NextMapping - Enteni, Navigasi & Gawe Masa Depan

Buku anyar "NextMapping ™ - Enteni, Navigasi lan Gawe Masa Depan "Saiki dirilis lan kasedhiya ing Amazon.

NextMapping ™ - Enteni, Navigasi lan Gawe Masa Depan

Kecepatan pangowahan sepuluh kaping luwih cepet tinimbang dasawarsa kepungkur lan 40% jaman saiki Fortune 500 ora bakal ana sajrone sepuluh taun sabanjure. Ana pendhapat penting kanggo para pamimpin proaktif, tim lan wirausaha kanthi aktif ngupaya lan ngetrapake strategi kanggo nggawe masa depan kerja.

NextMapping ™ nyedhiyakake alat lan strategi sing bisa nyepetake sampeyan lan organisasi bisa ngarahake masa depan kerja kanthi inovasi, ketangkasan, lan adaptasi. Kanthi riset ekstensif kanggo masa depan kerja, rekaman trek sukses lan rong puluh taun minangka salah sawijining bisnis paling gedhe ing dunia 'lunga menyang' konsultan Cheryl Cran nyedhiyakake rahasia kanggo ngowahi owah-owahan ganggu menyang kesempatan lan kauntungan. NextMapping ™ minangka model sing bisa dibuktekake kanggo ngilangi langkah-langkah kanggo mbantu mbesuk masa depan kanthi kepasten sing luwih stabil ing jagad sing ora stabil lan durung mesthi. Nganggo prinsip model NextMapping ™, sampeyan bakal sinau babagan gampang antisipasi, navigasi lan nggawe masa depan kerja sing akeh banget kanggo tim, lan tim sampeyan lan perusahaan sing nyebabake keuntungan kompetitif luwih gedhe.

Pembaca bakal sinau:

Tren sing mengaruhi masa depan kerja kalebu prilaku lan teknologi manungsa

Telung pikirane sing dibutuhake supaya bisa siyaga saiki lan kudu owah

Cara maca tandha-tandha owah-owahan supaya bisa diantisipasi lan luwih dhisik pasukan sing ngganggu

Cara nggunakake NextMapping model kanggo nggawe budaya lan perusahaan siap

Map lan rencana strategi jangka pendek lan jangka pertengahan dadi kesempatan pertumbuhan

Kepiye menehi inspirasi kanggo wong liya supaya bisa nggawe masa depan lan 'mimpin pangowahan' supaya tekan kono

Maca Wajib Maca Sapa Sing Nggawe Utawa Nggawe Bisnis ing Kabeh Tataran
"Aku duwe kesempatan kanggo ngrungokake Cheryl Cran ing salah sawijining kuliah ing taun kepungkur, lan buku iki minangka barang paling apik kanggo sapa waé sing kasengsem ing masa depan kerja lan evolusi jagad kerja saiki kanggo jagad esuk, saiki. Buku iki kudu dibaca lan dirembug dening kabeh buruh lan pimpinan bisnis ing kabeh tingkat, supaya ngerti apa sing motivasi budaya kerja anyar (millennial lan Get-Z) lan kepiye budaya warisan bisa nyambung lan mekar karo budaya sing bakal teka kanggo kesepakatan umum. kanggo masa depan kerja. Buku kasebut kudu dibahas ing perguruan tinggi, ing Dina This Show, ing ngendi wae sing ngarep-arep lan kemajuan kanggo masa depan kerja dibahas. Infographics Cheryl ing pungkasan saben bab buku iki yaiku rega sing diakoni, mung. Teknologi, prilaku sosial, lan psikologi intertwine kanthi gampang ing panjelasan dheweke sing nggawe pangertian akademik lan praktis. "

- Chester M. Lee, Pelanggan Amazon

Masa depan kerja, kepemimpinan lan organisasi ana ing kene!
"Buku paling apik babagan topik iki babagan masa depan kerja.
Cheryl nyedhiyakake akeh crito lan tips praktis yen ora maca saiki, sampeyan pancene wis ilang kanggo masa depan. Dadi Gen XI rumangsa dikuwasa lan saiki aku bakal nantang aku duwe pola pikir sing akeh, kreatif lan wong! Thanks Cheryl kanggo nulis buku iki lan nuduhake donya kanggo masa depan sing luwih cerah. "

