NextMapping - Antisipasi, Navigasi & Gawe Masa Depan Kerja

Buku BARU “NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja ”Saiki dirilis lan kasedhiya ing Amazon.

 

 

NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja

Kecepatan pangowahan sepuluh kaping luwih cepet tinimbang dasawarsa kepungkur lan 40% jaman saiki Fortune 500 ora bakal ana sajrone sepuluh taun sabanjure. Ana pendhapat penting kanggo para pamimpin proaktif, tim lan wirausaha kanthi aktif ngupaya lan ngetrapake strategi kanggo nggawe masa depan kerja.

NextMapping ™ nyedhiyakake alat lan strategi sing bisa nyepetake sampeyan lan organisasi bisa ngarahake masa depan kerja kanthi inovasi, ketangkasan, lan adaptasi. Kanthi riset ekstensif kanggo masa depan kerja, rekaman trek sukses lan rong puluh taun minangka salah sawijining bisnis paling gedhe ing dunia 'lunga menyang' konsultan Cheryl Cran nyedhiyakake rahasia kanggo ngowahi owah-owahan ganggu menyang kesempatan lan kauntungan. NextMapping ™ minangka model sing bisa dibuktekake kanggo ngilangi langkah-langkah kanggo mbantu mbesuk masa depan kanthi kepasten sing luwih stabil ing jagad sing ora stabil lan durung mesthi. Nganggo prinsip model NextMapping ™, sampeyan bakal sinau babagan gampang antisipasi, navigasi lan nggawe masa depan kerja sing akeh banget kanggo tim, lan tim sampeyan lan perusahaan sing nyebabake keuntungan kompetitif luwih gedhe.

Pembaca bakal sinau:

 Tren sing mengaruhi masa depan kerja kalebu prilaku lan teknologi manungsa

 Telung pikirane sing dibutuhake supaya bisa siyaga saiki lan kudu owah

 Cara maca tandha-tandha owah-owahan supaya bisa diantisipasi lan luwih dhisik pasukan sing ngganggu

 Cara nggunakake NextMapping model kanggo nggawe budaya lan perusahaan siap

 Map lan rencana strategi jangka pendek lan jangka pertengahan dadi kesempatan pertumbuhan

 Kepiye menehi inspirasi kanggo wong liya supaya bisa nggawe masa depan lan 'mimpin pangowahan' supaya tekan kono

 

 

 Maca Wajib Maca Sapa Sing Nggawe Utawa Nggawe Bisnis ing Kabeh Tataran
"Aku duwe kesempatan kanggo ngrungokake Cheryl Cran ing salah sawijining ceramah ing taun kepungkur, lan buku iki minangka perkara paling apik sabanjure kanggo sapa wae sing kepengin mbesuk kerja lan evolusi jagad kerja saiki ing jagad sesuk, saiki. Buku iki kudu diwaca lan dibahas dening kabeh buruh lan pimpinan bisnis ing kabeh level, kanggo ngerti apa sing motivasi budaya kerja anyar (milenial lan Get-Z) lan kepiye budaya warisan bisa nyambung lan berkembang karo budaya sing bakal teka kanggo ngrampungake umum kanggo mbesuk nyambut gawe. Buku kasebut kudu dibahas ing kampus, ing Today Show, ing endi wae sing bisa diarepake babagan harapan lan kemajuan tumrap masa depan karya. Cheryl's Infographics ing pungkasan saben bab buku iki mung regane mlebu. Teknologi, prilaku sosial, lan psikologi saling gegayutan karo panjelasan sing nggawe akademi lan praktis. "

- Chester M. Lee, Pelanggan Amazon

 

Masa depan kerja, kepemimpinan lan organisasi ana ing kene!
"Buku paling apik babagan topik masa depan kerja.
Cheryl nyedhiyakake akeh crita lan tips praktis yen sampeyan ora maca saiki, sampeyan pancen bakal ilang wektu mbesuk. Dadi Gen XI rumangsa duwe kekuwatan lan saiki bakal nantang aku duwe pola pikir sing akeh lan kreatif! Matur suwun karo Cheryl sing nulis buku iki lan nuduhake kabeh babagan masa depan sing luwih cerah. ”

- Alice Fung, Pelanggan Amazon

 

