NextMapping kanggo Pemimpin

Perusahaan siap mbesuk digawe dening pimpinan siap ing mangsa sing wis trampil ing modhifikasi transformasi lan inovasi kanthi cepet pangowahan.

Kita kerja sama karo klien kanggo nggambarake teknik pangembangan kepemimpinan dadi luwih tangkas, inovatif lan mbantu organisasi bakal siap saiki.

Sing maca ing abad 21st ora dadi sing ora bisa maca lan nulis, nanging sing ora bisa sinau, ora ngerteni lan ora bisa diwiwiti maneh. "

Alvin Toffler

Keynotes

Masa depan kunci tombol nyedhiyakake wawasan, riset lan peta babagan cara entuk saiki lan saiki.

Kunci kepemimpinan nyedhiyakake ide dinamis lan pendekatan kreatif kanggo mbantu ngrampungake kepemimpinan sing siap mbesuk sing nggawa transformasi menyang masa depan kerja.

Ngerteni luwih

Lambang gunung kanthi gendera

Rancang masa depan sampeyan

Kita bisa karo sampeyan supaya bisa nggawa visi inspirasi sampeyan kanggo urip ngarep. Liwat proses NextMapping ™ kita nyedhiyakake kepemimpinan, pria lan langkah-langkah sing bisa ditindakake kanggo mbantu sampeyan nggawe masa depan eksponen.

Ngerteni luwih

Ikon tangan sing nyekeli

Wayahe nyurung & nggegirisi kanthi katrampilan kepemimpinan sing siap

Kanggo urip lan terus maju ing jaman sing cepet lan cepet banget, pria lan wanita ing pimpinan kudu ngembangake katrampilan, tindak tanduk, alat lan pikiran sing dibutuhake.

Ngerteni luwih

Ikon sirah kanthi tandha pitakon

Tantangan status quo

Jaman pola pikir linear wis rampung - para pamimpin kudu ngrampungake pola pikir sing kepengin weruh supaya bisa ngonfirmasi apa sing dikarepake supaya bener kanggo pembangunan kepemimpinan sing efektif.

Ngerteni luwih

Ikon gulungan kertas nganggo potlot

Peta sesi strategi mbesuk

Strategi paling apik diwiwiti karo 'kenapa' lan wiwiti asil ing ngarep. Pemimpin siap-siap bakal nggawe dhasar sing cocog kanggo nggawe masa depan sing dikarepake. Priksa langkah-langkah kanthi ngrancang sepuluh dina, sepuluh wulan utawa sepuluh taun.

Ngerteni luwih

Ikon beaker kanthi gelembung

Research

Keputusan paling apik digawe kanthi data saiki, akurat lan kanthi konteks sing tepat. Cara riset kita kalebu survey, media sosial, tim futuris lan ilmuwan prilaku, uga klompok fokus pria lan wanita ing pimpinan lan liya-liyane.

Ngerteni luwih