- Alice Fung, Pelanggan Amazon

Pandhuan sing apik babagan ngrancang lan nyiyapake kanggo masa depan kerja
"Minangka freelancer, aku nemokake NextMapping buku dadi pandhuan sing paling apik babagan carane ngrancang lan nyiapake masa depan kerja. Aku kudu trampil ing ndhuwur tren carane bisnis digunakake. Buku iki relevan lan tepat wektu kanggo kula. ”

- Michelle, Pelanggan Amazon

Mbukak Mripat Kanggo Bisnis Bisnis
"Buku iki nindakake proyek proyek sing nggumunake ing ngarep lan nyedhiyakake langkah sing bisa ditindakake lan bisa diukur kanggo nyiyapake lingkungan bisnis sing saya ganti. Nulis lan ide jelas ditampilake kanthi cara maca sing seneng maca buku bisnis kaya aku seneng. Aku mesthi bakal menehi saran yen sampeyan kepengin nginep ing kurva inovasi. "

- Keran S., Pelanggan Amazon

Aku diilhami dening potensial teknologi lan pengaruh positif.
"Cheryl duwe cara sing unik lan motivasi kanggo nuduhake ujung kepala lan kepala sekolah sing unggul sing ngluwihi kapinteran lan nyambung karo motivasi internal. Nalika aku maca Bab 1, aku diilhami lan inspirasi saka potensial teknologi lan pengaruh positif. Aku luwih seneng infografis kanggo saben bab kanthi gampang ndeleng recap saben bab kanthi terang! Buku iki minangka tampilan inspirasi ing mangsa ngarep lan kepiye para pimpinan, anggota tim lan pengusaha bisa nggawe masa depan sing maju. "

- Teresia LaRocque, Pelanggan Amazon

Sampeyan ora pengin sijine buku iki.
"Navigasi masa depan tenaga kerja dadi tantangan gedhe. Iki diwaca sing hebat lan terang. Aku menehi saran banget kanggo buku iki kanggo sapa waé sing kepengin tuwuh lan sukses ing lingkungane. "

- Christine, Pelanggan Amazon

Rencanakake masa depan sampeyan
"NextMapping Cheryl Cran menehi sampeyan informasi babagan tren sing mbentuk kasunyatan lan bisnis. Aku seneng cara dheweke mlebu lan metu. Tren gedhe, dampak pribadi. Aku menehi saran banget kanggo buku iki! "

- Shelle Rose Charvet, Pelanggan Amazon

A Great Read
"Malah aku dudu pengusaha utawa pemilik bisnis, aku tetep seneng banget karo buku kasebut lan pancen nyenengake. Wacan gedhe! Iki nyedhiyakake perspektif anyar lan refleksi babagan lingkungan bisnis ing mangsa ngarep. Tanpa mangu, mesthine pandhuan sing migunani karo saran sing apik kanggo para wirausaha lan pemilik perusahaan. Apike banget! ”

- Wyatt Sze, Pelanggan Amazon

Nggolek Terusake
"NextMapping minangka tampilan ing ngendi bisnis tumuju ing jagad sing AI lan robotik saya main peran saya tambah ing bisnis. Cheryl Cran nampilake visi babagan masa depan sing ora adoh. Dheweke ngrembug babagan pentinge tetep ing ndhuwur riset supaya bisnis sampeyan bakal maju menyang mangsa ora ilang sadurunge. Gaya nulis Cran jelas lan menarik. Aku seneng maca buku iki lan nemokake banget informatif lan menarik. Buku kasebut ditulis kanthi cara sing teratur lan bisa dingerteni manawa nggawe manawa maca cukup gampang lan gambar lan grafik ditambahake. Aku seneng banget babagan bagean babagan prediksi lan nantang cara sampeyan mikir. Wacan sing nyenengake lan inspirasi. "

- Emerson Rose Craig, Pelanggan Amazon

Kudu Maca kanggo pemimpin, tim lan wirausaha
"NextMapping minangka kudu diwaca kanggo para pamimpin, tim lan pengusaha kanggo siap ing masa depan, SAIKI! Aku nemokake buku kasebut nyedhiyakake langkah-langkah praktis lan aku seneng karo model PREDICT. Apike banget !! ”