Pandhuan sing apik babagan ngrancang lan nyiyapake kanggo masa depan kerja
"Minangka freelancer, aku nemokake buku NextMapping minangka pandhuan sing apik babagan rencana lan nyiyapake masa depan kerja. Aku kudu nduwe tren kanggo mbentuk cara bisnis. Buku iki cocog lan tepat wektu kanggo aku. ”

- Michelle, Pelanggan Amazon

 

Mbukak Mripat Kanggo Bisnis Bisnis
"Buku iki nggawe proyek apik banget mbesuk lan menehi langkah sing bisa ditindakake lan bisa diukur kanggo disiapake kanggo lingkungan bisnis sing ganti. Tulisan lan ide kasebut ditampilake kanthi cetha kanthi cara sing seneng maca buku bisnis kaya aku. Aku nyaranake manawa sampeyan pengin tetep ndhisiki kurva inovasi. ”

- Keran S., Pelanggan Amazon

 

Aku diilhami dening potensial teknologi lan pengaruh positif.
"Cheryl duwe cara sing unik lan motivasi kanggo nuduhake para kepala sekolah lan guru utama sing ngluwihi intelektual lan nyambung karo motivasi internal. Sanalika aku maca Bab 1, aku rivet lan diilhami dening potensi teknologi lan pengaruhe sing positif. Utamane aku ngapresiasi infografis kanggo saben bab supaya gampang ndeleng rekap saben bab kanthi cepet - apik banget! Buku iki minangka inspirasi ing masa depan lan kepiye para pimpinan, anggota tim, lan wirausaha bisa nggawe masa depan sing maju kanthi proaktif. ”

- Teresia LaRocque, Pelanggan Amazon

 

Sampeyan ora pengin sijine buku iki.
"Navigasi masa depan tenaga kerja minangka tantangan gedhe. Iki diwaca sing apik lan nyenengake. Aku nyaranake buku iki kanggo sapa waé sing pengin tuwuh lan sukses ing lingkungane. ”

- Christine, Pelanggan Amazon

 

Rencanakake masa depan sampeyan
“SabanjurePetelan Cheryl Cran menehi katrangan babagan tren sing mbentuk bidang pribadi lan bisnis. Aku seneng karo cara dheweke nggedhekake lan metu. Tren gedhe, pengaruh pribadi. Aku nyaranake buku iki! ”

- Shelle Rose Charvet, Pelanggan Amazon

 

A Great Read
"Sanajan aku dudu wirausaha utawa pemilik bisnis, aku isih seneng banget karo buku kasebut lan nyenengake banget. Maca apik! Menehi perspektif lan refleksi anyar babagan lingkungan bisnis sing cedhak. Tanpa mangu-mangu, mesthine minangka pandhuan sing migunani kanthi saran apik kanggo para pengusaha lan pamilik perusahaan. Rekomendasi banget! ”

- Wyatt Sze, Pelanggan Amazon

 

Nggolek Terusake
"NextMapping minangka gambaran babagan bisnis tumuju ing jagad sing duwe AI lan robotik nambah peran ing bisnis. Cheryl Cran menehi sesanti babagan masa depan sing durung adoh. Dheweke mbahas pentinge tetep ing ndhuwur riset supaya bisnis sampeyan terus maju mbesuk supaya ora ilang ing jaman mbiyen. Gaya nulis Cran jelas lan apik. Aku seneng maca buku iki lan nemokake manawa akeh informasi lan menarik. Buku kasebut ditulis kanthi teratur lan bisa dingerteni, supaya gampang diwaca lan gambar lan grafik ditambahake ing iki. Aku seneng banget karo bagean ing prediksi lan nantang cara mikir. Wacan sing menarik lan menehi inspirasi. ”

- Emerson Rose Craig, Pelanggan Amazon

 

Kudu Maca kanggo pemimpin, tim lan wirausaha
"Sabanjure Pemetaan kudu diwaca kanggo para pimpinan, tim lan wirausaha supaya siyap ing mbesuk, SAIKI! Aku nemokake buku sing menehi langkah-langkah praktis lan aku seneng karo model PREDICT. Rekomendasi banget !! "

- WomenSpeakersAssociation, Pelanggan Amazon

 

