NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

Kursus Online Anyar - Cara Nggawe & Inovasi Ing Kecepatan Pangowahan

Maret 25, 2020

Kita bungah banget nambah kursus online anyar - "Kepiye Nggawe & Inovasi kanthi Cepet Ganti".

Ing wulan Februari, kita nambah, "Masa depan Recruiting and retaining Top Talent" mesthi online.

Kursus anyar kita, "Cara Nggawe lan Inovasi Kecepatan Owah" ditujokake kanggo mbantu para pemimpin, anggota tim, lan pemilik bisnis supaya bisa menehi inovasi.

Sing mesthi wae nawakake sejarah babagan inovasi lan kepiye cara sing ana hubungane karo saiki lan uga.

Ana strategi sing diwenehake babagan cara mikir kanthi luwih kreatif kanthi nyata-nyata. Ana akeh latihan lan kesempatan kanggo ngetrapake apa sing sampeyan sinau ing karya lan bisnis sampeyan.

We are nawakake watesan wektu winates a rega khusus yen sampeyan ndhaptar sadurunge tanggal 31 Maret 2020.

Masa depan mbesuk kita dadi luwih tangkas lan inovatif lan kursus iki minangka salah sawijining sumber daya kanggo mbiyantu masa depan! Sinau liwat kursus online anyar kita, "Cara Nggawe lan Inovasi Kecepatan Owah".