NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Muncul Dituduhake

Februari 11, 2020

Jason Campbell saka MindValley wawancara Cheryl Cran babagan 'kepemimpinan diri' sing dibutuhake kanggo nggawe masa depan sing dituduhake.

Kanggo ngrungokake audio lengkap wawancara iki kene.

Jason: Aku duwe Cheryl Cran ing kene, sing, Oh gosh, kita bakal duwe perawatan kaya ngono babagan mbahas masa depan kerja lan masa depan dituduhake. Maksudku dheweke dikenali minangka influencer nomer siji dening Onalytica. Nalika ngomong babagan topik iki, apa kahanane kerja? Dheweke dadi pimpinan sing ujar ing organisasi ing saindenging jagad. Wis nulis wolung buku kanthi nomer sanga sing bakal teka lan apa sing bakal kita rembugan saiki, apa sejatine kedadeyan, apa pangowahan iki saiki katon ing papan kerja? Apa rupane lan apa sing bisa kita lakoni babagan supaya tetep produktif lan tetep menehi pengaruh sing luar biasa. Cheryl, matur nuwun sanget amarga wis tampil ing acara lan sambutan.

Jason: Aku kepengin ngrungokake apa sing dadi perjalanan sampeyan menyang ceruk iki kanggo ngewangi wong-wong kanggo ngganti owah-owahan lan kepiye sampeyan bisa ngupayakake lapangan kasebut lan saestu mbantu perusahaan ngerti apa sing kudu ditindakake?

Cheryl: Dadi lelungan saya ora pati penting amarga aku ora mlebu ing universitas utawa kuliah. Sing akeh gaya saiki!

Aku miwiti karier saka sekolah menengah lan mlebu bank. Aku berorientasi banget prestasi. Aku wis mulang supaya sregep, tenanan lan entuk pangkat dadi kepemimpinan, umure 23 taun.

Gaya unik minangka pimpinan yaiku nyetel visi lan menehi motivasi lan menehi inspirasi kanggo masarakat supaya bisa ganti. Yaiku wiraku wiwit wiwitan lan nuli ngetrapake keterampilan kasebut nganti aku nate lunga saka bank lan lunga lan mandhiri lan mlebu asuransi, mandhiri lengen asuransi sing sukses, nindakake profesional kanggo para pangembang lan makelar lan klompok liyane. Dadi ngomong kanthi profesional mesthi dadi bagian saka trampil karirku uga.

Aku nulis buku pisanan, "Sebutna Apa Sampeyan Maksude - Tegese Apa Sampeyan Ngomong"Ing taun 2001 lan buku kasebut babagan kepiye cara navigasi masa depan sing ora yakin lan komunikasi apa sing kudu ditindakake.

Banjur wolung buku mengko, lan aku wis praktek pribadi karo firma konsultasi kita luwih saka 20 taun. Aku nulis buku kasebut "NextMapping - Enteni, Navigasi lan Gawe Masa Depan" rong taun kepungkur lan sadurunge kedadeyan kasebut "Art of Change Kepemimpinan - Transformasi nyopir Ing Jagad Cepet". Kemampuan pribadi saya banget kanthi owah-owahan kanthi owah-owahan kanthi samubarang sing saya bisa nular menyang klien sing kita makarya kanthi strategi sing bisa digarap nanging uga ana ing tim kita lan karo wong sing pelatih lan konsultasi uga.

Jason: Apa owah-owahan luwih cepet kanthi cepet? Apa teknologi sing ngganti cara kerja? Napa panginten angel banget?

Cheryl: Inggih, kulo nganggep gabungan kabeh. Peter Diamandis, dadi pendiri universitas tunggal sing ngomong babagan owah-owahan eksponensial lan owah-owahan kecepatan eksponensial. Lan saiki sing saiki urip. Dadi, kita wis ngomong babagan owah-owahan pirang-pirang dekade, nanging nganti rong ewu pangowahan kasebut bisa diurus. Contone, ayo ngomong babagan mesin ATM. Owah-owahan kasebut minangka owah-owahan sing gampang digunakake kanggo kabeh wong kanthi cepet. Nanging nalika sampeyan duwe rong ewu lan saiki sampeyan duwe inovasi eksponensial kanthi saben wulan sing ana hubungane karo owah-owahan teknologi uga pangowahan sosial. Pikirane masarakat mbukak macem-macem perkara. Societaly Maksudku saiki kita ngomong kanthi terbuka babagan prekara-prekara sing ora bakal bisa dibahas dekade kepungkur lan bisa ndeleng kepiye cara ningkatake jagad liwat owah-owahan. Nanging sampeyan bener, pangowahan psikologis minangka perkara sing paling angel kanggo wong. Kita pindhah saka pola pikir sing 'kula menyang kita' sing dibutuhake kanggo nggawe masa depan sing dituduhake.

