New Kursus! Cara Nggawe lan Inovasi Ing Kecepatan Owah

nggawe-inovasi-mesthi-gambar

Masa depan sukses ora gumantung saka siji utawa loro 'pahlawan' ing bisnis - masa depan babagan 'kita' lan kepiye inovasi lan nggawe kanthi cepet owah-owahan.

Ing inovasi lan kreativitas kepungkur dicepengake minangka kegiatan kanggo departemen pemasaran utawa departemen IT - ing inovasi mbesuk perlu dening kabeh wong ing perusahaan.

83% buruh sing diteliti nyatakake yen ora duwe wektu kanggo menehi inovasi amarga kerjane saiki wis kabentuk. Solusi kasebut ana kanggo nggawe kreatifitas wektu nyata ing kegiatan kerja saben dinten.

Kursus modul 7 iki nyedhiyakake ide, strategi lan sumber daya kanggo individu lan tim kanggo nambah kemampuan kanggo nggawe lan gawe anyar kanthi cepet lan nambah ketangkasan.

Sampeyan bakal sinau:

  • Sejarah inovasi - kepiye inovasi wis nyebabake pengaruh saiki
  • Napa kita kudu nggawe inovasi lan nggawe kolektif lan kolaboratif supaya bisa mbesuk masa depan sing luwih positif lan sukses
  • Tantangan kerja kanggo inovasi - ngapa angel lan kepiye gampang diakses lan luwih gampang diakses
  • Tantangan individu kanggo inovasi - kenapa owah-owahan iku angel lan kepiye menehi inspirasi kanggo wong supaya bisa terus-terusan mikir kanthi pola pikir sing kreatif
  • Skills anyar sing dibutuhake para pekerja supaya bisa nambah katrampilan lan gawe anyar
  • Cara nggawe budaya inovasi sing ngrawat, ndhukung lan mbantu para pekerja dadi gedhe nalika nggawe solusi anyar
  • Sepuluh strategi paling ndhuwur saka budaya sing inovatif banget lan kepiye cara bisa sinau lan ngetrapake apa sing ditindakake
  • Sumber, kuis lan bahan dhukungan kanggo mbantu sampeyan nambah kreatifitas lan inovasi ing papan kerja