Mesthekake sukses mengko
"Bisa navigasi lan nggayuh masa depan kerja penting banget kanggo sukses bisnis saiki uga ing mbesuk, lan NextMapping mbantu sampeyan nindakake kaya Nggunakake conto, alat, lan nuntun buku nyata babagan langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo pengaruh tren, lan ngontrol sukses sampeyan. Iki ora mung babagan robot, AI, data lan teknologi. Iki minangka buku babagan wong, tim, pelanggan lan bisnis. Minangka konsultan sales, aku nemokake diskusi ing bab "Masa Depan Dituduhake" kuat banget. Pola pikir karyawan, dibutuhake pendekatan bisnis sing anyar sing bakal mengaruhi karyawan lan pelanggan. Preduli saka posisi, pasar kerja utawa bisnis sampeyan, waca buku iki yen sampeyan pengin terus berkembang sawetara taun ngarep! "

- Colleen, Pelanggan Amazon

 

Nyiyapake bisnis kanggo masa depan
"Panulis buku iki negesake manawa bisnis lan wirausahawan saiki kudu nyiapake masa depan kerja amarga bakal ganti amarga AI, otomatisasi, robotika lan owah-owahan sing cepet banget. Iki bisa dingerteni: "NextMapping mbantu nggawe vison mbesuk dadi solusi kreatif lan rencana sing bisa ditrapake kanggo… klien kita". Perusahaan konsultasi NextMapping bakal ngupayakake nggoleki tren mbesuk lan mula sampeyan bisa entuk manfaat saka pengalaman sing terkenal. Panulis ndeleng kanthi rinci babagan pengaruh robot sing wis ana ing bidang kesehatan, manufaktur, keuangan lan ritel. Dheweke mriksa gaya urip lan pilihan kerja sing ditindakake wong saiki kanggo ramalan tren mbesuk. Olahraga sing apik lan maca apik. ”

- M. Hernandez, Pelanggan Amazon

 

Wacan Paling Apik banget
"Minangka pamilik bisnis cilik, aku mesthi kuwatir babagan pikirane AI, otomatisasi lan robotika, nanging kanthi jujur, aku ngira kabeh prekara bisnis (kabeh ukuran) kudu sinau, njelajah, lan pancen dadi ngerti babagan carane bathi kasebut bisa mengaruhi papan bisnis dhewe. "Pemetaan Sabanjure: Antisipasi, Navigasi & Gawe Masa Depan Kerja" kanthi jelas lan ringkes ngrusak masa depan bisnis kanthi cara sing mbukak banget lan mesthine kudu diwaca kanggo kabeh bisnis, malah sing ujar manawa ora bakal nggabungake robotika, AI utawa otomatisasi ing perusahaan kasebut. Buku iki pungkasane bakal ngowahi pola pikir sampeyan. ”

- Amy Koller, Pelanggan Amazon

 

Buku kebak informasi sing larang regane
"Iki minangka wacan sing cekak, nanging akeh saran lan strategi kanggo para wirausahawan, pamilik perusahaan lan pimpinan kanggo nyiapake masa depan bisnis lan tetep maju kanggo terus sukses sanajan bisnis dadi luwih otomatis. Minangka freelancer, aku rumangsa yen buku iki bakal mbantu aku nyiapake luwih apik lan tetep nganyari karo cara bisnis bakal ganti lan berkembang. Minangka wong sing uga kerja ing perusahaan cilik, Buku iki bakal mbantu aku nggawa informasi sing penting ing tabel sing bakal mbantu perusahaan saya tuwuh uga mbantu saya tuwuh ing perusahaan. Aku rumangsa yen buku iki kudu diwaca dening sapa wae sing ngrasa masa depan bisnis gumantung saka tetep saiki lan ngrancang luwih maju ing papan bisnis mengko! "

- Shanell, Pelanggan Amazon

 

Robot teka! Nanging bisa uga dudu perkara sing ala…
"Mupangat robot lan piranti lunak sing dikontrol AI apik banget, nanging uga nduweni makna lan aplikasi sing praktis banget. Ai bisa merevolusi cara urip ing sepuluh nganti rong puluh taun mbesuk, lan amarga kita nggarap bagean sing penting kanggo nggarap, pangowahan kasebut bakal uga mengaruhi pasar tenaga kerja lan lingkungan kerja uga.

