NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Masa depan Pakaryan lan Panguwasa Merek

Muga 22, 2020

Bubar aku dadi tamu ing Zync agensi podcast seri ngomong babagan masa depan kerja lan kekuwatan merek.

Ing podcast, kita (tim Zync lan aku) mbahas kenapa duwe merek sing kuat saiki luwih penting tinimbang saiki.

Mangkene transkrip podcast kasebut - utawa sampeyan bisa ngrungokake kene.

Brad: Halo, kabeh lan minggu iki kabeh merek. Kita pancen dihormati lan seneng banget yen duwe tamu istimewa, Cheryl Cran, dheweke gabung karo podcast saiki kanggo kerja lan merek mbesuk.

Cheryl Cran minangka masa depan ahli lan makarya saka NextMapping.com dheweke dadi penulis buku sangang buku kalebu edhisi nomer loro "Pemetaan Sabanjure - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja" lan buku kerja rekanan lan kita pancen kerja bareng Cheryl ing jeneng NextMapping lan posisi NextMapping. Dheweke iku uga masa depan influencer nomer siji lan konsultan pemenang penghargaan internasional. Dheweke wis tampil ing Forbes, pos Huffington, Metro, New York, CBS lan Luwih akeh. Dadi Cheryl, matur nuwun sanget amarga wis gabung karo kita dina iki lan seneng banget bisa ngobrol babagan masa depan karo sampeyan.

Cheryl: Matur suwun Brad. Aku seneng ning kene.

Brad: Kita pengin langsung mlebu amarga tim duwe akeh pitakon kanggo sampeyan lan kita pengin menehi perspektif babagan apa sing bakal kedadeyan adhedhasar kabeh sing kedadeyan. Dadi, kita luwih seneng miwiti takon karo sampeyan babagan kepiye kahanane saiki lan kabeh sing bisa ditemokake, kepiye pinemu lanskap kerja bakal diganti sajrone sawetara taun kepungkur?

Cheryl: Kaping pisanan, aku pengin ujar manawa kita prédhiksi 10 taun kepungkur manawa 50% tenaga kerja bakal kerja adoh ing taun 2020.

Kita ora prédhiksi pandemi minangka salah sawijining sebab kedadeyan kasebut, nanging kabeh pratandha lan kabeh panelitian pola sing wis ditindakake sajrone pangenalan pola nuduhake masa depan otomatis sing bakal duwe otomatisasi, robot, teknologi liyane. inovasi, sing ateges masarakat bakal kepengin makarya kanthi jarak adoh. Sadurunge pandemi, akeh organisasi wiwit nindakake gerakan menyang budaya kerja adoh. Saiki sing kedadeyan yaiku pandemi sing dipeksa, mula kita bakal bisa ndeleng masa depan sing terus fokus ing karya jarak jauh.

Sing bakal kita tingali yaiku sarat supaya pimpinan bisa beda banget tinimbang sadurunge. Kita bakal ndeleng luwih akeh tim sing dikelola kanthi mandhiri. Kita bakal ndeleng organisasi nggunakake kepemimpinan jinis Holacracy lan kepemimpinan jinis sosial liyane. Maneh, iki minangka prekara-prekara sing wis dak tulis ing bukuku lan sing wis dakkandhakake. Masa depan kerja bakal dadi luwih akeh tenaga kerja tinimbang perusahaan sing dipimpin. Lan aku bakal ngaso ing kono lan ora bakal mbukak kanggo eksplorasi luwih lanjut.

Brad: Dadi, yen sampeyan ngobrol babagan pimpinan buruh, apa sampeyan mikir minangka sawetara unsur sing bakal berubah nalika buruh dipimpin dadi pimpinan perusahaan sing dipimpin?

Cheryl: Kaping pisanan, kita bakal ndeleng peningkatan ekonomi manggung. Kita bakal ndeleng akeh buruh liyane sing ujar, sampeyan ngerti, aku ora pengin kerja ing siji perusahaan. Aku pengin pengalaman multi industri. Dadi aku bakal makarya kanggo sawetara organisasi minangka kontraktor, minangka freelancer, lan kerja kanthi cara sing mbantu dheweke nggawe basis ilmu nanging uga nambah pilihan mbesuk. Dadi pimpinan pekerja tegese sanajan kahanan saiki lan saiki, aku ngerti banget babagan jumlah pengangguran ing AS lan Kanada sing saiki ana sajrone pandemi, lan ora tahan manawa kita ngerti isih bakal ana kekurangan tenaga kerja nalika kondur dadi normal, mula ora bakal bali maneh kaya apa biyen. Bakal pindhah menyang normal sabanjure lan normal sabanjure bakal dadi lingkungan sing beda banget ing ngendi para pekerja bakal mutusake pinten lan kepiye kerjaane.

