan masa depan kerja lan strategi babagan cara ngasilake pangowahan kanthi nggunakake energi sing paling apik. Matur nuwun Cheryl! " T. Tse Manager, Acara Akuntan Profesional Chartered British Columbia

"Intine Cheryl Cran" Masa Depan - Apa Sampeyan Siji "jumbuh karo tema Konferensi HRIA 'Navigasi Booms lan Busts'. Cheryl njupuk wektu kanggo ngerteni para pamiarsa sadurunge ngenalake kunci tutup khusus sing disesuaikan iki. Survei pra-konferensi Cheryl lan tekane dina esuk sesi kanggo ndeleng presentasi dina kanggo nggawe konten menyang komentar penutupane pancen apik banget. Panggunaan riset, alat solid kanggo Cheryl kanggo mbantu kita kanthi gaya 'carane' lan nyenengake interaktif minangka pemirsa sing bisa dingerteni. Dheweke melu grup liwat pitakonan teks lan hashtag Twitter kita isih suwene lan sawise sesi kasebut. Cheryl minangka kesenengan mutlak kanggo nggarap. "

J Chapman, CMP Institut Sumber Manusia ing Alberta

"Cheryl Cran nuli metu saka taman! Cheryl minangka kunci pambuka ing konperénsi taunan kita ing April 1st, 2016 lan dadi wiwitan sing sampurna. Dheweke pancen memikat, menehi motivasi, akeh ngguyu. Pesen dheweke ana ing topik lan relevan ing papan kerja saiki. Aku bakal menehi saran banget kanggo konferensi sampeyan! "

Kursi Konferensi CUMA

"Thanks maneh kanggo sesi AMAZING wingi. Pendhaftaran wong akeh minangka hard kanggo mupangat, lan aku langsung entuk umpan balik sing positif sawise pidato sampeyan. Sampeyan duwe tim bergiat, prihatin lan melu ing konferensi pungkasan saka kickoff 2-day. Ora tugas sing gampang. Aku bakal menehi saran sampeyan kapan wae! Matur panuwun maneh lan muga-muga manawa dalan kita bisa nyabrang ing ngarep cedhak. "

Solusi Media CBC & Radio-Kanada

"Cheryl Cran minangka spidol keynote kita ing Konferensi NOHRC 2016 - keynote dheweke kanthi Wawasan 2020 - Ganti Kepemimpinan kanggo Profesional HR pancen bener kanggo klompok profesional HR kita! Pesen dheweke babagan kepemimpinan ganti lan wis siyap kanggo masa depan kerja saiki persis sing kudu dirungokake. Cheryl nggawe pamirsa kita melu, sesambungan, tweeting ngamuk lan nulis pitakon sing dijawab kanthi langsung lan kanthi dipikirake. Kita nampa umpan balik positif saka para rawuh, - mesthi bakal menehi saran Cheryl Cran kanggo konferensi utawa acara sampeyan! "

Ketua Konferensi NOHRC 2016

"Kita duwe Cheryl Cran minangka speaker utama kanggo rapat klien anyar lan pesen dheweke saka" Pangowahan Utama Ing Paced Cepet & Teknologis "yaiku titik. Kita pengin ahli teknologi cerdas lan wong sing cerdas sing bisa ngirim pesen menyang klien kita sing bakal nambah regane ing industri kesehatan lan uga menehi pesen babagan papan kerja sing saya ganti. Gaya Cheryl kanthi seneng-seneng nalika ngirim pesen sing penting lan 'dibutuhake kepemimpinan', kolaborasi karo generasi lan teknologi leveraging ditampa dening para rawuh sing kanthi semangat banget. Kita takon 'njupuk adoh' pesen sing bisa ditrapake lan Cheryl menehi kita sing luwih akeh - kita mesthi bakal bisa kerja maneh karo Cheryl ”.

Kursi / Panjadwal Gunggung Jaminan Health Crowe taunan sing kaping lima 2015

"Cheryl Cran minangka juru kunci kanggo Forum Kepemimpinan Ramah, bagean saka Hotel Internasional, Motel & Restaurant Show. Pamirsa para pamimpin industri hospitalitas lan siswa nampi pesen Cheryl babagan 'kepemimpinan bareng' lan kabutuhan upgrade sistem operasi kepemimpinan dheweke. Presentasi Cheryl ana macem-macem lan nuwuhake interaksi, humor, lan teknologi pamirsa. Cheryl nyengkuyung para pamiarsa kanggo teks lan tweet ing saindenging - ranging kanggo tingkat keterlibatan. Umpan sing ditampa saka pamiarsa banget positif, lan dheweke minangka tambahan apik kanggo program konferensi kita. "

