Acara Langsung

Gabung karo pendiri Cheryl Cran kanggo acara live eksklusif sing fokus ing masa depan kerja.

Acara NextMapping langsung kalebu fokus kayata:

  • Pertumbuhan Bisnis Eksponensial
  • Gangguan Mangsa Mbesuk- Apa Sampeyan Siap?
  • Ngganti Kepemimpinan - Kekayaan Bangunan
  • Transformasi nyetir ing industri sampeyan
  • Gesang Ing Speed ​​of Change
  • Robotika, AI lan Otomasi - Cara Nggawe ing Teknik Dominan
  • Transformasi Digital - Cara Ngadhepi Wong lan Proses Kanthi Inovasi Teknologi

Acara Anyar sing bakal Dhewe!

Priksa maneh kanggo Jadwal 2019