Teknologi cukup gampang. Sampeyan ngomong babagan CRM lan platform, bagean kasebut gampang. Sampeyan bisa ngomong kanthi becik, masalah iki bisa ditanggulangi dening teknologi. Iku wong sing dadi tantangan.

Kita ngremehake pentinge kanggo tuku individu kanggo tuku kanggo ndelok owah-owahan, nyambungake pangowahan kanggo makna pribadine lan nyambungake pangowahan apa pengaruhe. Pribadi. Aku kuwat lan kuwat lan gandrung percaya yen kajaba kita duwe ngganti cara kepemimpinan kanggo inovasi teknologi, kita bakal terus njaluk pushback saka wong amarga psikologis ora dipercaya pangowahan kasebut kajaba kita bisa nyambungake makna lan aku mikir manawa persimpangan sing ana saiki.

Jason: Aduh. Aku seneng nyinau malah luwih akeh amarga aku wis kenal banget karo jaman saiki aku nyoba nolak inovasi teknologi ing perusahaan lan aku ndeleng kepiye saben wong nglawan aku lan akeh apa sing diomongake nalika sampeyan ngomong babagan ngarepake masa depan kerja yaiku unsur prilaku manungsa. Apa maksud sampeyan babagan ide iki? Aku rumangsa kaya-kaya akeh wong, lan uga aku rumangsa, yen pangowahan utawa teknologi utawa apa wae sing bakal teka pancen uripe luwih gampang. Apa tenan ing jurang iki kedadeyan?

Cheryl: Ing bukuku, "Art Kepemimpinan Ganti", Aku ngomong babagan siklus pangowahan lan cara kabeh kita tumindak kanthi owah-owahan kanthi cara sing padha. Ora preduli apa ana sing berkembang, nalika owah-owahan kedadeyan, ana reaksi pushback dhisikan, reaksi pertahanan, lan reaksi kasebut aku ora dipercaya owah-owahan kasebut. Aku ora yakin bakal luwih apik tinimbang kepiye, lan aku ora yakin manawa aku bakal bisa nggayuh menyang ngendi aku kudu ngungkuli supaya luwih bisa ditrapake. Fase kasebut yaiku fase sing dibutuhake. Iku sejatine tahap pamikiran kritis. Nanging, akeh wong sing macet ing fase kasebut amarga wis kesel ing apa sing bakal ditindakake utawa kepiye salah? Dadi, dheweke pengin nggambar driji lan bolongan ing teknologi lan mbesuk yen wis maju menyang tahap sabanjure, yaiku sing diarani minangka solusi kreatif, ing ngendi sampeyan miwiti ndeleng, kanthi becik, kepiye, yen aku melu sampeyan Jason lan ngganti, tinimbang teka sampeyan lan njaluk kabeh bungah lan ujar manawa kita bakal ganti, kita entuk CRM anyar iki, apik tenan.

Sampeyan bakal nggawe kabeh dadi luwih gampang kanggo sampeyan. Reaksi awal sampeyan bakal skeptisisme. Sampeyan bakal mikir aku adol sampeyan kabeh beban gedhe sampeyan ngerti apa? Sampeyan ora bakal dipercaya kula utawa teknologi amarga aku nyoba adol sampeyan. Lan nalika aku mbahas babagan, tegese nyambungake karo apa sing dienggo Jason lan padamelane. Kanggo ndeleng liwat lensa sing bakal dienggo bareng. Dadi, yen aku nemoni sampeyan lan ujar, kita wis njajahi macem-macem CRM, kita pancen pengin input sampeyan. Sampeyan ngomongi kepiye cara nggawe prabédan saben dinane? Apa pitakon sampeyan sing bakal ditemokake nalika sampeyan nemokake teknologi potensial iki lan apa sing sampeyan bayangake nggawe karya sampeyan ing urip luwih gampang yen sampeyan nggunakake program CRM anyar iki? Ing NextMapping kita ngomong babagan model PREDICT. Lan salah sawijining unsur utama sing nggawe kabeh proses pangowahan iki yaiku penyisaran. Lan aku ora mung ngomong babagan survey karyawan khas utawa survey pelanggan, aku ngomong babagan siji menyang siji obrolan sing penting anekdot karo wong, karo manungsa, tembung karo manungsa, apa tegese kanggo sampeyan? Kepiye carane sampeyan bisa nggarap lan kepiye cara kreatif cara otak kanggo ngunggahake supaya bisa lan sampeyan uga kanggo wong liya ing tingkat paling dhuwur.

