Nyiyapake sampeyan kanggo masa depan kerja

Misi kita yaiku nggawe donya sing luwih apik liwat bisnis. NextMapping ™ minangka cara kita.

Kita yakin masa depan kerja gumantung karo pimpinan, tim lan wirausaha kaya sampeyan nggawe nilai sing luar biasa kanggo klien lan karyawan sampeyan.

Kita minangka tim sing digabung karo komitmen kita kanggo mbantu wong, kabeh tim lan kabeh organisasi kanthi NextMapping ™ mbesuk sing nambah nilai lan pengalaman positif kanggo para klien sing dilayani, kabeh karyawan sing dihargai sing diduweni ing papan lan asil bisnis. .

Saka proses NextMapping ™ sing wis kabukten nganti solusi bisnis evolusi (r) sing mbantu perusahaan prédhiksi owah-owahan ing papan kerja lan ndeleng masa depan kerja. Kita nyedhiyakake alat, sumber daya, wawasan lan latihan kanggo mbantu para klien entuk kauntungan sing kompetitif lan sukses terobosan.

Wektu kanggo NextMapping ™ Masa Depan Sampeyan Saiki! Kita bisa mbantu - milih siji:

Aku pengin sinau luwih lengkap babagan NextMapping ™ pemimpin
Aku pengin sinau luwih lengkap babagan NextMapping ™ tim
Aku pengin sinau luwih lengkap babagan NextMapping ™ Sedaya wiraswasta

Ketemu NextMapping Sing Ngadek ake

Pesen saka Founder NextMapping
Cheryl Cran

Cheryl Cran minangka pendiri NextMapping ™ / NextMapping.com lan CEO saka induk perusahaan sintesis ing Work Inc.

Dikenal minangka #1 Future Workencer dening Onalytica, lan penulis buku 7 kalebu "NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan".

Judhul buku liyane kalebu "Art of Change kepemimpinan - Transformasi nyetir ing Pacobongan Cepet" katrampilan kepemimpinan sing perlu dadi masa depan siap.

Kepemimpinan pamikiran kerja masa depan Cheryl wis ditampilake ing publikasi kayata Huff Post, Forbes, IABC Magazine, Majalah Hukum, Metro New York, Majalah Entrepreneur, Readers Digest, CBS Online, NBC Online, Fox Online lan liya-liyane.

Wis suwene rong puluh taun, Cheryl mbangun reputasi kanggo menehi nilai sing luar biasa kanggo klien sing kalebu AT&T, Bell Mobility, Omnitel, Gartner, Telcomm Inggris, Manulife, uga perusahaan lan usahawan pertengahan ukuran, uga industri, kesehatan, pertanian, keuangan, asuransi lan liya-liyane.

NextMapping ™ dikembangake minangka merek solusi properti saka properti kita sing nyakup kabeh karya lan riset Cheryl babagan masa depan kerja lan kepemimpinan sing dibutuhake kanggo navigasi pangowahan ing papan kerja. Iki wektu kanggo ora mung ngrungokake babagan mbesuk, nanging nggunakake NextMapping ™ supaya tekan kana! Teknologi ing papan kerja kudu digunakake kanggo nyiyapake masa depan kanthi fokus ing babagan teknologi bisa ningkatake asil kanggo wong.

Tema sing umum ing kabeh karya Cheryl yaiku 'wong pisanan' lan pendekatan kapindho digital kanggo nggawe masa depan manungsa luwih akeh, ngewangi perusahaan supaya bisa nggawe kapemimpinan sing dibutuhake 'ngganti donya liwat bisnis.'

NextMapping Kita strategis

Strategist NextMapping ™ Kita sing dilatih lan disertifikasi dening Cheryl Cran kanggo ndeleng bisnis sampeyan kanthi filter sing padha karo Cheryl karo kabeh klien global.

Dheweke bakal menehi saran langsung 1-on-1 babagan carane filsafat lan struktur, latihan lan proses NextMapping ™ sampeyan bakal entuk manfaat kanggo sampeyan lan perusahaan lan nguatake strategi kanggo disiapake kanggo Masa Depan, lan bisnis sampeyan menyang level sabanjure.

Pangenalan

  • Minangka ditampilake ing
    HuffPost
  • Dijenengi #1 Future Influencer Work
    Onalytica
  • Siswa lulusan program inovasi eksponensial
    Universitas Singularity
  • Jeneng ing 10 Top Future of Work Moves & Shakers ing ndhuwur
    Catalant