New Kursus! Masa Munculake lan Mupakat Bakat Ndhuwur

recruitment-retention-online-course

Salah sawijining masalah utama sing dihadapi bisnis saiki yaiku nemokake lan njaga wong sing apik.

Sing sejatine yaiku cara lawas kanggo ngirim pakaryan, nyewa kerja lan ngarep-arep wong bakal tetep ora kerja maneh.

Masa depan yaiku babagan 'karya' dudu 'pekerjaan' - ing bisnis mbesuk bakal katon ing karya kanthi wutuh banjur nggawe ide apa utawa sapa sing paling apik supaya bisa ditindakake.

Contone, apa karya sing kudu ditindakake AI lan apa sing kudu ditindakake kanthi otomatis lan pungkasane apa karya sing paling ditindakake dening manungsa.

Kursus modul 8 iki mlaku-mlaku sampeyan kabeh elemen supaya siap saiki amarga ana hubungane karo nemokake lan njaga wong apik.

Sampeyan bakal sinau:

  • Wektu kerja kanthi cepet lan cara siap siap
  • Dampak saka transformasi digital ing papan kerja lan kepiye teknologi ngowahi sifat pakaryan
  • Tantangan utama kanggo narik kawigaten bakat ing ndhuwur
  • Tren buruh ngganggu kasunyatan sing nemokake lan tetep dadi wong sing apik
  • Swara 20 nganakake ide babagan narik kawigaten wong sing paling apik kanggo 'karya' kasebut.
  • Kepiye cara ndelok wong kanthi cara sing anyar lan apa beda
  • Katrampilan paling ndhuwur sing dibutuhake para pimpinan supaya bisa nahan bakat ndhuwur
  • Kepiye supaya wong paling dhuwur sampeyan luwih dawa tinimbang rata-rata wektu kerja
  • Bahan, kuis lan bahan dhukungan kanggo mbantu sampeyan nambah sukses ing mupangat lan njaga bakat paling ndhuwur