Wes Sukses Pakaryan

Masa depan kerja saiki wis siyap? Kita kene ing NextMapping ™ fokus ing kabeh perkara lan mbiyantu sampeyan entuk ing kana.

Entuk ing ngarep tegese pamikiran beda saka linear menyang macem-macem perspektif.

Iki wektu kanggo reimagine masa depan lan nggawe struktur supaya bisa teka. Gawe kuis cepet iki kanggo ndeleng lokasi sampeyan ing dalan sing bakal dituju. Amarga cara paling apik kanggo saingan mbesuk yaiku nggawe!

Pitakonan 1:

Apa perusahaan sampeyan ing teknologi sing paling dhuwur kalebu migrasi awan saka sistem warisan utawa optimalisasi awan kanggo nambah ketangkasan bisnis?

Ya

Ora Ana

Cathetan: Fokus ing mangsa yaiku optimisasi awan kalebu keamanan sing luwih apik, solusi multi awan, optimisasi pangguna kanggo klien lan nambah kemampuan karyawan kanggo nggunakake awan (sumber: enterprisersproject)

Pitakonan 2:

Apa sampeyan duwe pola pikir, struktur lan proses ing mangsa ngarep bakal siap?

Ya

Ora Ana

Cathetan: Kanggo nggawe masa depan sing akeh, sampeyan butuh kolektif wong sing fokus kanggo mikir minangka futuris, humanists, teknolog lan inovator (sumber: SingularityU)

Pitakonan 3:

Apa sampeyan duwe pemetaan babagan level kritis, sumber daya lan dhukungan sing dibutuhake kanggo navigasi ing ngarep?

Ya

Ora Ana

Cathetan: Apa sing bakal tak tekan kene ora bakal nemoni kita (Marshall Goldsmith)

Pitakonan 4:

Apa sampeyan ngowahi cara pimpinan mikir babagan masa depan bisnis saka ndhuwur?

Ya

Ora Ana

Cathetan: Inovasi keganggu bisa nyebabake yen sampeyan ora ngganggu (Clay Christensen)

Pitakonan 5:

Apa sampeyan duwe rencana strategis babagan apa sing bakal sampeyan sambungake lan perusahaan sampeyan?

Ya

Ora Ana

Cathetan: Langkah pertama yaiku netepake manawa ana kemungkinan kemungkinan banjur ana kemungkinan (Elon Musk)

Summary:

Yen sampeyan mangsuli TANPA masalah apa wae, kesempatan kanggo ngobrol karo kita babagan NextMapping masa depan sampeyan.

Hubungi kita kanggo nyiyapake telpon pelengkap kanggo ngomong babagan sampeyan lan mbesuk michelle@nextmapping.com.