NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

8 Cara Pimpinan bisa Ndhukung Biro Sing Kuwasa Dadi Kamangka Banget

Juli 7, 2020

Ana 8 cara pimpinan bisa nyengkuyung karyawane supaya tuwuh sajrone kahanan sing durung mesthi.

Bubar klien nuduhake yen dheweke berjuang tetep anggota tim kasebut melu. Dheweke uga nuduhake yen karyawan ditantang supaya fokus uga produktif.

Ora ana buku dolanan sing sukses kanggo ngatasi kabeh kekacauan, gangguan lan owah-owahan sing digawe saka pandemi.

Nanging kita bisa terus fokus ing 'wong luwih dhisik' lan bisa ndhukung wong jaman kasebut angel.

Ana 8 cara pimpinan bisa nyengkuyung karyawane supaya tuwuh sajrone kahanan sing durung mesthi.

  1. Dadi konsisten karo rapat-rapat kanthi anggota tim sampeyan meh bisa utawa sosial ing kantor. Kanthi duwe rapat-rapat tanggalan rapat karo anggota tim kasebut nuduhake stabilitas lan prekara sing bisa dipercaya dening anggota tim.
  2. Ing siji ing siji rapat fokus ing kesejahteraan anggota tim. Takon "Kepiye carane sampeyan pribadi lan profesional?". Ngelingake sumber daya perusahaan sing kaya saiki, nulungi pitulung karyawan utawa sumber daya liyane sing diwenehake kanggo karyawan. Kanthi fokus kesejahteraan karyawan sampeyan minangka pimpinan nuduhake manawa sampeyan peduli lan sampeyan minangka sumber daya sing dipercaya.
  3. Nambah koneksi yen umume tim kerja mbatalake. Akeh buruh sing ora nate ilang utawa ora kejawab kantor camaraderie. Tim remot mbutuhake pimpinan supaya bisa terus kontak kanthi rutin lan visual liwat Zoom utawa Skype utawa sistem video liyane.
  4. Akeh perusahaan sing wis lunga utawa arep menyang model kerja 'Sato'. Klien kita wis mbangun karya terpencil lan ing rencana kantor kanthi jadwal puteran. Pandhuan Covid yaiku kanggo njamin jarak sosial sing ateges akeh perusahaan duwe 50% tenaga kerja ing kantor lan 50% kerja kanthi adhedhasar peringkat.
  5. Kanthi shift menyang liyane remot nggarap minangka normal sing anyar, perlu tambah komunikasi sing jelas babagan pangarepan, tujuan, nglaporake lan nglacak kinerja. Pimpinan sing aku nemokake paling frustasi saiki yaiku sing durung nyetel paramèter sing jelas babagan KPI utawa pangukuran kinerja kanggo para pekerja terpencil. Bubar kita mbantu klien nglatih anggota timnya kanggo menehi regi babagan jumlah lan trek ing tingkat sing luwih dhuwur tinimbang pra-pandemik.
  6. Invest wektu ing kepelatihan, pelatihan lan pangembangan kanggo karyawan sampeyan. Ajak buruh nglampahi bagean saben dina kanggo njelajah sinau lan mbangun katrampilan ing wilayah sing disenengi. Gawe rencana pangembangan sing jelas kanggo saben pekerja sing menehi peta pangembangan katrampilan kanggo mbantu tuwuh lan sinau.
  7. Aja nganti ana kapercayan sing diwatesi minangka pimpinan babagan tenaga kerja apa sing kerja tenan. Ing tembung liyane, pamimpin kudu 'dipercaya' anggota tim kasebut. Klien sing dituduhake sajrone nelpon pelatih sing dijadwal karo aku manawa dheweke nyatakake 'angka' kanggo tim dheweke lan ngandhani manawa anggere fokus ing asil dheweke ora ana ing 'kepiye' entuk asil kasebut. Kita nyambut gawe bareng nganti sawetara wulan nalika dheweke berjuang 'ngandel' manawa pakaryan iku bener-bener rampung. Amarga dheweke bisa nglacak nomer kasebut dheweke bisa 'dipercaya' angka kasebut lan mula dheweke percaya marang anggota tim kasebut.
  8. Yen sampeyan rumangsa frustasi dadi pimpinan utawa sampeyan rumangsa wis berjuang, ndeleng stres dhewe. Apa sampeyan ngladeni awak dhewe lan ngetrapake awake dhewe kanthi nggunakake wektu kanggo awake dhewe? Apa sampeyan nanggepi prilaku lan / utawa gampang micu? Apa sampeyan entuk dhukungan / bimbingan saka pimpinan? Apa sampeyan fokus kanggo sinau luwih lengkap babagan dadi pimpinan sing luwih apik? Cara paling apik kanggo ndhukung tim sampeyan yaiku kanggo modhiri perawatan mandiri, supaya modhifikasi di grounded lan modhél dadi tahan sajrone jaman sing kuat iki.

Pengin ngakses sumber daya luwih akeh babagan carane mimpin pangowahan, gawe anyar lan narik kawigaten lan njaga wong? Priksa kursus online lan wektu winates winates akses menyang kursus FREE.