NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Masa depan Pakaryan lan Panguwasa Merek

Muga 22, 2020

Bubar aku dadi tamu ing Zync agensi podcast seri ngomong babagan masa depan kerja lan kekuwatan merek.

Ing podcast, kita (tim Zync lan aku) mbahas kenapa duwe merek sing kuat saiki luwih penting tinimbang saiki.

Mangkene transkrip podcast kasebut - utawa sampeyan bisa ngrungokake kene.

Brad: Halo kabeh wong lan welcome kabeh minggu iki kabeh ana merek. Kita banget diajeni lan seneng amarga kita duwe tamu khusus, Cheryl Cran, dheweke gabung menyang podcast dina iki babagan masa depan kerja lan merek.

Cheryl Cran minangka masa depan ahli lan makarya saka NextMapping.com dheweke penulis sangang buku kalebu edisi nomer loro "NextMapping - Enteni, Navigasi lan Gawe Masa Depan" lan buku kerja rekan lan kita bener-bener makarya karo Cheryl kanthi jeneng NextMapping lan ing posisi NextMapping. Dheweke uga masa depan influencer nomer siji lan konsultan pemenang penghargaan internasional. Dheweke ditampilake ing Forbes, kirim Huffington, Metro, New York, CBS lan Luwih akeh. Dadi Cheryl, matur nuwun kanthi sanget kanggo gabung karo dina iki lan kita seneng seneng ngobrol babagan mbesuk karo sampeyan.

Cheryl: Thanks Brad. Aku seneng teka kene.

Brad: Kita pengin mlumpat kanthi bener amarga tim akeh pitakonan kanggo sampeyan lan kita pancene pengin entuk perspektif sampeyan babagan apa sing bakal kedadeyan. Dadi, kita pancene seneng diwiwiti kanthi takon sampeyan babagan kepiye kedadeyan saiki lan kabeh sing bisa ditemokake, kepiye sampeyan mikir babagan lanskap kerja bakal diganti sajrone sawetara taun sabanjure?

Cheryl: Ingkang sepisanan, kula kepéngin nyatakaken 10 taun kepungkur bilih 50% tenaga kerja bakal adoh kerja ing taun 2020.

Kita ora prédhiksi pandemi minangka salah sawijining sebab kanggo kedadeyan kasebut, nanging kabeh tandha lan kabeh riset pola sing wis ditindakake miturut pola pangenalan kasebut nuding menyang masa depan otomatis ing endi kita bakal duwe otomatis, luwih akeh robotik, teknologi liyane inovasi, sing tegese wong bakal bisa ngupayakake kerja adoh. Sadurunge pandhemen, akeh organisasi wiwit nggawe gerakan menyang budaya kerja sing adoh. Saiki kedadeyan yaiku pandhemen meksa, mula kita bakal bisa ndeleng masa depan sing terus dadi karya terpencil.

Sing bakal dakpengerteni yaiku syarat para pimpinan supaya bisa beda banget tinimbang sing dituntun sadurunge. Kita bakal bisa ndeleng tim ngatur dhewe sing luwih akeh. Kita bakal ndeleng organisasi nggunakake pimpinan jinis Holacracy sing luwih kepemimpinan lan jinis kepemimpinan. Apa maneh, iki minangka perkara sing wis dak tulis, lan dakcritakake. Masa depan kerja bakal luwih dadi pekerja sing dipimpin tinimbang perusahaan sing dipimpin. Lan aku bakal ngaso ana ing kono lan ngidini supaya mbukak eksplorasi.

Brad: Dadi, yen sampeyan ngobrol babagan pimpinan buruh, apa sampeyan mikir minangka sawetara unsur sing bakal berubah nalika buruh dipimpin dadi pimpinan perusahaan sing dipimpin?

Cheryl: Ingkang sepisanan, kita bakal ndeleng peningkatan ekonomi gig. Kita bakal ndeleng karyawan luwih akeh sing ujar, sampeyan ngerti apa, aku ora pengin nggarap perusahaan siji. Aku pengin pengalaman industri macem-macem. Dadi, aku bakal kerja kanggo sawetara organisasi minangka kontraktor, minangka freelancer, lan makarya kanthi cara sing mbantu dheweke mbangun dhasar pengetahuan nanging uga nambah pilihan masa depan. Dadi pekerja dipimpin tegese sanajan saiki karo kahanan saiki, aku ngerti babagan jumlah pengangguran ing AS lan Kanada saiki sajrone pandemi, lan ora bisa ndeleng manawa isih ana. kekurangan pekerja nalika samubarang bali menyang normal sabanjure, saengga ora bakal bali maneh. Bakal mbukak normal lan sing normal bakal dadi lingkungan sing beda karo para pekerja sing arep milih pira lan kepiye kepiye kerja.