Para pekerja bakal nuntut kerja ing jarak jauh minangka bagean saka deskripsi proyek. Para pekerja bakal nemtokake cara pengin kerja lan organisasi isih kudu nemokake wong sing duwe talenta lan organisasi kudu nyukupi tuntutane para pekerja lan kepiye carane kepengin kerja lan mung kasunyatan anyar sing ana ing organisasi kasebut adaptasi sadurunge. Nanging saiki pancen kepiye kepiye kita narik talenta sing paling apik kanthi duwe lingkungan sing fokus karo buruh lan lingkungan sing fokus karo perusahaan.

Jeremy: Cheryl, apa sing sampeyan pikir bakal penting kanggo para merek lan pemasar supaya ngerti babagan kasunyatan anyar iki?

Cheryl: Aku mikir manawa diskusi merek kasebut. Aku mikir kaping pirang-pirang nalika ndeleng merek lan, lan nggarap sampeyan, sampeyan ngerti proses sampeyan saestu jero lan sampeyan ndeleng kabeh sudut, sampeyan ndeleng crowdsourcing, basis klien lan kabeh perkara kasebut kowe pancen apik tenan.

Aku mikir merek saiki kudu pesen sing nuduhake nilai organisasi lan nuduhake pekerja manawa merek kasebut minangka organisasi sing dipimpin. Merek kasebut kudu barisan karo sikap pekerja sing anyar. Merek kasebut kudu duwe kabijakan kerja sing adoh, proses pekerja etika lan jumbuh karo janji merek karo pengalaman buruh saliyane pengalaman pelanggan.

Brad: Lan sampeyan bakal ujar, Cheryl, buruh bakal ngarep-arep samubarang pancen bener lan jujur.

Cheryl: Ya, kanthi akeh warta palsu sing wis diluncurake karo wong-wong mau sensitif banget karo keselarasan lan integritas, mula keasliane. Dadi, dheweke nggoleki merek. Dheweke nggoleki perusahaan sing duwe merek, yaiku merek sing ngirim merek kasebut. Ing Sabanjure Pemetaan salah sawijining prekara sing cocog banget kanggo kita yen wis merek karo sampeyan yaiku kasunyatan manawa merek kasebut sejajar karo apa sing bakal kita pikirake, sing nulungi wong liya entuk apa sing bakal ditindakake. Dadi, yen merek ora sejajar, ora ana wong liya.

Sampeyan ora duwe wektu maneh kanggo nggayuh wong liya, merek kudu ndharat kanthi cepet lan asli supaya wong bisa langsung entuk lan entuk proposisi nilai langsung saka merek.

Gabi: Ngomong babagan level organisasi, apa struktur cara kerja kita, bakal ganti beda-beda jam, kerja luwih adoh, kaya sing wis sampeyan ucapake utawa liyane?

Cheryl: Oh, kabeh sing kasebut ing ndhuwur. Nggih Aku takon pitakon dina liyane babagan real estate. Apa tegese realita pasca pandemi kanggo real estate perusahaan? Dadi, akeh organisasi, sadurunge pandemi, kita wis ndeleng kaya apa tampilan ing papan makarya sing adoh? Sampeyan ngerti, apa persentase buruh sing kerja ing kantor? Apa persentase sing bisa digunakake saka jarak adoh? Kepiye carane kita nindakake? Ya, iku mbutuhake kabijakan kerja jarak jauh, sing saiki dideleng akeh perusahaan. Dadi kerja bakal ana, dakkira luwih akeh tinimbang kabeh cara kanggo digunakake. Dadi, aku yakin mbesuk sampeyan pengin kerja kanthi jarak jauh utawa pengin kerja ing kantor 50% wektu mbatalake, 50% wektu sampeyan cocog karo jinis kerja kasebut.