Jason: Cheryl, kita kudu wis ngobrol sadurunge ing karirku! Saiki sampeyan lagi ujar kaya mangkene, aku mikir kabeh wektu aku ngalahake drum supaya nindakake kanthi tepat lan kepiye resistansi, kepiye aku kudu nempuh perang sing hebat amarga aku nyoba nggawa inovasi kasebut, alat iki amarga Aku bungah banget. Lan guess apa? Aku ditepungi minangka wong sing dodolan ing Lembah pikiran lan saéngga saben wong mesthi teka kanthi skeptisisme.

Dadi aku seneng nambah luwih akeh babagan model PREDICT iki supaya kita bisa luwih apik nggawa inovasi lan teknologi anyar lan dadi luwih produktif ing papan kerja. Lan pirang-pirang prekara iki ana ing saubengé AI, sing bakal kita ngobrolake mengko, nanging sepisanan, ayo medhot model PREDICT iki kanggo mbantu kita utawa mung nulungi aku ing wektu iki.

Cheryl: The prédhiksi modhél minangka alat kanggo mbantu prédhiksi masa depan lan pisanan kita goleki pola, yaiku model P PREDICT. Model kasebut ana XNUMX elemen. Aku mung bakal ngrembug rong sebab pisanan sing bener-bener bisa nindakake podcast rong jam kanthi mung model PREDICT dhewe. Kita mung bakal ngomong babagan P lan R, P kanggo pola.

R kanggo pangenalan. Yen awake dhewe minangka pamilik bisnis utawa wong liya sing ngrungokake minangka individu, yen sampeyan pengin nyegat ing mangsa ngarep, sampeyan kudu katon pola, sampeyan kudu ndeleng pola saka macem-macem perspektif. Siji mangsa katrampilan kerja sing kudu dikembangake kanthi tingkat sing luwih dhuwur yaiku kemampuan kanggo nduwe macem-macem perspektif.

Dadi, sampeyan ndeleng kabeh perspektif kasebut lan banjur ndeleng pola sing muncul saka kabeh perspektif kasebut. Dadi, umpamane, yen kita kudu ndeleng perusahaan sing didol banget, jelas bakal ngumpulake data kasebut saka perspektif penjualan kasebut, nanging kita bakal nemokake pola sing gegandhengan karo operasi, akuntansi, lan pelanggan. Lan sing kaya ngono yaiku emas amarga iku sing nunjukake kita menyang mangsa amarga saiki kita bisa pindhah, Oh ngenteni kaping pindho. Dadi penjualan ujar manawa wong pengin nindakake nglayani awake dhewe. Operasi online ujar manawa kita ora duwe teknologi kanggo ngidini masarakat mandhiri menyang level sing dodolan ujar yen kita kudu lan akuntansi ujar manawa akeh dhuwit kanggo nindakake. Dadi, perspektif kasebut, kita bisa melu kabeh lan kita bisa nemokake lapangan sing umum liwat pola pangenalan. Lan alasan sing umum yaiku kita bisa ngirit dhuwit kanggo akuntansi yen kita ngetrapake kanthi cara tartamtu, kita bisa mbantu marketing bisa nindakake proyek sing luwih apik amarga saiki kita ngerti persis apa sing dikarepake pelanggan kanggo ngladeni dhewe. Kita bisa mbantu operasi milih solusi teknologi sing bener amarga pola sing wis kita kenal.