Pakaryan bakal njaluk kerja kanthi adoh minangka bagean saka panjelasan kerja. Pegawe arep ndhikte kepiye pengin kerja lan organisasi isih kudu golek wong-wong sing duwe bakat lan organisasi sing kudu ketemu panjaluk buruh lan kepiye pengin kerja lan iku mung kasunyatan anyar sing wis ditindakake organisasi. adaptasi sadurunge iki. Nanging saiki kepengin banget kepiye carane bisa narik kawigaten bakat sing paling apik kanthi nduwe lingkungan fokus buruh tinimbang lingkungan fokus perusahaan.

Jeremy: Cheryl, apa sing sampeyan pikir bakal penting kanggo para merek lan pemasar supaya ngerti babagan kasunyatan anyar iki?

Cheryl: Aku mikir manawa diskusi merek kasebut. Aku mikir kaping pirang-pirang nalika ndeleng merek lan, lan nggarap sampeyan, sampeyan ngerti proses sampeyan saestu jero lan sampeyan ndeleng kabeh sudut, sampeyan ndeleng crowdsourcing, basis klien lan kabeh perkara kasebut kowe pancen apik tenan.

Aku mikir merek saiki kudu pesen sing nuduhake nilai organisasi lan nuduhake pekerja manawa merek kasebut minangka organisasi sing dipimpin. Merek kasebut kudu barisan karo sikap pekerja sing anyar. Merek kasebut kudu duwe kabijakan kerja sing adoh, proses pekerja etika lan jumbuh karo janji merek karo pengalaman buruh saliyane pengalaman pelanggan.

Brad: Lan sampeyan bakal ujar, Cheryl, buruh bakal ngarep-arep samubarang pancen bener lan jujur.

Cheryl: Ya, kanthi pirang-pirang warta palsu sing dibedakake karo wong pancen sensitif alignment lan integritas, sing asale saka keasliane. Dadi, dheweke nggoleki ing merek. Dheweke nggoleki perusahaan sing urip saka merek, dadi merek, ngirim merek kasebut. Ing NextMapping salah sawijining perkara sing bisa ditindakake kanthi temenan kanggo kita yen wis diwenehi merek karo sampeyan, yaiku merek kanthi salaras karo apa sing bakal kita lakoni, sing mbantu wong liya bakal ngrampungake apa wae. Dadi, yen merek ora selaras, wong ora ana.

Sampeyan ora duwe wektu maneh kanggo menang wong, merek kudu langsung darat lan keaslian saengga masarakat bisa langsung, lan entuk ide langsung saka merek kasebut.

Gabi: Ngomong babagan level organisasi, bakal struktur cara kerja, ganti karo macem-macem jam, karya sing luwih adoh, kaya sing wis dingerteni utawa liya-liyane?

Cheryl: Oh, kabeh ndhuwur. Ya. Aku takon ing dina liyane babagan real estate. Apa tegese kasunyatan pandemik kanggo real estate perusahaan? Wah, akeh organisasi, pra pandemik, kita wis ndeleng babagan apa ing papan kerja sing adoh? Sampeyan ngerti, apa persentase buruh sing kerja ing kantor? Apa persentase sing bakal bisa ditindakake? Kepiye carane kita nindakake? Ya, iki mbutuhake kebijakan kerja remot, sing saiki akeh perusahaan sing dideleng. Dadi gaweyan bakal dadi, aku mikir luwih akeh yen ora ana carte mung siji cara. Dadi aku percaya ing mangsa ngarep, sampeyan pengin kerja ing remot full time utawa sampeyan pengin kerja ing kantor 50% wektu kanthi jarak adoh, 50% wektu sampeyan cocog kanggo jinis karya kasebut.

