Buku

Cheryl Cran minangka penulis pitu buku pangembangan kepemimpinan kalebu bukune sing paling anyar, "NextMapping ™ - Antisipasi, Navigasi lan Gawe Masa Depan Kerja ”Uga sing paling laris“Seni Kepemimpinan Pangowahan - Transformasi nyetir Ing Jagad Cepet”(Wiley 2015).

E-Buku anyar lan publikasi liyane sing bakal teka uga.

Saiki kasedhiya! Pesenan salinan sampeyan dina iki!

workmapping-book-workbook

NextMapping ™: Antisipasi, Navigasi & Gawe Masa Depan Kerja

Edisi kapindho kanthi informasi sing dianyari lan buku kerja rekan siap kanggo presale tanggal 4 Februari 2020. Versi iki ngidini individu, pimpinan lan tim nggawe masa depan lan peta metu 'Apa Sabanjure.'

 

NextMapping ™: Antisipasi, Navigasi & Gawe Masa Depan Kerja

Kecepatan pangowahan sepuluh kaping luwih cepet tinimbang dasawarsa kepungkur lan 40% jaman saiki Fortune 500 ora bakal ana sajrone sepuluh taun sabanjure. Ana pendhapat penting kanggo para pamimpin proaktif, tim lan wirausaha kanthi aktif ngupaya lan ngetrapake strategi kanggo nggawe masa depan kerja.

Amazon

Kepemimpinan Art of Change dening Cheryl Cran

Seni Kepemimpinan Ganti

Ing 'Art of Change kepemimpinan - Transformasi nyopir Ing Donya sing Pacaran Cepet,' aku mlaku nonton para pamiarsa babagan pangembangan pangembangan kepemimpinan babagan carane dadi pimpinan pangowahan sing nggawe asil sesuk dina iki. Kalebet cara nemoni gaya pimpinan pangowahan sampeyan dhewe, lan kepiye cara mempengaruhi lan ngupayakake wong liya uga bakal dadi pamimpin.

Amazon

Barnes lan Noble


Kita duwe tawaran khusus kanggo pesenan akeh yen sampeyan kirimake jumlah ing ngisor iki mung ngirim email menyang info@nextmapping.com kanthi bukti tuku lan kita bakal menehi bonus sampeyan!

Cara 101 Nggawe Generasi X, Y lan Zoomer Sing Bisa Digunakake

Cara 101 Nggawe Generasi X, Y lan Zoomer Sing Bisa Digunakake

Bayangno taun 2020 Apa sing padha karo bisnis? Kepiye bisnis bakal owah amarga pangaruh generasional? Ing konsultan buku lan penulis Cheryl Cran, CSP nyedhiyakake cara 101 kanggo para pamimpin lan pamilik bisnis nambah keterlibatan karyawan lan kepuasan kerja. Panliten nuduhake yen Gen X lan Y wis siap golek pagawean ing panggon liya yen ora seneng kerja. Cepet lan gampang diwaca lan akeh tips terkenal.

Amazon

Barnes lan Noble

Penguasaan Kepemimpinan ing Jaman Digital: Cara Nggawe Pangowahan, Transformasi Wong & Tuwuh Bisnis

Minangka pimpinan, kabutuhan katrampilan sing luwih apik saya tambah. Pemimpin mbesuk minangka pimpinan kolaboratif lan gaya kepemimpinan komando lan kontrol sing lawas ora bisa dipotong maneh. Pemimpin saiki kudu fleksibel lan adaptasi lan dadi pemimpin pangowahan. Ing buku iki, strategi pangembangan kepemimpinan diwenehake babagan cara nambah kabeh bidang dadi pimpinan, kalebu katrampilan kepemimpinan adhedhasar kekuwatan kayata komunikasi, manajemen konflik, urusan karo tim jarak jauh, nambah kecekapan teknologi lan liya-liyane.

Amazon

Barnes lan Noble