Kita bakal ndeleng keselarasan sing luwih gedhe babagan kapribadian lan gaya kerja lan jinis karya sing paling cocog karo dheweke. Anekdot sing narik kawigaten kanggo wektu sing saiki ditindakake yaiku introvert berkembang nalika pandemi. Nopo nopo Amarga umume dheweke luwih becik makarya dhewe-dhewe. Iki minangka extroverts sing lagi berjuang amarga akeh aktifitas ing lingkungan kantor ing lingkungan kantor, mula kita wis ngerti, sajrone, kanthi jinis pandemi pasca pandemi, kita ndeleng organisasi sing ndeleng nomer wong nyuda ing kantor. Lan dakkira tren kasebut bakal terus. Aku mikir bakal ndeleng awak lan kantor sing kurang anget lan liyane saka hibrida jarak jauh ing tim kantor lan puteran. Lan aku uga mikir panggunaan kantor bakal luwih saka, struktur jinis WeWork. Pods klompok wong sing teka ing proyek. Dheweke isih bakal bisa digunakake, sampeyan ngerti maneh, remot hibrida lan ing kantor. Lan aku uga ndeleng kantor, real estate perusahaan sing meh padha karo Airbnb kanggo warga. Kita bakal bisa ndeleng Airbnb kanggo perusahaan sing bakal bisa nggunakake ruang ngluwihi cara digunakake saiki. Dadi akeh pangowahan teka lan cepet banget.

Kristen: Sampeyan ngomong babagan cara pengaruhe bisnis. Aku kepingin weruh apa pandemi iki bakal ngowahi cara pamrentah sejatine tumindak?

Cheryl: Pamrentah, aku percaya padha karo perusahaan sing dipimpin pekerja, kita bakal ndeleng pamrentah sing dipimpin warga lan kita kabeh wis tekan kana. Maksudku, ing Kanada, kita bathi banget amarga kita urip kanthi demokrasi sejati, nanging kita bakal luwih akeh ngerteni luwih akeh babagan sing wis ditemokake, kanthi dhuwit sing wis dibiayai kanggo bisnis cilik lan kanggo sampeyan ngerti, para tenaga kesehatan, layanan penting saka sudut pandang tenaga kerja pamrentah.

Minangka pamrentah industri duwe akeh pakaryan kanggo ngetrapake masa depan kerja.

Lan aku bisa ngomong amarga dheweke wis dadi klien lan sawetara klienku.

Lan sing dakkarepake yaiku akeh industri tradisional kayata finansial pamrentah, asuransi, wis ketat banget babagan cara nyusun papan makarya sing padha duwe tantangan kanggo adaptasi karo realita kerja jarak jauh, , apa sing kedadeyan anyar, nanging uga duwe masalah kanggo narik lan nahan talenta utawa wong amarga pancen mbatesi cara sampeyan kerja kanggo wong-wong mau lan karo dheweke.

Dadi aku wis mangsuli pirang-pirang taun, rong papan sing bakal dadi paling nglarani nalika para pengusaha bakal dadi pamrentah lan serikat pekerja. Lan alasane yaiku struktur ora fleksibel lan kondusif menyang tujuan sing bakal ditindakake. Ora ateges sampeyan ora bisa modernisasi institusi, nanging ana akeh kepemimpinan sing kudu dimanfaatake kanggo ngeculake lan supaya bisa nemokake kasunyatan karya jarak jauh iki, nanging uga bisa nemokake kasunyatan kerja sing fleksibel, nemokake kasunyatan ekonomi gig.

Brad: Apa sing dakkandhani yaiku sadurunge, sampeyan ngerti, manawa bisnis utawa pamrentah pancen wis resep babagan cara ngrampungake. Apa sing kedadeyan saiki yaiku warga, masarakat, para buruh ujar karo pamrentah lan bisnis, iki sing kita ngarepake lan iki sing dikarepake. Lan saka perspektif merek, kekuwatan merek wis ganti saka, pamrentah lan pengusaha bali menyang masarakat. Apa sampeyan bakal ujar manawa iku penilaian sing adil?

Cheryl: Aku bakal ujar manawa akurat banget. Dadi, kaya perusahaan dadi pimpinan, pamrentah uga dipimpin warga utawa ing endi kita pengin precaya, kayata, ing Kanada, kita pengin yakin manawa kita demokrasi lan bathi banget duwe layanan kesehatan , sampeyan ngerti, kita, aku rumangsa yen kita minangka negara sing wis operasi sajrone pandemi iki pancen misuwur. Dadi, bathi tenan dadi pengusaha pemerintah, nanging merek sampeyan ora cocog karo merek kompetitif. Saingan pamrentah saiki dadi Amazon lan Google lan kabeh perusahaan teknologi kasebut lan yen aku milenium milih kabeh pilihanku lan saiki ana akeh opsi sanajan kita ana ing pandemi iki, ana 32 juta tenaga kerja global sing diprediksi nganti tekan taun 2030.