Jason: Aku pengin ngomong babagan tren kaya iki sing dakdeleng. Ayo miwiti karo teknologi ngarep amarga aku mikir teknologi minangka perkara sing apik banget kanggo masarakat supaya bisa ngupayakake. Dadi, apa tren gedhe kasebut? Sampeyan nyebutake open source. Kita wis ngobrol akeh lan jelas yen ana ing latar sales, aku bungah nalika ngomong babagan sistem lan CRM. Apa prekara-prekara sing gedhe banget iki sing kita bisa nemoni kita minangka individu ing papan kerja?

Cheryl: Aku bungah amarga kita miwiti wawancara kanggo ngobrol wong pisanan amarga ing NextMapping sing dadi kunci ing kene yaiku kita kudu nyawang, jelas, kita kabeh seneng banget babagan teknologi amarga bisa ngetrapake saben dinane. Kita kabeh nggunakake Siri lan Alexa, kita kabeh nggunakake aktivasi swara, kabeh nggunakake teknologi sentuhan. Kita kabeh nggunakake pangenalan rai, dadi saya bungah, nanging aku rumangsa seneng karo teknologi kanggo lensa wong pisanan. Kita kudu miwiti pitakon kayata:

Kepiye cara mengaruhi pengalaman pelanggan? Kepiye pengaruh ing para karyawan? Kepiye cara nulungi manungsa kanthi wutuh? Lan aku mikir yen ana pitakonan ing ngarep, mula, kita bakal oke karo kabeh inovasi teknologi sing diadhepi. Kasedhiya kanggo download ing situs web diarani 20 tren paling ndhuwur kanggo 2020

Kita ndeleng pirang-pirang perkara. Nomer siji, integrasi saka lima G lima G bakal dadi umume lan tegese saiki kita bakal bisa milih luwih saka aktifitas swara, pangenalan rai. Kabeh teknologi sing lagi wae wiwiti. Fring AI terus bakal nambah lan nggeser barang-barang kanggo mbesuk lan nambah kasunyatan sing mbesuk dituduhake. AI bakal bener-bener bakal mindhah carane nggawe bisnis, dadi ora bakal entuk kerja. Iki bakal nindakake tugas sing ditindakake wong ing tingkat sing bisa diulang maneh. Dadi, nalika ndelok tren sing terus AI, tren liyane sing kita deleng yaiku automasi, organisasi robotik sing abot kanggo manufaktur, kobot luwih akeh, bot perawatan luwih akeh ing industri kesehatan, luwih akeh eksoskeleton kanggo mbantu manungsa mundhak barang kanthi kaping 10 kekuwatan saka pria. Ana akeh inovasi. Nyatane, aku rumangsa bungah, sejatine kita kalebu sejatine penyakit saka manungsa saiki wis ditanggulangi ing sawetara taun sabanjure liwat teknologi. Kita padha ngrampungake ngrampungake masalah kaya penyakit mental liwat terapi kognitif VR. Terapi realita maya iku wektu sing nyenengake supaya bisa urip lan teknologi iki bakal ngganti planet kasebut.

Kita duwe 8 milyar wong ing planet iki. Setengah saka sambungan kasebut menyang WIFI. Saiki ing telung taun sabanjure, 75% planet kasebut bakal duwe konektivitas menyang WIFI. Dadi, yen sampeyan mikir manawa wis duwe inovasi saiki, saya tambah 30% saka populasi. Saiki ditambahake kanggo mbukak sumber, nambahake database, nambah kawicaksanan kolektif sing kita kumpulake liwat teknologi. Sampeyan bisa uga duwe loro pikirane babagan mbesuk.

Reaksi nomer siji dadi wedi banget. Utawa nomer loro, sampeyan dadi super bungah lan superabundant lan sampeyan ndeleng kemungkinan kepiye carane bisa ngowahi pola planet. Lan aku ora ujar manawa saka sudut pandang idealis. Aku ujar manawa nyata banget kanggo kita nggawe planet kasebut. Dheweke ngrampungake tantangan lingkungan. Sampeyan ngerti, kita duwe Greta Thunberg sing ngomong babagan lingkungane. Ana solusi. Ana saiki produk sing wis digawe kanthi irungnya setir, plastik bisa mudhun nganti kaping 10 saka ukuran asline. Ana akeh inovasi sing kita ngrungokake kabeh barang negatif ing media. Kita ora ngrungokake babagan inovasi sing bakal entuk akeh tantangan saiki, kedadeyan sing kepungkur lan saéngga dadi wektu sing nyenengake kanggo urip.

