Kepemimpinan Coaching

Kepemimpinan Coaching

Apa sampeyan rumangsa yakin karo mbesuk? Sampeyan bungah babagan kemungkinan kanggo sampeyan lan bisnis ing mangsa ngarep?

Pelatih kepemimpinan NextMapping ™ kita bakal nyedhiyakake rangka kerja, dhukungan lan tuntunan kanggo nggawe masa depan sing paling apik. Saben wong sing sukses nggunakake pelatih bisnis utawa kepemimpinan minangka wujud guru / pelatih / pandhuan.

Kita Pelatih bisnis sing disertifikasi NextMapping ™ bakal partner karo sampeyan kanggo mbangun strategi, menehi inspirasi kanggo masa depan pola pikir kerja lan mbantu sampeyan bisa ngupayakake katrampilan sing dibutuhake kanggo sampeyan supaya bisa luwih gedhe lan cepet kanthi cepet.

Gangguan saiki sing terus-terusan bakal terus ningkat - pesaing sampeyan sabanjure yaiku pengusaha kanthi pola pikir sing digawe Air BNB, Uber, Dropbox lan Tesla. "

Peter Diamandis

Wujud rong jinis ...

... manawa wong duwe babagan mbesuk:

1. Aku bakal khawatir yen sejatine mengaruhi kula / bisnis ... UTAWA 2. Nggawa! Aku bungah babagan masa depan lan arep nindakake kabeh sing dakkarepake supaya siap / kula / timku. Pikirane pisanan yaiku pola pikir kekurangan kanggo fokus kanggo nglindhungi status quo lan wedi diganti. Pikiran kapindho yaiku pola pikir sing akeh sing fokus kanggo tumindak ngontrol lan nguatake tindakan kanggo mbesuk masa depan sing apik tenan. Salah sawijining tantangan paling gedhe kanggo para pemimpin, tim lan wirausaha yaiku tetep inspirasi lan fokus ing mbesuk. Akeh pamimpin sing fokus ing kasunyatan saben dina, ngilangi kebakaran lan asring ora fokus saka visi utawa ngarahake masa depan sing inspirasi. Kanggo nggawe prilaku sing nganyari lan bisa diulang maneh para pamimpin kudu duwe strategi sing didesain nggawe 'apa sing bakal ana' bareng karo tanggung jawab kanggo nggawe pangowahan sing kudu disiapake. Ana ilmu kanggo transformasi lan ilmuwan tingkah laku wis ngerteni unsur penting kanggo nggawe owah-owahan sustainable karo mripat ing ngarep. Elemen utama kasebut kalebu kekarepan kanggo ngganti, fleksibilitas pola pikir, prilaku anyar lan fokus ing 'kenapa'.

Cara Kepemimpinan Coaching:

Ing NextMapping, kita duwe proses pelatih proprietary sing mbantu para pamimpin, anggota tim lan wirausaha supaya sukses kanggo tingkat 'sabanjure'. Kita nggunakake enem langkah NextMapping kanggo nggawe rencana pelatih khusus sing diwiwiti karo sampeyan saiki lan ing ngendi sampeyan pengin. Kita miwiti kanthi nganalisa kahanan saiki liwat proses Temokake lan ing saindenging program kepemimpinan pimpinan sampeyan mbantu ngerteni kekuwatan lan wilayah kesempatan kanggo sampeyan kanggo nambah efektifitas lan asil sampeyan. Pelatih kita profesional NextMapping profesional lan nggunakake pendekatan pelatih / konsultasi unik kanggo nggarap sampeyan. Pelatih kepemimpinan mbutuhake sampeyan minangka pimpinan supaya bisa menehi mandhiri, tanggung jawab kanggo nggawe owah-owahan lan setya ngarahake pangowahan karo tim sampeyan. Minangka pelatih pimpinan pribadi sampeyan nganggep tanggung jawab karo tujuan sampeyan, kita nggarap sampeyan kanggo Ngayuh strategi anyar, kita mbantu ngetrapake rencana kanggo nggawe masa depan sing dikepengini. Sampeyan wis sukses! Pemimpin sing paling sukses nandur modal supaya duwe perspektif njaba lan dhukung pelatih pimpinan. Apa sampeyan wis duwe kepemimpinan kepemimpinan utawa ora bisa mbantu sampeyan entuk target eksponensial.

Sastranegara integratif

Strategi integrasi kalebu ilmu, data, katrampilan manungsa lan proses kanggo nggawe owah-owahan sing kuat.

Kita kene ing NextMapping ™ duwe proses bukti lan kepemimpinan sing kabukten kanggo mbantu sampeyan:

  • Navigasi jangkah cepet pangowahan lan gangguan sing tetep kanthi yakin lan gampang
  • Nggawe katrampilan kreatifitas lan inovasi wektu nyata
  • Coba maneh tantangan paling gedhe ing kesempatan paling gedhe
  • Entuk konteks luwih gedhe babagan 'kenapa' lan apa sing bakal sampeyan lan bisnis sampeyan
  • Gawe maneh lan nganyarke "OS" (pola pikir) sing fokus ing turah mbrawah lan menehi pimpinan pangowahan kanthi visi sing inspirasi ing mangsa ngarep
  • Mimpin tim lan perusahaan kanthi strategi sing nambah motivasi, kesetiaan lan kontribusi karyawan
  • Pangiriman layanan klien kanggo nggawe penggemar merek rave kanggo perusahaan sampeyan
  • Strategi digitalisasi pengaruh kanggo nambah efisiensi kanggo awake dhewe lan bisnis
  • Ekspektif tuwuh bisnis

Pitakonan gedhe kanggo takon dhewe

"Apa aku / sing kudu diganti supaya saya luwih maju ing target lan asil setaun wiwit saiki?"

Sampeyan wis sukses - Lan nggunakake kepemimpinan kepemimpinan NextMapping ™ bisa njamin sampeyan bakal nggawe kemajuan sing cocog karo rencana sing paling sampeyan lakoni. Kasunyatane yaiku sampeyan bakal cepet, sampeyan bakal aktif supaya bisa diilhami kanthi pola sing bisa diulang lan sampeyan ngerti manawa duwe inspirasi lan tumindak sing fokus bakal luwih akeh sampeyan entuk target. Sampeyan bisa uga janji kanggo awake dhewe lan tim sing ora digawe amarga kekurangan wektu utawa kurang prioritas. 'Apa' sing kudu diganti yaiku fokus kanggo nggawe masa depan sampeyan sing luar biasa kanthi bantuan mitra tanggung jawab, pelatih bisnis NextMapping ™. Pelatih kepemimpinan NextMapping ™ kita mbantu para pamimpin kaya sampeyan nggunakake pendekatan pelatih NextMapping ™ sing wis dibuktekake kanggo mbantu sampeyan entuk target. Kirimake email ing michelle@NextMapping.com kanggo Book sesi ora kewajiban.