logo

Pemetaan Cara 'Kepiye'
Saiki Siap Saiki

Karo Sampeyan:

Riset & antisipasi tren

Navigasi cepet pangowahan cepet

Nyepetake inovasi

Gawe masa depan Pakaryan, Kepemimpinan, Bisnis, Urip,

Anyar Keynote!

Masa Kepemimpinan

Apa sifat, apa pikiran lan apa rahasia dadi pimpinan pangowahan nyopir menyang masa depan kerja.

Ngerteni luwih

94%

94% pimpinan global sing diteliti yaiku ora marem kanthi kinerja inovasi sing.

McKinsey

77%

77% karyawan pengin wong pisanan - nomer loro digital minangka strategi utama kanggo ngowahi bisnis kanggo mbesuk.

Gartner

16%

16% saka perusahaan nglaporake sukses karo transformasi digital upaya.

Sinau Oxford

70%

70% perusahaan nyatakake yen dheweke apa ora duwe bakat siap-siap.

Grup Adecco

NextMapping ™ kanggo
pemimpin

Apa pimpinan sampeyan siap kanggo apa sing sabanjure? Apa pimpinan sampeyan duwe 'katrampilan mbesuk' kanggo mimpin pangowahan sing dibutuhake? Kita duwe solusi terintegrasi kanggo mbantu para pamimpin bakal siap saiki.

NextMapping ™ kanggo
tim

Apa tim sampeyan tangkas lan inovatif? Kita duwe alat kanggo mbantu tim sampeyan dadi pimpinan pangowahan sing bisa nggawe mbesuk.

NextMapping ™ kanggo
wirausaha

Sampeyan minangka pengusaha siap? Apa sampeyan minangka bisnis sing wis diadegake utawa wiwitan bisa mbantu sampeyan map apa sing bakal sabanjure.

carane NextMapping makarya kanggo sampeyan

Kita nawakake macem-macem strategi utama kanggo mbantu sampeyan ngupayakake masa depan kerja - kita mbantu sampeyan peta babagan perusahaan, pimpinan lan tim sampeyan lan rencana apa sing kudu ditindakake supaya saiki wis siyap siap.

NextMapping ngirim asil!

Semalat bisa ngerteni pengaruh pangowahan ing papan kerja minangka kauntungan sing kompetitif - nglakoni apa sing kudu disiapake kanggo masa depan kerja saiki dadi kesempatan strategis. Apa sampeyan siap kanggo sabanjure?

Sawetara klien sing kita seneng nggarap