NextMapping Future Blog saka Pakaryan

Cheryl Cran

Sugeng Rawuh ing Future of Work Work - iki sampeyan bakal nemokake kiriman babagan kabeh perkara sing gegandhengan karo masa depan kerja.

Kita duwe blogger tamu sing kalebu CIO, Ilmuwan Prilaku, CEO, Ilmuwan Data kalebu kiriman dening pendiri Cheryl Cran.

Deleng kabeh postingan blog

21 Tren Pemetaan Tempat Kerja Sabanjure kanggo taun 2021

Desember 14, 2020

Taun iki nuduhake 21 taun NextMapping Tren Kerja ing taun 2021 liwat slide show. Covid19 lan 2020 mengaruhi cara kerja lan kepiye cara urip. Kita mung ing wiwitan pangowahan sosial sing bakal kita tingali minangka asil saka pandemi global.