NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Digital, Ganti lan Model PREDICT Chris Rainey Wawancara Cheryl Cran

November 25, 2019

Dina iki aku kepenak kanggo diwawancarai dening Chris Rainey pendiri HRleaders.com ing ngarep karya, digital, owah-owahan lan model PREDICT saka bukuku, "NextMapping - Enteni, Navigasi lan Gawe Masa Depan".

Wawancara iki fokus ing mangsa ngarep sing cepet lan kepiye para pemimpin bisa nggunakake Model PREDICT kanggo mbantu nyiyapake masa depan.

Kanggo ndeleng rekaman klik ing wawancara langsung ing LinkedIn kene.