Cara NextMapping nggawe masa depan kerja

NextMapping ™ fokus ing masa depan kerja uga langkah-langkah sabanjure. Klien sing dihormati kita nggunakake kanggo nggawe strategi kanggo minggu sabanjure, taun ngarep, utawa sepuluh taun sabanjure.

Proses NextMapping ™ nyedhiyakake konteks kanggo mbantu para klien bisa nggawe kemajuan sing luar biasa uga pangowahan sustainable ing papan kerja sing dibutuhake supaya saiki wis siyap.

NextMapping ™ minangka model kaputusan keputusan sing unik lan properti kanggo nggawe kajelasan lan langkah-langkah sing bisa ditrapake kanggo pengaruh eksponensial langsung lan jangka panjang kanggo klien / karyawan lan pungkasane jagad iki.

Apa sing NextMapping proses?

TINDAKAN

Saben bisnis duwe tantangan lan kesempatan sing unik.
Kanggo ngarang lan ngrancang NextMapping kanggo sampeyan, luwih dhisik nyambung karo sampeyan lan tim - lan nganakake riset pambuka - kanggo nggawe pangerten babagan 'negara saiki'.

IDEATE

Tantangan umum kanggo pimpinan lan tim yaiku ndeleng bisnis liwat lensa utawa perspektif tunggal. Kanggo nggawe tampilan sing luwih holistik, kita luwih becik lan ngenalake maneh sampeyan lan tim sampeyan menyang organisasi sampeyan - saka lensa 'macem-macem perspektif' babagan masa depan kerja.

MODEL

Kanthi pangerten kolektif organisasi, saiki kita bakal takon, "Kepiye peta ing lanskap masa depan?" Bangunan saka tren anyar lan mbesuk sing didhukung data data, kita nyedhiyakake konteks babagan cara siyap siap saiki.

MENULIS

Dilengkapi kerangka kontekstual kanggo masa depan kerja, saiki sampeyan bakal ngumpulake tanggepan. Liwat polling, wawancara lan obrolan bisa ngetrapake data sing diklumpukake saka sampeyan lan tim sampeyan lan ngrasakake umpan balik gabungan.

MAP

Sawise motret sinau lan nyinaoni ide, kita nyopot apa tegese kanggo organisasi sampeyan. Kita nyambung titik kasebut, kanthi jelas nggambarake sesanti lan peta sampeyan babagan bisnis apa sing bakal digarap.

INTEGRATE

Kita wis nyiptakake peta kerja mbesuk - saiki wayahe ngetrapake. Tahap pungkasan ing NextMapping yaiku negesake langkah-langkah sing bisa ditrapake ing organisasi sampeyan supaya bisa nyata.