Kita bakal ndeleng alignment luwih gedhe ing babagan pribadine lan gaya kerja lan jinis karya sing paling cocog karo dheweke. Anekdot sing menarik kanggo wektu saiki, introverts berkembang sajrone pandemi. Kenging punapa? Amarga umume padha nindakake kanthi luwih becik. Iki extroverts sing berjuang amarga urip ing saben wong kanggo kegiatan ing lingkungan kantor, kita wis ngerti, sampeyan ngerti, ing, kaya pola pandemi bali, kita ndeleng organisasi sing ndeleng nomer sithik wong ing kantor. Lan aku mikir yen tren bakal terus. Aku arep ndeleng badan lan kantor sing kurang anget lan luwih akeh hibrida terpencil iki ing tim lan puteran tim. Lan aku uga mikir nggunakake kantor bakal luwih akeh, struktur jinis WeWork. Klompok klompok wong sing teka kanggo golek proyek. Dheweke bakal isih kerja, sampeyan ngerti maneh, hibrida adoh lan ing kantor. Lan aku uga ndeleng kantor, real estate perusahaan sing meh padha kaya Airbnb kanggo penduduk. Kita bakal bisa ndeleng Airbnb kanggo perusahaan sing bakal bisa nggunakake papan ngluwihi cara saiki digunakake. Dadi akeh pangowahan teka lan cepet banget.

Kristen: Sampeyan ngobrol babagan cara pengaruhe bisnis. Aku kepingin weruh manawa pandemik bakal ngganti cara pamarentah bener-bener?

Cheryl: Pemerintah, aku percaya padha karo perusahaan sing dipimpin buruh, kita bakal weruh pamrentah sing dipimpin warga negara lan kita kabeh padha mara ing kana. Maksudku, ing Kanada, kita pancen beruntung amarga kita urip demokrasi sing sejati, nanging kita bakal ngerti luwih akeh babagan apa sing wis dakdeleng karo, kanthi dhuwit sing dibiayai kanggo bisnis cilik lan kanggo sampeyan ngerti, para, buruh kesehatan, layanan penting saka sudut pandang kerja pemerintah.

Minangka pamrentah industri duwe akeh pakaryan kanggo ngetrapake masa depan kerja.

Lan aku bisa uga ujar amarga dheweke wis dadi klienku lan uga dadi sawetara klien.

Lan apa sing dakkandhakake yaiku akeh industri tradisional kayata finansial pemerintah, asuransi, dheweke wis tegas kepiye carane nggawe strukture ing papan kerja sing padha duwe tantangan kanggo adaptasi karo kasunyatan karya terpencil, saka apa , apa sing kedadeyan bubar, nanging uga ngalami masalah narik kawigaten lan mertahanake bakat utawa wong amarga pancen mbatesi kepiye kerja bareng lan dheweke.

Dadi aku wis pirang-pirang taun suwene, rong papan sing bakal dadi paling angel amarga majikan bakal dadi pemerintah lan kesatuan. Lan alesan kasebut yaiku struktur kasebut ora fleksibel lan kondhisi kanggo entuk masa depan kerja. Ora ateges sampeyan ora bisa modernisasi institusi, nanging akeh kepemimpinan sing kudu diunggah supaya diluncurake lan bisa ketemu kasunyatan kerja terpencil iki, nanging uga bisa nemokake kasunyatan sing fleksibel, ketemu realiti ekonomi gig.

Brad: Apa sing dakrungu yaiku sadurunge, sampeyan ngerti, apa ana bisnis utawa pamrentahan banget babagan carane kudu ditindakake. Sing kedadeyan saiki yaiku warga, rakyat, buruh ujar kanggo loro pamrentah lan bisnis, iki sing dikarepake lan iki sing dikarepake. Lan saka sudut pandang merek, kekuwatan merek saya ganti saka, sampeyan ngerti, pamrentah lan pengusaha mundur menyang masarakat. Apa sampeyan bakal nganggep, manawa penilaian kasebut?

Cheryl: Aku bakal nganggep manawa akurat banget. Dadi kaya perusahaan sing dipimpin pekerja, pamrentah dadi pimpinan warga utawa ing ngendi kita kepengin percaya, umpamane, ing Kanada ing kene kita kepengin percaya yen kita demokrasi lan kita duwe bathi banget yen kita duwe kesehatan , sampeyan ngerti, kita, aku ngrasakake cara kita minangka negara sing wis operasi sajrone pandhemen iki wis ana lintang. Dadi kita banget, untung banget uga minangka juragan pemerintah, yen merek sampeyan ora cocog karo merek saingan. Pesaing pamrentahan saiki yaiku Amazon lan Google lan kabeh perusahaan teknologi iki lan yen aku dadi millenial ndeleng kabeh pilihan lan ana akeh pilihan saiki sanajan ana pandemi iki, ana 32 yuta kakurangan tenaga kerja global nganti tekan jaman saiki. taun 2030.

Pamrentahan kudu nggatekake kepiye carane bersaing Amazons, ing Googles, pambuka kanthi fleksibilitas, nanging uga struktur supaya kita bisa nyedhiyani layanan sing dibutuhake.

