NextMapping Infographics

Ing NextMappingkita pracaya riset - kita uga percaya nyedhiyakake riset ing format sing gampang dicerna.

Infografis kita minangka 'papan pemasang' ing babagan topik kerja.

Infografis - Napa Video minangka Strategi Kudu Nglakoni Kanggo Masa Depan

Napa Video minangka 'Kudu nindakake Strategi' kanggo Masa depan Pakaryan

Apa sampeyan lan perusahaan nggunakake video kanggo ngrekrut lan njaga bakat paling dhuwur?

Panliten wis nuduhake manawa video digunakake dening 67% pamirsa mobile lan Millennial lan Gen Z golek video kanggo ngerteni luwih akeh babagan majikan potensial.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan video apa strategi kudu strategi kanggo masa depan kerja download infographic anyar iki dening tim kita ing NextMapping.

download Saiki

NextMapping ™ - Enteni, Navigasi lan Gawe Masa Depan

Infografik 1-8 saka buku anyar, NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Nggawe Masa Depan

download Saiki

Mrekrut Millennial lan Gen Z menyang Tekan Siap Mbesuk

Persaingan bakat terus saya tambah amarga wong duwe pilihan liyane kanggo kerja tinimbang sadurunge.

Perusahaan saiki saingan karo perusahaan liyane ing global kanggo narik kawigaten lan tetep wong sing duwe bakat. Kanggo nambah tantangan luwih Millennial lan Gen Z milih dadi pengusaha.

Kepiye sampeyan bisa ing pinggir utama kanggo nganakake merek Millennial lan Gen Z?

Priksa infographic iki kanthi statistik lan pemahaman babagan rekrut kanggo masa depan kerja.

download Saiki

Karyawan Nggunakake Transformasi Digital & AI

Katon manawa mayoritas pengin semangat kanggo transformasi digital liyane lan AI - priksa Infographic kita kanggo sinau luwih lengkap.

download Saiki

8 Kepemimpinan Hacks kanggo Mimpin Tim Jauh

Dening 2030 50% tim bakal makarya adoh - apa perusahaan sampeyan saiki duwe tim terpencil utawa ora pimpinan kudu duwe strategi khusus kanggo melu para pekerja terpencil.

Para pekerja remot pengin mupangat sing makarya adoh lan dheweke pengin rumangsa dadi anggota penting ing tim.

download Saiki

Pamimpin Skills Manungsa 8 Kudu Navigasi ing Masa Depan

Masa depan kerja dudu konsep, nyata lan digawe kanthi keputusan lan tumindak saiki.

Inovasi teknologi dibutuhake kanggo nambah solusi wong lan kita kabeh kudu dadi teknologi supaya bisa nggayuh masa depan. Nanging, teknologi mung ora bakal nggawe masa depan sing paling optimal, mula kita dadi masarakat lan fokus marang wong sing luwih dhisik sing bakal ngowahi maneka warna.

Priksa infographic iki babagan katrampilan manungsa 8 sing kudu dikepengini para pimpinan supaya bisa ngupayakake masa depan kerja.

download Saiki

10 Ndhuwur Ndandani Saben Pemimpin Kudu Gawe Dadi Cepet

10 Ndhuwur Ndandani Saben Pemimpin Kudu Gawe Dadi Cepet

Apa sampeyan wis kepingin weruh carane sawetara wong bisa entuk ide lan nglakokake kanthi cepet?

Biasane amarga wong kasebut ngembangake tingkat 'kepemimpinan' sing dhuwur - kemampuan kanggo adaptasi, sinau lan tumindak kanthi cepet.

Priksa infographic iki babagan owah-owahan sing kudu ditindakake para pamimpin supaya ora mung siap ing masa depan, nanging bisa 'nggawe masa depan' kanthi cepet lan efektif.

download Saiki

10 Kepemimpinan Hacks kanggo 2018

Umume praktik Kepemimpinan sing entuk kita tekan saiki, ora bakal nemoni kita sing kudu dadi Masa Depan.

Infographic iki nyedhiyakake Kepemimpinan Hacks sing ditrapake kanggo 2018.

download Saiki

Faktor Sukses 13 Organisasi Siap Mbesuk

Perusahaan sing nduwe struktur tartamtu utawa strategi kepemimpinan ana ing organisasi sing wis ana siap.

download Saiki

Masa Depan Karya

Download kita 'sepele' infographic Future of Work sing nyedhiyakake data paling anyar babagan apa sing bakal katon ing karya lan menehi kepala babagan carane nggawe strategi lan pendekatan sampeyan minangka pimpinan lan perusahaan sampeyan.

Download saiki

Kabeh wong minangka Infographic Pimpinan

Kepemimpinan sing Dikongsi: Kabeh Wong Pimpinan

Download kita 'sepele' infographic Kepemimpinan sing dituduhake sing nyedhiyakake data paling anyar babagan apa kepemimpinan sing dienggo konsep bakal katon ing mangsa ngarep.

Download saiki

Ngembangake Pemimpin Kita Bakal Dadi

Apa sampeyan ngerti saben dinten kanggo taun 19 sabanjure 10,000 Baby Boomers bakal tekan umur 65 lan saiki Millennial nggawe 50% karyawan global?

Katrampilan Kepemimpinan Anyar dibutuhake kanggo nyana harapan Millennial lan Gen Z. Unduh Infographic iki sing nduweni informasi sing migunani sing bakal mbantu sampeyan ngerteni kabutuhan supaya sampeyan bisa ngrancang sukses kanggo pembangunan!

Download saiki

Organisasi Masa Depan

Masa Depan Saiki Saiki lan Organisasi Mesthine bakal Fokus ing Masa Depan dadi Sukses. Download infographic iki kanggo mangerteni lokasi Fokus sampeyan ... Past utawa Future!

Download saiki

5 lensa saka macem-macem Perspektif

Munculake katrampilan babagan katrampilan yaiku kemampuan kanggo ndeleng saka kabeh sudut. Iki tegese ndeleng kahanan liwat lensa saka diri / liyane / industri / klien / global - infographic iki menehi pemahaman babagan cara nggawe macem-macem persepektif perspektif kanggo masa depan kerja.

Download saiki

Perusahaan Inspirasi 5 kanthi Pemimpin Kerja Masa Depan

Download infographic kerja masa depan iki sing nuduhake conto perusahaan beda 5 lan kepemimpinan pimpinan praktek elemen dadi siap saiki lan apa sing bisa kita sinaoni saka pendekatane.

Download saiki