- WomenSpeakersAssociation, Pelanggan Amazon

Mesthekake sukses mengko
"Sampeyan bisa navigasi lan ngetrapake masa depan kerja kritis kanggo sukses bisnis saiki uga ing mangsa ngarep, lan NextMapping mbantu sampeyan mung nggunakake Nggunakake conto nyata, alat, lan nuntun buku kanthi jelas ngilangi langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nggayuh tren, lan ngontrol sukses. Iki ora mung babagan robot, AI, data lan teknologi. Yaiku buku babagan wong, tim, pelanggan lan bisnis. Minangka konsultan dodolan, aku nemokake diskusi ing bab "Masa Depan Dituduhake" banget. Owah-owahan pola pikirane karyawan, pendekatan anyar kanggo bisnis sing kudu dialami karyawan lan pelanggan. Apa wae kalungguhanmu, pasar kerja utawa bisnis, wacanen buku iki yen sampeyan pengin terus berkembang sajrone sawetara taun sabanjure! ”

- Colleen, Pelanggan Amazon

Nyiyapake bisnis kanggo masa depan
"Penulis buku iki njaga manawa bisnis lan wirausaha kudu nyiyapake saiki kanggo masa depan kerja amarga owah-owahan saka AI, automasi, robotik lan owah-owahan cepet. Iki nggawe pangerten banget: "NextMapping mbantu mbalikake vison ing solusi kreatif lan rencana sing bisa ditrapake kanggo ... klien kita". Perusahaan konsultasi NextMapping bakal entuk upaya kanggo nggoleki tren mbesuk lan mula bisa entuk manfaat saka pengalaman sing penting. Penulis ndelok kanthi rinci babagan mekanisme impak sing wis ana ing bidang kesehatan, pabrik, keuangan lan toko. Dheweke nliti gaya urip lan pilihan kerja sing ditindakake wong saiki kanggo ramalan tren masa depan. Olahraga sing apik banget lan diwaca sing apik. "

- M. Hernandez, Pelanggan Amazon

Wacan Paling Apik banget
"Minangka pemilik bisnis cilik, aku mesthi prihatin babagan pikirane AI, automasi lan robotik, nanging kanthi kejujuran, aku rumangsa manawa kabeh sing duwe bisnis (kabeh ukuran) kudu sinau babagan, njelajah lan saestu ngerteni babagan keuntungan kasebut bisa mengaruhi papan bisnis dhewe. "NextMapping: Antisipasi, Navigasi & Gawe masa depan Pakaryan" kanthi jelas lan ringkes ngilangi masa depan bisnis iki kanthi cara mbukak mripat lan umume kudu maca kanggo kabeh bisnis, malah sing ngaku manawa dheweke ora nate nggabungake robotik, AI utawa automasi ing perusahaane. Buku iki pungkasane bakal ngganti pola pikir. "

- Amy Koller, Pelanggan Amazon

Buku kebak informasi sing larang regane
"Iki diwaca kanthi ringkes nanging lengkap menehi saran lan strategi gedhe kanggo para wirausaha, pamilik perusahaan lan pimpinan kanggo nyiapake masa depan bisnis lan terus maju ing game supaya terus sukses sanajan bisnis dadi luwih otomatis. Minangka freelancer, aku rumangsa buku iki bakal mbantu aku nyiyapake kanthi luwih apik lan tetep cocog karo cara bisnis bakal ganti lan tuwuh. Minangka wong sing uga kerja kanggo perusahaan cilik Buku iki bakal nulungi aku nggawa informasi sing penting kanggo tabel sing uga bisa mbantu perusahaan saya tuwuh uga mbantu aku tuwuh ing perusahaan uga. Aku rumangsa kaya buku iki, kudu diwaca dening sapa wae sing ngrasakake masa depan bisnis gumantung karo saiki lan ngrencanakake ing endi bisnis bisa berkembang sabanjure!

- Shanell, Pelanggan Amazon

Robot lagi teka! Nanging sing ora dadi ala ...
"Robot lan piranti lunak sing dikendhaleni AI mung apik ing pirang-pirang cara, nanging uga duwe makna lan aplikasi sing praktis banget. Ai bisa ngowahi cara kanggo urip ing sepuluh nganti rong puluh taun sabanjure, lan amarga kita nggunakake bagian sing penting kanggo makarya, pangowahan kasebut uga bakal duwe pengaruh ing pasar tenaga kerja lan lingkungan kerja.