K.Moore, Konvensi Direktur & Acara American Hotel & Lodging Association

Omnitel

"Cheryl Cran nggampangake rapat rapat Strategi Eksekutif taunan ing Februari 2014 lan kita kepenak karo asil. Kanthi pitulung Cheryl, kita bisa fokus lan entuk kajelasan babagan pesen merek kanggo para pelanggan, apa sing kudu kedadeyan sacara internal kanggo netepi janji merek lan apa sing dadi pimpinan eksekutif kudu ngowahi supaya bisa mimpin perusahaan menyang sukses sukses sabanjure. . Cheryl nglampahi wektu karo aku lan tim sadurunge rapat strategi ing seri telpon konferensi kanggo ngumpulake input lan data kanggo mbantu mbentuk arah rapat strategi. Dheweke nggawe survey online kanggo ngumpulake informasi lan tampilan pribadi babagan tantangan lan kesempatan kanggo perusahaan lan kepiye carane tim eksekutif ndeleng masa depan. Cheryl duwe kemampuan unik kanggo ngumpulake data lan konten sing apik banget, nglewati banjur menehi dalan sing jelas lan prasaja sing mbantu para pamimpin lan bisnis tuwuh. Gaya dheweke langsung durung nyenengake lan dheweke ngerti babagan wutah pribadi sing dibutuhake dening saben wong supaya dheweke bisa menehi kontribusi ing tingkat sing luwih dhuwur kanggo target sakabehe perusahaan. Cheryl minangka ahli kepemimpinan yaiku konsultasi, kreatif lan asil fokus kita ngarepake bisa nggarap dheweke maneh. "

Ron Laudner, CEO Komunikasi Omnitel

"Presentasi Cheryl Cran kanggo klompok Eksekutif, Pamimpin Senior lan liya-liyane padha karo tembung, KANGGO! Kita konferensi pimpinan rong taun lan Cheryl minangka juru pidato nutup kanggo acara rong dina iki. Kemampuane kanggo nenun konten sing saiki ana ing kahanan perusahaan uga saiki kanthi cara sing nyenengake, cerdas lan nggumunake apik banget. Kita wis menehi umpan balik sing positif saka sesi Cheryl kanthi komentar manawa pesen dheweke minangka cedhak banget ing acara rong dina kasebut lan dheweke rumangsa inspirasi lan gelem ngganti pendekatan ing pakaryan minangka asil saka dheweke krungu. "Cheryl nggawa riset, kemampuan kanggo nyambung, intelijen global lan liya-liyane kanggo nggawe konferensi kita sukses apik."

D. Dumont, HR Laboratory Jamieson

"Tombol Cheryl Cran babagan Change Change karo 2020 Visi tepat ing dhuwit! Anggota EO Arizona Chapter kita yaiku para wirausaha sing nduweni bisnis sing sukses banget lan diwenehake karo konten lan relevansi bisnis ing presentasi Cheryl. Dheweke duwe kemampuan unik kanggo macem-macem keragaman klompok - kita duwe luwih saka telung rolas industri ing pamirsa - lan dheweke bisa menehi riset pangolahan sing mbuktekake kebutuhan pamimpin bisnis supaya bisa ngasilake pangowahan kanggo tuwuh bisnis nggunakake efektifitas katrampilan komunikasi karo lingkungan kerja multigenerasional. "Solusi pangowahane kalebu teknologi nggunakake, strategis nggunakake media sosial, mundur cepet sistem operasi pimpinan lan liya-liyane. Saran saka rombongan wirausaha sing melu, yaiku ngira yen Keyylote Cheryl nyedhiyakake nilai-nilai omah sing paling akeh tinimbang sing ditrapake ing acara sinau sadurunge. "Kita mesthi bakal kerja bareng karo Cheryl maneh!"

Organisasi Eksekutif, Rencana Pensiun Pensiunan Arizona

"Cheryl Cran minangka speaker utomo sing paling cedhak ing konferensi GAM kanggo auditor internal - apa sing cocog! Presentasi dheweke kanggo Leading Change yaiku ing tantangan lan kesempatan pamimpin kita ing industri kita. Survei pra acara Cheryl nglumpukake kapinteran pamirsa sing mbantu dheweke ngatur fitur presentasi kasebut. Kajaba iku, dheweke luwih dhuwur lan nggoleki riset presentasi sadurunge dheweke nggabungake komponen sing relevan ing presentasi dheweke. Dheweke nyenengake, langsung lan nyedhiyakake strategi kepemimpinan provokatif lan pemikat kanggo grup kita. Dheweke tresna yen dheweke nyedhiyakake "item tumindak" ing pungkasane supaya wong bisa njupuk ide lan ngetrapake ing setelan praktik kasebut. Aku menehi saran banget kanggo Cheryl kanggo acara utawa konferensi sampeyan. "

Direktur, Konferensi Juruaudit internal

"Cheryl Cran minangka pamicara utama ing dinten 2nd Konferensi UniverCITZy kanggo Kementrian Teknologi, Inovasi lan Warganegara SM lan dheweke uga nindakake bengkel tindakake lan uga ditugasake Tim Eksekutif nalika sarapan. Intine utama Cheryl kanthi 2020 Visi lan bengkel Pemimpin Evolusi pancen luar biasa! Para pamirsa pancen duwe pamirsa sing adoh lan livestream sing pengin luwih akeh. Gaya pangiriman unik Cheryl kalebu nyambungake kanthi cepet lan nyedhaki klompok, menehi konsep, ide lan solusi praktis sing bisa digambarake lan dipikirake. Musik dheweke nggawe kita nari ing kursi, interaktivitas wis nggawe kita lan konten supaya kita nambah pikiran. Kita mesthi bakal kerja bareng karo Cheryl maneh! "

S. Biblow, Penasihat Senior, Kinerja & Organisasi Layanan Teknologi SM, Inovasi, lan Layanan Warga