Pamrentahan kudu nggatekake kepiye carane bersaing Amazon, ing Googles, pambuka kanthi fleksibilitas, nanging uga struktur supaya kita bisa nyedhiyani layanan sing dibutuhake.

Papan dununge dadi luwih fokus marang masarakat lan golek kekarepan sing dikarepake karo masarakat lan butuh mungsuh pola pikir bisnis tradisional sing kudu diadaptasi kanggo kita amarga iki yaiku cara kerja.

Pitakon sing kudu ditakokake pamrentah luwih akeh babagan kabutuhan wong lan apa ana kemungkinan solusi?

Babagan layanan warga negara apa sing paling apik dilayani wong, bot obrolan, AI utawa robot? Yaiku masa depan soal kerja sing anyar. Apa kerjaan, apa kebutuhan lan solusi sing paling apik? Pancen sing nyopir ing tujuane.

Gabi: Apa peran sing bakal ditindakake lan interaksi manungsa sing bakal maju minangka karyawan, minangka konsumen, minangka masyarakat umume?

Cheryl: Ana wong wedi yen bakal tetep, robot bakal teka lan njupuk tugas kabeh wong lan sampeyan ora butuh wong maneh. Riset sing ditemokake yaiku, ora bener. Kasunyatane, forum ekonomi donya ujar manawa masarakat luwih penting tinimbang sadurunge. Nanging, alasane narasi babagan robot sing bakal teka yaiku amarga wedi karo level skill, cocog karo kasunyatan mbesuk. Dadi, sampeyan duwe sekelompok wong sing kudu trampil lan dijadwal maneh supaya bisa nggunakake teknologi kanggo nambah layanan sing diwenehake kanggo wong.

Dadi pancen pancen luwih manungsa tinimbang mbesuk ing mangsa ngarep manungsa. Iki tegese kita minangka merek kudu ndeleng lensa babagan kepiye cara mbantu umat manungsa?

Kita kudu takon, kepiye cara nulungi wong liya?

Masa depan yaiku babagan wong sing sepisanan karo mupangat. Aku mikir, yen ana, pandemik iki meksa kabeh kita pindhah, oke, ngenteni sekedhik, deleng efek kabeh kita mandheg ing lingkungane utawa kepiye carane nggawe masa depan sing luwih lestari lan apa merek kita bakal terus bisa terus-terusan?

Lan kita uga wis ngerteni manawa ana wong sing nemokake luwih akeh babagan wong nalika lagi nyawang kasunyatane. Dadi, kepiye supaya bisa dadi pemimpin sing luwih welas asih karo kahanane pribadi?

Automasi lan masa depan robotisasi iku sejatine meksa supaya kita dadi manungsa sing luwih apik lan manungsa bakal dibutuhake.

Lan pangembangan keterampilan kita kudu meh rong perkara.

Nomer siji, ya kita kudu nambah adaptasi teknologi kita.

Nomer loro, kita kudu dadi manungsa sing luwih apik.

Kita kudu nambah empati, kita kudu nggunakake intelijen emosi. Kita kudu ngerti babagan cara kerja kaya aku uga kita. Lan dakkira kesempatan sing apik kanggo mbesuk.

Brad: Apike sampeyan ngomong amarga aku mikir manawa para merek lan pemasar mesthi ujar, kita mesthi ngrungokake konsumen lan mesthi ana ing pambiji kasebut lan dheweke uga ngrungokake. Nanging aku mikir kepiye cara ngrungokake bisa uga beda ing mbesuk. Dadi sadurunge ngrungokake cara wong tuku utawa napa tuku, aku ngrungokake saiki kudu dadi motivasi supaya dheweke tuku utawa sing motivasi dheweke melu karo merek utawa, utawa milih merek. Dadi, iku, meh kaya mlebu lan ngrungokake level sing luwih jero. Sampeyan ngomong babagan manungsa sing luwih apik. Aku mikir kita uga kudu dadi merek lan pemasar sing luwih apik. Kita kudu ngrungokake kanthi cara sing beda. Sampeyan kudu ngrungokake kanthi sithik pangarepan, sampeyan ngerti amarga ana rong cara kanggo ngrungokake. Sampeyan bisa ngrungokake lan ngenteni wong kasebut ngakoni kabeh perkara sing wis sampeyan pikirake. Utawa sampeyan mung bisa mlebu kanthi pikiran kosong lan ngrungokake lan ngrungokake omongane wong liya. Lan aku mikir manawa iku owah-owahan sing bisa ditindakake kanggo dadi merek lan pemasar sing luwih apik minangka manungsa.