Jason: Cheryl, aku seneng sampeyan bisa nuduhake sawetara ide babagan apa sing bakal teka. Apik banget, lan aku seneng babagan positif babagan sampeyan, aku pengin wong-wong rumangsa rumangsa ngerti yen masa depan iki bakal teka lan apa gunane kanggo dheweke lan peranane amarga ana ide kaya sing penting, kaya, wow, kabeh kedadeyan iki kedadeyan. Apa bagean sing aku lakoni? Kepiye carane tetep relevan ing segara iki owah-owahan? Kaya ngono, aku saiki wis berjuang karo perkara-perkara sing gampang kayata inovasi ing teknologi otomatisasi sing gampang, nanging apa sing sampeyan sebutake yaiku cara ngluwihi sing bisa ditindakake dening umume. Dadi, kepiye carane melu ing turah mbrawah iki lan kepiye cara kita main bagean?

Cheryl: Mangkene imanku marang manungsa pancen gedhe banget. Aku duwe iman sing dhuwur banget, yen kita bakal ngrampungake akeh tantangan. Kaya sing dakkandhakake sadurunge, akeh pitakonan sing dakkarepake takon ing workbook "NextMapping" ing saubenging, apa sampeyan duwe pikiran sing nggegirisi utawa sampeyan duwe pola pikir sing akeh babagan mbesuk? Nanging aku mung mikir banget, apa perspektif mbesuk, mula saiki sampeyan ngerti babagan saiki. Dadi, yen sampeyan rumangsa wedi babagan teknologi, utawa sampeyan rumangsa wedi karo arah sing ditindakake dening masyarakat, aku mikir minangka kesempatan eksistensial kanggo kita sejatine berkembang kanthi inti. Aku percaya yen kita duwe kesempatan evolusi ing kene, lan yen sampeyan ndeleng owah-owahan, sampeyan bisa ndeleng amarga aku wedi, aku ora ngerti apa tegese. Yen sampeyan bisa ndeleng minangka macem lan yen mbesuk, dienggo.

Mesthine ora bakal menyang kono. Sing pisanan nggawe pangowahan yaiku kesadaran aku wedi lan ora ngerti apa tegese, nanging langkah kapindho yaiku ngakoni banjur ujar, apa sing bisa aku lakoni supaya bisa ngganti pikiran? Contone, yen masyarakat maju menyang masyarakat sing kalebu demokrasi sing luwih demokrasi, mula kita duwe kesempatan kanggo ujar: kenapa ora?

Apa aku wis nyekel posisi? Apa ego sing kepepet karo aku lan yakin manawa aku terus nguwasani, aku menang?

Masa depan dituduhake, masa depan kerja sama, masa depan bebarengan. Lan siji-sijine cara kanggo siap kanggo masa depan yaiku kanggo ndeleng owah-owahan minangka sinyal kanggo kita mekar. Lan ana liyane sing luwih jero kaya sing sampeyan ngerti ing MindValley nyebabake manawa sampeyan lagi ngerti. Ana akeh jero babagan kapan wae ana owah-owahan kedadeyan utawa nalika kedadeyan gangguan, iku telpon kanggo kita, kesempatan kanggo kita maju, kepiye carane bisa ndeleng iki kanthi kreatif?

Kepiye carane bisa nyetel pola pikirku supaya aku ora mundur saka owah-owahan iki, nanging sejatine ndeleng potensial owah-owahan?

Lan maneh, ngrujuk menyang sumber daya, sampeyan ngerti, "Art of Change Kepemimpinan" Aku ngomong babagan iki. Kepiye carane nggawe pangowahan kasebut kanggo mbesuke?

Lan ing NextMapping, kita nyedhiyakake model kasebut kanggo mbantu wong-wong nggawe pangowahan kasebut.

