logo

Cara NextMapping nyambut gawe

Nggunakake strategi utama kanggo mbantu sampeyan ngupayakake masa depan kerja - kita mbantu sampeyan peta babagan perusahaan, pimpinan lan tim lan rencana apa sing bakal ditindakake siyap siap saiki.

Sapa sing nulungi

pemimpin

Apa pimpinan sampeyan siap kanggo apa sing sabanjure? Apa pimpinan sampeyan duwe 'katrampilan mbesuk' kanggo mimpin pangowahan sing dibutuhake? Kita duwe solusi terintegrasi kanggo mbantu para pamimpin bakal siap saiki.

tim

Apa tim sampeyan tangkas lan inovatif? Kita duwe alat kanggo mbantu tim sampeyan dadi pimpinan pangowahan sing bisa nggawe mbesuk.

Sedaya wiraswasta

Sampeyan minangka pengusaha siap? Apa sampeyan minangka bisnis sing wis diadegake utawa wiwitan bisa mbantu sampeyan map apa sing bakal sabanjure.

Layanan strategis sing ditawakake

Priksa nganyari paling anyar

Ngerti pora?

94%

94% pimpinan global sing diteliti yaiku ora marem kanthi kinerja inovasi sing.

McKinsey

77%

77% karyawan pengin wong pisanan - nomer loro digital minangka strategi utama kanggo ngowahi bisnis kanggo mbesuk.

Gartner

16%

16% saka perusahaan nglaporake sukses karo transformasi digital upaya.

Sinau Oxford

70%

70% perusahaan nyatakake yen dheweke apa ora duwe bakat siap-siap.

Grup Adecco

Sawetara klien sing kita seneng nggarap