Konsultasi Kepemimpinan

Dadi siyap mbesuk…

Sampeyan ora pengin ahli yen wis duwe bisnis ing bisnis. Sing sampeyan ajeni yaiku perspektif lan konteks njaba kanthi pitulung saka konsultasi kepemimpinan kanggo mbantu sampeyan nggawe inovasi, tetep maju lan tuwuh. Ing NextMapping ™ konsultasi kepemimpinan mbantu sampeyan nggawe rencana sing bisa ditrapake 'apa sabanjure'.

Nggunakake platform perencanaan bisnis tertutup NextMapping ™, konsultan kepemimpinan bakal negesake kanthi cetha apa sing bakal ditindakake kanggo sampeyan lan bisnis ing taun ngarep, telung taun, limang taun, sepuluh taun utawa luwih.

Sampeyan kudu njupuk kesempatan lan nggawe kesempatan sing cocog kanggo sampeyan, tinimbang cara liya. Kemampuan kanggo sinau minangka kualitas paling penting sing bisa diduweni pimpinan. "

Sheryl Sandberg, Facebook COO

Apa sing NextMapping proses?

Proses Langkah
Konsultasi KepemimpinanProses NextMapping ™

Apa NextMapping digunakake kanggo?

Supaya NextMapping ™ gampang dingerteni kanggo klien potensial, lan ngidini dheweke ngerteni manawa ana sing cocog kanggo kahanan, kanthi jelas bakal nemtokake topik lan pamirsa sing dituju.

Topik:

  1. Masa Depan
  2. Ngganti Kepemimpinan
  3. Transformasi Organisasi sing nyopir
  4. Kolaborasi lan Inovasi
  5. Kepemimpinan Strategic
  6. Robotika, AI lan Automation
  7. Transformasi Teknologi & Digital
  8. Tujuane Usahawan, Passion lan Profit