Jason: Iki minangka panginten aku kabeh kepengin ngrayu nanging jelas, kita kadang-kadang ngadhepi jinis peperangan ego pati sing kudu dilanjutake lan aku seneng akeh karya lan perkara sing sampeyan ucapake babagan teknologi iku apik banget kaya sing wis dingerteni, pancen prilaku manungsa kita adaptasi lan aku pancene kepengin weruh manawa kita duwe sawetara piranti liyane sing bisa diwenehake kanggo sapa wae sing ngrungokake, sing ana ing posisi kepemimpinan lan bisa uga srawung karo wong-wong sing ana ing tim kasebut sing sejatine duwe jinis pikirane negatif lan kepiye carane sampeyan bisa siyap kanggo pangowahan ing papan kerja. Utamane yen ana prekara sing bisa ngrampungake kabutuhan posisi tartamtu ing papan kerja kaya ngono. Kayane ana angel kanggo navigasi. Apa sing wis katon utawa apa sing dikarepake?

Cheryl: Aku kerjo karo klompok kesehatan ing AS lan dheweke nemoni strukturing gedhe banget. Dadi dheweke dituku dening entitas liyane, sing tegese sekitar 10 pimpinan ing kamar 30 sing aku gawe gampang bakal keluwih-luwih. Ora ana peran sing dijamin. Ora ana dalan sing jelas utawa dalan karir utawa rencana sukses.

Saiki, kanggo sapa wae sing ngrungokake, kabar apik saiki, sapa wae sing duwe keluwih-luwih seneng duwe kesempatan amarga ana kekurangan tenaga kerja kanggo 85 yuta wong ing Amerika Utara nganti taun 2030. bisa adaptasi, sampeyan bakal duwe kesempatan kerja. Iku kasunyatan saiki. Mbalik maneh, 15 taun kepungkur ora padha.

Apa sing ditindakake iki aku nggampangake diskusi karo 30 pimpinan kasebut ing meja lan ujar, "Iki kasunyatan. Mangkene kasunyatane. Kita ana ing kahanan restruktur utama. 10 wong ing ruangan iki ora bakal melu jabatan utawa tugase. Kita ora ngerti apa sing katon lan kita ora ngerti babagan sing bakal ditindakake, nanging iki sing ngerti yen kudu kedadeyan organisasi terus-terusan, mula kabeneran mesthi menang lan ing kene, apa sing arep tak tulungi. Kita bakal menehi model, alat, pelatih, dhukungan, sumber daya yen sampeyan sing tetep, sampeyan kudu entuk alat kanggo sumber lan masa depan, dalan sing angel banget sadurunge bisa digunakake kasunyatan akuisisi gabungan anyar iki. Lan kanggo sampeyan sing kita tilar, pikirake minangka kesempatan. Sampeyan bakal lunga nganggo paket. Sampeyan bakal bisa nulis ulang urip sampeyan. Sampeyan bakal bisa nggawe urip maneh. Sampeyan bisa uga duwe kesempatan kanggo bali kontrak. Ayo goleki saben sampeyan dhewe, kepiye carane bisa nyukupi sampeyan, nulungi, sumber daya sampeyan, lan ndhukung kanggo nggawe masa depan sing paling apik. "

Saiki, aku bangga ngandhani yen minangka asil nglakoni, 10 wong sing njaluk pimpinan mbantu dheweke nemokake kesempatan sabanjure. Pimpinan kasebut nglatih, nyengkuyung, nuntun, lan 10 wong sing ngirim acara kasebut paling apik sing kedadeyan karo aku. Aku sinau carane navigasi pangowahan. Aku sinau babagan ngatasi masa depan sing durung mesthi lan aku wis ngrampungake, mula aku luwih seneng tinimbang sadurunge, mula aku ora pengin nggawe rasa nyeri kanggo owah-owahan.

Kanggo pimpinan sing ngrungokake, sampeyan kudu gelem njagong bebarengan karo wong kanthi rutin lan ndeleng dheweke minangka manungsa, mripat, ngrungokake apa sing di wedi. Aja nyegah lara. Aja arahake kanggo solusi acak. Tulungi dheweke dadi resourced liwat model kasebut.

Mbantu wong nggawe pangowahan kasebut. Kita nggunakake model kepemimpinan pangowahan lan ujar, ing endi sampeyan mikir saiki sampeyan saiki? Kepiye cara sampeyan njaluk sampeyan nggawe solusi?