Papan dununge dadi luwih fokus marang masarakat lan golek kekarepan sing dikarepake karo masarakat lan butuh mungsuh pola pikir bisnis tradisional sing kudu diadaptasi kanggo kita amarga iki yaiku cara kerja.

Pitakon sing kudu ditakokake pamrentah luwih akeh babagan kabutuhan wong lan apa ana kemungkinan solusi?

Minangka gegayuhan layanan warga negara paling apik sing disedhiyakake dening wong, bot obrolan, AI utawa robot? Yaiku masa depan pitakonan kerja sing anyar. Pagaweane, apa sing dadi kabutuhan lan apa solusi sing paling apik? Sejatine iku sing nyopir arep dituju.

Gabi: Apa peran sing bakal ditindakake lan interaksi manungsa sing bakal maju minangka karyawan, minangka konsumen, minangka masyarakat umume?

Cheryl: Ana wedi banget, ana robot sing bakal tetep, robot teka lan bakal njupuk pakaryan kabeh wong lan sampeyan ora butuh wong liya. Panliten sing wis ditemokake yaiku, iku ora bener. Nyatane, forum ekonomi donya ujar manawa masarakat luwih penting tinimbang sadurunge. Nanging, alasan ana narasi ing sekitar robot kasebut yaiku amarga didorong amarga wedi karo tingkat keterampilan, cocog karo kasunyatan masa depan. Dadi, apa sing sampeyan duwe yaiku sejumlah wong sing kudu trampil lan wis diatur supaya bisa nggunakake teknologi kanggo nambah layanan sing diwenehake marang wong.

Dadi sejatine luwih akeh manungsa tinimbang sadurunge manungsa. Tegese kita minangka merek kudu ndeleng lensa iki kepiye bisa nulungi manungsa?

Kita kudu takon, kepiye cara nulungi wong liya?

Masa depan yaiku babagan wong sing sepisanan karo mupangat. Aku mikir, yen ana, pandemik iki meksa kabeh kita pindhah, oke, ngenteni sekedhik, deleng efek kabeh kita mandheg ing lingkungane utawa kepiye carane nggawe masa depan sing luwih lestari lan apa merek kita bakal terus bisa terus-terusan?

Lan kita uga wis nemokake manawa wong wis nemokake luwih akeh babagan wong-wong sajrone ngatasi kasunyatane. Dadi, kepiye kita dadi pemimpin sing luwih welas marang kahanan pribadi wong?

Automasi lan masa depan robotisasi iku sejatine meksa supaya kita dadi manungsa sing luwih apik lan manungsa bakal dibutuhake.

Lan pangembangan keterampilan kita kudu meh rong perkara.

Nomer siji, ya kita kudu nambah adaptasi teknologi kita.

Nomer loro, kita kudu dadi manungsa sing luwih apik.

Kita kudu ngrasakake empati, kudu inteliaran emosional. Kita kudu ngerti babagan cara kerja minangka aku uga kita. Lan aku mikir manawa iki minangka kesempatan sing apik kanggo masa depan.

Brad: Apike sampeyan ujar manawa, amarga aku nganggep manawa para merek lan pemasar mesthi ujar, uga, kita mesthi ngrungokake konsumen lan dheweke bakal bener ing penilaian kasebut lan dheweke wis ngrungokake. Nanging aku mikir carane kudu ngrungokake bisa uga kudu beda ing mbesuk. Dadi sadurunge padha ngrungokake carane wong tuku utawa kenapa tuku, aku ngrungokake saiki kudu dadi apa sing motivasi kanggo tuku utawa apa sing motivasi malah melu merek utawa, utawa milih merek. Dadi, iku, meh kaya kudu mlebu lan ngrungokake ing tingkat sing luwih jero. Sampeyan ngomong babagan dadi manungsa sing luwih apik. Aku mikir uga kudu dadi merek lan pemasar sing luwih apik. Kita kudu ngrungokake kanthi cara sing beda. Kita kudu ngrungokake kanthi pangarepan sing kurang, mula sampeyan ngerti, amarga ana rong cara kanggo ngrungokake. Sampeyan bisa ngrungokake lan nunggu wong kasebut ngakoni kabeh perkara sing wis sampeyan pikirake. Utawa sampeyan mung bisa mlebu kanthi pikiran sing kosong lan ngrungokake lan bener ngrungokake apa sing diarani wong. Lan aku mikir manawa iki minangka shift sing bisa ditindakake kanggo dadi merek lan pemasar sing luwih apik minangka manungsa.