Cheryl: Ana sing bakal diarani ngrungokake. Ing ngendi sampeyan ngrungokake manawa sudut pandang sampeyan bakal dikuatake lan banjur ana sing ngrungokake kanthi intuisi, lan mbutuhake pikiran jembar yen ora ana prasangka lan ana liyane babagan unsur-unsur kejutan sing ora bakal ditindakake dening wong kasebut. tembung liyane, ora sadhar kanggo dheweke, nanging saiki dijupuk dening para ahli merek.

Aku wis ngrasakake karo sampeyan lan tim sampeyan, kabeh padha trampil. Dadi kaya maca ing ngisor level ndhuwur lan bisa nggayuh janji merek kanthi netepi janji kasebut. Aku mikir, ana macem-macem level ngrungokake. Aku mikir saiki kita mlebu ing jaman ngrungokake intuisi sing luwih jero lan fokus ing elemen manungsa ing kene, ing endi merek bakal nyukupi kebutuhan manungsa.

Jeremy: Kepiye sampeyan mikir babagan bisnis lan merek, lan terus terang manawa pamrentah bisa berkembang ing ngarep amarga ana fleksibilitas tambahan, tegese aku bakal ana biaya sing ana, kan?

Cheryl: Aku rumangsa apa sing dilakoni NextMapping, yaiku mbantu para pemimpin supaya bisa nggedhekake kapemimpinane. Pancen butuh pola pimpinan kepemimpinan anyar kanggo diwiwiti.

Pandemi sing dipeksa yaiku nyadari yen kita kabeh kudu luwih adaptasi, yaiku gangguan kekuwatan sing nyebabake bisnis bisa nggatekake, sing pancen menarik amarga sadurunge pandemi sampeyan bisa duwe akeh ahli kaya aku sing bakal ngomong yen langit wis tiba lan kabeh wong arep, ya, ya, kita bakal terus nindakake apa sing bener?

Nanging saiki kita duwe gangguan global nyata sing saben wong ngrasakake rasa lara kasebut.

Dadi sampeyan duwe rong pilihan kanggo pangowahan kasebut lan gangguan kasebut. Sampeyan bisa nglirwakake rasa sakit lan nerusake sing direncanakake nalika sampeyan nindakake sadurunge pandemi lan, lan iku pilihan. Lan pilihan kasebut bisa nyebabake sampeyan dadi ora relevan ing mbesuk minangka bisnis .B, sampeyan kudu terbuka kanggo akuisisi utawa pengambilalihan amarga wong sing luwih prigel utawa luwih gelem adaptasi bakal ndhisiki game kanggo nanggepi rasa nyeri ing jaman kepungkur,

Aku bakal ujar minangka ahli strategis yen bantahan kasebut, mula iki bakal mbayar dhuwit sing akeh banget kanggo BISA nggawe pangowahan iki.

Lan aku mikir argumen anyar yaiku apa regane ora nggawe pangowahan lan data lan validitas lan kasuseane, amarga miturut pengalamanku, akeh pimpinan sing kaku lan tetep ing posisi ngubengi ego.

Sanajan luwih saka 20 taun pengalaman ing tim, ora ana siji-sijine sing duwe pengalaman apa sing kedadeyan saiki. Nanging apa sing ana ing kita yaiku katrampilan, keluwesan lan kekarepan nyingkirake ego kanggo golek cara kolaborasi lan nambah nilai.

Sing bakal maju para pamimpin yaiku kekarepan kanggo ujar, aku ora ngerti, nanging kita duwe tim sing kebak wong sing cerdas lan bareng-bareng mbukak pikiran, kita bakal mbukak sumber, kita bakal ningkatake katrampilan kepemimpinan supaya kita luwih adaptasi, fleksibel sing bisa ditindakake, supaya bisa morf, bisa nggunakake apa sing kedadeyan lan kanthi strategis, biaya ora nggawe pangowahan iku bisa urip ing mbesuk

Brad: Sing dakrungokake yaiku wong-wong sejatine sadhar yen dheweke ora bisa njaluk wong liya supaya bisa fleksibel kabeh tanpa fleksibel. Leres?

