Medhia Media

Cheryl Cran wis ditampilake minangka ahli prekawis babagan masa depan kerja, ngganti kepemimpinan lan tren ing papan kerja ing sawetara media kalebu The Fanny Kiefer Show, Fox Morning Show, CNBC, Metro New York, Washington Post lan wis dipetik pirang-pirang publikasi kalebu Forbes, NBC online, CBS online, lan liya-liyane. Cheryl uga dadi blogger sing misuwur kanthi Silicon Republic, WITNESS lan NextMapping Blog.

Cheryl Cran, Pakar Future lan Work of NextMapping wis ditampilake ing pirang-pirang media kalebu:

Minangka ahli tamu Cheryl Cran nyedhiyakake riset lan data sing apik uga konten sing menarik kanggo media ing ngisor iki:

  • Artikel fitur majalah
  • Artikel artikel blog
  • Kutipan buku kanggo artikel lan kiriman blog.
  • Wawancara Radio
  • Wawancara Televisi
  • Fitur Pitakonan Wangsulan lan Wangsulan
  • Ulasan buku
  • Wawancara Podcast
  • Wawancara Cetak
  • Sampeyan Wawancara Tube
  • Kommentar Ahli
  • Op Ed Pieces
  • Artikel Custom kanggo Pariwara Bisnis lan Industri lan Majalah