Pancen gampang nglirwakake revolusi teknologi minangka prekara sing ora kedadeyan sajrone pirang-pirang dekade, nanging sejatine, kedadeyan kasebut wis nyebabake lan nyebabake urip kita, uga fungsi bisnis. Umume penjual DVD ora nate weruh Netflix teka, lan Uber ora mung tembung lucu kanggo kabeh driver taksi sing kelangan bagean saka penghasilan amarga aplikasi smartphone. Apa sampeyan pemilik bisnis cilik utawa CEO saka perusahaan utama, sampeyan kudu waspada babagan pangowahan sing ditindakake AI lan ngrencanakake tumindak luwih lanjut yen sampeyan pengin isih sukses sajrone dasawarsa. ”

- Pandhita Stephen R. Wilson, Pelanggan Amazon

 

Buku sing informatif banget!
"Nextmapping" minangka buku sing nyedhiyakake strategi lan ide babagan cara nyiyapake wong lan bisnis kanggo adaptasi karo wajah intelijen, otomasi, lan robot buatan kanthi cepet. Buku kasebut wis kabentuk kanthi strukture lan gampang kanggo pamaca supaya ngerti manawa panganggit pancen duwe pengalaman lan ngerti topik kanthi tliti. Panulis nggawe akeh conto nyata lan panelitian kasus kanggo mbiyantu para pamaca ngerti pentinge supaya bisa adaptasi kanthi cepet karo pangowahan teknologi sing cepet sing mengaruhi kabeh aspek urip kita. Sing paling disenengi karo buku kasebut yaiku akronim PREDICT sing mbantu para pamaca supaya antisipasi masa depan lan luwih siyap. Buku iki ora mung kanggo para pelaku bisnis lan pimpinan perusahaan sing prihatin mbangun bisnis sing bisa tahan owah-owahan musim. Buku iki uga informatif banget lan bakal nguntungake sapa wae sing ora gelem ditinggalake gelombang perubahan teknologi. ”

- Faith Lee, Pelanggan Amazon

 

Kanggo pamirsa target lan materi sing menarik kanggo kabeh sing maca.
"Sawise mbantah biasane, buku kasebut dibukak kanthi tembung babagan panganggit, Pambuka lan telung bagean individu. Bagean ONE ngemot 2 bab, Sing pertama nerangake manawa "Masa Depan SAIKI" lan takon "Apa Sampeyan Siap?" amarga wis akeh robot, drone, AI lan proses pamikiran sing beda kanggo populasi karyawan anyar sing bakal ditindakake. Bab Loro - "Masa Depan, Ramalan Masa Depan - Cara Prediksi" nggambarake ing ngendi sampeyan kudu mutusake kapan lan kepiye unsur kasebut bakal mengaruhi bisnis sampeyan. Bagean Loro ngemot 3 bab sing mbahas babagan "Masa Depan Kerja." Bab kaping telu (Bab 6) "Pikiran Navigator Masa Depan Kerja" nerangake kanthi khusus apa sing bakal ditindakake. Bab Papat, "Masa Depan Dituduhake" nerangake kepriye pola pikir karyawan anyar bakal beda karo sadurunge sing mbutuhake pendekatan anyar. Lima, "Navigasi Tantangan Dina Iki - Apa Sabanjure" mriksa elemen sing ana lan mbesuk. Bagean TIGA kalebu bab 7 lan XNUMX sing nerangake persyaratan mutlak kanggo nggawe 'Budaya Kepercayaan' ing pasukan kerja kanggo ngadhepi masa depan manungsa kanthi Robot, AI lan Otomatisasi. Bab pungkasan negesake NextMapping kanggo "Nggawe Masa Depan Kerja lan Nuduhake Masa Depan sing Sampeyan Nggawe". Dhaptar "Sumber Daya" lan Indeks sing paling mbiyantu nyimpulake buku kasebut.

Diskusi: Iki minangka salah sawijining buku liyane sing katon akeh kanggo mbantu Pamilik bisnis, CEO, COO et.al. ing ngadhepi pengaruh saka akeh faktor. Otomatisasi wis entuk perhatian paling gedhe nganti saiki amarga tambah akeh data sing dadi masalah utama lan saya akeh karo sawetara buku sing dikhususake kanggo nggedhekake Cloud lan kemungkinan ngembangake Komputer Quantum. Sawetara wis fokus marang elemen pribadi lan keterlibatan aspek kepribadian ing macem-macem generasi. Penulis iki nggabungake akeh materi pungkasan iki, sing katon luwih ringkes tinimbang liyane sing wis dakwaca, lan nerangake ora mung beda karakteristik para peserta anyar saka sing digunakake ing tenaga kerja, nanging hubungane karo sing akeh berkembang wilayah Robot. AI lan otomatisasi. Kaya dene umume buku sing ditulis dening dosen ahli, uga ana pengulangan sing bisa diabaikan amarga panggunaan 'nggawe titik'. Kabeh, minangka kontribusi sing paling pantes kanggo syarat tambah ilmu kanggo bisnis supaya bisa urip ing jagad sing cepet banget. Sing nggawe pikirane menarik kanggo sing maca. Pengawasan terus-terusan sing dibutuhake wong ing sawetara posisi kanggo njamin kapercayan saben komponen 'tim' kasebut. Kanthi tim anyar sing njupuk keputusan, mung siji wong sing ora duwe keputusan sing bisa ngasilake asil sing ora dikarepake kanthi ngelingake pepatah lawas - Unta yaiku jaran sing dirancang dening panitia. ”