Cheryl: Ana sing bakal diarani ngrungokake lumahing. Yen sampeyan ngrungokake kanggo ndeleng apa sudut pandang sampeyan bakal terus kabenerake banjur ana ngrungokake intuisi lan mbutuhake pikiran sing wiyar ing ngendi ora ana ide sadurunge lan mikir babagan unsur kejutan sing ora bakal ana ing wong. tembung liyane, ora sadar kanggo dheweke, nanging dijupuk dening ahli merek.

Aku wis ngalami manawa karo sampeyan lan tim sampeyan, sampeyan pancen apik banget. Dadi kaya maca ing ngisor level permukaan lan bisa ngetrapake janji merek kanthi manut janji manungsa. Aku mikir, ana macem-macem tingkat ngrungokake. Aku mikir saiki wis ngrungokake jaman sing ngrungokake intuisi sing luwih jero ing ngendi fokus ing unsur manungsa ing kene, ing endi merek bakal entuk kabutuhan manungsa.

Jeremy: Kepiye sampeyan mikir babagan bisnis lan merek, lan terus terang manawa pamrentah bisa berkembang ing ngarep amarga ana fleksibilitas tambahan, tegese aku bakal ana biaya sing ana, kan?

Cheryl: Aku rumangsa apa sing dilakoni NextMapping, yaiku mbantu para pemimpin supaya bisa nggedhekake kapemimpinane. Pancen butuh pola pimpinan kepemimpinan anyar kanggo diwiwiti.

Pamindhahan kasebut meksa yaiku nyatane kita kudu luwih adaptasi yaiku kekuwatan kekuwatan sing nyebabake bisnis menehi perhatian, sing pancene menarik amarga pandemi sampeyan bisa duwe sawetara ahli kaya aku arep ngomong yen langit tiba lan kabeh sing bakal ditindakake, ya, ya, kita bakal tetep nindakake apa sing dilakoni?

Nanging saiki kita duwe gangguan global sing nyata yen kabeh wong ngrasakake titik nyeri.

Dadi, sampeyan duwe rong pilihan babagan perubahan kasebut lan gangguan kasebut. Sampeyan ora bisa nglirwakake rasa sakit lan terus kaya sing direncanakake kaya sing wis ditindakake sadurunge pandemi, lan kuwi pilihan. Lan pilihan kasebut bisa nyebabake sampeyan ora relevan ing mbesuk minangka bisnis .B, sampeyan kudu mbukak kanggo akuisisi utawa njupuk kesempatan amarga ana wong sing luwih tangkas utawa luwih seneng adaptasi bakal maju ing ngarep game nanggepi titik pain ing jaman biyen,

Aku bakal ujar minangka ahli strategis yen bantahan kasebut, mula iki bakal mbayar dhuwit sing akeh banget kanggo BISA nggawe pangowahan iki.

Lan aku mikir sing mbantah anyar iki apa biaya ora nggawe pangowahan lan data lan data lan kesahihan lan kedadeyan kasebut, amarga ing pengalamanku, akeh pimpinan entuk kaku lan tetep tetep dadi jabatane.

Malah kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing tim kita, ora ana sing duwe pengalaman kanggo saiki. Nanging apa sing kudu kita lakoni yaiku ketangkasan, keluwesan lan kekarepan kanggo ngetrapake ego supaya bisa golek cara kanggo kolaborasi lan nambah regane.

Sing arep mindhah pamimpin yaiku kekarepan kanggo ngomong, aku ora ngerti, nanging kita duwe tim sing kebak wong sing cerdas lan bareng-bareng bakal mbukak pikiran, kita bakal mbukak sumber, kita bakal nambah keahlian kepemimpinan kita supaya luwih bisa luwes, fleksibel supaya bisa mlebu, manawa kita bisa morph, bisa ngetren babagan apa sing bakal ditindakake lan kanthi strategis babagan biaya ora nggawe pangowahan yaiku panguripan banget ing mbesuk.

Brad: Sing dakrungokake yaiku manawa wong-wong wis sadhar yen ora bisa takon karo wong liya supaya bisa gampang fleksibel tanpa fleksibel. Bener?