Gampang kanggo mung nglirwakake revolusi teknologi minangka prekara sing ora kedadeyan sajrone rong puluh taun liyane, nanging kasunyatane, saiki wis kedadeyan lan mengaruhi urip, uga fungsine akeh bisnis. Umume para penjual DVD ora tau ndeleng Netflix teka, lan Uber ora mung tembung sing lucu kanggo kabeh pembalap taksi sing ilang bagean penghasilan amarga aplikasi smartphone. Apa sampeyan minangka pemilik bisnis cilik utawa CEO saka perusahaan utama, sampeyan kudu ngerti babagan owah-owahan sing diwenehake dening AI lan ngrancang tumindak luwih sampeyan, yen sampeyan pengin sukses ing dekade. "

- Pdt. Stephen R. Wilson, Pelanggan Amazon

Buku sing informatif banget!
"Nextmapping" minangka buku sing nyedhiyakake strategi lan ide babagan nyiyapake wong lan bisnis kanggo ngganti pasuryan kanthi intelijen, automasi, lan robot. Buku kasebut wis disusun kanthi becik lan gampang diwaca para pamaca ndeleng manawa panulis kasebut pancen duwe pengalaman lan ngerti topik kasebut kanthi tliti. Penulis nyiptakake akeh conto nyata lan studi kasus kanggo mbantu para pamaca ngerti pentinge bisa cepet ngganti owah-owahan kanthi cepet ing teknologi sing menehi pengaruh kanggo kabeh aspek urip. Sing paling disenengi babagan buku yaiku akronim PREDICT sing mbantu para pamaca bisa ngarepake masa depan lan luwih becik nyiyapake. Buku iki ora mung kanggo pamilik bisnis lan pamimpin perusahaan sing prihatin mbangun bisnis sing bisa nahan owah-owahan musim. Buku iki uga informatif banget lan bakal entuk bathi kanggo sapa wae sing ora pengin ditinggalake dening ombak owah-owahan teknologi. "

- Iman Lee, Pelanggan Amazon

Kanggo pamirsa target lan materi sing menarik kanggo kabeh sing maca.
"Sawise penafian biasanipun, buku kasebut mbukak nganggo tembung babagan penulis, Pratonton lan telung bagean individu. Bagean siji ngemot bab 2, Sing paling dhisik nerangake yen "Masa Depan saiki SAIKI" lan takon "Apa Sampeyan Siap?" Kanggo macem-macem robot, drone, AI lan proses pamikiran sing beda-beda saka populasi karyawan anyar sing sampeyan lakoni arep menehi hasil. Bab Kaloro - "Masa Depan, Prediksi Masa Depan - Cara Ramalan" nerangake babagan sampeyan kudu mutusake kapan lan kepiye unsur-unsur kasebut bakal mengaruhi bisnis sampeyan. Bagean kaping loro ngemot bab 3 sing mriksa "Masa depan Pakaryan." Pisanan (Bab Tiga) "Pikiran Navigator saka Masa Depan Kerja" nerangake khusus apa sing bakal dibutuhake. Bab kaping papat, "Masa Depan bakal Dituduhake" nerangake carane pola pikirane karyawan anyar beda karo sing sadurunge butuh pendekatan sing anyar. Lima, "Nemtokake Tantangan Dina - Apa Sabanjure" nliti unsur-unsur sing ana lan mbesuk. Bagean TIGA kasusun saka bab 6 lan 7 sing nerangake syarat mutlak kanggo nggawe 'Budaya Kepercayaan' ing tenaga kerja kanggo ngadhepi masa depan banget manungsa karo Robots, AI lan Automation. A bab pungkasan nekanake NextMapping kanggo "Gawe Masa Kerja Sampeyan lan Nuduhake Future Sampeyan Nggawe". Dhaptar "Sumber" lan Indeks sing paling mbiyantu nggawe buku kasebut.