- John H. Manhold, Pelanggan Amazon

 

“Buku anyar Cheryl minangka wacan penting kanggo profesional sing proaktif sing gelem tumindak lan nyengkuyung masa depan kerja. Didhukung karo tren paling anyar lan data sing penting kanggo nganalisis transformasi dadakan sing mengaruhi masa depan kerja, buku iki minangka alat sing migunani kanggo sapa wae sing pengin sinau babagan antisipasi, lan navigasi ing mbesuk kanthi sukses. "

- Sebastian Siseles, VP International, Situs web

 

"Minangka bagean saka peran dadi CEO, sampeyan kudu bisa mandhegani organisasi sampeyan, tanpa preduli saka kahanan ekonomi, kanggo ngatasi perubahan sosial lan teknis kanthi cepet lan terus-terusan, uga entuk asil potensial. Buku Cheryl nyedhiyakake panelitian sing apik babagan organisasi mbesuk sing kudu diarep-arep, uga nyedhiyakake katrampilan sing dibutuhake kanggo nyengkuyung pangowahan mbesuk sing dibutuhake kanggo organisasi sampeyan. ”

- Walter Foeman, Clerk City, City of Coral Gables

 

  "Aku wis kenal karo Cheryl Cran pirang-pirang taun lan firma nggunakake riset kanggo terus nganalisa yen kita operasi karo pola pikirane saben dina sing fokus ing pertumbuhan lan ekspansi. Kanthi NextMapping, Cheryl nyedhiyakake alat wirausaha kanggo nyiyapake organisasi kanggo mbesuk ing jaman mbesuk yen prilaku lan teknologi bakal nyimpang kanthi cara ora ana sing bisa ngira 20 taun kepungkur. "

 - John E. Moriarty, Pendhiri & Presiden, e3 ConsultantsGROUP

 

  "Sabanjure Pemetaan kudu diwaca kanggo para pimpinan lan para profesional kerja ing industri. Nalika jagad kerja dadi luwih cepet lan ora bisa ditebak, individu lan organisasi kudu luwih prigel lan adaptasi supaya tetep relevan. Cheryl menehi gambaran babagan mbesuk babagan karya karo tren lan conto adhedhasar riset lan menehi tips praktis kanggo para pamiarsa kanggo mbangun kompetensi pangowahan kritis. "

- Liz O'Connor, Principal Associate, Daggerwing Group

 

"Sabanjure Pemetaan menehi semangat! Yen sampeyan dadi pimpinan bisnis sing golek strategi kanggo mindhah organisasi sampeyan menyang level sabanjure, buku iki kanggo sampeyan. Aku seneng karo pendekatan sing jelas Cheryl lan panelitian data sing didhasarake nyedhiyakake kapercayan marang pamirsa. "

- Josh Hveem, COO, Komunikasi OmniTel

 

"Cheryl Cran minangka pamicara lan panulis sing nyengsemake sing motivasi para pimpinan supaya bisa ndeleng wektu mbesuk lan menehi inspirasi marang para pemimpin supaya bisa nantang tantangan kanggo nggayuh tujuwane. NextMapping nggunakake data sing relevan kanggo njlentrehake arah lan menehi saran praktis kanggo nggawe masa depan kasunyatan. Ing lingkungan kerja lan sosial ing ngendi owah-owahan saya cepet lan aturane ganti, visi lan dalan sing jelas kanggo masa depan kerja ora perlu banget. "

- Suzanne Adnams, VP Riset, Gartner

 

