NextMapping Gangang

vlog-cheryl-cran

NextMapping VLOG sing dijaga dening Cheryl Cran nampilake wawancara karo tamu sing dihormati saka CEO, CIO, ilmuwan tingkah laku, ahli robot, ahli AI lan liya-liyane.

Temokake strategi, solusi lan pola pikir sing gedhe saka para pamikir sing dipikirake babagan kabeh sing ana gegayutan karo masa depan kerja.

Nampilake Ross Thornley, CEO lan Co-Founder AQai - Penaksiran & Coaching Adaptability

Ross lan Cheryl ngrembug kepiye carane mikir lan adaptasi kanggo ngganti kanthi cepet lan nyiyapake kanggo masa depan kerja.

Nampilake Marc Porat, Partner Millennial Advisors, Inc.

Marc lan Cheryl ngrembug film sing berbiji banget, 'Piandel Umum, 'teknologi, dadi manungsa lan masa depan dadi manungsa.

Rovy Branon, Wakil Provost kanggo Universitas Washington Terusum.

Rovy lan Cheryl ngrembug masa depan pendhidhikan.

Nampilake Ben Wright, CEO saka Velocity Global.

Ben lan Cheryl ngrembug babagan carane perusahaan bisa menehi skala lan nggedhekake global liwat teknologi lan cara nyiyapake masa depan kerja.

Nampilaken Amber Mac, Presiden, AmberMac Media, Inc.

Amber lan Cheryl mbahas tren teknologi, transformasi digital, inovasi lan masa depan kerja.

Nampilake Matt Barrie, CEO saka Freelancer.com & Escrow.com

Matt lan Cheryl ngrembug masa depan kerja, masa depan kerja lan Panjarwa - pasar freelance paling gedhe ing donya, nyambungake profesional 30 yuta ing ndonya.

CEO CEO UpWork Stephane Kasriel

Cheryl Cran nganakake wawancara Stephane babagan apa sing bakal ditemokake ing masa depan kerja lan kenapa perusahaan kudu bisa ngganggu gangguan 'ekonomi wirausaha'.

Nduwe Direktur Freelancer Sebastian Siseles

Cheryl Cran nganakake wawancara marang Sebastian babagan pengaruh freelancer ing bisnis. Dheweke nuduhake carane bisnis saiki kudu bisa nggunakake papan kerja sing kalebu full time, part time lan karyawan lepas.

Nampilake Shoshana Deutschkron, VP Komunikasi & Merek kanggo UpWork

Cheryl Cran nganakake wawancara karo Shoshana babagan tim remot - kepiye sukses lan mimpin masa depan realita kerja nambah tim remot.

Nampilake Hamoon Ekhtiari, CEO saka Niaga Hadir

Wawancara Cheryl Cran Niaga Hadir CEO Hamoon Ekhtiari babagan masa depan kerja lan ngapa kolaborasi dadi masa depan.