NextMapping Infographics

Ing NextMappingkita pracaya riset - kita uga percaya nyedhiyakake riset ing format sing gampang dicerna.

Infografis kita minangka 'papan pemasang' ing babagan topik kerja.

NextMapping Infographic - Kepiye Pimpinan bisa UpSkill lan ReSkill

Kepiye Pimpinan Bisa Upaya lan Nggawe Tenaga Kerja Kanggo Nggawe Kabutuhan Bisnis Anyar Ing Masa Depan

Ana kebutuhan mendesak kanggo individu, pimpinan lan buruh kanggo ngenali kesenjangan keterampilan lan nggawe rencana 'apa sabanjure' kanggo nggawe katrampilan sing dibutuhake kanggo navigasi sing normal sabanjure.

6 langkah iki kanggo ngatasi reskilling lan upskilling diwenehake ing infographic iki.

download Saiki

NextMapping Infographic - 5 Work Skills Kudu Sukses ing Biasa Biasa Sabanjure

5 Wong Tukang Skills Kudu Sukses ing Biasa Karya 'Sabanjure'

Kanthi kenaikan karya terpencil lan model hibrida ing mangsa kerja (remot / jabatan), kabeh kudu nambah katrampilan 'manungsa'.

Infographic iki nyedhiyakake pemahaman lan katrampilan evolusi sing dibutuhake para pekerja supaya sukses ing pakulinan 'sabanjure' lumrahe.

download Saiki

Infographic Biasa Anyar lan Sabanjure Pakaryan

Normal Pakaryan Anyar & 'Sabanjure'

Urip lan kasunyatan post-pandemik bakal katon beda banget tinimbang kepiye. Apa sampeyan siap?

Infographic iki nyedhiyakake statistik lan alat kanggo nambah katrampilan sampeyan nerusake kerja normal 'sabanjure'.

download Saiki

NextMapping Infographic - Cara Ngoptimalake Produktivitas Nalika Nggawe Mbatalake

Cara Ngoptimalake Produktivitas Nalika Nggawe Mbatalake

Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo wong sing kerja mbatalake yaiku cara tetep produktif.

Kita nyedhiyani tips 8 kepiye cara njamin sampeyan bisa dadi paling produktif saben dinane.

Infographic iki nyedhiyakake statistik lan alat babagan cara nambah efektifitas sampeyan bisa digunakake.

download Saiki

Infographic-The-New-Normal-Of-Work

NextMapping Normal Pakaryan Anyar

Pandemi Coronavirus wis mbuktekake manawa gaweyan ora bakal padha.

Budaya ing papan kerja sawetara minggu kepungkur wis nuduhake manawa perusahaan bisa sukses karo buruh sing adoh. Pos pandemik ora bakal dadi 'bisnis kaya biasane' iku bakal dadi 'bisnis normal anyar'.

Iki tegese pimpinan kudu gampang tangkas, rumangsa lan gelem ngganti struktur sing ana supaya bisa fokus marang wong 'dhisik.

Infographic iki menehi statistik babagan "NextMapping Normal Pakaryan Anyar. "

download Saiki

Strategi Inovasi-Krucial-Kanggo-2020 - & - Beyond

Inovasi: Strategi Penting Kanggo taun 2020 & Beyond

94% eksekutif sing diteliti wis ujar manawa inovasi minangka kepentingan strategis kanggo 2020 lan luwih.

Inovasi kalebu kreatifitas nyata-wektu lan mbutuhake wong lan keselarasan budaya.

Ing infographic anyar iki, goleki ROI inovasi lan sawetara perusahaan sing 'menang' ing inovasi.

download Saiki

Infografis - Napa Video minangka Strategi Kudu Nglakoni Kanggo Masa Depan

Napa Video minangka 'Strategi Kudu Dilakukan' kanggo Masa Depan

Apa sampeyan lan perusahaan nggunakake video kanggo ngrekrut lan njaga bakat paling dhuwur?

Panliten wis nuduhake manawa video digunakake dening 67% pamirsa mobile lan Millennial lan Gen Z golek video kanggo ngerteni luwih akeh babagan majikan potensial.

Kanggo ngerteni luwih akeh babagan video apa strategi kudu strategi kanggo masa depan kerja download infographic anyar iki dening tim kita ing NextMapping.

download Saiki

NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja

Bab 1-8 Infografis saka buku anyar, NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Nggawe Masa Depan Kerja

download Saiki

Ngrekrut Milenium lan Gen Z ing papan sing wis siyap

Persaingan bakat terus saya tambah amarga wong duwe pilihan liyane kanggo kerja tinimbang sadurunge.

Perusahaan saiki saingan karo perusahaan liyane ing global kanggo narik kawigaten lan tetep wong sing duwe bakat. Kanggo nambah tantangan luwih Millennial lan Gen Z milih dadi pengusaha.

Kepiye sampeyan bisa ing pinggir utama kanggo nganakake merek Millennial lan Gen Z?