Sampeyan ora mung bisa ngomong yen sampeyan negatif lan sampeyan kudu ngganti. Sampeyan ora mung bisa ngomong, nyedhot, buttercup. Kita pindhah lan kita ganti wae. Sampeyan ora mung bisa ngandhani yen ngganti utawa mati. Sampeyan kudu ngeling-eling babagan sukses wong lan minangka pimpinan sampeyan kudu gelem muter lengen klambi lan mudhun lan reged lan duwe obrolan sing angel banget, penting kaya sing bener kaya sampeyan bisa diwenehake kawruh sing diidini. nuduhake lan nuntun wong menyang endi sing bakal entuk manfaat, bantu dheweke ndeleng carane mbantu dheweke lan sampeyan bakal menang. Tulung dheweke ngerti manawa masa depan dituduhake.

Jason: Muga-muga kabeh pimpinan sing ngrungokake perkara iki tenan. Sampeyan wis bisa njupuk akeh perkara sing bisa ditindakake supaya bisa lancar lan aku seneng yen dhasar kabeh diadegake ing bebener . Maksudku sing bener yaiku apa sing kudu dienggo supaya sampeyan bisa ngrungokake obrolan sing jujur ​​iki lan aku malah bakal ngrampungake iki lan nalika ngrungokake iki, aku rumangsa asring ana perkara sing kudu ditrapake nalika nerangake pimpinan awak, kaya jujur ​​sampeyan karo awak dhewe. Apa sampeyan bisa ngomong babagan liyane? Kepiye carane aku dadi peran lan aku bisa ndeleng tren ing ngendi redundansi peran dhewe, katrampilan dhewe lan keahliane dhewe? Kepiye kepemimpinan aku, kasejujuran kanggo ndelok manawa aku bisa mundur lan bisa uga duwe tip babagan katrampilan apa sing kudu ditliti?

Cheryl: Kepemimpinan sing cukup jelas, yaiku njaga sampeyan. Yen aku ngerti kerja masa depan saya keluwih-luwih, nomer siji sing arep ditindakake yaiku reaksi miturut hierarki Maslow lan yaiku nyoba nglindhungi dhewe.

Lan pramila kita ndeleng akeh CYA ing organisasi lan kita ndeleng akeh CYA nutupi ** sampeyan. Lan alesan sing kita tingali yaiku manawa wong otomatis nanggapi rasa wedi.

Kayata, aku ora pengin ngetrapake owah-owahan iki amarga tegese aku ora entuk kerja. Sing dakkandhakake minangka pelatih, mula ayo padha lunga mrono. Apa yen kepiye, apa katrampilan sampeyan? Apa gunane sing nggawa? Kepiye sampeyan ngrubah urip wong? Kepiye sampeyan nambahake nilai menyang organisasi? Amarga yen sampeyan nganggo kabel secara harfiah kanggo nambah nilai lan sampeyan mesthi kepengin mbantu wong liya supaya sukses, mula sampeyan ora njamin stabilitas kerja ing mangsa ngarep, ora ana pitakonan.

Kepemimpinan mandiri asale saka awake dhewe. Apa sampeyan yakin sampeyan duwe nilai?

Apa sampeyan yakin sampeyan layak nggawe nilai kanggo wong liya ing ngarep?

Apa sampeyan yakin manawa masa depan dituduhake?

Lan yen sampeyan duwe harga dhiri, tim sampeyan bakal luwih tresna sampeyan tinimbang sing wis ditindakake amarga dheweke ngerti yen sampeyan ora nyoba nglindhungi dhewe. Sampeyan sejatine luwih fokus marang dheweke lan sukses tinimbang nglindhungi daya sing bakal teka lan yen sampeyan nggeser perspektif kasebut, pancen kurang luwih, Oh gosh, aku bakal bisa kerja lan luwih akeh babagan apa sing kudu ditindakake Aku ngerti bener apa sing aku lakoni kanggo nambah nilai. Lan kanggo aku, kanggo sapa wae sing ngrungokake tenan konsep kasebut kanggo level sabanjure, sampeyan bakal bisa nemokake apa-apa sing ora wedi.

Ing cathetan pribadi, aku wis dadi wirausaha luwih saka 20 tambah taun. Saben minggu ora yakin. Aku ora ngerti asalé saka klien sabanjure. Aku ora ngerti saka endi dhuwit mbesuk. Mangkene kasunyatane wis 20 taun luwih. Aku yakin kabeh kudu ngembangake pola pikir wirausaha tinimbang pola pikir iki sing wis tak enteni nganti sawetara dekade suwene gaji sing dijamin, yaiku gaweyan emas.