Diskusi: Iki minangka buku liyane sing wis akeh kanggo mbiyantu Pamilik bisnis, CEO, ettal COO. ing ngadhepi pengaruh akeh faktor. Otomasi wis entuk perhatian sing paling gedhe amarga saiki tambah akeh data sing wis dadi masalah utama lan terus-terusan karo sawetara buku khusus kanggo kabutuhan ngembangake Cloud lan kemungkinan ngembangake Komputer Kuantum. Sawetara sawetara wis fokus ing unsur pribadi lan keterlibatan aspek pribadine saka generasi sing beda-beda. Penulis iki narik akeh materi sing terakhir iki, ketoke luwih ringkes tinimbang wong liya sing aku wis maca, lan nerangake ora mung prabédan karakteristik wong anyar saka wong-wong mau sing diganti ing tenaga kerja, nanging hubungane karo tuwuh kanthi cepet. wilayah Robot. AI lan automation. Kaya dene buku-buku sing ditulis dening dosen sing asring, ana pengulangan sing bisa ditemokake amarga nggunakake 'kanggo nggawe titik'. Kabeh, kontribusi sing paling cocog kanggo syarat nambah kawruh kanggo bisnis supaya bisa urip ing jagad iki kanthi cepet. Sing nggawe pikiran sing menarik kanggo sing maca iki. Pangawasan pancet sing bakal dibutuhake dening wong sing ana ing sawetara kekuwatan kanggo njamin kepercayaan saben komponen 'tim'. Kanthi tim anyar sing nggawe keputusan, mung siji sing ora duwe pangaruh sing bisa ngetrapake asil sing ora dikarepake - unta iku jaran sing dirancang dening panitia. "

- John H. Manhold, Pelanggan Amazon

"Buku anyar Cheryl penting maca kanggo profesional proaktif sing pengin tumindak lan ngrampungake masa depan kerja. Didhukung dening tren paling anyar lan data sing migunani kanggo nganalisa kanthi owah-owahan transformasi sing tiba banget, sing menehi pengaruh kanggo masa depan kerja, buku iki minangka alat sing migunani kanggo sapa wae sing kepengin sinau babagan mengantisipasi, lan navigasi masa depan kanthi sukses.

- Sebastian Siseles, VP International, Situs web

"Minangka bagean saka peran minangka CEO, sampeyan kudu bisa mimpin organisasi sampeyan, preduli saka iklim ekonomi, kanthi ngatasi owah-owahan sosial lan teknis kanthi cepet lan terus-terusan, uga bisa ngasilake bathi. Buku Cheryl nyedhiyakake panaliten sing apik babagan organisasi mbesuk, uga kudu nyedhiyakake katrampilan sing dibutuhake kanggo ngrampungake pangowahan sing dibutuhake kanggo organisasi sampeyan. "

- Walter Foeman, Clerk City, Kutha Gables

"Aku wis kenal karo Cheryl Cran pirang-pirang taun lan firma nggunakake riset kanggo terus nganalisa yen kita operasi karo pola pikirane saben dina sing fokus ing pertumbuhan lan ekspansi. Kanthi NextMapping, Cheryl nyedhiyakake alat wirausaha kanggo nyiyapake organisasi kanggo mbesuk ing jaman mbesuk yen prilaku lan teknologi bakal nyimpang kanthi cara ora ana sing bisa ngira 20 taun kepungkur. "

- John E. Moriarty, Pendhiri & Presiden, Konsultan e3GROUP

"NextMapping yaiku kudu diwaca kanggo pamimpin lan profesional sing kerja ing industri. Nalika jagad kerja dadi cepet banget lan ora bisa diramalake, individu lan organisasi kudu dadi tangkil lan adaptasi supaya tetep relevan. Cheryl menehi pandang mata kanggo mbesuk kerja karo tren lan conto sing adhedhasar riset lan menehi saran kanggo para pamaca kanggo menehi kompetensi pangowahan kritis. "

- Liz O'Connor, Associate Principal, Daggerwing Group

"NextMapping nyenengake! Yen sampeyan minangka pimpinan bisnis sing nggoleki strategi kanggo mindhah organisasi menyang tingkat sabanjure, buku iki kanggo sampeyan. Aku menghargai pendekatan terus terang Cheryl lan riset sing didorong data nyedhiyakake kredibilitas marang para pamirsa. "

- Josh Hveem, COO, OmniTel Komunikasi

"Cheryl Cran minangka spiker lan panulis sing nyengkuyung para pamimpin supaya bisa weruh ing mangsa ngarep lan bakal menehi inspirasi para pamimpin kanggo ngupayakake tantangan kanggo nggayuh tujuane. NextMapping nggunakake data sing relevan kanggo njlentrehake arah lan menehi saran praktis kanggo nggawe masa depan. Ing lingkungan kerja lan sosial ing ngendi pangowahan digawe cepet lan aturan saya ganti, visi lan dalan sing jelas iki kanggo masa depan kerja durung nate perlu. "

