Konsultasi Kepemimpinan

Dadi bakal siap…

Sampeyan ora pengin pakar sing wis duwe ing bisnis sampeyan. Apa sing sampeyan ajéni yaiku perspektif njaba lan konteks kanthi bantuan konsultasi kepemimpinan kanggo mbantu nggawe inovasi, tetep ing pojok lan tuwuh. Ing NextMapping ™ konsultasi pimpinan kita mbantu nggawe rencana tindakan sing bisa dadi 'apa mbesuk'.

Nggunakake platform perencanaan bisnis proprietri NextMapping ™, konsultan kepemimpinan kita bakal ngumumake babagan sing sabanjure lan bisnis sampeyan ing taun sabanjure, telung taun, limang taun, sepuluh taun utawa luwih.

Sampeyan kudu njupuk kesempatan lan nggawe kesempatan sing cocog kanggo sampeyan, tinimbang cara liyane. Kemampuan kanggo sinau minangka kualitas paling penting sing bisa diwenehake pimpinan. "

Sheryl Sandberg, Facebook COO

Apa sing NextMapping proses?

Proses Langkah
Konsultasi KepemimpinanProses NextMapping ™

Apa NextMapping digunakake kanggo?

Supaya NextMapping ™ gampang dingerteni kanggo klien potensial, lan ngidini dheweke ngerteni manawa ana sing cocog kanggo kahanan, kanthi jelas bakal nemtokake topik lan pamirsa sing dituju.

Topik:

  1. Masa Depan
  2. Ngganti Kepemimpinan
  3. Transformasi Organisasi sing nyopir
  4. Kolaborasi lan Inovasi
  5. Kepemimpinan Strategic
  6. Robotika, AI lan Automation
  7. Transformasi Teknologi & Digital
  8. Tujuane Usahawan, Passion lan Profit