Cheryl: Ora takon. Dadi, siji perkara sing pengin dakwujudake yaiku ora ngomong babagan nalika ngomong babagan ekonomi sing dipimpin para pekerja utawa bisnis sing dipimpin dening pekerja, kita sejatine ngomong babagan akuntabilitas. Dadi, sapa wae sing dadi tenaga kerja supaya slamet, sampeyan mesthi ora bakal bisa slamet, mula aku nyekel kabeh kertu, mr majikan, lan saiki sampeyan bakal nindakake apa sing dakkandhani. Ora kaya sing dakkandhakake. Sing dakkandhakake yaiku ana akuntabilitas bebarengan. Dadi pegawe sing gelem maju lan reskill tanpa ngenteni majikane bisa nindakake perkara kasebut.

Sampeyan ngerti, kanthi tembung liya, yaiku sing sinau salawas-lawase lan ujar, "Aku bakal njupuk ilmu lan sinau supaya aku bisa dadi wong sing paling gampang diadopsi lan paling fleksibel lan mbantu poros perusahaan".

Ana kudu tanggung jawab bebarengan antarane para pekerja lan majikan.

Cheryl: Klien lan kolega sing wis dakkandhakake ngandhakake yen ana kedadeyan tangi saiki lan bagean saka panggilan tangi kasebut mirip banget ing taun 1980-an nalika suku bunga 22% lan wong-wong kelangan omah.
Lan sangang puluh nalika kita duwe perang lan resesi taun 2008.

Gangguan iki dadi telpon sing cepet-cepet, lan bakal nyebabake pitakon kayata, apa sing dibutuhake? Kepiye cara kerja? Kepiye cara kerja sama? Kepiye cara nggedhekake keterampilanku? Kepiye cara mbantu wong liya sukses?

Iki minangka pitakon sing minangka individu, yen kita takon marang awake dhewe, mula kita bakal duwe stabilitas kerja ing salawas-lawase utawa stabilitas kerja. Nanging yen sampeyan lungguh lan sampeyan bakal lunga, sampeyan bakal ngerti, pamrentah bakal ngurus aku. Ya iku mung lunasi murni. Sampeyan ora tanggung jawab kanggo peran sampeyan nggawe masa depan sampeyan dhewe.

Nggawe masa depan iku saestu sing ana ing tangan kita kabeh.

Dadi isih akeh kesempatan sanajan kita ngalami sejarah sing angel banget lan wektu sing angel, beda banget karo jaman angel liyane sing wis ana ing jaman mbiyen, nanging kita isih kudu luwih jero wilayah sing padha karo jaman biyen kanggo ngatasi masalah kasebut. Nanging amarga iki, kemampuan kanggo berkembang lan ora mung urip bakal dadi kunci kanggo wong-wong sing teka-teki sabanjure. Lan, lan aku mikir manawa pancen kuat nalika nyampurake kabeh sing dicritakake babagan masa depan karya karo apa sing kudu dilakoni para merek lan pemasar kanggo ndhukung kabeh perkara kasebut.

Brad: Pancen bener. Pesen kudu didadekake siji. Posisi kudu didadekake siji. Sampeyan ora bisa nggawe kabeh wong kasebut makarya ing kahanan kasebut utawa urip ing pamrentah kasebut. Banjur marketing lan branding tetep padha. Kaya sadurunge. Dadi, kabeh babagan kita kabeh sing biasane ndeleng kabeh babagan lan ngerteni manawa supaya bisa maju lan nindakake perkara kasebut, kita kudu nindakake telung prekara sing sampeyan ujar. Kita kudu duwe kepemimpinan sing luwih apik. Kita, sing dadi pimpinan, kudu dadi pimpinan sing luwih apik lan kudu ngarep-arep luwih akeh saka pimpinan, yen ora ana posisi kepemimpinan, kita kudu dadi merek lan pemasar sing luwih apik lan luwih apik ing proyek lan luwih gelem tanggung jawab lan ngarepake uga tanggung jawab. Lan pungkasane, miturut sampeyan, kita kudu dadi manungsa sing luwih apik.

Kita mung kudu dadi manungsa sing luwih apik. Lan aku mikir manawa pungkasane kedadeyan iki. Lan iki sing bisa dijupuk saka kabeh perkara kasebut. Cheryl, matur nuwun sanget kanggo wekdal sampeyan. Sampeyan ngerti, kita, kita seneng banget bisa entuk sampeyan ing kene. Kita seneng banget ngomong babagan masa depan kerja lan masa depan merek lan nggabungake rong perkara kasebut. Dadi matur nuwun wis gabung karo kita. Kita pancen ngormati. Matur nuwun Dadi kabeh wong, kabeh iku penting kanggo minggu iki.