NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

8 Cara Pimpinan bisa Ndhukung Biro Sing Kuwasa Dadi Kamangka Banget

Juli 7, 2020

Ana 8 cara pimpinan bisa nyengkuyung karyawane supaya tuwuh sajrone kahanan sing durung mesthi.

Bubar klien nuduhake yen dheweke berjuang tetep anggota tim kasebut melu. Dheweke uga nuduhake yen karyawan ditantang supaya fokus uga produktif.

Ora ana buku dolanan sing sukses kanggo ngatasi kabeh kekacauan, gangguan lan owah-owahan sing digawe saka pandemi.

Nanging, kita bisa tetep fokus karo 'wong dhisik' lan kita bisa ndhukung wong ing jaman angel iki.

Ana 8 cara pimpinan bisa nyengkuyung karyawane supaya tuwuh sajrone kahanan sing durung mesthi.

  1. Selaras karo rapat rutin ing siji anggota karo anggota tim kanthi virtual utawa distanci ing jabatan. Kanthi nduwe rapat acara tanggalan karo anggota tim kasebut nuduhake stabilitas lan sawetara anggota tim sing bisa 'diandelake'.
  2. Ing rapat siji, fokusake kanggo kesejahteraan anggota tim. Takon "Kepiye kabare kanthi pribadi lan profesional?". Elingi sumber daya sing dimiliki perusahaan kayata preinan, njaluk pitulung karyawan utawa sumber daya liyane sing diwenehake perusahaan kanggo kesejahteraan karyawan. Kanthi fokus ing kesejahteraan pekerja, sampeyan minangka pimpinan nuduhake manawa sampeyan peduli lan sampeyan minangka sumber sing dipercaya.
  3. Nambah koneksi yen umume tim kerja mbatalake. Akeh buruh sing ora nate ilang utawa ora kejawab kantor camaraderie. Tim remot mbutuhake pimpinan supaya bisa terus kontak kanthi rutin lan visual liwat Zoom utawa Skype utawa sistem video liyane.
  4. Akeh perusahaan sing lunga menyang utawa bakal mbukak model kerja 'hibrida'. Klien kita wis mbangun karya terpencil lan ing rencana kantor kanthi jadwal puteran. Pandhuan Covid yaiku kanggo njamin jarak sosial sing ateges akeh perusahaan duwe 50% tenaga kerja ing kantor lan 50% kerja kanthi adhedhasar peringkat.
  5. Kanthi shift menyang liyane remot nggarap amarga normal anyar, mula ana kebutuhan kanggo komunikasi sing jelas babagan pangarepan, target, nglaporake lan nglacak kinerja. Pemimpin sing aku temokake paling frustasi saiki yaiku sing durung nemtokake paramèter sing jelas babagan KPI utawa pangukuran kinerja para pekerja jarak jauh. Bubar iki, kita nulungi klien kanggo nglatih anggota tim babagan ngregani angka lan pelacakan ing level sing luwih dhuwur tinimbang pra-pandemi.
  6. Invest wektu ing kepelatihan, pelatihan lan pangembangan kanggo karyawan sampeyan. Ajak buruh nglampahi bagean saben dina kanggo njelajah sinau lan mbangun katrampilan ing wilayah sing disenengi. Gawe rencana pangembangan sing jelas kanggo saben pekerja sing menehi peta pangembangan katrampilan kanggo mbantu tuwuh lan sinau.
  7. Ngeculake kapercayan matesi sing sampeyan duwe minangka pimpinan manawa buruh sampeyan 'pancen' digunakake. Kanthi tembung liyane, pimpinan kudu 'percaya' karo anggota time. Klien sing nuduhake nalika telpon pelatih dijadwalake karo aku dheweke jelas ngucapake 'nomer' menyang tim lan dheweke ngandhani yen anggere fokus ing asil, dheweke ora bakal melu 'kepiye' asil kasebut. Kita kerja bareng sawetara wulan nalika dheweke berjuang kanggo 'percaya' yen pakaryan kasebut pancen wis rampung. Amarga dheweke bisa nglacak nomer kasebut, dheweke bisa 'dipercaya' nomer kasebut lan mula percaya karo anggota time.
  8. Yen sampeyan rumangsa frustasi dadi pimpinan utawa sampeyan rumangsa wis berjuang, ndeleng stres dhewe. Apa sampeyan ngladeni awak dhewe lan ngetrapake awake dhewe kanthi nggunakake wektu kanggo awake dhewe? Apa sampeyan nanggepi prilaku lan / utawa gampang micu? Apa sampeyan entuk dhukungan / bimbingan saka pimpinan? Apa sampeyan fokus kanggo sinau luwih lengkap babagan dadi pimpinan sing luwih apik? Cara paling apik kanggo ndhukung tim sampeyan yaiku kanggo modhiri perawatan mandiri, supaya modhifikasi di grounded lan modhél dadi tahan sajrone jaman sing kuat iki.

Pengin ngakses sumber daya luwih akeh babagan carane mimpin pangowahan, gawe anyar lan narik kawigaten lan njaga wong? Priksa kursus online lan wektu winates winates akses menyang kursus FREE.