Filantropi

Ing NextMapping ™ kita waca masa depan - masa depan sing paling penting yaiku anak-anak kita. Kita yakin manawa nyedhiyakake bocah kanthi katrampilan 'kepemimpinan' ora mung bakal mbantu dheweke nate nantang tantangan saiki, nanging uga nggawe masa depan papan kerja dadi papan sing luwih apik lan pungkasane jagad.

Kita nggawe Kids Can Lead minangka salah sawijining cara kanggo menehi bali - kita nindakake program taunan kanggo bocah-bocah lan kita nggarap proyek semangat nggawe situs web kanthi gamatik kanggo mbantu bocah-bocah sinau katrampilan kepemimpinan dhasar.

Visi Kita: Gawe masa depan sing luwih apik kanthi nyiapake pimpinan mangsa ngarep ... bocah-bocah!

Kasenengan paling gedhe kanggo kita yaiku pengaruh kanggo bocah-bocah ing saindenging jagad lan kita bakal menehi akeh amal sing fokus marang bocah-bocah. "

Reg & Cheryl Cran, Pendhiri

Cara kerjane: 4 C kanggo bocah sing bisa mimpin

Kita nggawe portal Anak Bisa Menehi bocah lan wong tuwa utawa guru bisa ngakses katrampilan kepemimpinan kanggo bocah. Kita kerja bareng karo bocah-bocah sing padha kaya-kaya kanggo mbantu bocah-bocah dadi pimpinan siap ing ngarep.

Ikon juara ing ndhuwur podium pemenang

kapercayan

Kapercayan mandiri didhasarake kapercayan dhiri, kita mbantu bocah-bocah supaya bisa percaya karo awake dhewe, sing mbantu dheweke nggawe keputusan sing apik lan bisa ngrampungake masalah kanthi kreatif.

wani

Kita mulang manawa duwe keberanian padha karo 'kekuwatan super' supaya nduweni kemampuan kanggo ngomongake awake dhewe, tetep setya marang awake dhewe lan kepiye ngadegake apa sing bener.

Ikon wong sing nganggo

Komunikasi

Kita mbantu bocah-bocah sinau babagan pentinge basa awak, niat lan tembung lan kepiye cara menehi pengaruh marang awake dhewe uga tembung sing dipilih kanggo menehi pengaruh marang wong liya.

karakter

Kita mbantu bocah-bocah kanggo ndeleng manawa karakter bangunan minangka aspek utama kanggo dadi pimpinan. Watak bangunan kalebu nindakake sing bener nalika ora ana sing nonton lan milih mikir kanthi pola pikir sing 'aku menyang kita'.