Cheryl: Ora ana pitakonan. Dadi siji bab sing dakkarepake kanthi jelas yaiku kita ora ngomong babagan nalika ngobrol babagan ekonomi sing dipimpin buruh utawa bisnis sing dipimpin buruh, kita bener-bener ngomong babagan tanggung jawab bebarengan. Dadi sapa wae sing dadi buruh supaya slamet, sampeyan mesthi ora bakal slamet ujar, uga, aku bakal nyekel kabeh kertu, majikan, lan saiki sampeyan bakal nindakake apa wae sing dakkandhakake. Sing ora dakkandhakake. Sing dakkandhakake yaiku ana tanggung jawab bebarengan. Dadi buruh sing gelem upskill lan reskill tanpa nunggu dadi juragan nindakake perkara kasebut kanggo dheweke.

Sampeyan ngerti, kanthi tembung liya, dadi siswa sing sinau kanthi dawa lan ujar, "Aku bakal ngetrapake ilmu lan sinau supaya bisa dadi sing paling gampang lan paling fleksibel lan mbantu perusahaan pivot".

Ana kudu tanggung jawab bebarengan antarane para pekerja lan majikan.

Cheryl: Para klien lan kanca-kanca sing wis dakcritakake yen ana panggilan tangi sing kedadeyan saiki lan bagean saka telpon bangun kasebut padha banget ing taun 1980an nalika tarif bungahe 22% lan wong-wong wis kelangan omah.
Lan sangang puluh nalika kita duwe perang lan resesi taun 2008.

Gangguan iki dadi telpon sing cepet-cepet, lan bakal nyebabake pitakon kayata, apa sing dibutuhake? Kepiye cara kerja? Kepiye cara kerja sama? Kepiye cara nggedhekake keterampilanku? Kepiye cara mbantu wong liya sukses?

Yaiku pitakonan sing dadi individu, yen takon marang awake dhewe, mula kita bakal duwe stabilitas kerja gaya urip utawa stabilitas kerja. Nanging yen sampeyan lagi lungguhan lan sampeyan mesthi mlaku, mula wis ngerti, pamrentah bakal ngurus aku. Uga mung lunasi murni. Sing ora tanggung jawab karo tugas sampeyan kanggo nggawe masa depan sampeyan dhewe.

Nggawe masa depan iku saestu sing ana ing tangan kita kabeh.

Dadi isih akeh kesempatan sanajan kita bakal ngalami wektu sing angel banget ing sejarah lan wektu sing angel, beda banget tinimbang jaman angel liyane sing wis kepungkur, nanging kita isih kudu nggali supaya saya jero. wilayah sing padha ing jaman biyen kanggo njaluk awake dhewe. Nanging ora ana, kemampuan kasebut dadi gedhe lan ora mung slamet bakal dadi kunci kanggo wong-wong sing, sing apik kanggo ngatasi teka-teki iki. Lan, aku rumangsa pancen pancen kuat nalika nyampur kabeh sing diomongake babagan masa depan kerja karo sing kudu ditindakake para brander lan pemasar kanggo ndhukung kabeh mau.

Brad: pancen bener. Olahpesen kudu didadekake siji. Posisi kudu didadekake siji. Sampeyan ora bisa duwe kabeh wong sing mlaku ing kahanan kasebut utawa urip ing pamrentahan kasebut. Lan banjur marketing lan branding tetep padha. Kaya sadurunge. Dadi, kabeh babagan kabeh babagan nggoleki kabeh lan ngerti manawa supaya berkembang lan supaya bisa nindakake prekara-prekara kasebut, kita kudu ngetrapake telung prekara sing dingandika. Kita kudu kepemimpinan luwih apik. Kita, sing dadi pimpinan, kita kudu dadi pimpinan sing luwih apik lan kita kudu ngarep-arep luwih akeh saka pimpinan kita, yen ora ana ing posisi pimpinan, kita kudu dadi merek lan pemasar sing luwih apik lan luwih apik ing tugas kita lan luwih gelem tanggung jawab lan ngarepake tanggung jawab uga. Lan pungkasane, kanggo tujuan sampeyan, kita kudu dadi manungsa sing luwih apik.

Kita mung kudu dadi manungsa sing luwih apik. Lan aku mikir manawa pungkasane kedadeyan kasebut. Lan iki sing bisa dijupuk saka kabeh iki. Cheryl, matur nuwun kanthi sanget. Sampeyan ngerti, kita, kita seneng seneng duwe sampeyan ing kene. Semalat seneng ngobrol babagan masa depan kerja lan masa depan merek lan nyampur kabeh loro mau. Dadi matur nuwun kanggo gabung karo kita. Kita pancen ngormati. Matur suwun. Dadi kabeh, kabeh iku merek kanggo minggu iki.