Masa depan Kursus Online Kerja

Masa depan kerja njaluk para pemimpin sing wani, keaslian, prihatin lan duwe katrampilan interaksi manungsa sing nganyari sing bener-bener owah-owahan ing papan kerja.

Katrampilan interaksi manungsa sing ditingkat kalebu kalebu sawetara intelektual ngluwihi IQ, kapinteran kayata kapinteran kreatif, intelijen emosi, intelijen generasional lan liya-liyane.

Masa depan kursus online kerja nggabungake masa depan riset kerja kanthi strategi lan gampang kanggo ngetrapake strategi.

Pilihan kalebu sinau mandhiri dhewe utawa dhukungan pelatih kanggo sukses lan tanggung jawab implementasine.

Aku nemokake iki minangka program sing apik kanggo individu ing level organisasi, sing ora diwatesi kanggo posisi kepemimpinan tradisional. "

B. Wilkins, Komunikasi OmniTel

Saben Course saka Work Way kalebu:

  • Akses menyang (s) program lan kabeh konten sundel eksklusif kanggo 1 taun lengkap!
  • Video Asynchronous sing ditawakake Cheryl Cran dadi segmen menit 5-6 kanggo njaga fokus, pemahaman lan perhatian siswa
  • 'Pandhuan Perjalanan' sing bisa didownload sing hi-light point kanggo saben Unit, digunakake kanggo cathetan cathetan banjur dadi pandhuan referensi sing terus ditindakake.
  • Piranti macem-macem alat sing kuat kanggo didownload lan nggunakake langsung ing pakaryan
  • Penilai lan pitakon online kanggo njamin pemahaman peserta
  • Dhukungan pelatih pilihan

#1 Kursus - Kabeh pimpinan

Ing masa depan karya 'Kabeh wong Pimpinan'. Ana kurang luwih fokus ing 'judhul' lan luwih fokus ing tanggung jawab dewan lan katrampilan kepemimpinan dhasar kanggo kabeh. Kabeh wong kudu ngetrapake keterampilan sing kalebu pamikiran kritis, nggawe keputusan, interaksi manungsa lan liya-liyane.

Selengkapnya

#2 - Ganti Kepemimpinan

Tantangan paling gedhe yaiku siap kanggo kerja masa depan yaiku supaya wong-wong bisa ganti ing papan kerja. Apa sampeyan ngetrapake teknologi anyar ing papan kerja utawa proyek gedhe liyane pimpinan akeh ngremehake tantangan supaya owah-owahan wong. Program kerja masa depan iki fokus kanggo dadi pimpinan pangowahan lan cara nggawe budaya pamimpin pangowahan.

Adhedhasar buku, "Art of Change kepemimpinan" kursus iki nyedhiyakake data lan strategi babagan cara tangkas, inovatif lan siap ing ngarep.

Selengkapnya

Kursus #3 - Kepemimpinan Transformasional

Kita manggon ing wektu transformasi lan YOU sing ngowahi! Masa depan kerja bakal digawe dening pimpinan transformasi sing bisa ngramal lan ngganti menyang owah-owahan nyata ing papan kerja.

Kepemimpinan transformasi kalebu pemikiran desain, pendekatan pelatih, lan kepinginan asli kanggo mbantu wong luwih unggul tinimbang sampeyan! Pemimpin transformasi minangka model inspirasi. Riset negesake manawa pamimpin transformasional nambah kemampuan kanggo nganut lan njaga bakat paling dhuwur.

Selengkapnya

#4 - Kepemimpinan sing dituduhake

Kepemimpinan sing dituduhake minangka masa depan strategi kerja. Riset negesake manawa Milenium lan Gen Z dadi gedhe ing budaya kepemimpinan sing dituduhake.

Perusahaan kaya Zappos, GE, lan Amazon wis nggunakake versi model kepemimpinan sing dikepengini kayata holacracy sajrone udakara sepuluh taun. Sampeyan bakal sinau kepiye dadi pimpinan 'dibagi kepemimpinan'.

Selengkapnya

soleh

Sabanjure sabanjure sing bakal kasedhiya minangka masa depan kerja online bakal dadi Leading & Kolaborasi Kanthi Generasi Y lan Z.

Yen sampeyan wedi karo pengaruh Generasi Y's / Millenial ing masa depan kerja, wedi banget marang Gen Z!

Kursus iki bakal menehi ide lan solusi babagan cara kolaborasi lan sukses karo Gen Y lan Z. Sinau babagan cara komunikasi, melu, menehi inspirasi lan nggunakake katrampilan demografi paling gedhe ing papan kerja.