  "Buku iki minangka perjalanan menyang masa depan bisnis lan kepemimpinan. Iki minangka integrasi kawicaksanan organisasi lan penyelamat bisnis kanthi ilmu lan pemahaman sing jero babagan kodrat manungsa lan kepiye cara kerja sistem urip sing kompleks. Sing apik tenan yaiku cara panganggit nuduhake konsistensi ing antarane apa sing ditulis lan apa sejatine. Nuduhake pemahaman babagan cara nggawe budaya lan perusahaan sing siyap dienggo nggambarake peran pimpinan evolusi kanthi jelas ditrapake lan diterangake kanthi apik ing buku kasebut. Bahan gaweyan pangowahan game sing bakal ndadekake para pamaca ngerti kejelasan, inspirasi lan kepinginan kanggo tumindak. "

- Danilo Simoni, Pendhiri lan CEO BLOOM

 

"Nalika nerangake babagan navigasi Future of Work, Nextmapping minangka mercusuar. Iki mbantu supaya ora ana alangan sing ora bisa dideleng nalika nggawe grafik dalan sing paling langsung menyang papan kerja sing produktif. Inaction dudu pilihan amarga ana owah-owahan ing sekitar kita - Pakaryan Cheryl menehi kapercayan marang saben pimpinan supaya bisa ngarah awake dhewe lan wong liya. ”

- Christine McLeod, Pemimpin Saben Dina, Fasilitator Kepemimpinan & Penasihat

   

Babagan 1 Preview

Cheryl Cran nuduhake sawetara bab ing Bab 1 saka bukune sing anyar, "NextMapping- Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja" amarga wulan Februari 2019.

Babagan 2 Preview

Cheryl Cran nuduhake cepet babagan Bab 2. Babagan cara nggunakake pola pangenalan lan tren tumindak manungsa supaya bisa ngrancang lan ngrancang masa depan sampeyan dadi pimpinan, anggota tim, wirausaha utawa organisasi.

Babagan 3 Preview

Ing Bab 3 fokus yaiku navigasi ing jaman ngarep kanthi pola pikir sing futuris lan akeh. Kekuwatan njaga pikirane babagan kasunyatan saiki lan masa depan kanggo ngasilake asil anyar.

Babagan 4 Preview

Bab 4 fokus ing masa depan dituduhake, nuduhake ekonomi lan pimpinan bareng. Millennial lan Gen Z pengin kerja ing papan kerja sing dibagi lan mbukak.

Babagan 5 Preview

Ing Bab 5 fokus yaiku kanggo navigasi tantangan transformasi digital, nemokake lan njaga wong apik, lan kepiye perusahaan ngrampungake sawetara tantangan. Tantangan kasebut mbutuhake solusi anyar lan kreatif.

Babagan 6 Preview

Bab 6 kira-kira supaya bisa nggawe pangowahan sing sampeyan kudu duwe budaya sing dipercaya. Keperluan para pemimpin nggawe budaya transparan supaya tim bisa rumangsa aman kanggo nindakake, kolaborasi lan ngganti.

Babagan 7 Preview

Bab iki fokus marang masa depan manungsa ing jaman robotik, AI, automasi lan robotik. Tenaga kerja golek papan sing luwih asipat jiwa lan manungsa. Iki tegese fokus ing pengalaman pelanggan lan karyawan minangka fokus paling ndhuwur karo teknologi sing ndhukung PAKSA nggawe pengalaman manungsa sing luwih akeh.

Babagan 8 Preview

Cheryl Cran nuduhake pratinjau bab 8 saka buku anyar dheweke, NextMapping- Anticipate, Navigate lan Nggawe Masa Depan. Kabeh bisa kalebu kalebu proses NextMapping kanggo mbantu para pamimpin, tim lan organisasi dadi siap saiki.

Speaker Keynote Cheryl Cran

Cheryl Cran minangka pangaribawa saka pandhuan kerja #1, konsultan konsultan global lan dijenengi minangka salah sawijining pamicara pimpinan utama ing Amerika Utara. Dheweke penulis pitu buku kalebu, "Art Kepemimpinan Ganti - Transformasi nyopir ing Donya sing Cepet".

Dheweke minangka konsultan sing mbantu mbantu para pemimpin, tim lan wirausaha supaya bisa nambah, nambah ketangkasan lan mimpin masa depan kerja kanthi cepet. Pakaryan dheweke wis ditampilake ing Washington Post, Huff Post, Metro New York, Majalah Usahawan, lan liya-liyane.   Entuk e-book sing ditandatangani dening Cheryl Cran