NextMapping Masa depan Kertas Putih

Ing NextMapping kita nindakake riset babagan kabeh kedadeyan kerja. Kertas Putih kita kalebu riset babagan AI, automation lan robotik uga tantangan ing papan kerja sing diadhepi bisnis saiki.

NEW! Tren Pakaryan Paling Anyar 20 2020

ndhuwur-20-fow-tren-2020-wp

20 Tren Paling Anyar Ing Tres Pakaryan 2020

Ing NextMapping riset kita adhedhasar kerangka kepemilikan, model PREDICT sing digambarake ing laris, "NextMapping - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja."

Model PREDICT kasusun saka tahap leptaging 7 kanggo menehi wawasan strategis kanggo pamimpin, tim lan bisnis. Model PREDICT nyedhiyakake kerangka kanggo mbantu nggawe masa depan kerja anyar sing selaras karo strategi lan tumindak saiki.

Laporan iki nggayuh riset lan Cara mbantu para pemimpin, tim, wirausaha lan bisnis kanggo nggawe masa depan!

download Saiki

SabanjurePetelan Kertas Putih - Mikir maneh Rekrutmen & Retensi ing Masa Depan

Mikir maneh Rekrutmen & Retensi ing Masa Depan

Salah sawijining fokus paling gedhe kanggo bisnis ing 2019 lan luwih menyang 2020 yaiku nemokake, nyewa lan njaga wong sing apik.

Pemimpin ditantang kanggo nemokake wong sing trampil lan siap bisa kerja. Pemimpin uga ditantang kepiye carane njaga wong bakat ing kapal.

Kasunyatane yaiku para pemimpin saiki saingan karo macem-macem faktor babagan rekrutmen - kompetisi ora mung perusahaan liyane, nanging para pekerja kasebut dhewe.

Strategi sing makarya sajrone pirang-pirang taun ora bakal bisa ditindakake utawa saiki. Sikap pindhah lan karyawan generasi iki ora akeh nggolek 'proyek' utawa 'karir' amarga lagi golek proyek sing migunani, kesempatan part-time, kesempatan kerja bareng, remot kerja lan liya-liyane.

Ing Kertas Putih gratis sing komprehensif iki, kita nyedhiyakake data, riset lan anekdot babagan cara ing pucuking rekrut lan njaga bakat paling ndhuwur.

download Saiki

White Paper

Yen Robot Minangka Masa Depan Kerja - Apa Salajengipun Manungsa?

Akeh futuris sing fokus ing tampilan dystopia babagan masa depan ing ngendi kita bakal nggarap lan manggon ing kasunyatan robot dehumanized.

Ana uga riset sing negesake manawa KAMI minangka manungsa bisa nemtokake Piye wae digunakake robot, otomatisasi lan AI lan bisa nggunakake inovasi teknologi kanggo nyiptakake urip sing luwih apik lan bisa digunakake kanggo kabeh wong ing planet.

Kertas putih iki menehi loro sudut pandang lan ngidini YOU mutusake masa depan sing pengin digawe.

download Saiki