- Suzanne Adnams, Panaliten VP, Gartner

"Buku iki minangka perjalanan kanggo masa depan bisnis lan kepemimpinan. Integrasi integritas kawicaksanan organisasi lan penyelamat bisnis kanthi kawruh sing jero lan ngerteni alam manungsa lan kepiye carane sistem urip sing rumit. Apa sing nggumunake yaiku cara penulis nunjukake konsistensi ing antarane apa sing ditulis karo dheweke. Nuduhake wawasan babagan carane nggawe budaya siap lan perusahaan sing diwujudake peran pimpinan evolusi kanthi jelas ditata lan diterangake kanthi jelas ing buku kasebut. Bahan kerja sing ngganti game sing bakal menehi kejelasan, inspirasi lan pamiarsa kanggo maca. "

- Danilo Simoni, Pendhiri lan CEO BLOOM

"Nalika nerangake navigasi Masa Depan, Nextmapping minangka mercusuar. Iki mbantu kita nyegah alangan sing ora katon nalika kita nggarap dalan sing paling langsung menyang papan kerja, tujuan produktif. Inaction ora dadi pilihan amarga pangowahan ing saubenging - pakaryan Cheryl menehi kapercayan saben pemimpin kanggo mimpin dhewe lan liya-liyane. "

- Christine McLeod, Pimpinan saben dinten, Fasilitas Kepemimpinan & Penasihat

Babagan 1 Preview

Cheryl Cran nuduhake tampilan ing Bab 1 saka buku anyar dheweke, "NextMapping- Anticipate, Navigasi lan Nggawe Masa Depan" amarga metu ing Februari 2019.

Babagan 2 Preview

Cheryl Cran nuduhake cekak cepet ing Bab 2. Iki babagan cara nggunakake pola pangenalan lan tren ing prilaku manungsa supaya bisa menehi peta luwih apik lan ngrancang masa depan sampeyan minangka pimpinan, anggota tim, pengusaha utawa organisasi.

Babagan 3 Preview

Ing Bab 3 fokus yaiku navigasi ing jaman ngarep kanthi pola pikir sing futuris lan akeh. Kekuwatan njaga pikirane babagan kasunyatan saiki lan masa depan kanggo ngasilake asil anyar.

Babagan 4 Preview

Bab 4 fokus ing masa depan dituduhake, nuduhake ekonomi lan pimpinan bareng. Millennial lan Gen Z pengin kerja ing papan kerja sing dibagi lan mbukak.

Babagan 5 Preview

Ing Bab 5 fokus yaiku kanggo navigasi tantangan transformasi digital, nemokake lan njaga wong apik, lan kepiye perusahaan ngrampungake sawetara tantangan. Tantangan kasebut mbutuhake solusi anyar lan kreatif.

Babagan 6 Preview

Bab 6 kira-kira supaya bisa nggawe pangowahan sing sampeyan kudu duwe budaya sing dipercaya. Keperluan para pemimpin nggawe budaya transparan supaya tim bisa rumangsa aman kanggo nindakake, kolaborasi lan ngganti.

Babagan 7 Preview

Bab iki fokus marang masa depan manungsa ing jaman robotik, AI, automasi lan robotik. Tenaga kerja golek papan sing luwih asipat jiwa lan manungsa. Iki tegese fokus ing pengalaman pelanggan lan karyawan minangka fokus paling ndhuwur karo teknologi sing ndhukung PAKSA nggawe pengalaman manungsa sing luwih akeh.

Babagan 8 Preview

Cheryl Cran nuduhake pratinjau bab 8 saka buku anyar dheweke, NextMapping- Anticipate, Navigate lan Nggawe Masa Depan. Kabeh bisa kalebu kalebu proses NextMapping kanggo mbantu para pamimpin, tim lan organisasi dadi siap saiki.

Speaker Keynote Cheryl Cran

Cheryl Cran minangka pangaribawa saka pandhuan kerja #1, konsultan konsultan global lan dijenengi minangka salah sawijining pamicara pimpinan utama ing Amerika Utara. Dheweke penulis pitu buku kalebu, "Art Kepemimpinan Ganti - Transformasi nyopir ing Donya sing Cepet".

Dheweke minangka konsultan sing mbantu mbantu para pemimpin, tim lan wirausaha supaya bisa nambah, nambah ketangkasan lan mimpin masa depan kerja kanthi cepet. Pakaryan dheweke wis ditampilake ing Washington Post, Huff Post, Metro New York, Majalah Usahawan, lan liya-liyane. Entuk e-book sing ditandatangani dening Cheryl Cran