Priksa infographic iki kanthi statistik lan pemahaman babagan rekrut kanggo masa depan kerja.

download Saiki

Karyawan ngisin Transformasi Digital & AI

Kayane mayoritas wong pengin luwih akeh transformasi digital lan AI - priksa Infographic kita kanggo sinau luwih lengkap.

Download Saiki

8 Kepemimpinan Hacks kanggo Mimpin Tim Jauh

Ing taun 2030 50% tim bakal kerja jarak adoh - manawa perusahaan sampeyan saiki duwe tim terpencil utawa ora pimpinan kudu duwe strategi tartamtu kanggo makarya karo para pekerja jarak jauh.

Para pekerja remot pengin mupangat sing makarya adoh lan dheweke pengin rumangsa dadi anggota penting ing tim.

Download Saiki

Pamimpin Skills Manungsa 8 Kudu Navigasi ing Masa Depan

Masa depan kerja dudu konsep, nyata lan digawe dening keputusan lan tumindak saiki.

Inovasi teknologi dibutuhake kanggo nambah solusi wong lan kita kabeh kudu cerdas kanggo nggunakake teknologi ing mangsa ngarep. Nanging, teknologi wae ora bakal nggawe masa depan sing optimal, mung masarakat lan fokus marang wong sing bakal ndandani kabeh masa depan.

Priksa infographic iki babagan katrampilan manungsa 8 sing kudu dikepengini para pimpinan supaya bisa ngupayakake masa depan kerja.

Download Saiki

10 Ndhuwur Ndandani Saben Pemimpin Kudu Gawe Dadi Cepet

10 Ndhuwur Ndandani Saben Pemimpin Kudu Gawe Dadi Cepet

Apa sampeyan wis kepingin weruh carane sawetara wong bisa entuk ide lan nglakokake kanthi cepet?

Biasane amarga wong kasebut ngembangake 'pamimpin pangowahan' tingkat dhuwur - kemampuan adaptasi, sinau lan tumindak kanthi cepet.

Priksa infographic iki babagan owah-owahan sing kudu ditindakake para pamimpin supaya ora mung siap ing masa depan, nanging bisa 'nggawe masa depan' kanthi cepet lan efektif.

Download Saiki

10 Kepemimpinan Hacks kanggo 2018

Umume praktik Kepemimpinan sing entuk kita tekan saiki, ora bakal nemoni kita sing kudu dadi Masa Depan.

Infographic iki nyedhiyakake Kepemimpinan Hacks sing ditrapake kanggo 2018.

download Saiki

Faktor Sukses 13 Organisasi Siap Mbesuk

Perusahaan sing nduwe struktur tartamtu utawa strategi kepemimpinan ana ing organisasi sing wis ana siap.

download Saiki

Masa Depan Karya

Download kita 'sepele' infographic Future of Work sing nyedhiyakake data paling anyar babagan masa depan kerja lan bakal menehi pinemu babagan cara nggawe strategi lan pendekatan minangka pimpinan lan perusahaan sampeyan.

Download saiki

Kabeh wong minangka Infographic Pimpinan

Kepemimpinan sing Dikongsi: Kabeh Wong Pimpinan

Download kita  'sepele' infographic Kepemimpinan sing dituduhake sing nyedhiyakake data paling anyar babagan apa kepemimpinan sing dienggo konsep bakal katon ing mangsa ngarep.

Download saiki

Ngembangake Pemimpin Kita Bakal Dadi

Apa sampeyan ngerti saben dinten kanggo taun 19 sabanjure 10,000 Baby Boomers bakal tekan umur 65 lan saiki Millennial nggawe 50% karyawan global?

Katrampilan Kepemimpinan Anyar diwajibake kanggo nyukupi ekspektasi Millennial lan Gen Z. Download Infographic iki sing nduweni informasi terkenal sing bakal mbantu sampeyan ngerteni kabutuhane supaya bisa ngrencanakake sukses kanggo pangembangane!

Download saiki

Organisasi Masa Depan

Masa Depan Saiki Saiki lan Organisasi Mesthine bakal Fokus ing Masa Depan dadi Sukses. Download infographic iki kanggo mangerteni lokasi Fokus sampeyan ... Past utawa Future!

Download saiki

5 lensa saka macem-macem Perspektif

Masa depan utama keterampilan kerja yaiku kemampuan kanggo ndeleng saka kabeh sudhut. Iki tegese ndeleng kahanan liwat lensa diri / liyane / industri / klien / global - infographic iki menehi wawasan babagan cara nggawe macem-macem perspektif kanggo masa depan kerja.

Download saiki

Perusahaan Inspirasi 5 kanthi Pemimpin Kerja Masa Depan

Download infographic kerja masa depan iki sing nuduhake conto perusahaan beda 5 lan kepemimpinan pimpinan praktek elemen dadi siap saiki lan apa sing bisa kita sinaoni saka pendekatane.

Download saiki