Kepemimpinan Coaching

Kepemimpinan Kepemimpinan - Cheryl Cran

Apa sampeyan rumangsa yakin karo mbesuk? Sampeyan bungah babagan kemungkinan kanggo sampeyan lan bisnis ing mangsa ngarep?

Pelatih kepemimpinan NextMapping ™ kita bakal nyedhiyakake rangka kerja, dhukungan lan tuntunan kanggo nggawe masa depan sing paling apik. Saben wong sing sukses nggunakake pelatih bisnis utawa kepemimpinan minangka wujud guru / pelatih / pandhuan.

Kita Pelatih bisnis sing disertifikasi NextMapping ™ bakal partner karo sampeyan kanggo mbangun strategi, menehi inspirasi kanggo masa depan pola pikir kerja lan mbantu sampeyan bisa ngupayakake katrampilan sing dibutuhake kanggo sampeyan supaya bisa luwih gedhe lan cepet kanthi cepet.

Kecepatan gangguan sing terus-terusan bakal terus nambah - pesaing sampeyan sabanjure yaiku wirausaha kanthi pola pikir sing nggawe Air BNB, Uber, Dropbox lan Tesla. "

Peter Diamandis

Wujud rong jinis ...

… Sing dialami wong mbesuk:

1. Aku bakal kuwatir yen pancen mengaruhi bisnis / bisnis… UTAWA 2. Ayo daklakoni! Aku seneng banget babagan mbesuk lan aku bakal nindakake kabeh sing bisa siyap kanggo aku / tim / bisnis. Pola pikir sing kapisan yaiku pola pikir kelangkaan sing fokus kanggo nglindhungi status quo lan wedi yen ganti. Pikiran kaping pindho yaiku pola pikir sing akeh sing fokus kanggo njupuk kontrol lan tumindak sing kuat kanggo mbesuk masa depan sampeyan sing apik. Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo pimpinan, tim, lan wirausaha yaiku terus inspirasi lan fokus ing masa depan. Akeh pimpinan fokus ing kasunyatan saben dina, nyebabake geni lan asring kelangan fokus saka sesanti utawa tumuju ing masa depan sing inspirasi. Kanggo nggawe prilaku sing bisa dianyari kanthi berkelanjutan, para pemimpin kudu duwe strategi kanggo nggawe 'apa sing sabanjure' kanthi akuntabilitas kanggo nggawe pangowahan sing dibutuhake supaya siyap ing tembe mburine. Ana ilmu kanggo transformasi lan para ilmuwan prilaku wis ngidhentifikasi unsur kunci kanggo nggawe perubahan berkelanjutan kanthi mbesuk mbesuk. Unsur utama kasebut kalebu kekarepan kanggo ngowahi, fleksibilitas pola pikir, prilaku anyar lan fokus ing 'kenapa' sing narik kawigaten.

Cara Kepemimpinan Coaching:

Ing NextMapping, kita duwe proses pelatih kepemilikan sing mbantu para pimpinan, anggota tim, lan wirausahawan supaya sukses ing level 'sabanjure'. Kita nggunakake enem langkah Sabanjure kanggo nggawe rencana pelatih khusus sing diwiwiti saka saiki lan ing endi sing pengin dituju. Kita miwiti karo analisis kahanan sampeyan saiki liwat proses Discover lan saindhenging program kepemimpinan kepemimpinan, sampeyan mbantu ngenali kekuwatan lan area kesempatan supaya sampeyan bisa nambah efektivitas lan asil. Pelatih kita minangka profesional NextMapping sing wis disertifikasi lan nggunakake pendekatan pelatih / konsultasi unik kanggo nggarap sampeyan. Kepemimpinan kepemimpinan mbutuhake sampeyan minangka pimpinan supaya gelem mandhiri, kudu tanggung jawab kanggo nggawe pangowahan lan kudu komitmen kanggo ngowahi karo tim sampeyan. Minangka pelatih kepemimpinan pribadi, sampeyan duwe tanggung jawab marang target, dadi mitra karo sampeyan Nggawe strategi anyar, kita mbantu sampeyan ngrancang rencana kanggo nggawe masa depan sing dikarepake. Sampeyan wis sukses! Pemimpin sing paling sukses duwe investasi ing perspektif njaba lan dhukungan saka pelatih kepemimpinan. Apa sampeyan wis duwe kepemimpinan kepemimpinan utawa ora, kita bisa mbantu nggayuh target eksponensial.

Sastranegara integratif

Strategi integrasi kalebu ilmu, data, katrampilan manungsa lan proses kanggo nggawe owah-owahan sing kuat.

Kita kene ing NextMapping ™ duwe proses bukti lan kepemimpinan sing kabukten kanggo mbantu sampeyan:

  • Navigasi jangkah cepet pangowahan lan gangguan sing tetep kanthi yakin lan gampang
  • Nggawe katrampilan kreatifitas lan inovasi wektu nyata
  • Coba maneh tantangan paling gedhe ing kesempatan paling gedhe
  • Entuk konteks sing luwih gedhe babagan 'kenapa' lan apa sabanjure kanggo sampeyan lan bisnis
  • Ngalibrasi maneh lan upgrade "OS" (pola pikir) sing fokus ing kelimpahan lan menehi kepemimpinan pangowahan kanthi visi sing inspirasi ing mangsa ngarep
  • Mimpin tim lan perusahaan kanthi strategi sing nambah motivasi, kesetiaan lan kontribusi karyawan
  • Pangiriman layanan klien kanggo nggawe penggemar merek rave kanggo perusahaan sampeyan
  • Strategi digitalisasi pengaruh kanggo nambah efisiensi kanggo awake dhewe lan bisnis
  • Ekspektif tuwuh bisnis

Pitakonan gedhe kanggo takon dhewe

"Apa sing kudu aku ganti kudu luwih maju ing target lan asil setaun wiwit saiki?"

Sampeyan wis sukses - LAN nggunakake kepemimpinan kepemimpinan NextMapping ™ bisa njamin sampeyan bakal entuk kemajuan sing cocog karo rencana sing paling apik. Kasunyatane yaiku manawa sampeyan bisa mlaku kanthi cepet, energi sampeyan wiwit suwe banget dadi inspirasi ing pola sing bisa dibaleni lan sampeyan ngerti manawa duwe wektu inspirasi lan tumindak fokus bakal nggawa sampeyan menyang target. Sampeyan bisa uga janji karo awak dhewe lan tim sing ora entuk janji amarga kurang wektu utawa kurang prioritas. 'Apa' sing kudu diowahi yaiku fokus nggawe masa depan fenomenal sampeyan kanthi bantuan mitra akuntabilitas, pelatih bisnis NextMapping ™. Pelatih kepemimpinan NextMapping ™ mbantu para pimpinan kaya sampeyan nggunakake pendekatan pelatih NextMapping ™ sing wis kabukten kanggo mbantu nggayuh tujuan. Email kita ing michelle@NextMapping.com kanggo Book sesi ora kewajiban.