Pancen wae. Ngalangi supaya ora mikir ngluwihi faktor daya tahan lan uga akeh wong sing wis diprogram kanggo yakin manawa dheweke mung apik minangka identitas kerja sing dienggo lan sing kudu diganti. Identitas kudu ngalih menyang, kita luwih saka kuwi. Kita nduwe regane luwih akeh tinimbang yen sampeyan ora percaya, mula pakaryan sing kudu ditindakake kanggo awake dhewe yaiku babagan ngembangake sing paling dhuwur.

Jason: Whew. Sampeyan dakwartakake menyang paduan suara lan ing omah kasebut. Kita ngrampungake episode iki, ngomong babagan iki lan bisa uga ana siji liyane sing pengin dak tutup sadurunge kita ngethok iki yaiku nalika aku kerja saben dinane, kepiye aku tetep ing ndhuwur ndeleng tren sing bakal ditrapake kula paling cepet? Kaya carane aku tetep radar supaya ngerti apa sing kudu aku goleki sabanjure?

Cheryl: Ing NextMapping kita kabeh babagan - "Apa mbesuk?" Pitakonan kasebut dadi luwih apik amarga kita ora nggawe kuatir babagan masa depan sing adoh. Dadi apa sing bakal dakkandhakake marang sampeyan yaiku navigasi tren kasebut yaiku babagan fokus ing apa sing ana pengaruh kanggo sampeyan ing mangsa ngarep lan kepinginan lan hawa nafsune lan apa sing pengin sampeyan lakoni lan kontribusi. Lan banjur njaga mripat kasebut. Sampeyan ngerti iki minangka pakaryan kita. Dadi kanggo aku, aku mesthi sinau babagan futuris liya. Apa sing diarani? Lagi apa? Aku dirungokake karo teknologi. Apa tren teknologi lan kepiye pengaruh masyarakat?

Dadi aku mikir yen duwe topi futurist nalika sampeyan lagi nindakake saiki minangka salah sawijining prekara sing bisa diwiwiti saiki ora wedi. Akeh wong sing duwe sirah ing pasir. Dheweke ora pengin ngerti kepiye kedadeyan utawa kedadeyan. Aku ngomong, aja tumindak kaya ngono. Angkat sirah. Pay manungsa waé, amarga sing ana kesempatan sing arep saiki.

Lan kanthi cara, iki yaiku pangadeg Uber lan pangadeg Airbnb, dheweke ngangkat kepala lan ndeleng manawa masa depan bakal dibagi lan ujar, iki kedadeyan sing ditindakake dening masyarakat. Wong pengin mobil sing dikarepake. Dheweke pengin ndeleng sapa sing arep mbalekake. Dheweke pengin bisa ngulungi jagad iki lan nggunakake papan panggonane wong liya. Dadi, yen kita angkat sirah metu saka wedhi, kita bakal nemokake kesempatan. Ora ana sing kudu wedi. Siji-sijine perkara sing kudu kita wedi yaiku karusakan dhewe.

Kita mlebu kendhungan dalan dhewe - blok mandeg dhewe lan aku, kuwi sing bakal saya wedi yaiku ana ngendi aku mandheg? Ngendi aku nutup potensial? Ngendi aku mungkasi kesempatan? Amarga yen aku ora ndelok ing ngarep, tegese aku mung kepengin urip umpluk. Aku manggon nolak. Aku ora nyingkiri lan aku wis nate ing kali kali. Jason, ora nyenengake. Sampeyan mbuwang akeh wektu kanggo nolak. Pitakonan paling apik kanggo aku yaiku: "Kepiye carane dadi bojo sing paling apik, ibu sing paling apik, mbah sing paling apik, kanca paling apik, penawaran nilai paling apik kanggo klien?" Aku mung pengin, lan iki wis nangis mripatku. Aku pengin dadi manungsa sing paling apik sing bisa aku lan yen ana tujuanku, aku ora wedi marang masa depan. Zero wedi.

Jason: Cheryl, matur nuwun sanget kanggo ngenteni wektu iki karo kita lan nuduhake kabeh wawasan sing apik tenan iki. Aku mikir kabeh wong bakal lunga ing kene kanthi pola pikir sing beda babagan cara ngatasi masa depan iki sing bakal teka kanthi cepet lan luwih cepet.